Dodaj do ulubionych

Staje się narodowcem

IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.03, 20:47
Tak po udanym akcesie do unii staje się nacjonalistą.W kazdym miejscu i w
kazdym czsie powinienem pamiętać o mojej Ojczyżnie.A w sczególności
wystrzegaż się złych słow o moim narodzie.Być teraz i zawsze dumnym z naszych
osiągnięc.Wystzegać się jak ognia wulgaryzmów.Pamiętać skąd idę i dokąd.Mieć
przed oczyma obowiązek wobec nadchodzącego pokolenia.Tak nacjonalizm w dobie
jednoczenia się Europy.Tak stając się Europejczykiem staję się polskim
nacjonalistą.Mój nacjonalizm to moja kultura moja znajomość historii naszego
Narodu.Tak historii tej pięknej i wielkiej ale i tej smutnej wstydliwej.

PROAMERYKANSKO NASTAWIONY EUROPEJCZYK I ZARAZEM POLSKI NACJONALISTA KECAW
Obserwuj wątek
    • Gość: A.D. he,he... IP: *.mco.bellsouth.net 07.06.03, 20:56
      Gość portalu: KECAW napisał(a):

> Tak po udanym akcesie do unii staje się nacjonalistą.W kazdym miejscu i w
      > kazdym czsie powinienem pamiętać o mojej Ojczyżnie.A w sczególności
      > wystrzegaż się złych słow o moim narodzie.Być teraz i zawsze dumnym z
      naszych
      > osiągnięc.Wystzegać się jak ognia wulgaryzmów.Pamiętać skąd idę i dokąd.Mieć
      > przed oczyma obowiązek wobec nadchodzącego pokolenia.Tak nacjonalizm w dobie
      > jednoczenia się Europy.Tak stając się Europejczykiem staję się polskim
      > nacjonalistą.Mój nacjonalizm to moja kultura moja znajomość historii naszego
      > Narodu.Tak historii tej pięknej i wielkiej ale i tej smutnej wstydliwej.
      >
      > PROAMERYKANSKO NASTAWIONY EUROPEJCZYK I ZARAZEM POLSKI NACJONALISTA KECAW

>> Wiec jedziesz na...plocie! Nie bedzie Ciebie krocze od tego bolalo?
      • Gość: kecaw Re: he,he... IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.03, 21:01
        Synkretyzm pozwala uniknąć boleści.Ja zawsze nim byłem.Europa jest
        koniecznością Ameryka zaś moją polisą bezpieczenstwa a Polska moją Miłością!
        Więć jak mnie ma boleć krocze?/

z wyrazami szacunku kecaw
    • titus_flavius Re: Staje się narodowcem 07.06.03, 20:59
      Ave,
      chcesz więc być mostem? Uważaj, w razie wojny mosty pierwsze płoną!
      T.

Gość portalu: KECAW napisał(a):

> Tak po udanym akcesie do unii staje się nacjonalistą.W kazdym miejscu i w
      > kazdym czsie powinienem pamiętać o mojej Ojczyżnie.A w sczególności
      > wystrzegaż się złych słow o moim narodzie.Być teraz i zawsze dumnym z naszych
      > osiągnięc.Wystzegać się jak ognia wulgaryzmów.Pamiętać skąd idę i dokąd.Mieć
      > przed oczyma obowiązek wobec nadchodzącego pokolenia.Tak nacjonalizm w dobie
      > jednoczenia się Europy.Tak stając się Europejczykiem staję się polskim
      > nacjonalistą.Mój nacjonalizm to moja kultura moja znajomość historii naszego
      > Narodu.Tak historii tej pięknej i wielkiej ale i tej smutnej wstydliwej.
      >
      > PROAMERYKANSKO NASTAWIONY EUROPEJCZYK I ZARAZEM POLSKI NACJONALISTA KECAW
      • Gość: kecaw Re: Staje się narodowcem IP: *.ols.vectranet.pl 07.06.03, 21:07
        Mostem gdy byliśmy to byliśmy wielkością.Mostem była nasza Ojczyzna .Polska
        Jagiellonów.Globalizacja zadecydowała za nas .Mostem stajemy się w kazdej
        chwili.Globalizacja której ani Ty ani ja nie zatrzymamy.Tak więc ja Europrjczyk
        proamerykańsko nastawiony jestem Polakiem co myśli w kategoriach narodowych.Ale
        nie tam gdzieś w wielkiej polityce ale tu w moim domu,przy moich
        dzieciach.Patrzą przeciez nasi przodkowie ici z portretów i ci ze zdjęć.To oni
        nas determinują to im jesteśmy winni spłacenie długów.Jestem Polakiem i jestem
        dumny.

