Gość: Zuzia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 22:02 Dokąd idziesz Ameryko ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Semper Fi Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.pall.com 03.06.03, 22:09 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Dokąd idziesz Ameryko ? Jak to dokad???? Do przodu!!! Glowka na swiat !!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 22:14 Na jaki seks w domu publicznym liczą trzy żołnierki, które odebrały te "pakiety"? Chcą trochę dorobić do żołdu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: 195.116.43.* 03.06.03, 23:30 Gość portalu: Alik napisał(a): > Na jaki seks w domu publicznym liczą trzy żołnierki, które odebrały > te "pakiety"? Chcą trochę dorobić do żołdu czy co? Może są les, a poza tym faceci w burdelach nie pracują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Milcz, miernoto! IP: *.pall.com 03.06.03, 22:53 Ha, ha, ha! A Ty dzisiaj znow cieciujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Zrób se dobrze, prymitywie z motłochu... IP: *.krakow.pl 03.06.03, 23:12 Ce que tu a exprime ne vas pas dire que tu es un etre humain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Zrób se dobrze, prymitywie z motłochu... IP: *.alico01.fl.comcast.net 04.06.03, 00:14 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Ce que tu a exprime ne vas pas dire que tu es un etre humain Odpowiadajac prymitywowi na jego prymitywna zagrywke, trzeba znizyc sie do jego poziomu. Cieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem A zrozumiałeś - przetłumacz, pucybucie... IP: *.krakow.pl 04.06.03, 00:19 Masz 3 minuty - potem zrozumiem, parweniuszu, że nie łapiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: A zrozumiałeś - przetłumacz, pucybucie... IP: *.alico01.fl.comcast.net 04.06.03, 00:33 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Masz 3 minuty - potem zrozumiem, parweniuszu, że nie łapiesz... Perweniuszu??? Pucybucie??? :-))))) w przeciwienstwie do ciebie, cieciu, pracuje regularne 8 godzin, W DZIEN(!) i doszedlem do rzeczy, ktore ty znasz z kolorowych obrazkow :-))) Jak to sie mowi "Jak sobie poscielesz, tak sie wyspisz", cieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem To pucybuty pracują 8 godzin dziennie? IP: *.wszib.krakow.pl 04.06.03, 09:51 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Masz 3 minuty - potem zrozumiem, parweniuszu, że nie łapiesz... > > Perweniuszu??? Pucybucie??? :-))))) > w przeciwienstwie do ciebie, cieciu, pracuje regularne 8 godzin, > W DZIEN(!) i doszedlem do rzeczy, ktore ty znasz z kolorowych > obrazkow :-))) > Jak to sie mowi "Jak sobie poscielesz, tak sie wyspisz", > cieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: Bnadem ty czarna mendo IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 04.06.03, 06:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Spadaj kopać miedź na kradzionej ziemi IP: *.wszib.krakow.pl 04.06.03, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Kult armii,imperializmu i szowinizmu! IP: *.ds.pg.gda.pl 03.06.03, 22:13 Ameryce coraz bliżej do III Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Naczytałeś się czerwonych książeczek Mao? IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Kult armii,imperializmu i szowinizmu! IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 23:24 Niedługo 10 mln Polaków zacznie uciekać spod władzy okrutnego reżimu Busha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanna czym jest Ameryka IP: *.sjc.ca.bbnow.net 03.06.03, 23:46 Zdaje mi sie ze nie masz pojecia zielonego czym jest Ameryka. Gdybys tutaj mieszkal, pracowal, byl rodzicem i obywatelem, nie przyszloby ci do glowy pisac takie rzeczy. Dziennikarze wyciagaja sprawy, ktore intryguja wszystkich ( maja do tego pelne prawo). A ci ktorzy nigdy nosa nie wystawili poza swoj swiatek, maja wrazenie ze takie rzeczy sa na porzadku dziennym i stad taki obraz ameryki. Ja mieszkam tutaj, pracuje, mam swoj biznes, wychowuje dzieciaki i mam zupelnie inny punkt widzenia. Sa tacy co oferuja darmowe uslugi dla zolnierzy, sa takze tacy - jak dla przykladu mieszkancy miasteczka w West Virginia, ktorzy postanowili odbudowac dom zolnierza Jessica Lynch, kiedy powroci ze szpitala. Niestety o takich zwyczajnych faktach nie mowi sie czesto w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem I tak nie dorobisz się WASP IP: *.krakow.pl 03.06.03, 23:49 Więc skończ z tą prymitywną propagandą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: I tak nie dorobisz się WASP IP: *.alico01.fl.comcast.net 04.06.03, 01:10 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Więc skończ z tą prymitywną propagandą... Cieciu, dorobic to sie mozna garba, WASP-em sie jest z urodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem I stąd twoje kompleksy, pucybucie... IP: *.wszib.krakow.pl 04.06.03, 09:53 Gość portalu: Semper Fi napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Więc skończ z tą prymitywną propagandą... > > Cieciu, > dorobic to sie mozna garba, WASP-em sie jest z urodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota HUCPA KOSZERNYCH SIEPACZY TRWA IP: *.sup.waw.pl / 10.0.1.* 03.06.03, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek. USA Re: HUCPA KOSZERNYCH SIEPACZY TRWA IP: *.nas39.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 04.06.03, 03:58 Hej"patrioto" - kiedyś spod znaku Sierpa i Młota, a dziś spod sztandarów kościelnych ks. Rydzika; jesteś znowu jak co dzień na "dyżurze". I jak zawsze, z imbecylną żonglerką wszystko przetrawiasz a potem w intelektualnych męczarniach wydalasz w imię Twej świętej wojny antyżydowskiej. A że ci się wszystko kojarzy z Żydami, to męcz się dalej bojowniku słowiańskich wspomnień rasowych, z mongolskimi rysami, ruskim czerepem, tatarskimi giczołami i szwabskim charakterem, które twe kolejne prababki i póżniejsze babki dostawały regularnie wraz ze spermą najeżdców. Czuj się słowianinem siermiężny polaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Gdyby byli wlascicielami Dairy Queen to ... IP: *.pool.mediaWays.net 03.06.03, 22:34 czestowali by lodami, a tak to robia im loda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Gdyby byli wlascicielami Dairy Queen to ... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.03, 23:12 polskim zolniezom tez cos sie nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 23:31 Rewelacyjny sposóba na zareklamowanie tego przybytku, skoro nawet w Polsce piszą o tej promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.03, 23:56 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Dokąd idziesz Ameryko ? Czesc idzie do burdelu. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro a co dla polskich wojakow ? IP: *.ght.iadfw.net 04.06.03, 00:46 A jaka nagroda dla naszych wojakow ? Darmowy burdel ? Spotkanie z aktywistami Radyja Ma-Ryja ? Gość portalu: pak napisał(a): > Gość portalu: Zuzia napisał(a): > > > Dokąd idziesz Ameryko ? > > Czesc idzie do burdelu. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.03, 00:47 Chyba nie po to przeżyli wojnę by teraz nabawić się HIV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.client.attbi.com 04.06.03, 04:30 Gość portalu: joe napisał(a): > Chyba nie po to przeżyli wojnę by teraz nabawić się HIV? OFERMO! burdele w Newadzie sa tylko z nazwy. Przede wszystkim te dziewczyny maja okresowe badania lekarskie i karty zdrowia. I obowiazkowa daja ci kondona. A jak smierdzisz to sie musisz najpierw umyc. Ameryka palancie! Co wy tam wiecie w tej Polsce? Jedyne co macie to przepite rury stojace na winklach? Szkoda mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Jaki HIV? W Nevadzie?! IP: *.rasserver.net 04.06.03, 04:59 Gość portalu: joe napisał(a): > Chyba nie po to przeżyli wojnę by teraz nabawić się HIV? Drogi Kolego, Burdele w Nevadzie sa najbezieczniejsze na swiecie wlasnie dlatego, ze sa legalne i dziewczyny podlegaja regularnej i czestej kontroli lekarskiej. W zeszlym roku w burdelach Nevady zarejestrowano 1 (jeden!) przypadek HIV-u. NIe tak jak w poboznej Polsce, gdzie nawet ksieza zarazaja HIV-em malolatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.telia.com 04.06.03, 01:27 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Dokąd idziesz Ameryko ? Drogą skąd my wszystcy przyszliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamski czy pracuja w tym burdelu rosjanki? IP: *.ny325.east.verizon.net 04.06.03, 02:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: czy pracuja w tym burdelu rosjanki? IP: 195.152.54.* 04.06.03, 02:20 nie, ale za to krasula , i to na 3 zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezboznik Re: czy pracuja w tym burdelu rosjanki? IP: *.rasserver.net 04.06.03, 05:01 Nie, maja za duzo klientow w katolickiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasz Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: 193.215.202.* 04.06.03, 02:52 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Dokąd idziesz Ameryko ? To jest doskonala reklama dla firmy, czysta komercja, 50kawalkow zwroci sie wlascicielowi z nawiazka o jakiej nam sie nawet nie marzy. O skutecznosci tej reklamy niech swiadczy chocby ilosc komentarzy w niniejszej rubryce. Pozdrawiam wszystkich zwolennikow i przeciwnikow burdeli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.tnt3.phl1.da.uu.net 04.06.03, 04:21 Jezeli w tym burdelu pracuja Rosjanki. to sa to jedyne czyste i przyzwoite k..y w tym lokalu, amerykanki po prostu cuchna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.rasserver.net 04.06.03, 05:03 Gość portalu: bona napisał(a): > Jezeli w tym burdelu pracuja Rosjanki. to sa to jedyne czyste i > przyzwoite k..y w tym lokalu, amerykanki po prostu cuchna. Wiesz to z autopsji czy tylko ektrapolujesz doswiadczenia zyskane na Polkach? Odpowiedz Link Zgłoś
czikago Ja i Hawk dyskutujemy otym w lozku + 2 arabfriends 04.06.03, 07:04 Dobry pomysl na nasza gey agencje tylko ja dam promocje bohaterom irackim ( nie ma ich i w tym jest caly trick ). arab Polak dwa bratanki Hawk IP: *.vc.shawcable.net (podrabiaja nas ) i ja IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net to ja jedyny i najmadrzejszy Czikago (z Chicago) moj drugi adres z pracy w szalecie miejskim IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net Hawk kici kici kiedy znowu zrobimy taka przebierana "Noc orientalna w arabskim haremie " ??? Kosmici sprzedaja siusiaki do zamiany , kto zna adres (moj kaput zostala pupcia ) smutne dni w Chicago . Tomsom bedzie arabska noc w Gdansku Ja tez chce z wami sie sexowac moi arabscy friends ja IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net lub adres z mojej pracy w Skokie(Chicago przedmiescia ) A ja Jebię szowinistów mowi arab Bnadem . Wiec ty mnie czy ja ciebie Bnadem to jak przyjade do Polski z Chicago to bedziemy sobie sexowac polak z arabem dwa bratanki i do sexu i do przewalanki , tu w Chicago mam tez jednego waszego kolesia mowi ze z palestyny tylko smierdzi jak by wielblad obs...al ale co tam jestem do tych zapachow przyzwyczajony (robie w servisie-sprzatania). Robimy Bnadem intyfade w lozku hi hi hi Dullarki zbieram nadal ale wam nie dam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolita Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 07:58 Czekamy na Pana Ministra Belkę jak wróci z Iraku. Też będą upusty. Agencja Towarzyska Czarna Kocica, Dolny Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch Re: USA/ Niecodzienna nagroda... IP: *.tulane.edu 04.06.03, 08:15 Gość portalu: Lolita napisał(a): > Czekamy na Pana Ministra Belkę jak wróci z Iraku. Też będą upusty. Agencja > Towarzyska Czarna Kocica, Dolny Śląsk =============================================================== A czy bedzie extra rabat dla Sz.P. Leszka Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolita Re: USA/ Niecodzienna nagroda... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 08:23 Gość portalu: grinch napisał(a): > Gość portalu: Lolita napisał(a): > > > Czekamy na Pana Ministra Belkę jak wróci z Iraku. Też będą > upusty. Agencja > > Towarzyska Czarna Kocica, Dolny Śląsk > =============================================================== > A czy bedzie extra rabat dla Sz.P. Leszka Millera? Nie, nie. Tylko dla tych z Iraku. Poza tym On strasznie długo kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: USA/ Niecodzienna nagroda dla żołnierzy, powr IP: 62.225.152.* 04.06.03, 09:09 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Dokąd idziesz Ameryko ? Ide na wojne z Irakiem, z Iranem, z Afganistanem, z Syria? No komu jeszcze przypieprzyc, bo moze kogos zapomnialam? "Jebliwa motywacja" zapewne zacheci ami-osilkow do rozwalania wszystkiego co sie da albo ruszy, bo moze trzeba bedzie sie w burdelu wykazac lista zabitych dzieci, kobiet a i mezszczyzn. Pewno "szambo Millera" nie bedzie gorsze, skoro na tym - za pieniadze podatnikow - tyz mozna niezle zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś