Gość: WWW.E-UPR.ORG IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.05.03, 15:44 Naga prawda o "Unii": > WWW.E-UPR.ORG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Garbaty Re: Katastrofa helikoptera pod Mount Everestem IP: *.msk.net.pl 29.05.03, 12:05 CO ma BARANI LBIE Unia do Mount Everestu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarpol Barani leb a katastrofa IP: *.cec.eu.int 20.11.03, 17:02 Bo baraniemu lbowi nawet towarzystwo dwoch zwlok nepalczykow nie przeszkadza, by propagowac swoje bzdury. A co do meritum- rosyjski pilot tego smiglowca zlamal wszelkie zasady. W tak rozrzedzonym powietrzu smiglowiec odmawia posluszenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Re: Barani leb a katastrofa w/g jarpola 22.11.03, 21:42 Jarpol gdzie ty wyczytales ze pilot byl rosjaninem ? To ze smiglowiec byl rosyjski nie znaczy automatycznie ze i pilot musial byc rosjaninem. Ta nienawisc do wszystkiego co rosyjskie doprowadza wielu z was do czystego obledu. Chyba ze gdzies miedzy wierszami to odczytales .. Ja nie nalezalem do solidarnosci i nie bralem udzialu w nauce czytania miedzywierszowego, mozesz mnie oswiecic ? Mnie zwyklego zjadacza chleba ? Bede ci wdzieczny..... Odpowiedz Link Zgłoś