Z WYRAZAMI SZACUNKU KECAW
        • Gość: Bnadem Re: Staje się narodowcem IP: *.krakow.pl 07.06.03, 21:36
          Gość portalu: kecaw napisał(a):

> Mostem gdy byliśmy to byliśmy wielkością.Mostem była nasza Ojczyzna .Polska
          > Jagiellonów.Globalizacja zadecydowała za nas .Mostem stajemy się w kazdej
          > chwili.Globalizacja której ani Ty ani ja nie zatrzymamy.Tak więc ja
          Europrjczyk
          >
          > proamerykańsko nastawiony jestem Polakiem co myśli w kategoriach
          narodowych.Ale
          >
          > nie tam gdzieś w wielkiej polityce ale tu w moim domu,przy moich
          > dzieciach.Patrzą przeciez nasi przodkowie ici z portretów i ci ze zdjęć.To
          oni
          > nas determinują to im jesteśmy winni spłacenie długów.Jestem Polakiem i
          jestem
          > dumny.
          >
          > Z WYRAZAMI SZACUNKU KECAW

Zwróć uwagę na formy wypowiedzi i stosunek do określonych wartości: Titus,
          który wkurzył mnie antyżydowskim wątkiem o sławnych ludziach, ma jakieś
          przekonania i dlatego rozmawia z kulturą. Nas dzieli stosunek do USA, ale jakoś
          błotem się nie obrzucamy. Natomiast ludzie typu A.D. z jednej strony czy Pulsa
          i Woja z drugiej po prostu nocy nie prześpią, jeśli kogoś nie oplują. Nie
          polemizuj z nimi - próbowałem i uwikłałem się w żenujące pyskowki.
          Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie referendum
          Bnadem
          • Gość: Tomek44 Re: Staje się narodowcem IP: *.inter.net.il 07.06.03, 22:08
            Gość portalu: Bnadem napisał(a):

> Zwróć uwagę na formy wypowiedzi i stosunek do określonych wartości: Titus,
            > który wkurzył mnie antyżydowskim wątkiem o sławnych ludziach, ma jakieś
            > przekonania i dlatego rozmawia z kulturą. Nas dzieli stosunek do USA, ale
            jakoś
            >
            > błotem się nie obrzucamy. Natomiast ludzie typu A.D. z jednej strony czy
            Pulsa
            > i Woja z drugiej po prostu nocy nie prześpią, jeśli kogoś nie oplują. Nie
            > polemizuj z nimi - próbowałem i uwikłałem się w żenujące pyskowki.
            > Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie referendum
            > Bnadem

Jestesmy bliscy porozumienia. Nawet blizej niz myslisz. Pozdrawiam Cie. Tomek
            • Gość: Bnadem Re: Staje się narodowcem IP: *.krakow.pl 07.06.03, 23:23
              Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Gość portalu: Bnadem napisał(a):
              >
              > > Zwróć uwagę na formy wypowiedzi i stosunek do określonych wartości: Titus,
              >
              > > który wkurzył mnie antyżydowskim wątkiem o sławnych ludziach, ma jakieś
              > > przekonania i dlatego rozmawia z kulturą. Nas dzieli stosunek do USA, ale
              > jakoś
              > >
              > > błotem się nie obrzucamy. Natomiast ludzie typu A.D. z jednej strony czy
              > Pulsa
              > > i Woja z drugiej po prostu nocy nie prześpią, jeśli kogoś nie oplują. Nie
              > > polemizuj z nimi - próbowałem i uwikłałem się w żenujące pyskowki.
              > > Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie referendum
              > > Bnadem
              >
              > Jestesmy bliscy porozumienia. Nawet blizej niz myslisz. Pozdrawiam Cie. Tomek

Titus też jest w porządku - to pozytywne emocje, nie ekstremistyczne.
              Pozdrawiam
              Bnadem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka