dana33 Re: hnorowym patronem - w koncu masz doktorat;) 28.02.07, 12:47 ja juz sobie wzielam krzeslo propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldbaum Re: Nowa organizacja 28.02.07, 13:04 Airbus.Dzisiaj zostala ogloszona nowa organizacja Airbus.Jak podawano poprzednio glownym celem jest sprzedaz 4 fabryk (dwie we Francji i 2 w Niemczech) i zwolnienie 10 000 pracownikow (4200 Francja,3700 Niemcy,okolo 1000 Anglia,okolo 700 Hiszpania).Po za tym montaz A320 przejdzie calkowicie do Hamburga a fabrykacja i montaz A350 do Toulouse gdzie bedzie tez montowany A380. 4 fabryki na ktore sa podobno juz glowni kandydaci (Latecoere we Francji) beda ciagle wyrabialy czesci Airbus ale jako fabrykanci zewnetrzni. Polska ma teraz jedyna okazje aby dolaczyc sie do montazu Airbus. Odpowiedz Link Zgłoś
waldbaum Re: Nowa organizacja 28.02.07, 13:12 wbrew mojej woli udalo mi sie zlapac pare myslacych glow FS zauwazylem ze prawie zaden kretyn(K71,i-love strainger brother,pf...) nic nie odpowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
adnanhasan Re: Nowa organizacja 28.02.07, 13:14 waldbaum napisał: > > wbrew mojej woli udalo mi sie zlapac pare myslacych glow FS zauwazylem ze > prawie zaden kretyn(K71,i-love strainger brother,pf...) nic nie odpowiedzial. czy myslisz ze oni maja wogole cos do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ! kupujemy tego Airbusa ? 28.02.07, 13:16 oczywiscie.... trzeba sie przeciez jakos dostac z domu do biura.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adnanhasan trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:20 niech zacznie zbierac skladki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:34 jakie skladki, co ty..... adnan widac ze nie jestes zyd i nic nie rozumiesz... to ja cie objasniowie od razu: idzie sie do wielkich milionerow, zydowskich i gojowskich i sie im sprzedaje projekt.... ja cie mowie, jak by uderzymy do rozlupanca, to od razu czek wypisze na calego erbusa... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:37 To moze ja bede dla niego bardziej mily skoro on taki krezus:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:45 warto ci, absztyfikant..... ja dostaje od niego co miesiac czek.... wiesz, na troche luksusu i na trampki dla mojej mlodszej... a jak przychodza swieta, to dodatkowo, zeby na lepsze jedzenie starczylo. teraz mamy purim za 4 dni i juz dostalam extra pare groszy: bedzie na oznej haman jak w pysk strzelil... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:50 Tutaj na forum pelno hamanow - tylko scyzoryka brak:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adnanhasan Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:44 dana33 napisała: > jakie skladki, co ty..... adnan widac ze nie jestes zyd i nic nie rozumiesz... > to ja cie objasniowie od razu: idzie sie do wielkich milionerow, zydowskich i > gojowskich i sie im sprzedaje projekt.... ja cie mowie, jak by uderzymy do > rozlupanca, to od razu czek wypisze na calego erbusa... :)))) ja tam swoje wiem , organizacje musza zbierac skladki , nie mowie w jakiej wysokosci bo gentelmeny nie rozmawiaja o pienioadzach a rozlupanca nie znam , ale nazwa juz sama mi nie lezy wiec odpada geszeft z nim. ja pozostane jednak tym wielkim trzynastym. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:47 git, to ja cie zastapie i uderze w rozlupanca... :)) nu, spoko, adnan.... nie zabieram ci krzeselka, tylko na ten raz.... ostatecznie erbus to erbus... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 15:03 dostalam esemesa od rozlupanca: czek na erbus w drodze..... wiec po dobrze wykonanym zadaniu ide odpoczac i zglosze sie ciut pozniej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 16:54 niniejszym zgłaszam chęć przystąpienia do organizacji. Mogę parzyć kawę , podawać drinki i robić atmosferę podczas burzliwych obrad. Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Spokoj prosze 28.02.07, 17:56 Bo administracja sie zastanawia czy mnie skreslic z FS na 10 lat czy na cale zycie.Za to ze zlamalem komus jakas etykiete. Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Spokoj prosze bo 28.02.07, 18:13 wszyscy wiedza na Forum Swiat ze cesio=tomek=picard2=tûg=ksiadz..=waldbaum mieszkajacy w Loregonie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57280697&a=58163035 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Spokoj prosze bo 28.02.07, 18:24 szanowny picardzie.... czy twoj wpis oznacza, ze robisz mi tutaj konkurencje? bo ja jestem dana=tomek44=fredzio=absztyfikant=tutets=jeszcze cos ale zapomnialam... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Spokoj prosze bo+ 28.02.07, 18:56 Wszystko zrozumiałem po przeczytaniu początku.Bardzo mnie to ubawiło bo kiedy poznałem tûg'a na jakims watku zdaje sie o elektrowniach atomowych.W odpowiedzi na jedno z pytan kliknalem za szybko na myszke i post sie wyslal pusty.Co tûg uwazal za swietna odpowiedz piszac "picard2 ma racje nic nie mozna odpowiadac na takie glupie pytania". Co do organizacji do ariadna mi zabralo stanowisko ktore mi odpowiadalo.Wiec proponuje dla siebie stanowisko ambasadora przy UNO przygotuj formularze na moje koszty reprezentacyjne. Pozdrowienia bo moj pociag dojezdza do Compiegne.Zauwaz ze pisze zawsze miedzy 6-ta i 7-ma wieczor bo wtedy wracamy (cesiek +++ja)do domu. Chris Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Spokoj prosze bo+ 28.02.07, 19:40 zostales wpisany (znaczy sie ty+) nacisnieciem guzika zoltego w zielone kropki (cos tak jak jajecznica ze szczypiorkiem). godziny twojej dzialalnosci zostaly rowniez zanotowane. serdeczne pozdrowienia dla cesia i dla ciebie. jestem pewna, ze czas do compiegne uplynal wam nadzwyczaj interesujaco... :)))) ide posluchac troche muzyki, dostalam prezent... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Spokoj prosze bo+ 28.02.07, 19:43 picard funkcja,którą sobie wyznaczyłeś jest akurat dla Ciebie.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Spokoj prosze 28.02.07, 18:28 a jakiej administracji ty wspominasz? o tej w nowej organizacji? bo fs nie ma administracji tylko jakies dzieciaki bawia sie roznokolorowymi guzikami..... natomiast administracja organizacji napewno nie zastanawia sie nawet minuty na wykresleniem ciebie, jesli chcesz sie wlaczyc w wierchuszke organizacji... malo tego... jesli chcesz sie wlaczyc razem ze wszystkimi twoimi wcieleniami, to organizacja powita cie czerwonym dywanem, orkiestra i wystrzalami armatnimi, jak napoleona podczas jego zwycieskiej tury po francji, jako ze zasilisz nasze szeregi natychmiastowo kilkoma osobami... czy masz jakies zyczenie co do pozycji jaka chcialbys zajmowac w organizacji? sprawdz na poczatku watku co zostalo juz zajete... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 18:17 ok ariadno.... obejmujesz wiec stanowisko chefa kuchni i atmosfery. szczegolnie to ostatnie jest wazne w nowej organizacji, bo sama rozumiesz.... erbus erbusem, finanse finansami i propaganda propaganda, ale bez atmosfery to to wszystko rozp....y sie 2 pare dni... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś