livia.erez 28.05.03, 22:29 Nie wiem po co zaproszono krawawego Georga do Polski? To prowokacja wobec UE, a zwłaszcza Niemiec i Francji. Przyjazd tego satrapy to niedźwiedzia przysługa dla Polski - bo jeszcze bardziej utrudni relacje z UE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Osioł Trojański będzie traktowany w Unii tak jak IP: *.ds.pg.gda.pl 28.05.03, 22:37 sobie na to zasłużył, czyli jak osioł. Ludzie którzy doprowadzają do takiego upodlenia naszego kraju powinni pójść pod sąd za zdradę stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
franz12 Re: Osioł Trojański będzie traktowany w Unii tak 28.05.03, 22:57 nie wiem czy sąd. ale zaproszenie krawawego Georga akurat w takim momencie na pewno nie było dobrym pomysłem. To tak jakby napluć w twazr Niemcom i Francuzom. A chyba Polska nadal jeszcze chce wejść do UE? Gość portalu: Tomson napisał(a): > sobie na to zasłużył, czyli jak osioł. Ludzie którzy doprowadzają do takiego > upodlenia naszego kraju powinni pójść pod sąd za zdradę stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.erez Re: Osioł Trojański będzie traktowany w Unii tak 28.05.03, 23:07 jasne ,że nie tylko chce ale musi. a ci którzy wpakowali Polskę pomiędzy USA i UE temu procesowi najbardziej zagrażają. Kuriozalnie Polsce i jej miejscu w UE bardziej zaszkodził Michnik i GW, polski rząd i prezydent, niż cała LPR franz12 napisał: > nie wiem czy sąd. ale zaproszenie krawawego Georga akurat w takim momencie na > pewno nie było dobrym pomysłem. To tak jakby napluć w twazr Niemcom i > Francuzom. A chyba Polska nadal jeszcze chce wejść do UE? > > Gość portalu: Tomson napisał(a): > > > sobie na to zasłużył, czyli jak osioł. Ludzie którzy doprowadzają do takie > go > > upodlenia naszego kraju powinni pójść pod sąd za zdradę stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Osioł Trojański będzie traktowany w Unii tak IP: *.ds.pg.gda.pl 28.05.03, 23:13 franz12 napisał: > nie wiem czy sąd. ale zaproszenie krawawego Georga akurat w takim momencie na > pewno nie było dobrym pomysłem. To tak jakby napluć w twazr Niemcom i > Francuzom. A chyba Polska nadal jeszcze chce wejść do UE? Co się można spodziewać po narodzie, który najbardziej na świecie po Żydach lubi jankesów. Ale Żydzi przynajmniej mają powód, a nasi robią to z czystej głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.erez Re: Osioł Trojański będzie traktowany w Unii tak 28.05.03, 23:17 POlacy to mądry naród. Cenią amrykę bo jest za co. Ale z drugiej strony mają odwagę powiedzieć nie kiedy ta doposzcza sie zbrodni i rabunku. Większośc społeczeństwa jest przeciwko agresji krawawego Georga na Irak. Oczywiście w każdym narodzie znajdą się oszołomy i fanatycy. Tak i w wśród Polaków znalazły się pieski busza. Ale to margines. Aloholocy i dewiaci.No i prawicowa ektrema. Gość portalu: Tomson napisał(a): > franz12 napisał: > > > nie wiem czy sąd. ale zaproszenie krawawego Georga akurat w takim momencie > na > > pewno nie było dobrym pomysłem. To tak jakby napluć w twazr Niemcom i > > Francuzom. A chyba Polska nadal jeszcze chce wejść do UE? > Co się można spodziewać po narodzie, który najbardziej na świecie po Żydach > lubi jankesów. Ale Żydzi przynajmniej mają powód, a nasi robią to z czystej > głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
najwiekszy_komuch Re: Osioł Trojański będzie traktowany w Unii tak 28.05.03, 23:38 livia.erez napisała: > POlacy to mądry naród. Cenią amrykę bo jest za co. Ale z drugiej strony mają > odwagę powiedzieć nie kiedy ta doposzcza sie zbrodni i rabunku. Większośc > społeczeństwa jest przeciwko agresji krawawego Georga na Irak. Oczywiście w > każdym narodzie znajdą się oszołomy i fanatycy. Tak i w wśród Polaków znalazły > się pieski busza. Ale to margines. Aloholocy i dewiaci.No i prawicowa ektrema. Mnie najbardziej martwi upodlenie się SLDowskiej pseudolewicy do popierania zbrodni krwawego Georga. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 ty nadajesz sie do ZOO, komunistyczny palancie 29.05.03, 10:53 komunistyczny palancie. rozliczyles sie z twojego poparcia dla przymusowej kolektywizacji w ZSRR, ktore to zrobil nie stalin, a cala partia komunistyczna i gdzie celowo zabito miliony ludzi. Zdaje sie, ze gdybys wtedy zyl, to tez bys to robil? Odpowiedz Link Zgłoś
aster3 Re: Dlaczego zaproszono krwawego Georga do Krakow 28.05.03, 23:00 ja myslę że Amerykanie robią to celowo aby skłocić Europę. Niestety yo nam na pewno nie pomoże. livia.erez napisała: > Nie wiem po co zaproszono krawawego Georga do Polski? To prowokacja wobec UE, > a zwłaszcza Niemiec i Francji. Przyjazd tego satrapy to niedźwiedzia > przysługa dla Polski - bo jeszcze bardziej utrudni relacje z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traianus ale głupie te lewaki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.03, 23:10 Poziom głupoty niebezpiecznie się podnosi w narodzie. Jaskrawo widać to po wypowiedziach na tym forum... Jak długo jeszcze bedziecie jazgotać lewaki. Pamietajcie ze wiekszość Polaków tak naprawdę woli USA niz Niemców i Francuzów... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.erez Re: ale głupie te lewaki 28.05.03, 23:13 naród ne lubi głupoty. i lubi amerykę ale w przeciwieństwie do ciebie tępaku jest większości przeciwko napaści na Irak, nie chce w większości izolacji w UE. No i nie lubi prawicowych nacjonalistów i ekstermistów jak ty Gość portalu: traianus napisał(a): > Poziom głupoty niebezpiecznie się podnosi w narodzie. Jaskrawo widać to po > wypowiedziach na tym forum... Jak długo jeszcze bedziecie jazgotać lewaki. > Pamietajcie ze wiekszość Polaków tak naprawdę woli USA niz Niemców i > Francuzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traianus Re: ale głupie te lewaki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.03, 23:26 livia.erez napisała: > naród ne lubi głupoty. i lubi amerykę ale w przeciwieństwie do ciebie tępaku > jest większości przeciwko napaści na Irak, nie chce w większości izolacji w UE. jak moze być w wiekszosci przeciwko skoro wojna się skończyła. 2/3 Polaków popiera obecnie udział wojsk polskich w administrowaniu Iraku (sondaż "Wprost"). Gdyby Pani przeporowadziła teraz badania okazałoby się najprawdopodobniej, iż większość Polaków uważa interwencje w Iraku za słuszna > > No i nie lubi prawicowych nacjonalistów i ekstermistów jak ty po pierwsze nigdy nie byłem nacjonalistą, a tym bardziej ekstremistą Droga Pani... co do prawicowca to się zgadza... jestem patriotą, nie nacjonalistą Odpowiedz Link Zgłoś
franz12 Re: ale głupie te lewaki 28.05.03, 23:30 nie obrażaj patriotów ty amerykański sługusie. moze i jesteś patriotą tyleze nie polskim, lecz amerykańskim. Polacy to rozsądny narod. Poodbnie uważam jak livia. Mimo wszystko potrafili zawsze oddzielić ziarno od plewy. Nie lubieli moskiweskich sługusów i nie lubią teraz piesków waszyngtonu. Myslę, że pogonili ruskich pogonią i amerykanów Gość portalu: traianus napisał(a): > livia.erez napisała: > > > naród ne lubi głupoty. i lubi amerykę ale w przeciwieństwie do ciebie tępa > ku > > jest większości przeciwko napaści na Irak, nie chce w większości izolacji > w > UE. > > jak moze być w wiekszosci przeciwko skoro wojna się skończyła. 2/3 Polaków > popiera obecnie udział wojsk polskich w administrowaniu Iraku > (sondaż "Wprost"). Gdyby Pani przeporowadziła teraz badania okazałoby się > najprawdopodobniej, iż większość Polaków uważa interwencje w Iraku za słuszna > > > > > No i nie lubi prawicowych nacjonalistów i ekstermistów jak ty > > po pierwsze nigdy nie byłem nacjonalistą, a tym bardziej ekstremistą Droga > Pani... co do prawicowca to się zgadza... jestem patriotą, nie nacjonalistą > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: ale głupie te lewaki IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.03, 07:17 Gość portalu: traianus napisał(a): > jak moze być w wiekszosci przeciwko skoro wojna się skończyła. 