IP: *.tc3.rnktel.net 29.08.03, 03:20
Nie do wiary - w pierwszej 30-tce ANI JEDNEGO postu A.D.

Admin dal mu bana, sanitariusze go wreszcie dopadli czy po prostu mu sie faza
cyklofrenii zmienila?
wiem.onet.pl/wiem/00301d.html

Co by to nie bylo - hurra nareszcie!

:)
Obserwuj wątek
    • bam_buko wroci !!!! "banowac" za co??? 29.08.03, 03:29
      nie jednego juz wybiorcza probowala banowac tylko nie tych co uprawiaja na
      forum dzialalnosc anypolska
      • Gość: |v|rowa Re: wroci !!!! 'banowac' za co??? IP: *.tc3.rnktel.net 29.08.03, 03:39
        bam_buko napisał:

> nie jednego juz wybiorcza probowala banowac tylko nie tych co uprawiaja na
        > forum dzialalnosc anypolska

Hmm, to nie do konca tak. Nie ciesze sie, ze A.D. mialby zniknac "na stale"
        tylko, ze teraz go nie ma. To tak jakbys mieszkal przy skladnicy zlomu, gdzie
        bez przerwy zgniatarka miazdzy z loskotem blachy. No i tak od poniedzialku do
        soboty - huk, huk, huk... A w niedziele rano wychodzisz przed dom,
        nasluchujesz, usmiechasz sie blogo i mowisz do siebie: "Ooo, k..wa, jaka
        csiiisza...". Nio, to wlasnie tak.
        • bam_buko przyznaj sie uczciwie !! brak Tobie A.D 29.08.03, 03:47
          nie masz sie z kim uzerac a z tego co widzialem walczyles "ostro" a teraz
          co........pustka.Pisz do Admin.ze zmieniles zdanie zeby"odbanowali"
          • Gość: |v|rowa Re: przyznaj sie uczciwie !! brak Tobie A.D IP: *.tc3.rnktel.net 29.08.03, 04:11
            jaaaaasne...tak samo jak temu gosciowi z mojej historyjki zgrzytu gniecionych
            blach... :)

bam_buko napisał:

> nie masz sie z kim uzerac a z tego co widzialem walczyles "ostro" a teraz
            > co........pustka.Pisz do Admin.ze zmieniles zdanie zeby"odbanowali"

Dlaczego mialbym zmieniac zdanie? Nigdy nie optowalem za banem dla A.D. - nie
            wierzysz? Zerknij:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7523359&a=7524556
            • bam_buko Re: przyznaj sie uczciwie !! brak Tobie A.D 29.08.03, 04:36
              Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> jaaaaasne...tak samo jak temu gosciowi z mojej historyjki zgrzytu
              gniecionych
              > blach... :)
              >
              >
              > bam_buko napisał:
              >
              > > nie masz sie z kim uzerac a z tego co widzialem walczyles "ostro" a teraz
              > > co........pustka.Pisz do Admin.ze zmieniles zdanie zeby"odbanowali"
              >
              > Dlaczego mialbym zmieniac zdanie? Nigdy nie optowalem za banem dla A.D. -
              nie
              > wierzysz? Zerknij:
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7523359&a=7524556

OK zwracam honor czytalem ten post poprzednio ale..jakos przeoczylem.
              A co zlego z tymi 66 pytaniami?? pytac sie kazdy moze odpowiadac juz
              nie.Takich i podobnych pytan jest na tym forum setki.
              Jak napewno zauwazyles mam na tym forum "faworyta" jojo ktory podszywa sie pod
              moj nik popisze jakies glupoty(trzeba przyznac ze jezyk ma specyficzny)
              posmieje sie!!! "pozdrowie" go krotszymi lub dluzszymi ch...on mnie rowniez
              zjem kolacje i ide spac i do nastepnego.....czy wszystko na tym forum musimy
              traktowac POWAZNIE
              pozdr.
              • Gość: |v|rowa Re: przyznaj sie uczciwie !! brak Tobie A.D IP: *.tc3.rnktel.net 29.08.03, 13:21
                bam_buko napisał:

> OK zwracam honor czytalem ten post poprzednio ale..jakos przeoczylem.
                > A co zlego z tymi 66 pytaniami??

To, ze falszuja interpretacje historii. Sa czescia modnego ostatnio trendu
                przedstawiania Niemcow jako "ofiar" II WS, a Zydow amerykanskich jako katow
                (sic!), bo mieliby niby doprowadzic Hiltera do wladzy dzieki swojemu
                finansowaniu. - na oba tematy polemizowalem z A.D. i mankiemxxx - jesli cie
                interesuja argumenty, sluze linkami.

>pytac sie kazdy moze odpowiadac juz
                > nie.

Po tych "pytaniach" nastepuja, niestety, "odpowiedzi".
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7524696&a=7524730
                > Takich i podobnych pytan jest na tym forum setki.
                > Jak napewno zauwazyles mam na tym forum "faworyta" jojo ktory podszywa sie
                pod
                > moj nik popisze jakies glupoty(trzeba przyznac ze jezyk ma specyficzny)

Wasze dialogi sa raczej humorystyczne, a posmiac sie kazdy lubi, i NIE FALSZUJA
                HISTORII.

A te "pytania i odpowiedzi" wymyslil czlowiek, ktory ugania sie za... UFO:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=7524696&a=7524758
                Ale tego A.D. juz nie napisal....

> posmieje sie!!! "pozdrowie" go krotszymi lub dluzszymi ch...on mnie rowniez
                > zjem kolacje i ide spac i do nastepnego.....czy wszystko na tym forum musimy
                > traktowac POWAZNIE

Tak. To forum jest jednym z "ambasadorow" Polski na swiecie. Pomimo ze mam
                swoje zdanie o wspolczesnej Polsce i Polakach, nie moge sie wyprzec, ze naleze
                do tej nacji i w tym kraju sie rodzilem. I bardzo boli mnie, gdy ZNOWU Polska
                prezentuje sie jako rynsztok moralny i umyslowy, bo wiem, ze sa tez inne
                oblicza tego kraju.

I nawet jesli A.D. ma juz naprawde nie za wiele z Polska wspolnego, poki pisze
                swoj belkot w moim ojczystym jezyku, bede wyrazal swoj sprzeciw.

> pozdr.

takoz
                • werw Re: przyznaj sie uczciwie !! brak Tobie A.D 29.08.03, 13:30
                  Ja akurat darowałbym sobie wyreczanie w czymkolwiek American Jewry. Oni mają
                  wystarczająco dużo energii nie tylko by się bronić ale i gryźć innych poniżej
                  pasa.
                  • Gość: |v|rowa Re: przyznaj sie uczciwie !! brak Tobie A.D IP: *.tc3.rnktel.net 29.08.03, 13:42
                    werw napisał:

> Ja akurat darowałbym sobie wyreczanie w czymkolwiek American Jewry. Oni mają
                    > wystarczająco dużo energii nie tylko by się bronić ale i gryźć innych poniżej
                    > pasa.

American Jewry to takich jak A.D. holubi i piesci lubieznie, lekko tylko
                    prowokujac ich kolejne ataki. Zgodnie z zasada, "atak, ktory nie robi krzywdy -
                    wzmacnia". Bo tylko dzieki nim ma argumenty, aby wygrywac kolejne sprawy
                    przeciw Polsce w nowojorskich sadach.

Dlatego uwazam, ze nalezy polemizowac z A.D. pokazujac, ze
                    a. nie jest on (juz) Polakiem, co najwyzej polaczkiem;
                    b. pierdoli glupoty.
    • Gość: hawk Re: Hurra! IP: *.vc.shawcable.net 29.08.03, 09:54
      Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> Nie do wiary - w pierwszej 30-tce ANI JEDNEGO postu A.D.
      >
      > Admin dal mu bana, sanitariusze go wreszcie dopadli czy po prostu mu sie faza
      > cyklofrenii zmienila?
      > wiem.onet.pl/wiem/00301d.html
      >
      > Co by to nie bylo - hurra nareszcie!
      >
      > :)

On jest na urlopie, widzilem go niedawno w Miami.
    • Gość: brennton Ty sie tak nie ciesz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 09:59
      ta (cie)choroba miewa grozne nawroty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka