cees137 20.12.07, 20:23 Forum Świat nie ma hymnu i pora już najwyższa, by tę ambarasującą sytuacje zmienić! Składam więc formalna propozycję, by hymnem FŚ ustanowić pieśń, którą, dla ilustracji, odśpiewuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Nie śpiewaj please 20.12.07, 22:03 Раз трамвай на рельсы встал, Под трамвай еврей попал. Евреи, евреи, кругом одни евреи... Вошёл в трамвай антисемит - Слева жид и справа жид. Евреи, евреи, кругом одни евреи... Говорят, Хемингуэй По анкетам был еврей... Евреи, евреи, кругом одни евреи... Говорят, что и в хоккее Появляются евреи... Посмотри на вратарей - А что ни маска, то еврей... Jest tego ze 30-40 zwrotek ngavan.msk.ru/gan/a01/b90/c0000/d1005/ind.shtml Niestety wersji do słuchania nie znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś
j-kk No samoje prijatnoje ;))) 20.12.07, 22:19 Szto wsie eti zatrudnienija dla Rassiji s Jewriejstwam... Polskije Jewrieji sdielali :))) I tak djerzat :) - tu musialem napisac zdanie po polsku, by Netetykiety nie naruszyc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Bij, pal, morduj,... 20.12.07, 22:28 ...tylko nie spiewaj! - tak mój śp. Dziadzio mówił zawsze, kiedy zaczynałem jakies popisy wokalne. Podobno to powiedzonko ma juz z 500 lat. I przez 500 lat, niestety, nie nauczyło niczego tych, którzy sprawiaja, ze uszy bliźnim więdną. Ale przynajmniej ja jestem w dobrym towarzystwie - pomyślcie tylko o Dodzie! (więc i biusciatym towarzystwie, na dodatek). Odpowiedz Link Zgłoś