Dodaj do ulubionych

Nowa organizacja

28.02.07, 12:29
Obserwuj wątek
    • dr.iwonakrol tak, całkiem nowa. 28.02.07, 12:33
      • absztyfikant cholera, dlaczego skladki takie wysokie? 28.02.07, 12:34
    • dr.iwonakrol trzeba ustalić zasady :) 28.02.07, 12:35
      • absztyfikant ja chce byc szefem sadu kolezenskiego!!!!! 28.02.07, 12:41
        • dr.iwonakrol ja zostanę skarbnikiem w takim razie. 28.02.07, 12:44
          • absztyfikant eeee, skarbnikiem bedzie rozlupaniec, ty patronem 28.02.07, 12:45
          • absztyfikant hnorowym patronem - w koncu masz doktorat;) 28.02.07, 12:45
            • dana33 Re: hnorowym patronem - w koncu masz doktorat;) 28.02.07, 12:47
              ja juz sobie wzielam krzeslo propagandy.
            • dr.iwonakrol No mam i to z finansów :)) kasa to kasa :) 28.02.07, 12:48
              • absztyfikant to bedziesz legalizowac lewa kase od dany:)))) 28.02.07, 12:51
              • adnanhasan moge zostac wielkim trzynastym ! 28.02.07, 12:51
                • absztyfikant fredzia wezmiemy na ogrodnika do naszej HQ 28.02.07, 12:52
                • absztyfikant bedzie plaska ziemie pod trawnik robic!:) 28.02.07, 12:52
                  • dana33 moj syn zglosil sie na ochroniarza 28.02.07, 13:03
    • waldbaum Re: Nowa organizacja 28.02.07, 13:04
      Airbus.Dzisiaj zostala ogloszona nowa organizacja Airbus.Jak podawano
      poprzednio glownym celem jest sprzedaz 4 fabryk (dwie we Francji i 2 w
      Niemczech) i zwolnienie 10 000 pracownikow (4200 Francja,3700 Niemcy,okolo 1000
      Anglia,okolo 700 Hiszpania).Po za tym montaz A320 przejdzie calkowicie do
      Hamburga a fabrykacja i montaz A350 do Toulouse gdzie bedzie tez montowany A380.
      4 fabryki na ktore sa podobno juz glowni kandydaci (Latecoere we Francji) beda
      ciagle wyrabialy czesci Airbus ale jako fabrykanci zewnetrzni.
      Polska ma teraz jedyna okazje aby dolaczyc sie do montazu Airbus.

• waldbaum Re: Nowa organizacja 28.02.07, 13:12

wbrew mojej woli udalo mi sie zlapac pare myslacych glow FS zauwazylem ze
        prawie zaden kretyn(K71,i-love strainger brother,pf...) nic nie odpowiedzial.
        • adnanhasan Re: Nowa organizacja 28.02.07, 13:14
          waldbaum napisał:

>
          > wbrew mojej woli udalo mi sie zlapac pare myslacych glow FS zauwazylem ze
          > prawie zaden kretyn(K71,i-love strainger brother,pf...) nic nie odpowiedzial.

czy myslisz ze oni maja wogole cos do powiedzenia ?
      • adnanhasan ! kupujemy tego Airbusa ? 28.02.07, 13:13
        • dana33 Re: ! kupujemy tego Airbusa ? 28.02.07, 13:16
          oczywiscie.... trzeba sie przeciez jakos dostac z domu do biura.. :)))
          • adnanhasan trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:20
            niech zacznie zbierac skladki :)
            • dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:34
              jakie skladki, co ty..... adnan widac ze nie jestes zyd i nic nie rozumiesz...
              to ja cie objasniowie od razu: idzie sie do wielkich milionerow, zydowskich i
              gojowskich i sie im sprzedaje projekt.... ja cie mowie, jak by uderzymy do
              rozlupanca, to od razu czek wypisze na calego erbusa... :))))
              • absztyfikant Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:37
                To moze ja bede dla niego bardziej mily skoro on taki krezus:))))
                • dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:45
                  warto ci, absztyfikant..... ja dostaje od niego co miesiac czek.... wiesz, na
                  troche luksusu i na trampki dla mojej mlodszej... a jak przychodza swieta, to
                  dodatkowo, zeby na lepsze jedzenie starczylo. teraz mamy purim za 4 dni i juz
                  dostalam extra pare groszy: bedzie na oznej haman jak w pysk strzelil... :))))
                  • absztyfikant Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:50
                    Tutaj na forum pelno hamanow - tylko scyzoryka brak:)))))
              • adnanhasan Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:44
                dana33 napisała:

> jakie skladki, co ty..... adnan widac ze nie jestes zyd i nic nie rozumiesz...
                > to ja cie objasniowie od razu: idzie sie do wielkich milionerow, zydowskich i
                > gojowskich i sie im sprzedaje projekt.... ja cie mowie, jak by uderzymy do
                > rozlupanca, to od razu czek wypisze na calego erbusa... :))))

ja tam swoje wiem , organizacje musza zbierac skladki , nie mowie w jakiej
                wysokosci bo gentelmeny nie rozmawiaja o pienioadzach a rozlupanca nie znam ,
                ale nazwa juz sama mi nie lezy wiec odpada geszeft z nim.
                ja pozostane jednak tym wielkim trzynastym.
                • dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 13:47
                  git, to ja cie zastapie i uderze w rozlupanca... :))
                  nu, spoko, adnan.... nie zabieram ci krzeselka, tylko na ten raz....
                  ostatecznie erbus to erbus...
                  • dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 15:03
                    dostalam esemesa od rozlupanca: czek na erbus w drodze.....
                    wiec po dobrze wykonanym zadaniu ide odpoczac i zglosze sie ciut pozniej... :)))
                    • ariadna-enta Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 16:54
                      niniejszym zgłaszam chęć przystąpienia do organizacji.
                      Mogę parzyć kawę , podawać drinki i robić atmosferę podczas burzliwych obrad.
                      • picard2 Spokoj prosze 28.02.07, 17:56

Bo administracja sie zastanawia czy mnie skreslic z FS na 10 lat czy na cale
                        zycie.Za to ze zlamalem komus jakas etykiete.
                        • picard2 Re: Spokoj prosze bo 28.02.07, 18:13

wszyscy wiedza na Forum Swiat ze cesio=tomek=picard2=tûg=ksiadz..=waldbaum
                          mieszkajacy w Loregonie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57280697&a=58163035
                          • dana33 Re: Spokoj prosze bo 28.02.07, 18:24
                            szanowny picardzie.... czy twoj wpis oznacza, ze robisz mi tutaj konkurencje?
                            bo ja jestem dana=tomek44=fredzio=absztyfikant=tutets=jeszcze cos ale
                            zapomnialam... :))))
                            • picard2 Re: Spokoj prosze bo+ 28.02.07, 18:56

Wszystko zrozumiałem po przeczytaniu początku.Bardzo mnie to ubawiło bo kiedy
                              poznałem tûg'a na jakims watku zdaje sie o elektrowniach atomowych.W odpowiedzi
                              na jedno z pytan kliknalem za szybko na myszke i post sie wyslal pusty.Co
                              tûg uwazal za swietna odpowiedz piszac "picard2 ma racje nic nie mozna
                              odpowiadac na takie glupie pytania".
                              Co do organizacji do ariadna mi zabralo stanowisko ktore mi odpowiadalo.Wiec
                              proponuje dla siebie stanowisko ambasadora przy UNO przygotuj formularze na moje
                              koszty reprezentacyjne.
                              Pozdrowienia bo moj pociag dojezdza do Compiegne.Zauwaz ze pisze zawsze miedzy
                              6-ta i 7-ma wieczor bo wtedy wracamy (cesiek +++ja)do domu.
                              Chris
                              • dana33 Re: Spokoj prosze bo+ 28.02.07, 19:40
                                zostales wpisany (znaczy sie ty+) nacisnieciem guzika zoltego w zielone kropki
                                (cos tak jak jajecznica ze szczypiorkiem). godziny twojej dzialalnosci zostaly
                                rowniez zanotowane.
                                serdeczne pozdrowienia dla cesia i dla ciebie. jestem pewna, ze czas do
                                compiegne uplynal wam nadzwyczaj interesujaco... :))))
                                ide posluchac troche muzyki, dostalam prezent... :))))
                              • ariadna-enta Re: Spokoj prosze bo+ 28.02.07, 19:43
                                picard funkcja,którą sobie wyznaczyłeś jest akurat dla Ciebie.))))

• dana33 Re: Spokoj prosze 28.02.07, 18:28
                          a jakiej administracji ty wspominasz? o tej w nowej organizacji? bo fs nie ma
                          administracji tylko jakies dzieciaki bawia sie roznokolorowymi guzikami.....
                          natomiast administracja organizacji napewno nie zastanawia sie nawet minuty na
                          wykresleniem ciebie, jesli chcesz sie wlaczyc w wierchuszke organizacji... malo
                          tego... jesli chcesz sie wlaczyc razem ze wszystkimi twoimi wcieleniami, to
                          organizacja powita cie czerwonym dywanem, orkiestra i wystrzalami armatnimi,
                          jak napoleona podczas jego zwycieskiej tury po francji, jako ze zasilisz nasze
                          szeregi natychmiastowo kilkoma osobami...
                          czy masz jakies zyczenie co do pozycji jaka chcialbys zajmowac w organizacji?
                          sprawdz na poczatku watku co zostalo juz zajete... :))))
                      • dana33 Re: trzeba sie zwrocic do skarbniczki 28.02.07, 18:17
                        ok ariadno.... obejmujesz wiec stanowisko chefa kuchni i atmosfery. szczegolnie
                        to ostatnie jest wazne w nowej organizacji, bo sama rozumiesz.... erbus erbusem,
                        finanse finansami i propaganda propaganda, ale bez atmosfery to to wszystko
                        rozp....y sie 2 pare dni... :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka