manny_ramirez 01.04.07, 12:46 Podano wlasnie w naszych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
de_oakville Re: Ahmadinejad to Zyd 01.04.07, 13:22 A Mao Tse-tung, Chiang Kai-Shek, Chou En-lai i Lin Piao? To tez byli Zydzi? "Chiang Kai-Shek always tries to wrest every ounce of power and every ounce of gain from the people. And we? Our policy is to give him tit for tat and to fight for every inch of land. We act after his fashion. He always tries to impose war on the people, one sword in his left hand and another in his right. We take up swords, too, following his example. ... As Chiang Kai-Shek is now sharpening his swords, we must sharpen ours, too" ("Quotations from Chairman Mao Tse-tung") Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ahmadinejad to Zyd 01.04.07, 13:23 Ty to masz kiepele Ramirez... A ja cale zycie myslalem, ze Ahmadinejad to zakonspirowany Polak... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ahmadinejad to Zyd 01.04.07, 13:25 Ahmadinejad to wypisz wymaluj polski szlachciura, ktoremu brakuje jedynie sarmackiego wasa i blizny na czole zdobytej podczas jakiegos rokoszu. Zagloba Niderlandy rozdawal, a on Israel z mapy wymazuje. Ten sam poziom absurdu:P Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mnie 01.04.07, 13:39 moj iranski partner tenisowy powiedzial ze Achma i Olmert (albo ten prezydent pies na baby, juz nie pamietam nazwiska) z jednej wsi iranskiej. Ale nie poszedl tak daleko tak wasze media. Ale kto wie. Wlasciwie mysle, ze do testu na zdolnosc jednoczenia narodu (ktory proponowal niedawno), nalezaloby test wprowadzic test Kurskiego dla prezydentow... By sie wiedzialo kto jest kto. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Mnie 01.04.07, 13:42 Mahomecik rowniez swoim kazal sie obrzezac: "Pięć rzeczy jest spośród Fitry (naturalny stan człowieka w którym każdy się rodzi, oznacza także religię Islamu): Obrzezanie, usuwanie włosów łonowych, przycinanie wąsów, obcinanie paznokci i usuwanie włosów z pod pachy." (Sahih al Bukhari, 7:779) Test Kur(ew)skiego nie sprawdzi sie zbytnio:P Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Mnie 01.04.07, 13:45 "obgryzanie paznokci" to tez test na zydowstwo? Kurcze to u nas sie od nich roi! PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Prima aprilis 01.04.07, 14:04 Maniek. Wstyd z powaznych tematow sobie zarty robic! PF Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Wykazalas sie PF 01.04.07, 16:39 Chcialem zobaczyc na ile ludzie maja dystans do tych spraw:) Prima Aprilis! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wykazales sie oczywiscie:) nt 01.04.07, 20:39 Ty sie wykazales, bo mi pomysl na watek primaaprilisowy dales:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60074646 PF Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Wykazales sie oczywiscie:) nt 01.04.07, 21:18 You are welcome:) Ale na poczatku wpadles:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ahmadinejad to Zyd 01.04.07, 14:07 manny_ramirez napisał: >Ahmadinejad Kto to? To jakiś tenisista? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ahmadinejad to Zyd 01.04.07, 14:10 Solista rockowej kapeli Prince of Persia :) www.jerusalemonline.com/newyear.asp Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Dzięki za info. 01.04.07, 14:28 Spytałem, bo śmiesznie się nazywa. U Viana w "Jesieni w Pekinie" był taki jeden, nawet dr medycyny, który się nazywał Zjadłjad. Nie wiem, czy był Żydem. Słusznie sądziłem, że ten Achme.... to też coś z szołbiznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 i jutro Pashach zacznie 01.04.07, 20:32 publicznie Seder konsumujac, tylko zamiast niezapolodzonego kurzego jajka bedzie osle arabskie jaja jadl, na twardo gotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re:?+ 01.04.07, 22:06 Mnie polski_francuz 01.04.07, Wlasciwie mysle, ze do testu na zdolnosc jednoczenia narodu (ktory proponowal niedawno), nalezaloby test wprowadzic test Kurskiego dla prezydentow... By sie wiedzialo kto jest kto. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< To samo z litwino-polsko-francuzami. Bo tak ani ryba,ani mieso? A tutaj metoda tego pana wykaze kim on jest. PF Odpowiedz Link Zgłoś