stranger.pl 14.01.08, 22:23 kę - to trzecia żona. Czy nie byłoby mu lepiej przejść na Islam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uyu Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 01:10 A tobie, biedaczku, zal sciska? Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 01:51 Za czym żal? Że nie jestem taki jak Sarkozy i jemu podobni? Na głowę upadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 09:38 a na jakiej podstawie sadzisz stranger, ze ty jestes lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 11:23 jasiekiera napisał: "a na jakiej podstawie sadzisz stranger, ze ty jestes lepszy?" Na takiej samej podstawie na jakiej... ty uważasz się za lepszego ode mnie - skoro coś ci się nie podoba w mojej wypowiedzi lub zadajesz pytania tam gdzie nie powinno być pytań:P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 16:15 gdy cos mi sie nie podoba w twojej wypowiedzi, to znaczy , ze mi sie nie posoba, a nie ze jestem lepszy od ciebie , gorszy, brzydszy, czy ladniejszszy. A co mi sie nie podoba? Nie podoba mi sie wszystko, poczwszy do naglowka. A wiec: erotoman - ty wiesz kogo okresla sie takim terminem? "po cichu" - bez sensu, caly swiat o tym trabil poslubil ciezarna - to co z tego? Nie powinien poslubic ciezarnej? Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 18:04 1.A co ja ci poradzę że ci się coś nie podoba? - "podobanie" to rzecz gustu. 2.Pytasz się czy wiem kto to jest "erotoman"? - widzisz tak to taki facet co lata za... spódniczkami jak np.... N. Sarkozy 3.Piszesz cyt.: ""po cichu" - bez sensu, caly swiat o tym trabil". Co trąbił cały świat? Gdzie? Dopiero teraz ujawniono, że "cichy" ślub odbył się w miniony czwartek w Pałacu Elizejskim, gdzie Carla Bruni mieszkała już od pewnego czasu. Nikt o tym (ślubie) nie wiedział wcześniej. W sobotę francuskie gazety informowały, że Carla Bruni jest w ciąży. Pałac Elizejski odmówił komentarzy. Więc skąd ty ew. wiesz skoro twierdzisz że świąt o tym trąbił? 4.Nie bardzo rozumiem twojego wywodu: "poslubil ciezarna - to co z tego? Nie powinien poslubic ciezarnej" Przeciez mi nie o to chodzi - nie chodzi o skutek tylko o przyczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 19:15 erotoman to taki facet co lata za spódniczkami? ciekawa definicja znaczy większość facetów to erotomani.))) a Sarkozy i Carla są wolnymi i dorosłymi ludżmi co Cię tak boli? Odpowiedz Link Zgłoś
borzobohata Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 15.01.08, 14:46 Curva curvie lba nie urvie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Curva curvie lba nie urvie?-napisala Borzobohata.. 15.01.08, 15:22 ...w odpowiedzi Uyu.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nieslawny - byly niemiecki Kancler Spröder 15.01.08, 09:46 dorobil sie CZTERECH ZON. Jego ZNAKOMITY Minister spraw zagranicznych Joshka Fischer - takoz. PS. Joshka, znany anty-Amerykanista, jest obecnie Profesorem (kontraktowym) na jednym z amerykanskich Universytetow. Chce rozlozyc USA od wewnatrz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Nieslawny - byly niemiecki Kancler Spröder 15.01.08, 10:46 To Josek taki dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Joska Fischer? 15.01.08, 11:03 hubert100 napisał: > To Josek taki dobry? w polityce cenilem go. laczyl wizje z pragmatyzmem. dosc udanie. w politycznym makiawelizmie (narzekanie na USA,a pote przyjecie posady wykladowcy na Amerykanskim Uniwersytecie...) - nie oceniam go. - a jak go cenia trzy byle zony i czwarta obecna? nie wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Joska Fischer? 15.01.08, 11:30 Spröder - mawiają o nim... kolekcjoner (kobiet, cygar i ruskiego kawioru a może rur - hehe):) Joska Fischer - hehehe - eks bandyta to cudo sam w sobie. Quasimodo przy nim wygląda jak Rudolf Valentino ale widać na Joske że nadrabia w czymś innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Na amerykańskich uniwersytwtach... 15.01.08, 12:09 ...często zajmuje się bardzo krytyczną postawę wobec aktualnej amerykańskiej administracji. G. W. Bush ma tam chyba więcej jawnych przeciwników niż na uniwersytetach polskich. A w demonstracjach antywojennych w USA brało udział więcej ludzi niż w Polsce. Tzw antyamerykanizm nie musi oznaczać wrogości do wszystkiego co amerykańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Re: Nieslawny - byly niemiecki Kancler Spröder 15.01.08, 17:53 Bush i jego ostrugani neo-con-artists rozloza ten kraj bez jego pomocy , trust me ,... ================================================================== Chce rozlozyc USA od wewnatrz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re:Jontek 16.01.08, 01:31 PS. Joshka, znany anty-Amerykanista, jest obecnie Profesorem > (kontraktowym) na jednym z amerykanskich Universytetow. Na tym samym co Leszek Miler!Widocznie "NAUKA" amerykanska dobrze jedzie na marynarzu statku podwodnego i taksowkarzu.Oj Oj biada Rachelce bo gdzie ona zakotwiczy swoje latorosle jak poziom "Pax Ameryka" takich ma wykladowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: stranger,wymieniles kiedys wszystkie swoje + 15.01.08, 16:40 zalety. Najbardziej mnie sie podobal twoj zachwyt fantazja. Lubisz fantazjowac. Tylko,do jasnej .....,nie mozesz te fantazje zatrzymac dla siebie? Bo erotomania na kilometr od nich bije. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: stranger,wymieniles kiedys wszystkie swoje + 15.01.08, 16:48 strangerowi żal,że Sarkozy ma tak atrakcyjną kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: dlaczego zal?+ 15.01.08, 17:37 przeciez moze sobie pofantazjowac,a obnosic sie swoimi zalami. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: stranger,wymieniles kiedys wszystkie swoje + 15.01.08, 18:13 1.Nigdy nie wymieniałem swoich zalet - pytałeś się czym się interesuję to odpowiedziałem - a teraz żałuje tego bo się czepiasz jednego i tego samego. Widać że nie popłaca szczerość - zapamiętam sobie to. 2.A co sprawia że... ty jesteś w tym wątku? Znawcą tego tematu jesteś - Na czym się jeszcze znasz oprócz podbojów Sarkozego? To już spora lista - warkocze Julii, Rezuni, Rosja, Szwecja. Co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ?+ 15.01.08, 19:44 jestem tutaj dlatego,ze lubie twoje fantazje na wszystkie twoje tematy. Zwroc uwage,ze zachaczylem tylko o niektore twoje. Fantazja twoja jest taka szeroka,ze trudna ja cala objac. Szkoda tylko,ze nie ma ciagu dalszego. Zadnego tematu,wymyslonego przez ciebie nigdy nie poglebiasz. Na czym ja sie znam? Na niczym. Stawiam tylko pytania na sprawy przez ciebie zalozone. Chce sie uczyc. Z Powazaniem Bywszy. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: ?+ 16.01.08, 00:28 1.Nie piszę fantazje na forum "GaWyb" - rozumiem że lubisz sobie ustawiać innych ale beze mnie. Nie podoba mi się to co robisz przeinaczając moje słowa. 2.Jesteś złośliwy - by się ustrzec dalszym nadużywania przez ciebie tej złośliwości nie mam zamiaru więcej z tobą rozmawiać. 3.Napisałeś cyt.: "Zwroc uwage,ze zachaczylem... Chce sie uczyc." No rada na obchodne fantasto - kup sobie słownik ortograficzny i zacznij się uczyć miast pisywać na forum "GazWyb" - może wówczas zauważysz że się pisze... "zahaczyć”? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: erptomanie strangerze+ 16.01.08, 03:54 wymienisz w koncu media szwedzkie wpominajae o kapowaniu popelnionym przez Palmego? A pisze jak chce. I tak zrozumiales. Odpowiedz Link Zgłoś
spitme Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną mode 15.01.08, 17:58 Chlop probuje , czego chcesz ??? Byle sie nie zrazac to kiedys znajdzie i on ,... =============================================================== kę - to trzecia żona. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 16.01.08, 04:13 A moze to nie on "rabnol" tego potomka? Najwazniejsze aby sie nie zarazic!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Erotoman Sarkozy "po cichu" poślubił ciężarną 16.01.08, 07:27 No i co z wami? Nie macie zdania? Chyba mysle dobrze? Jak by dostal syfa to jak by rzadzil ta Francja?? Odpowiedz Link Zgłoś