Gość: B. IP: 213.17.236.* 18.06.03, 14:09 Ciekawe czy sterowanie sygnalizacja chodzi po M$-Windows... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczor Re: Zderzenie pociągów w Hiszpanii IP: *.ppp.prin.ne.jp 18.06.03, 15:28 Zapewne tak, podobnie jak umysly reporterow Gazety, ktorzy podobnie jak komputery pracujace w windowsach resetuja sie bardzo szybko same i bez podania przyczyny i zapominaja o faktach zawartych w komorkach pamieci. O ile pamietam to w zderzeniu uczestniczyl szybki pociag Talgo oraz pociag towarowy, przeworzacy jakies chemikalia. Ktory z nich wiec jest pospieszny a ktory pasazerski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valencia Re: Zderzenie pociągów w Hiszpanii IP: *.aiind.upv.es 18.06.03, 18:17 ja tak sie nie ciesze , wlasnie siedze w hiszpanii i ogladam sobie wiadomosci , w ktorych co jakis czas podaja takie informacje .cale szczesc ie ze autobusy sa tansze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Zderzenie pociągów w Hiszpanii IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 19:14 Gość portalu: valencia napisał(a): > ja tak sie nie ciesze , wlasnie siedze w hiszpanii i ogladam > sobie wiadomosci , w ktorych co jakis czas podaja takie > informacje .cale szczesc ie ze autobusy sa tansze ;) Ja siedzialem w Valencii rok temu, pamietam ze tez byla katastrofa kolejowa - w Torredembarra kolo Barcelony zderzyl sie ekspres z pospiesznym, akurat kilka dni pozniej przejezdzalem tamtedy.. okropny widok.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryk Re: Zderzenie pociągów w Hiszpanii IP: *.dialup.uni2.es 18.06.03, 19:15 Gość portalu: B. napisał(a): > Ciekawe czy sterowanie sygnalizacja chodzi po M$-Windows... Moge na to odpowiedziec: nie, jest na wajche i telefon, podobnie jak podczas wypadku w Chinchilla. Odbiega to od wyobrazen o Europie? Jak i wiele innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. Te straszne $$$$ IP: *.asm.bellsouth.net 18.06.03, 23:55 Widzię, że wszystkiemu winne te $$$$ (Micro$oftu i Window$). Widze u towarzysza/towarzyszki B. zazdrość, że ktoś coś zrobił co ludzie kupują. Na Kubę komuchu! Tam na wszystkich komputerach jest albo Mac OS lub Linux i dlatego są najbardziej sprawiedliwym i wolnym krajem na świecie. Jan K. Gość portalu: B. napisał(a): > Ciekawe czy sterowanie sygnalizacja chodzi po M$-Windows... Odpowiedz Link Zgłoś