Gość: titus_flavius IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 16:37 Ave, Zapłacicie mi jeszcze za wszystko! T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiro Re: Wy... IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 17:04 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Zapłacicie mi jeszcze za wszystko! > > T. Banknotami z portretem Saddama:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Wy... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 17:30 Ave, Zwłaszcza syjoniści jak ty. Miarka się przebrała. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiro Re: Wy... IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 18:56 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Zwłaszcza syjoniści jak ty. Miarka się przebrała. > > T. Podaj adres, a sam osobiscie ci zaplace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Wy... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 19:28 Ave, Zapłacicie kiedy ja powiem. Biada wam! T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiro Re: Wy... IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 19:42 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Zapłacicie kiedy ja powiem. Biada wam! > > T. Wez tabletke, titus. Tchorzem pozostaniesz, adresu nie podasz, ale moze unikniesz udaru mozgu z bezsilnej zlosci dzis:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Wy... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 19:45 Ave, Podaj swój o) T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiro Re: Wy... IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 20:04 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Podaj swój o) > > T. dziecinne podejscie:) Po pierwsze: to ty chcesz dostac zaplate, a nie ja. / i nie ja, ale ty oglaszasz to publicznie na forum, co juz samo swiadczy o twoim oblakaniu/ po drugie: z zasady nie wpuszczam wariatow do domu. Nie sciemniaj, tylko podaj adres TCHORZU, a przyjde z zaplata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Wy... IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 20:20 Gość portalu: Kiro napisał(a): > Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > > > Ave, > > > > Podaj swój o) > > > > T. > > dziecinne podejscie:) > > Po pierwsze: > > to ty chcesz dostac zaplate, a nie ja. > / i nie ja, ale ty oglaszasz to publicznie na forum, co juz samo swiadczy o > twoim oblakaniu/ > > po drugie: > > z zasady nie wpuszczam wariatow do domu. > > Nie sciemniaj, tylko podaj adres TCHORZU, a przyjde z zaplata:) Ave, Zaprawdę powiadam ci, wasz czas nadchodzi! Syjoniści nie wymkną się karze! T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiro Re: Wy... IP: *.proxy.aol.com 26.04.03, 20:24 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Zaprawdę powiadam ci, wasz czas nadchodzi! Syjoniści nie wymkną się karze! > > T. Musze ci cos wyznac, titus: te twoje nawolywania pseudoprorocze jak powyzej/ sprawiaja mi duza radosc. Naprawde. Bo udowodniaja, ze jestes czlowiekiem chorym psychicznie. I z tego sie ciesze, bo martwilbym sie, gdyby twoje poglady mial ktos umyslowo normalny. Ale jako szaleniec - jestes tylko szalencem. Mecz sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuni Czesc Bono Vox.Jak tam Arka?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 19:01 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Zapłacicie mi jeszcze za wszystko! > > T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Czesc Bono Vox.Jak tam Arka?? IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 19:30 Ave, Zwróć się z tym do Bono Voxa. Potwierdza się (co udowodniłem w osobnym wątku), że syjoniści nigdy nie grzeszyli inteligencją. T. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus czesc zuni,a jak tam twoje czolgi??gdzie sa teraz? 26.04.03, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zajac,zajac,ja cie jeszcze dogonie:))) 26.04.03, 20:23 tak cos mi sie widzi ze zajac z wilka i zajaca tez mial syjonistyczne korzenie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius . IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.03, 17:31 Ave, Dura lex, non omnis moriar. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Wy... IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.03, 15:20 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Zapłacicie mi jeszcze za wszystko! > > T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Wy... IP: *.gdynia.mm.pl 02.05.03, 22:38 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > > > Ave, > > > > Zapłacicie mi jeszcze za wszystko! > > > > T. T. Ten dzień ave nadzchodzi! Ave, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Wy... IP: *.inter.net.il 22.05.03, 17:47 Wszyscy tu sobie z ciebie jaja robia, ale ja ci wierze. W koncu mam to na codzien. Wiem ze wczesniej czy pozniej wybuchniesz. Pytanie tyko w jakim autobusie, lub jakiej kawiarni, i w jakiej czesci swiata. Odpowiedz Link Zgłoś