Gość: ''' IP: *.acn.pl 28.06.03, 20:24 W telewizorze dzisiaj pokazywali paradę homo w Izraelu, chyba w Jerozolimie. Czy oni też - jka wszyscy - słuzą w armii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniekxxx Re: Parada Gejów w Izraelu 28.06.03, 21:22 A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w jednej parze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Parada Gejów w Izraelu IP: *.acn.pl 28.06.03, 22:26 maniekxxx napisał: > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w jednej parze? A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 28.06.03, 22:56 Gość portalu: ''' napisał(a): > maniekxxx napisał: > > > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w jednej parze? > > > A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. >> Jezeli maszkary, to z pewnoscia ogladales dane33, Tomka44, fredzia 54, ftracalskiego raznem ze tym wszawym...gosciem z daleka!!! To by sie zgadzalo!! No a reszta, to inni, normalni syjonisci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: He,he... IP: *.acn.pl 28.06.03, 23:00 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > maniekxxx napisał: > > > > > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w jednej par > ze? > > > > > > A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. > > > >> Jezeli maszkary, to z pewnoscia ogladales dane33, Tomka44, fredzia 54, > > ftracalskiego raznem ze tym wszawym...gosciem z daleka!!! To by sie zgadzalo!! > No a reszta, to inni, normalni syjonisci... > > > > > Ich nie widziałem. Ale coś podejrzewam, że widziałem Ciebie. To byłaś Ty, ta straszna wymalowana blondyna o głosie mężczyzny po 60-tce i piórem koguta w tyłku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 28.06.03, 23:19 Gość portalu: ''' napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > maniekxxx napisał: > > > > > > > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w jednej > par > > ze? > > > > > > > > > A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. > > > > > > >> Jezeli maszkary, to z pewnoscia ogladales dane33, Tomka44, fredzi > a 54, > > > > ftracalskiego raznem ze tym wszawym...gosciem z daleka!!! To by sie zgadza > lo!! > > No a reszta, to inni, normalni syjonisci... > > > > > > > > > > Ich nie widziałem. Ale coś podejrzewam, że widziałem Ciebie. To byłaś Ty, > ta straszna wymalowana blondyna o głosie mężczyzny po 60-tce i piórem koguta w > tyłku? >>.Wszystko wskazuje na to ze ogladajac te syjonistyczne pieknosci, maszkarami zwane, umysl twoj nieco pogubil sie w tej kurewskiej geografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: He,he... IP: *.acn.pl 28.06.03, 23:55 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > > > maniekxxx napisał: > > > > > > > > > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w je > dnej > > par > > > ze? > > > > > > > > > > > > A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. > > > > > > > > > >> Jezeli maszkary, to z pewnoscia ogladales dane33, Tomka44, f > redzi > > a 54, > > > > > > ftracalskiego raznem ze tym wszawym...gosciem z daleka!!! To by sie z > gadza > > lo!! > > > No a reszta, to inni, normalni syjonisci... > > > > > > > > > > > > > > > Ich nie widziałem. Ale coś podejrzewam, że widziałem Ciebie. To byłaś > Ty, > > ta straszna wymalowana blondyna o głosie mężczyzny po 60-tce i piórem kogu > ta > w > > tyłku? > > >>.Wszystko wskazuje na to ze ogladajac te syjonistyczne pieknosci, maszk > arami > zwane, umysl twoj nieco pogubil sie w tej kurewskiej geografii... Może. Ale ta blondyna tam naprawdę była. Patrzyłem i oczom nie chciałem wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 29.06.03, 00:17 Gość portalu: ''' napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > > > > > maniekxxx napisał: > > > > > > > > > > > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida > w je > > dnej > > > par > > > > ze? > > > > > > > > > > > > > > > A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. > > > > > > > > > > > > > >> Jezeli maszkary, to z pewnoscia ogladales dane33, Tomka > 44, f > > redzi > > > a 54, > > > > > > > > ftracalskiego raznem ze tym wszawym...gosciem z daleka!!! To by > sie z > > gadza > > > lo!! > > > > No a reszta, to inni, normalni syjonisci... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ich nie widziałem. Ale coś podejrzewam, że widziałem Ciebie. To > byłaś > > Ty, > > > ta straszna wymalowana blondyna o głosie mężczyzny po 60-tce i piórem > kogu > > ta > > w > > > tyłku? > > > > >>.Wszystko wskazuje na to ze ogladajac te syjonistyczne pieknosci, > maszk > > arami > > zwane, umysl twoj nieco pogubil sie w tej kurewskiej geografii... > > > Może. Ale ta blondyna tam naprawdę była. Patrzyłem i oczom nie chciałem wierzyć > >>. Mnie tez napewno podobalby sie prawdziwy zyd tej odmiany. To powiew ...swiezosci. No i jak tu nie lubic takiego modnego zyda?! >> Sadze ze napewno dialog pomiedzy zydami i Palestynczykami bylby latwiejszy, gdyby tak Sharonowi kilka pior w dupe wsadzic...zWiec to ma przyszlosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: He,he... 29.06.03, 00:38 ja to temu kulfonowi Arielowi te piora wsadzil w jego gardziel azeby bydlak wyzionol ducha!a potem podrzucil pedziom azeby wyzyli sie na nim na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 29.06.03, 00:47 maniekxxx napisał: > ja to temu kulfonowi Arielowi te piora wsadzil w jego > gardziel azeby bydlak wyzionol ducha!a potem podrzucil > pedziom azeby wyzyli sie na nim na koniec >>> Maniek, przeciez Sharon z taka opasla dupa cala ta parade moglby zadowolic i jeszzcze jakis napalony kundel mialby ucieche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 29.06.03, 04:24 maniekxxx napisał: > albo z buhajem z palestyny? >>> Znasz to:www.guardian.co.uk/uslatest/story/0,1282,-2708301,00.html >> no i o to chodzilo: >>media.guardian.co.uk/presspublishing/images/0,11312,961534,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Wypisz wymaluj IP: *.acn.pl 29.06.03, 21:42 Gość portalu: ''' napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: ''' napisał(a): > > > > > maniekxxx napisał: > > > > > > > A Mossad rowniez marszerowal z Al-qaida w jednej > par > > ze? > > > > > > > > > A cholera wie. Istna parada maszkar. Berlin ma naśladowców. > > > > > > >> Jezeli maszkary, to z pewnoscia ogladales dane33, Tomka44, fredzi > a 54, > > > > ftracalskiego raznem ze tym wszawym...gosciem z daleka!!! To by sie zgadza > lo!! > > No a reszta, to inni, normalni syjonisci... > > > > > > > > > > Ich nie widziałem. Ale coś podejrzewam, że widziałem Ciebie. To byłaś Ty, > ta straszna wymalowana blondyna o głosie mężczyzny po 60-tce i piórem koguta w > tyłku? O, to ona. Wiedziałem, że opublikują. Wypisz wymaluj Twoja podobizna, A.D. story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/030627/170/4itlx.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus_crassus Re: Parada Gejów w Izraelu IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 29.06.03, 05:23 Gość portalu: ''' napisał(a): > W telewizorze dzisiaj pokazywali paradę homo w Izraelu, chyba w Jerozolimie. > > Czy oni też - jka wszyscy - słuzą w armii? Tak oni tez musza sluzyc.maja rygoe czysto wojskowy bo kazdy kazdemu musi myc odbyt szczoteczka do zebow.Zarzadzenie dowodcy SSharona. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Parada Gejów w Izraelu 29.06.03, 06:57 a ja myslalem ze pasta do obuwia! Odpowiedz Link Zgłoś