Dodaj do ulubionych

Patrz ghotir a mars99 cieszy sie, ze syn poległ

14.05.07, 19:19
mars99 napisał:
bladym switem gdy konwoj okupantow nieswiadomy niczego wlazl
w starannie przygotowana zasadzke..szybka akcja,zniszczone
samochody okupantow z zydo-hameryki,na miejscu wykonczono
5 buszewikow a reszte uprowadzono.. potem zapewne zostana
znalezieni powiewajac swobodnie na wietrze na moscie w Faludzy..
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=62345195
Obserwuj wątek
    • sansone1 cos isslamista sie zawsze cieszy jak krew sie 14.05.07, 23:38
      leje....
      • ghotir Re: cos isslamista sie zawsze cieszy jak krew sie 15.05.07, 00:04
        sansone1,
        Ty tak sam z siebie glupota sie popisujesz czy Mosad Ci placi za
        kompromitowanie siebie? I w jednej i w drugiej alternatywie glupi jestes,
        Fredziu.
        • sansone1 Re: cos isslamista sie zawsze cieszy jak krew sie 15.05.07, 06:59
          moze Mosad mnie placi, a wam kto placi Al kajda...bo o waszych wyczynach mozna
          codziennie w kazdej europejskiej ( nawet najbardziej lewackiej)
          przeczytac...Wiem Isslam to milosc, do zabijania drugich,
          • ghotir Re: cos isslamista sie zawsze cieszy jak krew sie 16.05.07, 08:02
            Fredziu,
            Odwal sie ode mnie. Juz Ci powiedzialem, ze nie trawie Twojej polamanej
            polszczyzny. Albo racz sie naucz jezyka polskiego albo odplyn na nie-polsko-
            jezyczne fora.
            • pozarski Re: cos isslamista sie zawsze cieszy jak krew sie 16.05.07, 11:58
              Taka polszczyzne na pewno wolisz.
    • ghotir Felusiak przyglupawy 15.05.07, 00:00
      Felusiak,
      Nabijanie sie z czyjegos nieszczescia jest tanie. To takze swiadczy o Tobie,
      przyglupawy Felusiaku.
      • felusiak1 Re: Felusiak przyglupawy 15.05.07, 01:18
        Ja nabijam sie z nieszczęścia?
        To marsowi99 podoba sie, że syn twojej przyjaciółki zginął, nie mnie.
        To on cieszy sie z każdego poległego "buszewika", a w jego oczach "twój syn"
        nim był. I na marginesie, skoro pytasz czy mossad płaci samsonowi to może przez
        zwykłakurtuazje zapytaj kto płaci marsowi. co o tym myślisz?
        • ghotir Re: Felusiak przyglupawy 15.05.07, 01:25
          Watpie, ze ktokolwiek placi Marsowi.
          • felusiak1 Re: Felusiak przyglupawy 15.05.07, 01:37
            Myślisz zatem, ze mars99 robi to w celu zbawienia ludzkości, bezinteresownie, a
            sansone za pieniadze mossadu, hm, ciekawe jak do tego doszedłeś.
            Mniemam, ze sansone piszący o islamistach dostaje pieniądze od wrogów
            islamistów, w twoim niemaniu mossadu. A antybuszysta piszacy o buszewikach droga
            analogii winien otrzymywać od antybuszystów, czyli ... islamistów??? A ty
            mówisz, ze on tak z duszy pisze...
            • ghotir Re: Felusiak przyglupawy 15.05.07, 06:18
              Ludzie, ktorzy zle wypowiadaja sie o US administracji robia to albo na wlasny
              rachunek albo sa prowokatorami. Mars jest za glupi na prowokatora.
      • onufry.zagloba Ghotir, zal chlopaka, ale sam wybral ten ZAWOD 16.05.07, 12:48
        Nie wmawiaj nam, ze z Irakiem jak z Wietnamem, ze przymusowo, z poboru. A zawod
        zolnierza zawsze niesie w sobie ryzyko smierci. Rodzina powinna namawiac
        chlopaka, by zostal - dajmy na to - piekarzem.
        • ghotir onufry.zagloba 18.05.07, 02:01
          Odwal sie od tego pseudonimu. Sienkiewicz stworzyl te postac jako racjonaliste.
          Ty racjonalista nie jestes.

Rodzina tego chlopaka nie namawiala go na jakiekolwiek zawody bo ta rodzina nie
          istniala. Twoje nawolywanie do piekarstwa wskazuje na Twoje powazne rozminiecie
          sie z realiami zycia US "podklasy".

Pobor przymusowy z zasady i przymusowy z powodu koniecznosci ekonomicznej to
          teoretycznie dwa rozne pojecia. Proponuje jednak abys zastanowil sie nad tym
          ostatnim wobec rzeczywistych, nie urojonych przez Newsweek pisarzy, warunkow
          zycia US "podklasy".
          • felusiak1 Re: onufry.zagloba 18.05.07, 03:30
            a ty ghotir zgubiles kluczyk i nie masz jak muzgu nakrecic?
            czy chory psychicznie jestes?
    • sansone1 To moze on tak swietnie na pogrzebach 18.05.07, 09:19
      w Gazie tanczy.....
    • jankowski1960 Re: Patrz ghotir a mars99 cieszy sie, ze syn pole 19.05.07, 14:25
      felus, jak gina ludzie, to ich szkoda i nie wazne , jaki maja pszport.
      • felusiak1 Re: Patrz ghotir a mars99 cieszy sie, ze syn pole 19.05.07, 18:22
        Ty powiedz to marsowi a nie mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka