maniekxxx Re: Arafat chcial zrywac krzyze oswiecimskie-a ni 16.08.03, 23:31 tak jest-i siostry zakonne wykopac rowniez tego chciala AL- QAIDA? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Podaj jakies szczegoly, bo od czasu gdy muzulmanie 16.08.03, 23:47 w brutyjskiej policji zazyczyli sobie specjalnych odznak policyjnych, ze niby ta tradycyjna, zawierajaca min. symbol krzyza, ich uczucia religijne kala, to juz we wszystko na temat arabskiej alergii na krzyz mozna uwierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Podaj jakies szczegoly, bo od czasu gdy muzul 17.08.03, 02:44 kto pierwszy posciagal kzyze i formy chrzescijanizmu z miejsc publicznych w Europie i USA oraz KANADY- muzulmanie?- hindusi? nie to sie stalo na zyczenie zydow to zydzi dali poczatek .Kto potworzyl te organizacjie praw czlowieka- kto? odpowiedz mamy to robili zydzi -kto tworzyl ruchy lewicowe na swiecie ktore potworzyly roznego rodzaju dziwolagi- robili to zydzi .A wiec to ze mamy dzisiaj taki balagan -trzeba podziekowac zydom Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A ja myslalam, ze na Wyspach to Henryk VIII. To i 17.08.03, 02:52 Tudorowie ZYDZI? Straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: A ja myslalam, ze na Wyspach to Henryk VIII. 17.08.03, 03:51 niewierzysz -wierz ilu zydow w USA popiera republikanow- bardzo znikoma ilosc.Z dziada pradziada sa lewicowymi zboczencami poczawszy od rewolucji Francuskiej-ktora to zorganizowali , poprzez obie wojny swiatowe oraz rewolucjie w Rosji.Sama wiesz (chyba) ze takich poteznych wydarzen jakie mialy miejsce w historii ludzkosci-nieobeszly by sie bez wsparcia duzych biznesow-a co to za biznesy i czyja byli wlasnoscia to wiele ludzi zna realia zyciowe- tymi ludzmi byli zydzi.I oni kreowali przebiek wydarzen na swiecie-zreszta i kreuja i kontroluja. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A kto dal Zydom te wielkie biznesy? Bozia? 17.08.03, 03:55 Czemu to Zydy maja szmal, Wlosi mafie, Irlandczycy wplywy nawet w White House, a tylko Polaczka kazdy w dupe kopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: A kto dal Zydom te wielkie biznesy? Bozia? IP: *.acn.pl 17.08.03, 08:50 gabrielacasey napisała: > Czemu to Zydy maja szmal, Wlosi mafie, Irlandczycy wplywy nawet w White House, > a tylko Polaczka kazdy w dupe kopie? Odpowiedź jest prosta. Bo mamy w języku te wszystkie trz, psz, wsz, pć, kć, gź, dżdż, itd., nie wspominając już o ś ć ż ź i głupawych ę ą. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: A kto dal Zydom te wielkie biznesy? Bozia? 17.08.03, 08:56 Gość portalu: CCCP napisał(a): > gabrielacasey napisała: > > > Czemu to Zydy maja szmal, Wlosi mafie, Irlandczycy wplywy nawet w White Ho > use, > > a tylko Polaczka kazdy w dupe kopie? > y > Odpowiedź jest prosta. > > Bo mamy w języku te wszystkie trz, psz, wsz, pć, kć, gź, dżdż, itd., nie wspomi > nając już o ś ć ż ź i głupawych ę ą. --- to nie to, glownie za to ze uzywaja electrycznych golarek, tych 'zdielanych w CCCP' Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: A kto dal Zydom te wielkie biznesy? Bozia? 17.08.03, 19:13 niewiesz ? naprawde?- poniewaz za duzo mielismy tych kartoflanych kinoli w naszym kraju-od MOSKA 1 do Wojtka glupiego! tam zas gdzie niebylo tych z sloniowymi uszami -tam ludnosc miejscowa obejmowala wladze anie kolko obiazdowe skladajace sie z tych tzw ponizonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muslim/wojo1111 Kto wital kwiatami Sowietow w 39? - zyd czy arab IP: 130.94.107.* 17.08.03, 06:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 ???? :) IP: 213.8.97.* 17.08.03, 13:28 Nawet nie przypuszczalem jaka mamy sile. Wszedobylscy jestesmy. Znaczy naprawde narod wybrany. Uwazajcie kochani, bo my i w niebie i w piekle bedziemy sie z wami spotykac. CCCP jezeli sie tam spotkamy, to postawie ci drinka. Bedziesz moim protegowanym.Innych bede straszyc po nocach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: ???? :) IP: *.acn.pl 17.08.03, 13:31 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Nawet nie przypuszczalem jaka mamy sile. Wszedobylscy jestesmy. Znaczy > naprawde narod wybrany. Uwazajcie kochani, bo my i w niebie i w piekle > bedziemy sie z wami spotykac. CCCP jezeli sie tam spotkamy, to postawie ci > drinka. Bedziesz moim protegowanym.Innych bede straszyc po nocach. Ale w niebie, czy w piekle? Bo w niebie to mają chcyba tylko takie słodkawe damskie napoje, coś a la bezalkoholowa wódka, i bezalkoholwe piwo. Drinka prawdziwego mozna mieć w piekle. A za co byś mnie chciał tam posyłać? Cholera, i tu źle, i tam niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ???? :) IP: 213.8.97.* 17.08.03, 13:47 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Nawet nie przypuszczalem jaka mamy sile. Wszedobylscy jestesmy. Znaczy > > naprawde narod wybrany. Uwazajcie kochani, bo my i w niebie i w piekle > > bedziemy sie z wami spotykac. CCCP jezeli sie tam spotkamy, to postawie ci > > > drinka. Bedziesz moim protegowanym.Innych bede straszyc po nocach. > > Ale w niebie, czy w piekle? > > Bo w niebie to mają chcyba tylko takie słodkawe damskie napoje, coś a la bezalk > oholowa wódka, i bezalkoholwe piwo. Drinka prawdziwego mozna mieć w piekle. A > za co byś mnie chciał tam posyłać? > > Cholera, i tu źle, i tam niedobrze. Poniewaz my wszedobylscy Zydzi mamy nawet swoich u Najwyzszego, to nie ma znaczenia, gdzie sie dostaniesz. My Zydzi, jak sam czytasz na forum jestesmy panami swiata. My jestesmy takim Mosadem swiata. Wszystko do nas nalezy. Mamy swoich ludzi w Banku Swiatowym, UE, ONZ, we wszystkich parlamentach, a nawet Papierz to nasz czlowiek. Gdzie sie nie obejrzysz od zarania swiata, mamy swoja sile.Nie mozna nas w zaden sposob zgladzic. Nawet terroryzm jest przez nas sterowany. Wszystkie rewolucje - to my. Najwieksi komunisci i kapitalisci - to my. Czytales liste slawnych Zydow na forum? Nawet najwieksi antysemici - to my. Hitler byl Zydem, Stalin byl Zydem, Mussolini byl Zydem, Arafat tez zdaje sie jest Zydem. Co ty na to? Warto miec taka protekcje? Jaki masz nos? Dlugi, garbaty? Czy maly czerwony kulfon? Mozesz tez znalezc sie na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ???? :) IP: *.adsl.actcom.co.il 17.08.03, 17:08 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Nawet nie przypuszczalem jaka mamy sile. Wszedobylscy jestesmy. Znacz > y > > > naprawde narod wybrany. Uwazajcie kochani, bo my i w niebie i w piekl > e > > > bedziemy sie z wami spotykac. CCCP jezeli sie tam spotkamy, to postaw > ie ci > > > > > drinka. Bedziesz moim protegowanym.Innych bede straszyc po nocach. > > > > Ale w niebie, czy w piekle? > > > > Bo w niebie to mają chcyba tylko takie słodkawe damskie napoje, coś a la > bezalk > > oholowa wódka, i bezalkoholwe piwo. Drinka prawdziwego mozna mieć w piekl > e. > A > > za co byś mnie chciał tam posyłać? > > > > Cholera, i tu źle, i tam niedobrze. > > Poniewaz my wszedobylscy Zydzi mamy nawet swoich u Najwyzszego, to nie ma > znaczenia, gdzie sie dostaniesz. My Zydzi, jak sam czytasz na forum jestesmy > panami swiata. My jestesmy takim Mosadem swiata. Wszystko do nas nalezy. Mamy > swoich ludzi w Banku Swiatowym, UE, ONZ, we wszystkich parlamentach, a nawet > Papierz to nasz czlowiek. Gdzie sie nie obejrzysz od zarania swiata, mamy > swoja sile.Nie mozna nas w zaden sposob zgladzic. Nawet terroryzm jest przez > nas sterowany. Wszystkie rewolucje - to my. Najwieksi komunisci i kapitalisci - > to my. Czytales liste slawnych Zydow na forum? > Nawet najwieksi antysemici - to my. > Hitler byl Zydem, Stalin byl Zydem, Mussolini byl Zydem, Arafat tez zdaje sie > jest Zydem. > Co ty na to? Warto miec taka protekcje? > Jaki masz nos? Dlugi, garbaty? Czy maly czerwony kulfon? Mozesz tez znalezc > sie na liscie. nu, tomek, co znaczy arafat zdaje sie, nic sie nie zdaje, on JEST zydem. sprawdzilam..... oprocz tego moj tate zawsze mi mowil, ze zyd na bardzo wysokim panstwowym stanowisku to zawsze nieszczescie dla israela..... nu, jakby sie zgadzalo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ???? :) IP: 213.8.97.* 17.08.03, 17:09 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Nawet nie przypuszczalem jaka mamy sile. Wszedobylscy jestesmy. Znacz > y > > > naprawde narod wybrany. Uwazajcie kochani, bo my i w niebie i w piekl > e > > > bedziemy sie z wami spotykac. CCCP jezeli sie tam spotkamy, to postaw > ie ci > > > > > drinka. Bedziesz moim protegowanym.Innych bede straszyc po nocach. > > > > Ale w niebie, czy w piekle? > > > > Bo w niebie to mają chcyba tylko takie słodkawe damskie napoje, coś a la > bezalk > > oholowa wódka, i bezalkoholwe piwo. Drinka prawdziwego mozna mieć w piekl > e. > A > > za co byś mnie chciał tam posyłać? > > > > Cholera, i tu źle, i tam niedobrze. > > Poniewaz my wszedobylscy Zydzi mamy nawet swoich u Najwyzszego, to nie ma > znaczenia, gdzie sie dostaniesz. My Zydzi, jak sam czytasz na forum jestesmy > panami swiata. My jestesmy takim Mosadem swiata. Wszystko do nas nalezy. Mamy > swoich ludzi w Banku Swiatowym, UE, ONZ, we wszystkich parlamentach, a nawet > Papierz to nasz czlowiek. Gdzie sie nie obejrzysz od zarania swiata, mamy > swoja sile.Nie mozna nas w zaden sposob zgladzic. Nawet terroryzm jest przez > nas sterowany. Wszystkie rewolucje - to my. Najwieksi komunisci i kapitalisci - > to my. Czytales liste slawnych Zydow na forum? > Nawet najwieksi antysemici - to my. > Hitler byl Zydem, Stalin byl Zydem, Mussolini byl Zydem, Arafat tez zdaje sie > jest Zydem. > Co ty na to? Warto miec taka protekcje? > Jaki masz nos? Dlugi, garbaty? Czy maly czerwony kulfon? Mozesz tez znalezc > sie na liscie. poprawka: Papiez tez nasz czlowiek. Mialem kolege Papierza, stad ten blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: ???? :) IP: *.acn.pl 17.08.03, 17:22 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Nawet nie przypuszczalem jaka mamy sile. Wszedobylscy jestesmy. Znacz > y > > > naprawde narod wybrany. Uwazajcie kochani, bo my i w niebie i w piekl > e > > > bedziemy sie z wami spotykac. CCCP jezeli sie tam spotkamy, to postaw > ie ci > > > > > drinka. Bedziesz moim protegowanym.Innych bede straszyc po nocach. > > > > Ale w niebie, czy w piekle? > > > > Bo w niebie to mają chcyba tylko takie słodkawe damskie napoje, coś a la > bezalk > > oholowa wódka, i bezalkoholwe piwo. Drinka prawdziwego mozna mieć w piekl > e. > A > > za co byś mnie chciał tam posyłać? > > > > Cholera, i tu źle, i tam niedobrze. > > Poniewaz my wszedobylscy Zydzi mamy nawet swoich u Najwyzszego, to nie ma > znaczenia, gdzie sie dostaniesz. My Zydzi, jak sam czytasz na forum jestesmy > panami swiata. My jestesmy takim Mosadem swiata. Wszystko do nas nalezy. Mamy > swoich ludzi w Banku Swiatowym, UE, ONZ, we wszystkich parlamentach, a nawet > Papierz to nasz czlowiek. Gdzie sie nie obejrzysz od zarania swiata, mamy > swoja sile.Nie mozna nas w zaden sposob zgladzic. Nawet terroryzm jest przez > nas sterowany. Wszystkie rewolucje - to my. Najwieksi komunisci i kapitalisci - > to my. Czytales liste slawnych Zydow na forum? > Nawet najwieksi antysemici - to my. > Hitler byl Zydem, Stalin byl Zydem, Mussolini byl Zydem, Arafat tez zdaje sie > jest Zydem. > Co ty na to? Warto miec taka protekcje? > Jaki masz nos? Dlugi, garbaty? Czy maly czerwony kulfon? Mozesz tez znalezc > sie na liscie. Ale dla niepoznaki trochę nie-Żydom jednak zostawiacie? Na jednej takiej liście jest jeden z tych braci-bliźniaków Kaczyńskich, tylko nie pamiętam, który - Lech czy Jarosław? Widać, że głowa u Was nie od parady, zawsze się zabezpieczycie. Co do nosa: duży czerwony kulfon. Też Wasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ???? :) IP: *.adsl.actcom.co.il 17.08.03, 18:49 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Na jednej takiej liście jest jeden z tych braci-bliźniaków Kaczyńskich, tylko n > ie pamiętam, który - Lech czy Jarosław? Widać, że głowa u Was nie od parady, za > wsze się zabezpieczycie. > hahaha, cccp, bylo tez 2 braci z lodzi (odzywa sie we mnie duma lodzka) o podobnym nazwisku, kaczalski. jeden efraim a drugi aharon zdaje sie. aharon zostal slynnym naukowcem, a efraim zostal prezydentem israela.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: ???? :) do CCCP IP: *.inter.net.il 17.08.03, 20:02 Duzy, czerwony, kulfon to byc moze degeneracja garbatego i dlugiego. Nos karlowacieje i sie czerwieni po wielu latach sznapsowania. Tak wiec nie moge ci powiedziec, ze ten nos to nie nasz. Wsrod Zydow wprawdzie pijak to rzadki przypadek, ale odszczepiency wszedzie sie zdarzaja. Przepraszam, ze nie rozwialem twoich watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: ???? :) do CCCP IP: *.acn.pl 17.08.03, 20:16 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Duzy, czerwony, kulfon to byc moze degeneracja garbatego i dlugiego. Nos > karlowacieje i sie czerwieni po wielu latach sznapsowania. Tak wiec nie moge > ci powiedziec, ze ten nos to nie nasz. Wsrod Zydow wprawdzie pijak to rzadki > przypadek, ale odszczepiency wszedzie sie zdarzaja. Przepraszam, ze nie > rozwialem twoich watpliwosci. U mnie nie od sznapsa, tylko od odmrożenia w dzieciństwie. Tak było. Od sznapsa jest tylko z boku taki pypeć z sześcioma włosami, takimi grubymi, jak u konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ???? :) do CCCP IP: *.adsl.actcom.co.il 17.08.03, 21:16 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > Duzy, czerwony, kulfon to byc moze degeneracja garbatego i dlugiego. Nos > > karlowacieje i sie czerwieni po wielu latach sznapsowania. Tak wiec nie mo > ge > > ci powiedziec, ze ten nos to nie nasz. Wsrod Zydow wprawdzie pijak to rzad > ki > > przypadek, ale odszczepiency wszedzie sie zdarzaja. Przepraszam, ze nie > > rozwialem twoich watpliwosci. > > U mnie nie od sznapsa, tylko od odmrożenia w dzieciństwie. Tak było. Od sznapsa > jest tylko z boku taki pypeć z sześcioma włosami, takimi grubymi, jak u konia. > cccp, ty nie jestes gotow odstapic od tego idiotycznego pryncypa, ze nie fraternizujesz sie prywatnie z forumowiczami? a z forumowiczka? bo ten pypec, to..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: ???? :) do CCCP IP: *.acn.pl 17.08.03, 21:39 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Duzy, czerwony, kulfon to byc moze degeneracja > garbatego i dlugiego. Nos > > > karlowacieje i sie czerwieni po wielu latach > sznapsowania. Tak wiec nie mo > > ge > > > ci powiedziec, ze ten nos to nie nasz. Wsrod Zydow > wprawdzie pijak to rzad > > ki > > > przypadek, ale odszczepiency wszedzie sie zdarzaja. > Przepraszam, ze nie > > > rozwialem twoich watpliwosci. > > > > U mnie nie od sznapsa, tylko od odmrożenia w > dzieciństwie. Tak było. Od sznapsa > > jest tylko z boku taki pypeć z sześcioma włosami, > takimi grubymi, jak u konia. > > > > cccp, ty nie jestes gotow odstapic od tego idiotycznego > pryncypa, ze nie fraternizujesz sie prywatnie z > forumowiczami? a z forumowiczka? bo ten pypec, to..... Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat ma podobny. Ale chyba nie z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza, tak że to chyba tylko przypadkowa zbieżność pypciów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: ???? :) do CCCP IP: *.adsl.actcom.co.il 17.08.03, 22:46 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat ma podobny. Ale chyba nie > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza, tak że to chyba tylko p > rzypadkowa zbieżność pypciów. arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: ???? :) do CCCP IP: *.acn.pl 17.08.03, 23:00 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat ma > podobny. Ale chyba nie > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza, > tak że to chyba tylko p > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmyla fakt, że jak on się już raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej powiece, żeby nie pomylić rzęs z zarostem na policzkach i w uszach. A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym jakaś tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Co z tym pypciem? IP: *.acn.pl 18.08.03, 06:43 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat ma > > podobny. Ale chyba nie > > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza, > > tak że to chyba tylko p > > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) > > Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmyla fakt, że jak on się ju > ż raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej powiece, żeby nie pomylić r > zęs z zarostem na policzkach i w uszach. > > A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym jakaś tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Co z tym pypciem? IP: *.jazo.org.il 18.08.03, 07:38 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat ma > > > podobny. Ale chyba nie > > > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza, > > > tak że to chyba tylko p > > > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > > > > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) > > > > Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmyla fakt, że jak on s > ię ju > > ż raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej powiece, żeby nie pomy > lić r > > zęs z zarostem na policzkach i w uszach. > > > > A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym jakaś tajemnica. spac tez kiedys musze, nie? a z tym pypciem, to badz bardziej dyskretny.... przeciez nie na forum, co? i tak juz wjezdzaja na mnie za to, ze syjonistka, parchata zydowka, sadystka, morderczyni dzieci, juz nie pamietam ale jeszcze duzo, to jeszcze to tez mam zdradzic? forum bym peklo!!! a do tego to juz dopuscic nie moge, sam rozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Co z tym pypciem? IP: *.acn.pl 18.08.03, 07:52 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat ma > > > > podobny. Ale chyba nie > > > > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza, > > > > tak że to chyba tylko p > > > > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > > > > > > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) > > > > > > Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmyla fakt, że jak > on s > > ię ju > > > ż raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej powiece, żeby nie > pomy > > lić r > > > zęs z zarostem na policzkach i w uszach. > > > > > > A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym jakaś tajemnica. > > > spac tez kiedys musze, nie? > a z tym pypciem, to badz bardziej dyskretny.... przeciez nie na forum, co? > i tak juz wjezdzaja na mnie za to, ze syjonistka, parchata zydowka, sadystka, > morderczyni dzieci, juz nie pamietam ale jeszcze duzo, to jeszcze to tez mam > zdradzic? forum bym peklo!!! a do tego to juz dopuscic nie moge, sam > rozumiesz :) Nie przejmuj się, wal śmiało. Zaraz muszę jechać na miasto, chciałbym sie dowiedzieć przed wyjazdem, naprawdę. A Forum niech pęka, co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Co z tym pypciem? IP: *.jazo.org.il 18.08.03, 07:58 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Arafat m > a > > > > > podobny. Ale chyba nie > > > > > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie zgadza > , > > > > > tak że to chyba tylko p > > > > > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > > > > > > > > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) > > > > > > > > Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmyla fakt, ż > e jak > > on s > > > ię ju > > > > ż raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej powiece, żeb > y nie > > pomy > > > lić r > > > > zęs z zarostem na policzkach i w uszach. > > > > > > > > A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym jakaś tajem > nica. > > > > > > spac tez kiedys musze, nie? > > a z tym pypciem, to badz bardziej dyskretny.... przeciez nie na forum, co? > > > i tak juz wjezdzaja na mnie za to, ze syjonistka, parchata zydowka, sadyst > ka, > > morderczyni dzieci, juz nie pamietam ale jeszcze duzo, to jeszcze to tez m > am > > zdradzic? forum bym peklo!!! a do tego to juz dopuscic nie moge, sam > > rozumiesz :) > > Nie przejmuj się, wal śmiało. Zaraz muszę jechać na miasto, chciałbym sie dowie > dzieć przed wyjazdem, naprawdę. > > A Forum niech pęka, co mi tam! nie moge, co ty, nawet nie jestem pewna, czy bym ci zaszeptala na ucho. a kto idzie do miasta w taki upal? klimatyzacje a aucie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Co z tym pypciem? IP: *.acn.pl 18.08.03, 08:02 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, że Ara > fat m > > a > > > > > > podobny. Ale chyba nie > > > > > > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się nie z > gadza > > , > > > > > > tak że to chyba tylko p > > > > > > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > > > > > > > > > > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego.... :) > > > > > > > > > > Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmyla fa > kt, ż > > e jak > > > on s > > > > ię ju > > > > > ż raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej powiece > , żeb > > y nie > > > pomy > > > > lić r > > > > > zęs z zarostem na policzkach i w uszach. > > > > > > > > > > A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym jakaś > tajem > > nica. > > > > > > > > > spac tez kiedys musze, nie? > > > a z tym pypciem, to badz bardziej dyskretny.... przeciez nie na forum > , co? > > > > > i tak juz wjezdzaja na mnie za to, ze syjonistka, parchata zydowka, s > adyst > > ka, > > > morderczyni dzieci, juz nie pamietam ale jeszcze duzo, to jeszcze to > tez m > > am > > > zdradzic? forum bym peklo!!! a do tego to juz dopuscic nie moge, sam > > > rozumiesz :) > > > > Nie przejmuj się, wal śmiało. Zaraz muszę jechać na miasto, chciałbym sie > dowie > > dzieć przed wyjazdem, naprawdę. > > > > A Forum niech pęka, co mi tam! > > nie moge, co ty, nawet nie jestem pewna, czy bym ci zaszeptala na ucho. > a kto idzie do miasta w taki upal? klimatyzacje a aucie masz? Jadę tramwajem, nikt nie usłyszy. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Co z tym pypciem? IP: *.jazo.org.il 18.08.03, 08:42 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Coś Ci ten pypeć przypomina? Mam wrażenie, ż > e Ara > > fat m > > > a > > > > > > > podobny. Ale chyba nie > > > > > > > > z tej strony. I liczba włosów też chyba się > nie z > > gadza > > > , > > > > > > > tak że to chyba tylko p > > > > > > > > rzypadkowa zbieżność pypciów. > > > > > > > > > > > > > > arafat bez pypcia. przynajmniej bez widocznego... > . :) > > > > > > > > > > > > Naprawdę? Bo mnie się zdawało że ma. Ale może mnie zmy > la fa > > kt, ż > > > e jak > > > > on s > > > > > ię ju > > > > > > ż raz do roku goli, to musi trzymać palec na dolnej po > wiece > > , żeb > > > y nie > > > > pomy > > > > > lić r > > > > > > zęs z zarostem na policzkach i w uszach. > > > > > > > > > > > > A co z tym moim pypciem? Bo coś czuję, że jest w tym j > akaś > > tajem > > > nica. > > > > > > > > > > > > spac tez kiedys musze, nie? > > > > a z tym pypciem, to badz bardziej dyskretny.... przeciez nie na > forum > > , co? > > > > > > > i tak juz wjezdzaja na mnie za to, ze syjonistka, parchata zydow > ka, s > > adyst > > > ka, > > > > morderczyni dzieci, juz nie pamietam ale jeszcze duzo, to jeszcz > e to > > tez m > > > am > > > > zdradzic? forum bym peklo!!! a do tego to juz dopuscic nie moge, > sam > > > > rozumiesz :) > > > > > > Nie przejmuj się, wal śmiało. Zaraz muszę jechać na miasto, chciałbym > sie > > dowie > > > dzieć przed wyjazdem, naprawdę. > > > > > > A Forum niech pęka, co mi tam! > > > > nie moge, co ty, nawet nie jestem pewna, czy bym ci zaszeptala na ucho. > > a kto idzie do miasta w taki upal? klimatyzacje a aucie masz? > > Jadę tramwajem, nikt nie usłyszy. Więc? oj uparciuch... tylko na ucho :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Kaczynscy? Tez Zydzi - mieli kumpli w Art B. IP: *.acn.pl 17.08.03, 23:26 Nie pleć, Gabrysia, tylko jeden jest zawsze na tych listach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: A ktory? Ten hetero czy ten homo? IP: *.acn.pl 17.08.03, 23:33 A nie wiem, to u nich jakaś rodzinna tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: A moze tylko oszczedzaja na jednej zonie? IP: *.acn.pl 18.08.03, 00:09 Coś ty taka lakoniczna? Tylko n/t i n/t. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Bo czytam cos ciekawego (i mam w TV) Wybiorcza 18.08.03, 00:17 ciagle zbyt powolna. I bardziej niz ja lakoniczna. Wg. TV pfiar "okolowieziennych" w Bagdadzie jest z rannymi ponad 60. www.reuters.co.uk/newsPackageArticle.jhtml?type=topNews&storyID=359139§ion=news Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Bo czytam cos ciekawego (i mam w TV) Wybiorcz IP: *.acn.pl 18.08.03, 00:26 gabrielacasey napisała: > ciagle zbyt powolna. I bardziej niz ja lakoniczna. Wg. TV > pfiar "okolowieziennych" w Bagdadzie jest z rannymi ponad 60. > > > www.reuters.co.uk/newsPackageArticle.jhtml?type=topNews&storyID=359139§ion=news A co chciałaś, jak dupki zabierają się za robienie okupacji? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Od przedwojnia im mowie:Lawrence'a z Arabii czytac 18.08.03, 00:29 Ale sluchac nie chca. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Arafat chcial zrywac krzyze oswiecimskie-a ni 19.08.03, 14:17 tego krzyza spale bo nie am miejsce na naszym wielkim cmentarzu co wielu ofiar bylo przez chrzycijanow zamordowano ! Odpowiedz Link Zgłoś