eu_lola 25.05.03, 00:19 Wielka Brytania 0 punktow Francuzi i Belgowie mowia po francusku. Brzmi to jakos duzo bardziej szlachetnie. A buraki niech sobie nazywaja kartofle jak chca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxy2099 brawo Polsko 25.05.03, 06:05 Wiesz co Lola, odzywasz sie rzadko, ale jak sie odezwiesz to jakbys wyskoczyla jak Filip-Lola z konopi albo juz badziej przyziemsko mowiac jakby miedzy jednym transem narkotycznym a nastepnym. A pewnie ze satelita francuski zwany Belgia mowi po francusku. A byuk we Francji moze sobie zadac doplat do kartofli ile zechce i UE jak na razie placi. eu_lola napisała: > Wielka Brytania 0 punktow > Francuzi i Belgowie mowia po francusku. > Brzmi to jakos duzo bardziej szlachetnie. > A buraki niech sobie nazywaja kartofle jak chca. Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: brawo Bogus 25.05.03, 06:53 galaxy2099 napisał: > Wiesz co Lola, odzywasz sie rzadko, ale jak sie odezwiesz to jakbys wyskoczyla > jak Filip-Lola z konopi albo juz badziej przyziemsko mowiac jakby miedzy jednym > > transem narkotycznym a nastepnym. > A pewnie ze satelita francuski zwany Belgia mowi po francusku. > A byuk we Francji moze sobie zadac doplat do kartofli ile zechce i UE jak na > razie placi. Tego nie mogles chyba wiedziec ale byl to krotki opis tego co wydazylo sie na festiwalu Eurowizji. Mimo wszystko dziekuje za probe reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawk Re: brawo Bogus IP: *.vc.shawcable.net 25.05.03, 09:55 eu_lola napisała: > galaxy2099 napisał: > > > Wiesz co Lola, odzywasz sie rzadko, ale jak sie odezwiesz to jakbys > wyskoczyla > > jak Filip-Lola z konopi albo juz badziej przyziemsko mowiac jakby miedzy > jednym > > > > transem narkotycznym a nastepnym. > > A pewnie ze satelita francuski zwany Belgia mowi po francusku. > > A byuk we Francji moze sobie zadac doplat do kartofli ile zechce i UE jak > na > > razie placi. > > > > Tego nie mogles chyba wiedziec ale byl to krotki opis tego co wydazylo sie na > festiwalu Eurowizji. > > Mimo wszystko dziekuje za probe reakcji. Nie dziw mu sie! On sie zajmuje niebieskimi konstelacjami, a pozatem 99 lat to nie ten wiek co sie czlowiek zachwyca tym co sie dzieje w Eurowizji! Odpowiedz Link Zgłoś
eu_lola Re: brawo Bogus 25.05.03, 12:53 Gość portalu: hawk napisał(a): > Nie dziw mu sie! On sie zajmuje niebieskimi konstelacjami, a pozatem 99 lat to > nie ten wiek co sie czlowiek zachwyca tym co sie dzieje w Eurowizji! Nie, nie. Ludzie rozwijaja sie do pewnego czasu a potem znowu dziecinnieja. Ty uwazasz, ze Bugus ma juz z gory. Ja jestem prawie pewna, ze on wciaz stara sie, z roznym skutkiem osiagnac swoje apogeum. Chetnie porozmawilabym sobie z wami wiecej ale pustynia czeka. Nie wiem czy "arabstwo" maja gdzies Internet ale jak znajde to napisze. Do uslyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: brawo Bogus 25.05.03, 14:27 Eu lola, zadziwiasz mnie. Niedawno byłaś w Meksyku, teraz arabstwo. Ile ty masz tego urlopu? Odpowiedz Link Zgłoś