27.07.07, 16:18
Ostatnio rozmawialem z moim kolega Bartek Patałąg który uważa że linie Air
Koryo są niebezpieczne i że "już nigdy nie bedzie na ich pokładach" mimo "ich
serwis" czy któs się zgadza z tym twierdzeniem?
Obserwuj wątek
    • bugsior Re: Air Koryo 27.07.07, 17:05
      Przeciek informacji?
      • untochables Re: Air Koryo 27.07.07, 18:00
        gdzie tam nikola - to że mają zakaz lotów nad europą to wcale nic nie oznacza
        zapach zaśmierdłej klimatacji i brak odpowiedniej siły ciągu co tam

ja powiem tak; Mikołaj Kopernik Lipowczan Tadeusz Kościuszko Pawełczyk i
        wszystko jasne

p.s. a już sie bałem że po tych dowcipach o otwarciu napiszecie że kory air
        zamówiło u boeninga 20 szt B787 ;) ale oni by pewnie nie kupili u amerykanców
        tylko od francuzów ;P Airbusa 380 conajmniej z 15 szt ;P no a potem oczywiście
        otwarli by sie na świat

pozdro
    • kim_bar_tek Re: Air Koryo 27.07.07, 18:47
      przeżyłem ciężkie chwile na pokładzie Air Koryo, startując o 11.40 z Pekinu,
      może to wina gorącego rozrzedzonego powietrza bo samolot co chwila opadał w dół
      po starcie, w każdym razie wtedy nawet skład pokładowy był przerażony, choć np.
      Chongryoni spali niczym nie wzruszeni. Dodatkowo pamiętam historie tego modelu
      i dwa polskie Iły z 1980 i 1987. Czekam na nowe Tupolevy w Air Koryo :)
      • kim_bar_tek Re: Air Koryo 27.07.07, 18:53
        Dodam tylko tytułem ścisłości, że np. skład z polskiej Ambasady bardzo sobie
        chwali Air Koryo, ale ja po tym co ostatnio przeżyłem na pokładzie Jumbo
        ograniczam ilość lotów. Pilot po lądowaniu podziękował nam za wyrozumiałość
        w "trakcie tej bardzo wyboistej drogi".
    • nicolas1981 Re: Air Koryo 27.07.07, 19:58
      Patalag oczywiscie (upps nie mam Polska klawisze)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka