nicolas1981 27.07.07, 16:18 Ostatnio rozmawialem z moim kolega Bartek Patałąg który uważa że linie Air Koryo są niebezpieczne i że "już nigdy nie bedzie na ich pokładach" mimo "ich serwis" czy któs się zgadza z tym twierdzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: Air Koryo 27.07.07, 18:00 gdzie tam nikola - to że mają zakaz lotów nad europą to wcale nic nie oznacza zapach zaśmierdłej klimatacji i brak odpowiedniej siły ciągu co tam ja powiem tak; Mikołaj Kopernik Lipowczan Tadeusz Kościuszko Pawełczyk i wszystko jasne p.s. a już sie bałem że po tych dowcipach o otwarciu napiszecie że kory air zamówiło u boeninga 20 szt B787 ;) ale oni by pewnie nie kupili u amerykanców tylko od francuzów ;P Airbusa 380 conajmniej z 15 szt ;P no a potem oczywiście otwarli by sie na świat pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Air Koryo 27.07.07, 18:47 przeżyłem ciężkie chwile na pokładzie Air Koryo, startując o 11.40 z Pekinu, może to wina gorącego rozrzedzonego powietrza bo samolot co chwila opadał w dół po starcie, w każdym razie wtedy nawet skład pokładowy był przerażony, choć np. Chongryoni spali niczym nie wzruszeni. Dodatkowo pamiętam historie tego modelu i dwa polskie Iły z 1980 i 1987. Czekam na nowe Tupolevy w Air Koryo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kim_bar_tek Re: Air Koryo 27.07.07, 18:53 Dodam tylko tytułem ścisłości, że np. skład z polskiej Ambasady bardzo sobie chwali Air Koryo, ale ja po tym co ostatnio przeżyłem na pokładzie Jumbo ograniczam ilość lotów. Pilot po lądowaniu podziękował nam za wyrozumiałość w "trakcie tej bardzo wyboistej drogi". Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Air Koryo 27.07.07, 19:58 Patalag oczywiscie (upps nie mam Polska klawisze) Odpowiedz Link Zgłoś