2/3 Polaków > popiera obecnie udział wojsk polskich w administrowaniu Iraku > (sondaż "Wprost"). Gdyby Pani przeporowadziła teraz badania okazałoby się > najprawdopodobniej, iż większość Polaków uważa interwencje w Iraku za słuszna To bardzo ciekawe, co pisze Wprost. Jako, ze Wprost jest organem zydowskiej mniejszosci w Polsce (tak jak Gazety Wybiorcza) to zakladam, ze redakcja moze miec duze zainteresowanie wlasciwymi wynikami sondazu. Ktory potem przedstawi jako bardzo obiektywny. Ogorek Sondazowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Cóż za wspaniałe kontrargumenty prawicowca. IP: *.ds.pg.gda.pl 28.05.03, 23:15 Gość portalu: traianus napisał(a): > Poziom głupoty niebezpiecznie się podnosi w narodzie. Jaskrawo widać to po > wypowiedziach na tym forum... Jak długo jeszcze bedziecie jazgotać lewaki. > Pamietajcie ze wiekszość Polaków tak naprawdę woli USA niz Niemców i > Francuzów... To niestety świadczy o niskiej inteligencji naszych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba7 ty ZOO, rozliczyles siez poparcia dla komuny? 29.05.03, 10:58 rozliczyles sie z twojego poparcia dla przymusowej kolektywizacji w ZSRR, ktora to zrobil nie sam stalin, a cala partia komunistyczna i gdzie celowo zabito miliony ludzi? Zdaje sie, palancie, ze gdybys wtedy zyl, to tez bys to robil? Odpowiedz Link Zgłoś
florian.aczyk Re: ale głupie te lewaki 29.05.03, 12:44 ty zydku nie podoba ci sie to m,ze nie kazdy to taki kundel jak ty? parchu jedem wypad z polskiego mista do izraela Gość portalu: traianus napisał(a): > Poziom głupoty niebezpiecznie się podnosi w narodzie. Jaskrawo widać to po > wypowiedziach na tym forum... Jak długo jeszcze bedziecie jazgotać lewaki. > Pamietajcie ze wiekszość Polaków tak naprawdę woli USA niz Niemców i > Francuzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traianus Re: ale głupie te lewaki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.03, 15:13 florian.aczyk napisał: > ty zydku nie podoba ci sie to m,ze nie kazdy to taki kundel jak ty? parchu > jedem wypad z polskiego mista do izraela dlaczego żydku? nie jestem zadnym zydkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tymon10 Re: Dlaczego zaproszono krwawego Georga do Krakow 28.05.03, 23:49 to poprostu głupota i nic więcej livia.erez napisała: > Nie wiem po co zaproszono krawawego Georga do Polski? To prowokacja wobec UE, > a zwłaszcza Niemiec i Francji. Przyjazd tego satrapy to niedźwiedzia > przysługa dla Polski - bo jeszcze bardziej utrudni relacje z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxer Re: Dlaczego zaproszono krwawego Georga do Krakow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 06:50 droga livio przybywa nasz prawdziwy decydent. To chyba on tak naprawdę rządzi Polską. Nawet ostatnio nakazał nam kupić amerykańskie samoloty i umierać za interesy amerykańskich koncenrów naftowych. Niech żyje ukochane Słoneczko Teksasu, ukochany nasz wódz i ojciec.Kochamy cie George i panuj nad Polską długo i miłościwie. Skoro już i tak ty nami rządzisz to moze jak kiedyś car pod zaborami noś oficjalnie tytuł naszego przywódcy? livia.erez napisała: > Nie wiem po co zaproszono krawawego Georga do Polski? To prowokacja wobec UE, > a zwłaszcza Niemiec i Francji. Przyjazd tego satrapy to niedźwiedzia > przysługa dla Polski - bo jeszcze bardziej utrudni relacje z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Zapraszanie nie było potrzebne 29.05.03, 10:46 Czy Leonida Breżniewa trzeba było "zapraszać" do PRL ? Oczywiście pro forma to robiono, ale to przecież on decydował o wizycie a nie KC PZPR. Kiedy pan odwiedzał służbówkę lokaja nikt się nie pytał, czy lokaj go zapraszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Zapraszanie nie było potrzebne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 11:50 dobrze powiedziane. niektorzy polacy chca byc amrykanskimi lokajami. a ten Busz pijak amerykaski jest icj wodzem. indris napisał: > Czy Leonida Breżniewa trzeba było "zapraszać" do PRL ? Oczywiście pro forma to > robiono, ale to przecież on decydował o wizycie a nie KC PZPR. > Kiedy pan odwiedzał służbówkę lokaja nikt się nie pytał, czy lokaj go zapraszał > . Odpowiedz Link Zgłoś
