fredzio54 09.05.03, 10:42 Jako Izraelczycy ich Polski jest lepszy od waszego, wy durni nawet nie znacie wasz Matki Jezyk, znowu zydy maja was uczyc !!! poco was komuny wyksztalcila i na koncu zbankrotowala ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon 09.05.03, 10:45 fredzio54 napisał: > Jako Izraelczycy ich Polski jest lepszy od waszego, wy durni nawet nie znacie > wasz Matki Jezyk, znowu zydy maja was uczyc !!! > poco was komuny wyksztalcila i na koncu zbankrotowala ! Znowu te Zydy pija nasza Wodke i buduja nasze Wa-we Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon 09.05.03, 13:09 Polaczyzna Pismo latinskie od koscialo Bog Zydowski Krolwa Polski Zydowka Parwo Niemieckie Jezyk ucza sie od zydow Administracja Niemiecka Wodka Rsyijska Barszcze Ukrainski to co sami ztworzyliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: 62.57.179.* 09.05.03, 13:22 Wiesz co, Fredziu, ty jesteś gorszy od wysypki. Nie wiem jak ci się tak chce.Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: odwal sie od fredzia 09.05.03, 14:04 Gość portalu: Elena napisał(a): > Wiesz co, Fredziu, ty jesteś gorszy od wysypki. Nie wiem jak ci się tak > chce.Pozdr Elena Jakby ci sie udalo uciec z transportu tak jak fredziowi to tez by ci sie w glowie pomieszalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: odwal sie od fredzia IP: 62.57.179.* 09.05.03, 14:13 Tylko nie odwal, dobra? I raczej niech Fredzio zadecyduje czy mam się " odwalić", a nie ty. Obrońca się znalazł.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: odwal sie od fredzia IP: *.fastres.net 09.05.03, 18:09 Pan ,jako straznik konwoju mial swoja szanse go zabic, czyzby Panu reka zawiodla? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon 09.05.03, 14:45 Gość portalu: Elena napisał(a): > Wiesz co, Fredziu, ty jesteś gorszy od wysypki. Nie wiem jak ci się tak > chce.Pozdr Elena Elenka ja cie kocham ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: 62.57.179.* 09.05.03, 17:24 Ej, sokole mój przewrotny,tak mnie kochasz, że nabzdyczona chodzę. A naści polskiej czarnej polewki za takie kochanie.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: *.mco.bellsouth.net 09.05.03, 17:41 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ej, sokole mój przewrotny,tak mnie kochasz, że nabzdyczona chodzę. A naści > polskiej czarnej polewki za takie kochanie.Elena >>... to teraz sie szczury czarna polewka traktuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: 62.57.179.* 09.05.03, 18:41 No, widzę, że ty też z tych gorszych od wysypki. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon 10.05.03, 06:04 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ej, sokole mój przewrotny,tak mnie kochasz, że nabzdyczona chodzę. A naści > polskiej czarnej polewki za takie kochanie.Elena Elenka jak mnie pokochasz zmienie moja opinie o Polakow !!! I promise you nice looking polish lady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: 62.57.179.* 10.05.03, 09:33 Najpierw zmienisz tę opinię, a potem ja cię pokocham, my wild jewish heroe.It is out of negotiation. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon 10.05.03, 09:41 Gość portalu: Elena napisał(a): > Najpierw zmienisz tę opinię, a potem ja cię pokocham, my wild jewish heroe.It > is out of negotiation. Elena Dobrze my nice looking polish lady !!! Zawsze ladne polki nas kieruja i o nie moge to zrozumic !? jaki zloty talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: 62.57.179.* 10.05.03, 10:02 Ty mi tu Fredziu nie kadź. Ty się lepiej przyznaj, choćby na ucho, ilu was , Fredziów jest, bo się zaczynam gubić.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon 10.05.03, 10:08 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ty mi tu Fredziu nie kadź. Ty się lepiej przyznaj, choćby na ucho, ilu was , > Fredziów jest, bo się zaczynam gubić.Elena jakis chicago wariat przekziwia mnie, ja jestem ten fredzio54 co twoje rake po polsku calowal i chce cie do pustyni porwac aby razem z Toba gwiazdy w niebie lyczyc Jestem ten prawdziwy (fredzio54@NOSPAM.gazeta.pl ) sprawdzij zawsze IP adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 09.05.03, 17:39 fredzio54 napisał: > Gość portalu: Elena napisał(a): > > > Wiesz co, Fredziu, ty jesteś gorszy od wysypki. Nie wiem jak ci się tak > > chce.Pozdr Elena > Elenka ja cie kocham ! >> Kochasz co sie da i nie... Nawet klebek drutu koczastego kochalbys. Przez lejek, oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
brennton Polskie szynkie, Fredzio. 09.05.03, 14:18 i tego nam nikt nie odbierze. patrz: polishHAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Polskie szynkie, Fredzio. IP: *.adsl.actcom.co.il 09.05.03, 14:53 brennton napisał: > i tego nam nikt nie odbierze. > > patrz: polishHAM nu, brennton, nie tylko szynka: sucha mysliwska, kabanosy, biala kielbasa do pieczenia, KASZANKA (najlepsza w swiecie), chopin i wieniawski. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Reytlko nie chopin!! 09.05.03, 14:58 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, brennton, nie tylko szynka: sucha mysliwska, kabanosy, biala kielbasa do > pieczenia, KASZANKA (najlepsza w swiecie), chopin i wieniawski. Tylko nie chopin bo to byl straszny antysemita!!! Nie wiem czy wiesz ale chopin wypraszal zydow z sali przed koncertem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Reytlko nie chopin!! IP: *.mco.bellsouth.net 09.05.03, 17:44 goldbaum napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > nu, brennton, nie tylko szynka: sucha mysliwska, kabanosy, biala kielbasa > do > > pieczenia, KASZANKA (najlepsza w swiecie), chopin i wieniawski. > > Tylko nie chopin bo to byl straszny antysemita!!! > Nie wiem czy wiesz ale chopin wypraszal zydow z sali przed koncertem!!! >> Toze wowczas klimatyzatorow i wetylacji nie bylo, to nie mozna zaraz tego z 'anysemityzmem' kojarzyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Reytlko nie chopin!! IP: *.adsl.actcom.co.il 09.05.03, 20:00 goldbaum napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > nu, brennton, nie tylko szynka: sucha mysliwska, kabanosy, biala kielbasa > do > > pieczenia, KASZANKA (najlepsza w swiecie), chopin i wieniawski. > > Tylko nie chopin bo to byl straszny antysemita!!! > Nie wiem czy wiesz ale chopin wypraszal zydow z sali przed koncertem!!! nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Reytlko nie chopin!! IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 07:12 Gość portalu: dana33 napisał(a): > > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... Jakieś szczegóły, please? Bo jakoś do niczego nie docieram. Tekla Justyna z Krzyżanowskich, katolicka, szlachecka rodzina z Kujaw. To tyle, co wiem. Ale człowiek się wciąż uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Reytlko nie chopin!! 10.05.03, 07:18 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... > > > Jakieś szczegóły, please? > > Bo jakoś do niczego nie docieram. Tekla Justyna z Krzyżanowskich, > katolicka, szlachecka rodzina z Kujaw. To tyle, co wiem. > > Ale człowiek się wciąż uczy. Nietsety Babcie Zydowka ? biedne polacy kazdy wielki polak mnial zydowska babcie czy zone ! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Reytlko nie chopin!! 