Gość: szaszlyk IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 20:15 A co z Czeczenia panie Putin..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaszlyk Re: szaszlyk jest za wojskami międzynarodowymi w Czecz IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 20:16 Gość portalu: szaszlyk napisał(a): > A co z Czeczenia panie Putin..? Odpowiedz Link Zgłoś
szaszlyk_holand Re: szaszlyk jest za wojskami międzynarodowymi w 31.08.03, 20:24 widze ze nikt nie zaciekawil sie moimi swietnymi watkami ale to nic dodam tylko ze.... Putin to smierdzace bydle z rogami jak u diabla , na jego polecenie mordowany jest narod czeczenski,Putin ten hitler naszych czasow sni tylko o gwalconych kobietach , spalonych wsiach i miastach, na jego rekach jest mnostwo krwi ,ale to jeszcze nic Putin mysli jak by tu zaszkodzic Polsce , Polska w nato i unii bardzo go niepokoi chce z pOLSKI ZROBIC DRUGA czeczenie ale ja szaszlyk bede probowal mu w tym przeszkodzic bo ja mam rachunki krzyrd na tym wystepnym narodzie ruskim na , MOSKALE NA MAGADASKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek A co Berlusciego obchodzi czecznia? IP: *.fastres.net 31.08.03, 20:28 Obowiazkiem Berlusciego bylo przekonac Putina a nie go denerwowac o Czeczni, apozatym Czeczency mieli swoja szanse i ja sprzedali Islamistom, teraz drugiej szansy moze nie dostana. Odpowiedz Link Zgłoś
szaszlyk_holand Re: A co Berlusciego obchodzi czecznia? 31.08.03, 20:34 Gość portalu: jarek napisał(a): > Obowiazkiem Berlusciego bylo przekonac Putina a nie go denerwowac o Czeczni, ap > ozatym Czeczency mieli swoja szanse i ja sprzedali Islamistom, teraz drugiej sz > ansy moze nie dostana. Basajew to agent Putina robi wszystko co mu Putin kaze to on zaatakowal dagestan bo mu Putin kazal , to on walczyl w abchazji z gruzinami za ruskie pieniadze to on robil wszystko aby Putin mial pretekst do wymordowania narodu czeczenskiego , czeczeni to bohaterski nardo ktory walczy z najazdem hunow na swoje ziemie maschadow ten wybitny polityk i wojskowy dzielnie odpiera ataki tych prawoslawnych dzikusow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: A co Berlusciego obchodzi czecznia? IP: *.fastres.net 31.08.03, 20:56 Te bzdury juz slyszalem, on tez wydal rozkaz aby ostrzeliwac Gruzje, moze tez aby wysadzic Dume w powietrze tylko analfabeci musulmanscy pomylili Parlament ( Parla- mowic) z teatrem gdzie sie tez Parla-recytuje. Moze w ich Koranie nie ma slowa o demokracji...bo po co im... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk mniejszosc rosyjska z Estonii-kontratakuje ! IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 21:00 Kris frajerze i jak tam ,juz wylizales Putinowi dupe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: A co Berlusciego obchodzi czecznia? IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 31.08.03, 21:22 Gość portalu: jarek napisał(a): "szaszlyk_holand" to osobnik podszywajacy sie pod szaszlyka (w tsylu "gabryela_casey", etc). Takie dziwne hobby ma ten ktos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaszlyk Re: A co Berlusciego obchodzi czecznia? IP: *.dialup.zonnet.nl 31.08.03, 21:30 Gość portalu: grg napisał(a): > Gość portalu: jarek napisał(a): > > "szaszlyk_holand" to osobnik podszywajacy sie pod szaszlyka (w > tsylu "gabryela_casey", etc). Takie dziwne hobby ma ten ktos. To nie ktos ! To Kris z Estonii...skonczyly sie argumenty,to trzeba robic krecia robote (typowo ruskie metody)....:) Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Re: szaszlyk_holand 31.08.03, 21:46 Nie rozumiem, z czego takie krzyki co do szaszlyk_holanda. Przeciez "prawdziwy" szaszlyk i grg pisza takie same glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Putin jest za odzyskaniem irackich kontraktow! ;) IP: *.rasserver.net 01.09.03, 03:37 I nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Putin jest za odzyskaniem irackich kontrakto IP: *.fastres.net 01.09.03, 16:19 Co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Walka "szaszłyka" z... IP: *.ibch.poznan.pl 01.09.03, 16:26 "antyszaszłykiem"... Odpowiedz Link Zgłoś