Gość: basia IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 09.08.03, 07:33 Michnik klamie ! zobacz <href ="http://www.penguinhosting.net/~jpeck/prime/"> tajnedokumenty/korea</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Proszę scharakteryzować rządzą Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 07:33 moze to byla taka chinska zabawka co u nas w kiosku mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grochu Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.itma.pwr.wroc.pl 09.08.03, 08:33 Gość portalu: basia napisał(a): > Michnik klamie ! > > zobacz <href ="http://www.penguinhosting.net/~jpeck/prime/"> > tajnedokumenty/korea</a> zanim, glupi frustracie, zaczniesz wklejac linki naucz sie html'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 09.08.03, 09:35 ale ja jestem gupia i nie wiem co to sa te wszystkie <href... i wogole to Michnik Klamie buuuuuuuuuuuuuuuu uwierzcie mi, ze tylko tane dokumenty wam rozjasnia w glowie spiskowa teoria swiata ! bede postowac te brednie az uwierzycie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu GW klamie ech... Gość portalu: grochu napisał(a): > Gość portalu: basia napisał(a): > > > Michnik klamie ! > > > > zobacz <href ="http://www.penguinhosting.net/~jpeck/prime/"> > > tajnedokumenty/korea</a> > > zanim, glupi frustracie, zaczniesz wklejac linki naucz sie html'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el doctor Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.08.03, 10:09 Gość portalu: basia napisał(a): > ale ja jestem gupia i nie wiem co to sa te wszystkie <href... > i wogole to Michnik Klamie buuuuuuuuuuuuuuuu > uwierzcie mi, ze tylko tane dokumenty wam rozjasnia w glowie > spiskowa teoria swiata ! > > bede postowac te brednie az uwierzycie > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > GW klamie > > ech... > Lecz się na nogi, chłopie, bo na głowę już za późno..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Basia- ciezki przypadek. Czy beznadziejny? IP: 63.98.252.* 09.08.03, 12:43 Gość portalu: basia napisał(a): > ale ja jestem gupia i nie wiem co to sa te wszystkie <href... > i wogole to Michnik Klamie buuuuuuuuuuuuuuuu > uwierzcie mi, ze tylko tane dokumenty wam rozjasnia w glowie > spiskowa teoria swiata ! > > bede postowac te brednie az uwierzycie > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > GW klamie > > ech... > > Do tej pory myslalem , ze ta Basia to po prostu pacyfo-lewacki fanatyk, ale teraz wychodzi na to , ze to jakis psychol belkoczacy bez sensu. No, wlasciwie sie zgadza- na to samo wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.xx Czyli jak dziadek Goebbels was uczyl .... 09.08.03, 14:48 Gość portalu: basia napisał(a): > bede postowac te brednie az uwierzycie -------------------------- ...nazistowscy wyznawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.nest.gliwice.pl 09.08.03, 15:11 "A w Amierikie Niegrow ubiwajut..." Gość portalu: basia napisał(a): > ale ja jestem gupia i nie wiem co to sa te wszystkie <href... > i wogole to Michnik Klamie buuuuuuuuuuuuuuuu > uwierzcie mi, ze tylko tane dokumenty wam rozjasnia w glowie > spiskowa teoria swiata ! > > bede postowac te brednie az uwierzycie > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu > GW klamie > > ech... > > > Gość portalu: grochu napisał(a): > > > Gość portalu: basia napisał(a): > > > > > Michnik klamie ! > > > > > > zobacz <href ="http://www.penguinhosting.net/~jpeck/prime/"> > > > tajnedokumenty/korea</a> > > > > zanim, glupi frustracie, zaczniesz wklejac linki naucz sie html'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Wyłącz telefon. IP: *.artnet.com.pl 09.08.03, 11:24 Zapomnieli tylko dodać, że tam żebranie przed meczetem jest formą pracy zarobkowej, jak też i pokutą za przewiny. Jakie panstwo i religia, takie zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 09.08.03, 12:41 Wyłączyć basię!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćX baśka, do obory! z głodu rozum ci się mąci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 14:28 baśka, do obory! z głodu rozum ci się mąci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lafons Baska& Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 15:58 Baśka i Kris - to taki braciszek i siostrzyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Baska& Kris IP: *.itpp.pl 09.08.03, 16:18 > Baśka i Kris - to taki braciszek i siostrzyczka No, jest jeszcze Indris. To też tęgi umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nula Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.cable.mindspring.com 09.08.03, 18:24 Gość portalu: basia napisał(a): > Michnik klamie ! > Dla Ciebie Pan Michnik. Szacunku troche dla osoby, ktora narazala zycie i stracila bardzo duzo zdrowia, zebys Ty DUPKU mogl sobie spokojnie stukac w klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista ;-) IP: *.ii.pw.edu.pl 09.08.03, 20:45 Nie rob z niego swietego. Przeczytaj zyciorys tego pajaca wyznania handlowego a dowiesz sie wiecej. Zwlaszcza rodzinke ma fajna ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Liberał Re: ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.03, 21:43 Gość portalu: Realista napisał(a): > Nie rob z niego swietego. Przeczytaj zyciorys tego pajaca wyznania handlowego a > > dowiesz sie wiecej. Zwlaszcza rodzinke ma fajna ;-). Za rodzinę to się odpowiadało u Stalina. Tutaj nie jest ZSRR, a rok też już nie jest 1950... Zresztą u Ukochanego Przywódcy Kima do dziś do obozu wsadzają także dzieci i wnuki skazanego. Może pojedziesz tam na wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kirith Re: ;-) 10.08.03, 00:35 > Nie rob z niego swietego. Przeczytaj zyciorys tego pajaca > wyznania handlowego a dowiesz sie wiecej. Zwlaszcza rodzinke > ma fajna ;-). So f.. what?? Walczyl o wolnosc. M.in. o wolnosc slowa. Szkoda tylko, ze wolnosc slowa oznacza, ze na forum publicznym moga sie wypowiadac wlasnie tacy jak ty... To sie nazywa "rzucac perly przed wieprze", zdaje sie? A co do "pajaca" - kazdy widzi swiat przez pryzmat wlasnej osobowosci. bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.itpp.pl 09.08.03, 22:44 Absolutnie popieram i wpełni się zgadzam z poniższą wypowiedzią. Ludziom takim jak Michnik czy Kuroń należy się szacunek za odwagę. Ciekawe, czy te różne palanty, które w gębie są teraz takie odważne, zdecydowałyby się pójść do więzienia za sprawę? Za jakąkolwiek sprawę... > Dla Ciebie Pan Michnik. Szacunku troche dla osoby, ktora > narazala zycie i stracila bardzo duzo zdrowia, zebys Ty DUPKU > mogl sobie spokojnie stukac w klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.proxy.aol.com 09.08.03, 22:13 no i co z tego? Ja tez zebrze na ulicach NYCity i mam komorke oplacana przez dobrych ludzi ,co mnie wspomagaja na codzien,kazdy z tych 50 dobrych daje mi extra $1 na miesiac na moja komorke z mysla o moim bezpieczenstwie,a noz widelec jakis polack z Greenpoint zechce mi z kapelusza na chodniku cash zgarnac?nacisne na czerwony keypad i juz go maja NYC policmeny w kajdankach,dzieki Wam za wspomaganie mojej komorki dobrzy ludzie nowojorscy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: Żebrzesz? Wyłącz telefon. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 00:07 A może dostał komórę jako jałmużnę od jakiegoś szejka? Odpowiedz Link Zgłoś