14.05.03, 09:40 fredzio54 napisał: > Nietsety Babcie Zydowka ? biedne polacy kazdy wielki polak mnial zydowska > babcie czy zone ! Nu i tylko dlatego byl wybitny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Reytlko nie chopin!! IP: *.adsl.actcom.co.il 10.05.03, 16:51 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... > > > Jakieś szczegóły, please? > > Bo jakoś do niczego nie docieram. Tekla Justyna z Krzyżanowskich, > katolicka, szlachecka rodzina z Kujaw. To tyle, co wiem. > > Ale człowiek się wciąż uczy. nu, prosze: "genialny muzyk fryderyk chopin, byl z ojca francuza i matki neofitki. znany poeta antoni lange pisze w swej broszurce 'o sprzecznosciach sprawy zydowskiej' (1911), ze fryderyk chopin przez matke swoja justyne krzyzanowska nalezy w polowie do narodu zydowskiego" mateusz mieses "z rodu zydowskiego" warszawa 1991 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Jak to jest> IP: *.mco.bellsouth.net 10.05.03, 17:06 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... > > > > > > Jakieś szczegóły, please? > > > > Bo jakoś do niczego nie docieram. Tekla Justyna z Krzyżanowskich, > > katolicka, szlachecka rodzina z Kujaw. To tyle, co wiem. > > > > Ale człowiek się wciąż uczy. > > nu, prosze: > > "genialny muzyk fryderyk chopin, byl z ojca francuza i matki neofitki. > znany poeta antoni lange pisze w swej broszurce 'o sprzecznosciach sprawy > zydowskiej' (1911), ze fryderyk chopin przez matke swoja justyne krzyzanowska > nalezy w polowie do narodu zydowskiego" mateusz mieses "z rodu zydowskiego" > warszawa 1991 >> Wiec w/g smiejacej sie Ciebie, teraz mamy 'narod zydowski'; 'narod chrzescijanski'; 'narod muzulmanski', 'narod poganski'; 'narod buddyjski', etc., etc.? Co sie stalo z narodem ...izraelskim? Jestem zaniepokojony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Jak to jest> IP: *.adsl.actcom.co.il 10.05.03, 17:29 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >> Wiec w/g smiejacej sie Ciebie, teraz mamy 'narod zydowski'; 'narod > chrzescijanski'; 'narod muzulmanski', 'narod poganski'; 'narod buddyjski', > etc., etc.? Co sie stalo z narodem ...izraelskim? Jestem zaniepokojony... nu, bubele, cos ci sie kreci, widze. widzisz w 1911 to nie bylo jeszcze israela, to sie wtedy mowilo narod zydowski. narod chrzescijanski? wg mnie? a gdzie to wyczytales? sa zydzi, obywatele israelscy, tak jak sa zydzi, obywatele amerykanscy. jest wyznanie mojzeszowe, lub wyznanie chrzescijanskie, itd itd. czy moze chcesz mi powiedziec, ze jest narod chrescijanski, ktory mieszka w polsce? nie myslalam, zes az tak niedouczony, ale nic nie szkodzi, kto pyta, ten znajdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do cccp IP: *.adsl.actcom.co.il 10.05.03, 17:38 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, prosze: > > "genialny muzyk fryderyk chopin, byl z ojca francuza i matki neofitki. > znany poeta antoni lange pisze w swej broszurce 'o sprzecznosciach sprawy > zydowskiej' (1911), ze fryderyk chopin przez matke swoja justyne krzyzanowska > nalezy w polowie do narodu zydowskiego" mateusz mieses "z rodu zydowskiego" > warszawa 1991 zapomnialam dopisac: jak gdzies dostaniesz ta ksiazke, to poogladaj. znajdziesz ciekawe nazwiska, ja przy niektorych to, jak sie ladnie mowi, "rozdziawilam gebe" taka bylam zdziwiona. ale interesujace. powinna byc czytana przez tych wszystkich, ktorzy tu na forum twierdza, ze polscy zydzi nic nie wniesli do kultury kraju. nie ma w polsce praktycznie zadnej dziedziny kultury, sztuki lub wiedzy, zeby zydzi polscy nie przylozyli swojej reki (umyslu) do niej. zawsze sie dziwie, dlaczego ci anty tak protestuja przeciwko tym faktom. zawsze bylam dumna, ze jestem polska zydowka, nie wiem dlaczego polacy nie umieja byc dumni, ze mieli zydow madrych. ostatecznie wszyscy bylizmy obywatelami tego samego kraju.... nu, duzo rozumiem, ale nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: do cccp 11.05.03, 07:03 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > nu, prosze: > > > > "genialny muzyk fryderyk chopin, byl z ojca francuza i matki neofitki. > > > znany poeta antoni lange pisze w swej broszurce 'o sprzecznosciach sprawy > > zydowskiej' (1911), ze fryderyk chopin przez matke swoja justyne krzyzanow > ska > > nalezy w polowie do narodu zydowskiego" mateusz mieses "z rodu zydowski > ego" > > warszawa 1991 > > zapomnialam dopisac: jak gdzies dostaniesz ta ksiazke, to poogladaj. znajdziesz > > ciekawe nazwiska, ja przy niektorych to, jak sie ladnie mowi, "rozdziawilam > gebe" taka bylam zdziwiona. ale interesujace. powinna byc czytana przez tych > wszystkich, ktorzy tu na forum twierdza, ze polscy zydzi nic nie wniesli do > kultury kraju. nie ma w polsce praktycznie zadnej dziedziny kultury, sztuki lub > > wiedzy, zeby zydzi polscy nie przylozyli swojej reki (umyslu) do niej. zawsze > sie dziwie, dlaczego ci anty tak protestuja przeciwko tym faktom. zawsze bylam > dumna, ze jestem polska zydowka, nie wiem dlaczego polacy nie umieja byc dumni, > > ze mieli zydow madrych. ostatecznie wszyscy bylizmy obywatelami tego samego > kraju.... nu, duzo rozumiem, ale nie wszystko. Co chcesz od Polakow, sprowadzlili kupe Arabow i sprzedaja swoja polska dla niemcow z skrzynke sznapsu ! oni nas nienawydza tak bylo i tak bedzie !! to jest eksioma matematyczna nie do zmieniena ,pod sloncem nic nowego " jak bida to do zyda " tak to bylo i tak dalej bedzie, monder polacy przyjezdzaja do Izraela na czarno pracowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: do cccp 14.05.03, 09:34 Gość portalu: dana33 napisał(a): > zapomnialam dopisac: jak gdzies dostaniesz ta ksiazke, to poogladaj. znajdziesz ciekawe nazwiska, ja przy niektorych to, jak sie ladnie mowi, "rozdziawilam > gebe" taka bylam zdziwiona. ale interesujace. powinna byc czytana przez tych > wszystkich, ktorzy tu na forum twierdza, ze polscy zydzi nic nie wniesli do > kultury kraju. nie ma w polsce praktycznie zadnej dziedziny kultury, sztuki > lub wiedzy, zeby zydzi polscy nie przylozyli swojej reki (umyslu) do niej. zawsze > sie dziwie, dlaczego ci anty tak protestuja przeciwko tym faktom. zawsze bylam > dumna, ze jestem polska zydowka, nie wiem dlaczego polacy nie umieja byc > dumni,ze mieli zydow madrych. ostatecznie wszyscy bylizmy obywatelami tego > samego kraju.... nu, duzo rozumiem, ale nie wszystko. Nu, ja zapomnialem dodac, ze my zydy we wszystkim nasladujemy niemcow i ich w tym nawet przescignac chcemy. Nu oni dawniej wydawali tez takie "broszury" gdzie czarne na bialem stalo, ze wszystko co wartosciowe w Polsce bylo, to korzenie niemieckie gdzies, kiedys mialo. Nu, wybitni Polacy to tylko mogli byc Niemcy albo Polacy blondyni, ktorzy sie tego od Niemcow nauczyli i tym samym Niemcami sie stali. Nu i my teraz tez mamy swoje "broszury", gdzie czarne na bialem pisze, ze wszyscy wybitni Polacy i cala szlachta katolicka to w gruncie rzeczy Zydy byly. A wy gupie Polaki jak nie wierzycie to nie musicie. Ja tylko ciagle nie wiem, czemu ten Chopin (zyd przecie) innych Zydow z sali wypraszal.... Swoich nie lubil? Nawet on? Nu ale to musi byc juz dowod niezbity, bo my zydzi samych siebie to najbardziej nie lubimy i dlatego tak szczelamy do arabow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. do pana Goldbauma IP: *.mco.bellsouth.net 14.05.03, 17:09 goldbaum napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > zapomnialam dopisac: jak gdzies dostaniesz ta ksiazke, to poogladaj. > znajdziesz ciekawe nazwiska, ja przy niektorych to, jak sie ladnie > mowi, "rozdziawilam > > gebe" taka bylam zdziwiona. ale interesujace. powinna byc czytana przez ty > ch > > wszystkich, ktorzy tu na forum twierdza, ze polscy zydzi nic nie wniesli d > o > > kultury kraju. nie ma w polsce praktycznie zadnej dziedziny kultury, sztuk > i > > lub wiedzy, zeby zydzi polscy nie przylozyli swojej reki (umyslu) do niej. > > zawsze > > sie dziwie, dlaczego ci anty tak protestuja przeciwko tym faktom. zawsze > bylam > > dumna, ze jestem polska zydowka, nie wiem dlaczego polacy nie umieja byc > > dumni,ze mieli zydow madrych. ostatecznie wszyscy bylizmy obywatelami tego > > samego kraju.... nu, duzo rozumiem, ale nie wszystko. > > Nu, ja zapomnialem dodac, ze my zydy we wszystkim nasladujemy niemcow i ich w > tym nawet przescignac chcemy. Nu oni dawniej wydawali tez takie "broszury" > gdzie czarne na bialem stalo, ze wszystko co wartosciowe w Polsce bylo, to > korzenie niemieckie gdzies, kiedys mialo. Nu, wybitni Polacy to tylko mogli byc > > Niemcy albo Polacy blondyni, ktorzy sie tego od Niemcow nauczyli i tym samym > Niemcami sie stali. > > Nu i my teraz tez mamy swoje "broszury", gdzie czarne na bialem pisze, ze > wszyscy wybitni Polacy i cala szlachta katolicka to w gruncie rzeczy Zydy byly. > > > A wy gupie Polaki jak nie wierzycie to nie musicie. > > Ja tylko ciagle nie wiem, czemu ten Chopin (zyd przecie) innych Zydow z sali > wypraszal.... Swoich nie lubil? Nawet on? > > Nu ale to musi byc juz dowod niezbity, bo my zydzi samych siebie to najbardziej > > nie lubimy i dlatego tak szczelamy do arabow. >>>Przykro mi ale Dana33 wolala posluchac...Hitlera, anizeli odpowiadac na takie argumenty. Ten...'kitchen, kirchen und kindern' jednak jest i deska ratunku dla zydowki w opalach... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: do pana AD´a 14.05.03, 17:47 Gość portalu: A.D. napisał(a): > >>>Przykro mi ale Dana33 wolala posluchac...Hitlera, anizeli odpowiada > c na takie argumenty. Ten...'kitchen, kirchen und kindern' jednak jest i > deska ratunku dla zydowki w opalach... I nie tylko. Tylko Niemcy i Zydzi (dana to tesz Zydowka) maja takie "broszurki" z rodowodami wybitnych ludzi, w ktorych stoi napisane, ze oni wszyscy maja zydowskie wzglednie niemieckie i aryjskie korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: do pana Goldbauma IP: *.mco.bellsouth.net 14.05.03, 18:21 goldbaum napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > >>>Przykro mi ale Dana33 wolala posluchac...Hitlera, anizeli odpo > wiada > > c na takie argumenty. Ten...'kitchen, kirchen und kindern' jednak jest i > > deska ratunku dla zydowki w opalach... > > I nie tylko. Tylko Niemcy i Zydzi (dana to tesz Zydowka) maja takie "broszurki" > > z rodowodami wybitnych ludzi, w ktorych stoi napisane, ze oni wszyscy maja > zydowskie wzglednie niemieckie i aryjskie korzenie. >>Nu, ja rozumiem. I przesylam wyrazy szacunku. P.S. Mam nadzieje ze ten pan, ktorego moja Matka przechowala przez cala okupacje, to byl takze pan...Goldbaum, choc podpisywal sie Florian Marchlewski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit Re: do cccp IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.03, 17:49 Oj Dana ale jestes pyskata!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Reytlko nie chopin!! 14.05.03, 09:25 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, prosze: > > "genialny muzyk fryderyk chopin, byl z ojca francuza i matki neofitki. > znany poeta antoni lange pisze w swej broszurce 'o sprzecznosciach sprawy > zydowskiej' (1911), ze fryderyk chopin przez matke swoja justyne krzyzanowska > nalezy w polowie do narodu zydowskiego" mateusz mieses "z rodu zydowskiego" > warszawa 1991 Nu, jak widac polska szlachcianka katoliczka mogla byc rownoczesnie "matka neofitka". Przeciez pisalem, ze polska szlachta to zydy same byly! W Polsce pisza, ze szlachcianka, katoliczka, z pieknym polskim nazwiskiem a niejaki mateusz.... mieses (tez... piekne... "polskie" nazwisko) pisze w swojej broszurce, ze wszyscy wybitni Polacy to byli "matki neofitki" czyli zydzi. Nu, prawd jest wiele nu ale ta nasza prawda jest tylko prawdziwa... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Reytlko nie chopin!! 14.05.03, 09:20 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... Nu, to czemu on prosil Zydow przed koncertem o opuszczenie sali? Bo tak mamusi swojej nie lubil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Reytlko nie chopin!! IP: *.fastres.net 14.05.03, 09:24 Popatrz na jego nos,czysto slowianski!!! Czy przypadkiem potrzebojesz juz ciesle, aby twoj drewniany mozg wymienil, Panie ....Baum. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Reytlko nie chopin!! 14.05.03, 09:26 Gość portalu: jarek napisał(a): > Popatrz na jego nos,czysto slowianski!!! Nu, masz racje nos ma francuski ale francuzy takie ciemne to tez zydy przecie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Nu, ja juz wiem!!!! 14.05.03, 09:39 goldbaum napisał: > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... > > Nu, to czemu on prosil Zydow przed koncertem o opuszczenie sali? Bo tak > mamusi swojej nie lubil? Chopin byl taki wybitny bo mial zydowskie geny o ktorych nic nie wiedzial bo matka mowila przeciez ze jest polka i szlachcianka! A on gupi nic o swoich genialnych genach nie wiedzial i tych z koncertow wyrzucal co mu te wartosciowe geny dali!!! Niewdziecznik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Nu, ja juz wiem!!!! IP: *.mco.bellsouth.net 14.05.03, 16:30 goldbaum napisał: > goldbaum napisał: > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > nu, ty se poczytaj biografie mamusi chopina..... > > > > Nu, to czemu on prosil Zydow przed koncertem o opuszczenie sali? Bo tak > > mamusi swojej nie lubil? > > Chopin byl taki wybitny bo mial zydowskie geny o ktorych nic nie wiedzial bo > matka mowila przeciez ze jest polka i szlachcianka! > A on gupi nic o swoich genialnych genach nie wiedzial i tych z koncertow > wyrzucal co mu te wartosciowe geny dali!!! > > Niewdziecznik! >> Nu, i jak te geny to widzialy, to sobie tez poszly i Chopin zostal bez genow i dlatego zaraz umarl.... >> Z dlaczego te zydy zaraz takie msciwe? Odpowiedz Link Zgłoś
brennton No widzisz, Dana, skromnosc poplaca. 09.05.03, 15:01 sama stwierdzilas, ze troche sie tego uzbieralo. Eh... sam byl pobalowal na plazy w Tel Aviv. ale "Oczarowanemu" dalas kosza. Wiec ja juz nie bede probowal, maz, kochanek, mamuska i jeszcze licho wie co, to za duzo dobrego. Czy chodza tam u Was na plazy w Tel Aviv panienki do wziecia? ("normalne" Panienki mam na mysli, ale ja jestem w wieku Fredzia, a poczucie humoru tez podobne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: No widzisz, Dana, skromnosc poplaca. IP: *.adsl.actcom.co.il 09.05.03, 19:59 brennton napisał: > sama stwierdzilas, ze troche sie tego uzbieralo. > > Eh... sam byl pobalowal na plazy w Tel Aviv. > ale "Oczarowanemu" dalas kosza. > Wiec ja juz nie bede probowal, > maz, kochanek, mamuska i jeszcze licho wie co, to za duzo dobrego. > > Czy chodza tam u Was na plazy w Tel Aviv panienki do wziecia? > ("normalne" Panienki mam na mysli, ale ja jestem w wieku Fredzia, > a poczucie humoru tez podobne) nu, mamy sliczne dziewczyny, brennton, i radze ci pobalowac na plazy i w tel avivie i w eilacie, w eilacie, to wogole, slow brak. a co do wieku, nu, nawet te dziewczyny wiedza co dobre, wiec przyjezdzaj, nie rozczarujesz sie, ani plaza, ani dziewczetami.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredzio54 Re: Wtracalski i Dana33 Polski Jezyk jest doskon IP: *.vc.shawcable.net 11.05.03, 09:10 fredzio54 napisał: > Jako Izraelczycy ich Polski jest lepszy od waszego, wy durni nawet nie znacie > wasz Matki Jezyk, znowu zydy maja was uczyc !!! > poco was komuny wyksztalcila i na koncu zbankrotowala ! Jo pisic wcisnij, zi jo niuk, zamist si ucyc, to jo boki obijol, i toroz nicegu z tij nawki ni mom. mij ojcic bil mni zu molo, un puwinin bic mni wicij, tu muze jo bul modzejsy, a ni toki lin. Odpowiedz Link Zgłoś