Dodaj do ulubionych

Nie pytaj....

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 19:11
"Nie pytaj ilu palestyńczyków zabijemy dziś dla Izraela,
zapytaj ilu palestyńczyków Izrael zabił dziś dla Ameryki"
George B. Waszyngton 15.12.2001.

Obserwuj wątek
    • Gość: KAT Re: Nie pytaj.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 12:03
      Panie Busch i panie Szaron dodajcie panowie 3 do swojego rachunku,to ile to
      będzie bo już nie mogę się doliczyć?
      • Gość: wiosna mom pytonio IP: 193.123.198.* 16.12.01, 13:40
        Powiedz nam szczerze czemu jestes tak bardzo zainteresowany Zydami i
        wydaznieniami w Izraelu? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi ktorzy z glodu umieraja
        w Afryce. Czemu sie nie zajmiesz tymi co w imie Boga wymordowali ponad 2 000
        000 ludzi w imie Boga w Afryce? Czemu sie nie zajmiesz rodzinami ktorzy
        stracili ponad 100 000 dzieci zamordowanych w wojnie Iran-Irak. 100 000! Czemu
        sie nie zajmiesz muzulmanskimi terrorystami. Czemu sie nie zajmiesz
        terrorystami z IRA? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi ktorzy w Polsce napady robia
        na banki i morduja przy tym caly personel? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi ktorzy
        w Polsce morduja swoje dzieci zeby za nie odszkodowanie dostac. Czemu sie nie
        zajmiesz ludzmi w Polsce co taxowkarza za 500 zloty zamorduja i podpala
        samochod? Czemu sie nie zajmiesz twoimi kolegami co wyjda na miasto i pobija
        kogos z nudow? Czemu sie nie przejmujesz tym ze do Polski coraz mniej ludzi
        chce przyjezdzac bo w Polsce jest coraz wiecej morderstw, kradziezy i innych
        milych spraw co obcokrajowcow do Polski zacheca? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi
        ktorzy gina w wypadkach samochodowych w Polsce? Przez rok czasu w Polsce
        zginelo wiecej ludzi w Polsce w wypadkach samochodowych niz przez 50 w Izraelu
        i Palestynie razem. Nie dziwie sie ze nie potrafisz sie tym zajac. Tu masz
        wielki problem z doliczeniem sie ludzi zamordowanych przez Polakow w Polsce.
        Wiele zlego sie dzieje na swiecie i ty zamiast dopomoc to pogarszasz sytuacje
        sianiem nienawisci do Zydow. Zmien taktyke bo do tych czas to wykazales sie
        jedynie glupota i nienawiscia do czegos o czym w ogole nie masz pojecia.
        • Gość: MR.CONTI Re: odpowiedź IP: *.gtconnect.net 16.12.01, 15:02
          Pracowici ludzie nie mają czasu o Zydach bez przerwy zapierdalać. Pracowitość
          przynosi dobrobyt a dobrobyt z zazdrością w stronę Zydów nawet okiem nie rzuca.
          Tylko śmierdzący leń potrzebuje “żydowskie” usprawiedliwienie swojego leniwego,
          bezowocnego, mizernego życia.

Gość portalu: wiosna napisał(a):

> Powiedz nam szczerze czemu jestes tak bardzo zainteresowany Zydami i
          > wydaznieniami w Izraelu? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi ktorzy z glodu umieraja
          > w Afryce. Czemu sie nie zajmiesz tymi co w imie Boga wymordowali ponad 2 000
          > 000 ludzi w imie Boga w Afryce? Czemu sie nie zajmiesz rodzinami ktorzy
          > stracili ponad 100 000 dzieci zamordowanych w wojnie Iran-Irak. 100 000! Czemu
          > sie nie zajmiesz muzulmanskimi terrorystami. Czemu sie nie zajmiesz
          > terrorystami z IRA? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi ktorzy w Polsce napady robia
          > na banki i morduja przy tym caly personel? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi ktorzy
          >
          > w Polsce morduja swoje dzieci zeby za nie odszkodowanie dostac. Czemu sie nie
          > zajmiesz ludzmi w Polsce co taxowkarza za 500 zloty zamorduja i podpala
          > samochod? Czemu sie nie zajmiesz twoimi kolegami co wyjda na miasto i pobija
          > kogos z nudow? Czemu sie nie przejmujesz tym ze do Polski coraz mniej ludzi
          > chce przyjezdzac bo w Polsce jest coraz wiecej morderstw, kradziezy i innych
          > milych spraw co obcokrajowcow do Polski zacheca? Czemu sie nie zajmiesz ludzmi
          > ktorzy gina w wypadkach samochodowych w Polsce? Przez rok czasu w Polsce
          > zginelo wiecej ludzi w Polsce w wypadkach samochodowych niz przez 50 w Izraelu
          > i Palestynie razem. Nie dziwie sie ze nie potrafisz sie tym zajac. Tu masz
          > wielki problem z doliczeniem sie ludzi zamordowanych przez Polakow w Polsce.
          > Wiele zlego sie dzieje na swiecie i ty zamiast dopomoc to pogarszasz sytuacje
          > sianiem nienawisci do Zydow. Zmien taktyke bo do tych czas to wykazales sie
          > jedynie glupota i nienawiscia do czegos o czym w ogole nie masz pojecia.

