blazare1 10.03.07, 21:50 ... i do kłótni i do szklanki :]... Nie szkoda wam życia na te jałowe przepychanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol4000 Re: Żyd i Polak dwa bratanki... 10.03.07, 23:50 a co ty w tym czasie robisz, jak "oni" sie przepychaja? zdecydowales sie pojsc do lekarza???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
az30 Polak dal Zydowi schronienie, Zyd go wykorzystal 10.03.07, 23:54 i okradl. takie to "bratanstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Polak dal Zydowi schronienie, Zyd go wykorzys 11.03.07, 00:16 Blazare twoja propozycja zgody jest jak jadowita trucizna, jak pocalunek smierci. Glupek jestes i tyle. -------------------------------------- Widziałem w Bnei Braku na ulicy szczury - wielkie szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Polak dal Zydowi schronienie, Zyd go wykorzys 11.03.07, 10:27 az30 napisał(a): > i okradl. takie to "bratanstwo". Orwellko,po co odgrzebujesz stare nicki?Wstydzisz sie nowych? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Z Zydami sie przecie nie przepycham :))) 11.03.07, 00:20 Ale islamuskow, ja np. ty, wkladajacych palce w nie swoje sprawy, zawsze warto sprowadzic do pionu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzio54 do szklanki? 11.03.07, 07:44 bo zyd rozpijal a polak sie upijal? polak pil z wegrem nie z zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: do szklanki? 11.03.07, 08:02 rzydzio54 my jwerje may rozkaz boga pic w szabat i nie jestesmy pijaki i zone bijaki a wy pijecie na okolo bo nie umiecie chlac, nawet tchorzy jestescie przed szturmem WP chlacie z strachu aby wroga szturmowac, my jwreje zawsze wroga szturmuiemy bez chlania Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: do szklanki? 11.03.07, 08:47 polani, zydowski debil, chcial napisac cos z sensem: > przed szturmem WP chlacie z strachu aby wroga szturmowac, my jwreje zawsze > wroga szturmuiemy bez chlania Ty sie w Polsce urodziles, debilu? Bo jak TAK, to naprawde WSTYD mi za takiego kretyna jak TY. Picie przed 'szturmem' pomyliles z Rosjanami, a co do waszego 'szturmowania bez chlania': ja juz wole Rosjan, pijacych, oni chociaz walcza, bo WY, to glownie umiecie dezerterowac. Aha! obok dezerterowania, innym waszym znakiem rozpoznawczym jest zabijanie dzieci. S**syny. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: do szklanki? 11.03.07, 12:45 moj tatso sluzyl w WP i zawsze mo powtrzyl fredzio masz szczescie ze nie zluzyszz z tymi pijakami co na swoich strzelaja Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Żyd i Polak dwa bratanki... 11.03.07, 07:58 po co mi tak brat co mnie czesto bije i zdradza, wole zostac sierota Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Żyd i Polak dwa bratanki... 11.03.07, 08:49 polani napisał jak zwykle BEZ SENSU: > po co mi tak brat co mnie czesto bije i zdradza, wole zostac sierota he he, aha, powiedz to rodzinom zabitych przez was na kresach, sku..synu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Żyd i Polak dwa bratanki... 11.03.07, 10:30 gdotb napisał: > polani napisał jak zwykle BEZ SENSU: > > > po co mi tak brat co mnie czesto bije i zdradza, wole zostac sierota > he he, > > > aha, powiedz to rodzinom zabitych przez was na kresach, sku..synu. > Polani na kresach,ale ty Zydow tutaj.1:1 kutasie,mowiac jezykiem sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Żyd i Polak dwa bratanki... 11.03.07, 12:47 na kresy jako jwerje i polacy razem siew czymali przeciwko wroga ukrainow ale w RP polacy spol pracowali z adolfiem specialnie te s schlezien poommer ost presussen i posen Odpowiedz Link Zgłoś
anty_krzak Dno 11.03.07, 13:06 Polacy-kretyni i Zydzi-debile: i zaczeli sobie rozmawiac. idzcie poczytac jakies ksiazki albo chociaz na spacer, poki deszcz nie pada. Odpowiedz Link Zgłoś
el_emelech Re: Dno 11.03.07, 13:10 bo to takie denne forum,trzeba przywyknąć albo nie czytać. Ja czytam bo lubię pure nonsence. Odpowiedz Link Zgłoś