absztyfikant 05.05.07, 19:56 www.youtube.com/watch?v=OLsiFfv6K6E Spiewa przesliczna Ninet Tayeb. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare1 Orgia nacjonalizmu... 05.05.07, 20:02 ... pod batutą marokańskiej piękności. Że też nasza półcygańska Pocahontas nie potrafi tak pięknie śpiewać o Polsce.. :P # www.youtube.com/watch?v=3CsFIJkdepA Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Orgia nacjonalizmu... 05.05.07, 20:05 Ninet to sabryjka habibi, choc pochodzi z sefardyjskiej rodziny. Tak czy inaczej jest nie tylko ladna dupcia o anielskim glosie, ale ma dobrze poukladane w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare1 Re: Orgia nacjonalizmu... 05.05.07, 20:09 absztyfikant napisał: > sabryjka Kim ona jest? "Sabryjką"? :} Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:02 to jedna z najpiekniejszych w israelu.... spiewano ja duzo w czasie wojny z irakiem w 1991... i jakie prawdziwe slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:03 absztyfikant napisał: > Spiewa przesliczna Ninet Tayeb. > no wlasnie,ze taka dziewczyna zajmuje sie takimi agitkami to zupelnie zboczenie. my to juz przerobili towarzyszu,nie raz. widac ,ze nie kto inny tylko wlasnie zydzi lubuja sie w tego typu rzewnych bzdetach i duszaczypatielnych,patetycznych propagandach. ludzie to juz XXI wiek,otworzcie okna na swiat bo was mole obezra. www.youtube.com/watch?v=mEKUtus5LlQ za rodinu,za stalinu... Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:17 absztyfikant napisał: > www.youtube.com/watch?v=OLsiFfv6K6E > Spiewa przesliczna Ninet Tayeb. > --------------------------- ładna jest , to prawda, ale poza Izraelem żadnej kariery nie zrobi ( tekst taki a'la LPR made in Israel ) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:18 Ona sie urodzila w 1983 roku. Cale zycie przed nia... Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:29 absztyfikant napisał: > Ona sie urodzila w 1983 roku. Cale zycie przed nia... ----------------- w kibucu na Pustyni Negev Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:32 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3267914,00.html Ona juz w zeszlym roku byla 'celebrity' gluptasku. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:21 swieta racja, yannie..... jak pomysle o karierze zagranicznej wielkiej polskiej piersniarki violetty villas, to az lezka zazdrosci kreci mi sie w oku.... nie tylko jej karierze zagranicznej, ale tez i polskiej, przed i po zagranicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:23 Violette niedawno wypuscili z beit meshugaim Dana. Miej litosc:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:25 nu, co chcesz absztyfikant? cudowne zakonczenie dodatkowej kariery, nie? mam litosc nad violette. nie mam nad yannem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:31 Violetta to w ogole czysta komedia:)))))) www.youtube.com/watch?v=CByjgiFkG0w Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:36 :))))) jeszcze pamietam, jak przyjechala po roku pobytu w usa do polski i dawala interview, mowiac po polsku z tym akcentem pod nazwa "goracy kartofel w ustach" i na pytanie dziennikarza powiedziala, ze zapomniala troche jak sie mowi po polsku... :))) absztyfikant.... ja mam jakis akcent hebrajski jak mowie po polsku po 40 latach poza krajem???? kurrrka, a kariere to zrobilam tylko na fs i to tez marna: nikt o mnie nie mowi w swiecie i zadnego filmiku na youtube nie mam.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 20:41 Nie rob sobie zartow, masz jakas obsesje z tym akcentem:)))) Mowisz czysta polszczyzna i ja Ci to teraz rzucam prosto w nos. Twoja kolezanka o niezapomnianym spojrzeniu (you know what I mean) tez Ci to mowila, wiec juz daj spokoj:))))))))) A co do filmow. Jesli dajmy na to zaspiewasz, to zrobimy Ci taka kampanie rteklamowa w internecie, ze...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Naprawde piekna piosenka... 05.05.07, 21:15 sluchaj absztyfikant.... ja mimo mojej zlej reprezentacji na tym forum, kocham was wszystkich.... :))) nie zrobie wam tego, zeby zaspiewac, bo twoja rochellina poleci na koniec swiata i wiecej jej nie zobaczysz.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 07.05.07, 13:22 Podejmuje ryzyko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Naprawde piekna piosenka... 08.05.07, 19:46 Strasznie sie nasładzacie. Dziewczyna ładna, o dobrym głosie śpiewa tzw. "zaangażowaną piosenkę" propagandową.Absolutny kicz w guście propagandy Mosfilmu. Przecież pamietacie, a przynajmniej Dana powinna te pseudo -patriotyczno-o pokój niosące przesłanie produkcje Tatiany Miansarowej w Sopocie, czy naszego Staszka Guzka -Te bomby lecą na nasz dom. Ta sama estetyka propagandzisty.Sztuka,polityka , sztuka zaangażowana w służbie propagandy mnie jakoś nie gra.Ja nie przeczę, ze piosenka niosła w danym okresie ważne treści ale czy trzeba od razy robić teledysk? Odpowiedz Link Zgłoś
gumowa.kaczka Re: Naprawde piekna piosenka... 08.05.07, 22:33 absztyfikant napisał: > Spiewa przesliczna Ninet Tayeb. Bo ja wiem czy prześliczna? Jak na mój gust trochę za bardzo przypomina mi Edzię od Górniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 08.05.07, 22:34 raczysz zartowac... img301.imageshack.us/img301/7370/yechefaxy7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Naprawde piekna piosenka... 08.05.07, 22:35 youtube.com/watch?v=EyTTGwIqVEs Odpowiedz Link Zgłoś
gumowa.kaczka Re: Naprawde piekna piosenka... 08.05.07, 22:36 absztyfikant napisał: > raczysz zartowac... Wcale nie. Nawet pozy na zdjęciach ma podobne. Tyle, że Edzia bardziej śmiała jakby. Odpowiedz Link Zgłoś