old.european nikt go nie zapraszal, przyjezdza na swoje 29.05.03, 11:56 Polska sie sprzedala USA, oddala suwerennosc w rece Busha, wiec dlaczego mialby czekac na zaproszenie, jesli jest na swoim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: nikt go nie zapraszal, przyjezdza na swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 12:02 skd w polskim narodzie tyle sprzedawczyjkow. bylo wielu violksdeitschow, wielu kolaborowalo z ruskimi i teraz wielu sprzedaje swoj kraj USA. Czy wszyscy Polacy to kosmopolici? czy tylko na tym forum zebralo sie tak wielu kosmopolitow i roznego rodzaju sprzedawczykow? old.european napisał: > Polska sie sprzedala USA, oddala suwerennosc w rece Busha, wiec dlaczego mialby > > czekac na zaproszenie, jesli jest na swoim? Odpowiedz Link Zgłoś
brennton co, johann, zal utraconego Faterlandu? 29.05.03, 12:09 (pisze celowo przez f, troche przyzwoiciej wyglada) chcialoby by sie byc na swoim, nie? ale nie wyszlo? przyszedl niedzwiedz, a chieny musza sie obejsc smakiem? i tylko zlosliwosci im pozostaja? Odpowiedz Link Zgłoś
florian.aczyk ten wieprz z Hameryki po co nam? 29.05.03, 12:12 nie wiem po co przyjezdza ten wieprz z hameryki? tej amerykanskiej swini nie powinno sie przyjmowac poza chlewem. livia.erez napisała: > Nie wiem po co zaproszono krawawego Georga do Polski? To prowokacja wobec UE, > a zwłaszcza Niemiec i Francji. Przyjazd tego satrapy to niedźwiedzia > przysługa dla Polski - bo jeszcze bardziej utrudni relacje z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
puls Bo jest bohaterem ty durniu i chwala mu za Irak 29.05.03, 12:13 Poonil pyskate arabstwo az im kapcie spadly , a takie byly wyszczekane. Odpowiedz Link Zgłoś
florian.aczyk Re: Bo jest bohaterem ty durniu i chwala mu za I 29.05.03, 12:36 a ty zydowska swinio co tu robisz na polskim portalu? parchu zajebany? arabstwo to taka sama plaga jak wy skurwiaBe zydostwo.idzie sie rznac gdzie indziej nie do nas. ciesze sie ze tych brudnych arabusow bedzie teraz mniej. ale cieszyB bym sie jeszcze bardziej jakby do pary to zydowskie robasctwo zostalo tak smoa jak arabi wytrzebione puls napisał: > Poonil pyskate arabstwo az im kapcie spadly , a takie byly wyszczekane. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_pawel_ll Re: nie jest źle 30.05.03, 11:26 Nie dramatyzujcie tak moi drodzy. Na zachodzie wiedzą już i zak dobrze jak pojebanym narodem jesteśmy i jak bardzo na nas można nie liczyć albo w ogóle traktować serio. Ta wizyta tylko potwierdzi nasz wizerunek chamów, ciemniaków, wazeliniarzy i małych cwaniaczków za jakich i tak uchodzimy. Dopóki nie zrobimy większego głupstwa (może by tak "na Iran"!), nie powinno być źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: nie jest źle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 11:31 to prawda ,że Polska straciła na napaści razem z USA na Irak. Głownie dlastego, że jej elity napluły na UE. A ten xcweaniacki zwrot, został odebrany jako akt poddaństwa, braku własnego zdania. jan_pawel_ll napisał: > Nie dramatyzujcie tak moi drodzy. Na zachodzie wiedzą już i zak dobrze jak > pojebanym narodem jesteśmy i jak bardzo na nas można nie liczyć albo w ogóle > traktować serio. Ta wizyta tylko potwierdzi nasz wizerunek chamów, ciemniaków, > wazeliniarzy i małych cwaniaczków za jakich i tak uchodzimy. > > Dopóki nie zrobimy większego głupstwa (może by tak "na Iran"!), nie powinno być > > źle. Odpowiedz Link Zgłoś