• Gość: KAT Re: mom pytonio IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:21
          za krótko jesteś na tym forum ,żeby coś o mnie powiedzieć.Poczytaj trochę wsecz
          a potem się wypowiadaj.
          Teraz ten temat jest aktualny i dlatego o nim piszę a temat żydowski dla
          prawdziwego Polaka jest ponadczasowy.
          Wracając do tego co piszesz odpowiedz sobie sam kierując twoje pytania własnie
          do Izraela i USA.Dlaczego prowadzą wojny a nie pomagają???Dlaczego Usa zamyka
          Miloszewicza a chołubi Szarona.Dlaczego Twoje USA wydają kasę na BOMBY a nie na
          POMOC HUMANITARNĄ?Dlaczego wczoraj USA zawetowały obserwatorów ONZ w Palestynie?
          Dlaczego jesteś głupi?Dlaczego zadajesz pytania na które możesz sam sobie
          odpowiedzeć i twoi mocodawcy z Tel a wiwu i Waszyngtonu?
          • Gość: wiosna Re: mom pytonio IP: 193.123.198.* 16.12.01, 17:11
            Gość portalu: KAT napisał(a):

> za krótko jesteś na tym forum ,żeby coś o mnie powiedzieć.Poczytaj trochę wsecz
            >
            > a potem się wypowiadaj.

Godzina pobytu na forum mi wystarczyla aby sie na twoj temat wypowiedziec co tego
            nie zrobilem.

> Teraz ten temat jest aktualny i dlatego o nim piszę a temat żydowski dla
            > prawdziwego Polaka jest ponadczasowy.

Ty jestes prawdziwym Polakiem? Czyli kto wedlug ciebie sie do prawdziwych Polakow
            zalicza? Kim musze byc aby byc prawdziwym Polakiem? Co musze robic aby zostac
            prawdziwym Polakiem?

Mi juz przypisalem ich. No wiesz tych zlych. Czyli ja wedlug ciebie nie jestem
            prawdziwym Polakiem. Albo jestem zdrajca albo Zydem a to na to samo wedlug ciebie
            wychodzi.

> Wracając do tego co piszesz odpowiedz sobie sam kierując twoje pytania własnie
            > do Izraela i USA.Dlaczego prowadzą wojny a nie pomagają???Dlaczego Usa zamyka
            > Miloszewicza a chołubi Szarona.Dlaczego Twoje USA wydają kasę na BOMBY a nie na

Co mnie obchodzi USA i Izrael w tym co ciebie sie pytalem? Nie badz taki prostak
            i nie kieruj tych pytan do mnie. Ja sie ciebie pytalem czemu ty sie nie
            przejmujesz wydazeniami w Polsce co dla mnie jest o wiele wazniejsze niz twoje
            uronienia na temat Zydow i USA.

> POMOC HUMANITARNĄ?Dlaczego wczoraj USA zawetowały obserwatorów ONZ w Palestynie
            > ?
            > Dlaczego jesteś głupi?Dlaczego zadajesz pytania na które możesz sam sobie
            > odpowiedzeć i twoi mocodawcy z Tel a wiwu i Waszyngtonu?

I znowu pytaniem na pytanie odpowiadasz. Co mnie USA i Izrael? Jak w Polsce tyle
            ludzi ginie w taki bezsensowny sposob. W Polsce zamiast byc lepiej to jest coraz
            gorzej. Gadanie o Zydach i zwalanie na kogos winy w niczym Polsce nie pomoze.
            Wrecz odwrotnie. I nie dziw sie ze w pewnym momecie Polska bedzie sama, samiutka
            na tym swiecie, bez kumpli. Mala biedna Polska. Czyzby nastepny Afganistan sie w
            Polsce budowal a ty jestes pierwszy z polskich Talibanow?
            • Gość: KAT Re: mom pytonio IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 18:49
              Jeśli cię interesują wydarzenia w Polsce to po co zaglądasz na forum "świat"?
              Zagłosuj jeszcze raz na sld to będziesz miał lepiej baranie!
              Polska dla Polaków!Precz z UE!sld jak lsd!
              Żydzi na Madagaskar!! Długie życie każdej pralki bez Ariela!!!!!
          • Gość: U Re: mom pytonio IP: 216.41.30.* 16.12.01, 20:03
            A co TY niewidzisz humanitarnej strony w
            Afganistanie?A te paczki zywnosciowe podwieszone pod
            daisy bombs,to niby co?A same daisy bombs-Jak
            piznie,to nikt sie w promieniu 500 metrow nie meczy,bo
            odparowal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka