Gość: Tomek44 IP: 213.8.97.* 09.06.03, 15:35 Kazdy kto od dluzszego czasu jest na forum zna styl Tomka44, net4, Marcusa i innych. Mam nadzieje, ze nie dajecie sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
besciak Re: UWAGA NA ZLODZIEJA NIKOW 09.06.03, 15:42 Czym tu sie przejmowac? Sprzataczka z Czikago co podszywa sie pod najroznorodniejsze nicki? Tomku nie przejmuj sie imbecylem i jemu podobnymi. My, bynajmiej ja wiem (czytaj domyslam sie) kto jest kim, a po stylu rzeczywiscie idzie ich rozpoznac. A Ty trzymaj fason i sie nie poddawaj. Pozdrawiam /besciak Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kazdy kto od dluzszego czasu jest na forum zna styl Tomka44, net4, Marcusa i > innych. Mam nadzieje, ze nie dajecie sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: UWAGA NA ZLODZIEJA NIKOW IP: *.ipt.aol.com 09.06.03, 15:43 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kazdy kto od dluzszego czasu jest na forum zna styl Tomka44, net4, Marcusa i > innych. Mam nadzieje, ze nie dajecie sie nabrac. NIE DAMY CHOCIAZ KAZDY Z WASZEJ PACZKI ZALOGOWAL JUZ SOBIE KILKA INNYCH ALIASOW I PLUJE NA WSZYSTKO CO NIE ZYDOWSKIE TO FAKTYCZNIE STYL LATWO POZNAC BO PROSTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Pijackie wykrety... IP: *.mco.bellsouth.net 09.06.03, 18:55 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Kazdy kto od dluzszego czasu jest na forum zna styl Tomka44, net4, Marcusa i > innych. Mam nadzieje, ze nie dajecie sie nabrac. >> Nie dajemy sie nabrac! Dmuchaj w balonik zanim palniesz nastepna glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! A.D. za zaslugi zapraszam , na moj rachunek. 09.06.03, 22:12 Do arabskich kebabow zapraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Dziekuje... IP: *.mco.bellsouth.net 10.06.03, 04:03 wojo!!!! napisał: > Do arabskich kebabow zapraszam . >> Odstatnio jadlem z arabskiej kuchni w Sheraton Doha. Bardzo chcetnie skorzystam z twojej goscinnosci tam. Prosze daj mi znac jak zrobisz rezerwacje. >>www.starwood.com/sheraton/search/hotel_detail.html?propertyID=409 Odpowiedz Link Zgłoś