Dodaj do ulubionych

GLOBALIZM ZABIJA !

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 19:28
Włoska policja ( Gestapo ? ) strzałem w głowę zabiła młodego antyglobalistę z
Hiszpanii !
Obserwuj wątek
    • Gość: Markus Re: GLOBALIZM ZABIJA ! IP: 213.30.137.* 20.07.01, 21:02
      I co, pewnie Cie to cieszy. Teraz bedziesz mogli krzyczec o gestapo i organizowac nowe
      zadymy pod haslem "pomscic mlodego antyglobaliste"... Pewnie on tam przyjechal w
      pokojowych zamiarach zwiedzac miasto. Wlasnie o to chodzilo
      pseudointelektualistom podjudzajacym naiwniakow tanimi haselkami o "zlych kapitalistach"
      Ja nie wiem co bym zrobil gdyby we mnie ktos rzucal gasnica albo koktajlem Molotowa.
      Czy myslisz ze ci policjanci sa sadystami i z radoscia czekaja tylko okazji zeby kogos
      zastrzelic albo mu przylozyc? Oni tez maja rodziny i tez boja sie o siebie. Moze to
      niektorym w koncu da do myslenia, chociaz sadzac z twojej wypowiedzi moge w to
      watpic.
      • Gość: Vist _____ Nie_pasuje_?______________________________ZABIĆ !______ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 07:34
        Gość portalu: Markus napisał(a):

> Czy myslisz ze ci policjanci sa sadystami i z radoscia czekaja tylko okazji
        > zeby kogos zastrzelic albo mu przylozyc?

Nie Markusie !

Policjanci to pluszowe misie.

A ten strzał w głowę ? To jakaś pomyłka !

Chyba chłopak popełnił samobójstwo aby oczernić misie. (?)

Policja nawet nie celuje w głowy !

ANTY ? ===> ŚMIERĆ !

V.
      • Gość: Ted Re: GLOBALIZM ZABIJA ! IP: 217.11.141.* 21.07.01, 23:27
        W Polsce za wydanie ostrej amunicji w czasie demosnstracji upadl co najmniej
        jeden pierwszy sekretarz, a caly zachodni swiat i rodzimi intelektualisci
        grzmiali oburzeniem. Jestem ciekaw czy za podobne decyzje ktos w wolnych Wloszech
        odpowie.
    • Gość: grid Re: GLOBALIZM ZABIJA ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 21:04
      wspaniała wiadomość. jednego czerwonego śmiecia mniej na tym pięknym świecie...
      • Gość: V.C. Re: GLOBALIZM ZABIJA ! -do Grida IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 22:50
        Jesteś neonazistą czy tylko skinem ?
      • Gość: Vist _ WŁAŚNIE !!_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 07:36
        Gość portalu: grid napisał(a):

> wspaniała wiadomość. jednego czerwonego śmiecia mniej na tym pięknym świecie...

Właśnie !

Tak globalizm morduje rękami Gridów i innych podobnych zbirów.

V.
    • Gość: Piotr Re: GLOBALIZM ZABIJA ! IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:24
      To nie policja, to zwykli bandyci w mundurach.
    • Gość: BEREK sam się zabij!!! IP: *.opnxr1.ras.tele.dk 20.07.01, 23:05
      to nieuchronny postępujący proces, czy tego chcesz czy nie... zamiast robić
      burdy umawiając się na nie poprzez największy symbol i narzędzie globalizacji
      (internet) trzeba kombinować żeby w ten pociąg "globalizacja" się zabrać,
      inaczej trzeba będzie sobie poszukać kijka i zacząć polować na mamuty... Ja
      wolę kompa i globalizacje
      • Gość: V.C. Re: sam się zapnij!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 23:14
        " Nawet nie chce mi się z Tobą gadać " ... Przeczytaj sobie post autorstwa
        ahmede w wątku " 150 tys. demonstrantów na Genoa ".Był przedostatni w wątku.
    • Gość: Antylewy Re: GLOBALIZM to nadzieja na lepszy swiat, gdzie lewusy zaczna IP: *.houston-21-22rs.tx.dial-access.att.net 21.07.01, 19:38
      uczciwie pracowac, a jak nie potrafia to moga cicho siedziec i uczyc sie od
      tyych co potrafia. A co on tam robil zamiast pracowac? Za Rzucanie gasnica w
      policjantow to raczej nalezy sie seria z maszynowego.
    • Gość: Puchatek Re: GLOBALIZM ZABIJA ! IP: *.gazeta.pl 22.07.01, 16:51
      O, biedny, biedny! Stał sobie spokojnie na ulicy i podziwiał zabytki, a tu ten podły faszysta mu kulę w łeb posłał...
      Czy może było ciut inaczej?
      Oczywiście, to tragedia. Ale - do cholery - czego się spodziewa gość, który wali w szybę policyjnego
      samochodu gaśnicą? Czy wydaje wam się, że tak nie można zabić? A teraz ta banda głupców zrobi z niego
      męczennika za ideę. Jakiś czas temu w Warszawie była podobna historia - policjant zastrzelił złodzieja
      samochodów, który - uciekając - próbował go przejechać. I też następnego dnia jacyś ludzie mu w tym miejscu
      lampki zapalili. Pewnie ci, którym nie zdążył ukraść samochodów...
      • Gość: Antylewy Re: GLOBALIZM ZABIJA ale lewuskow, poniewaz dla nich nie ma miejsca IP: *.houston-15-20rs.tx.dial-access.att.net 23.07.01, 17:23
        w normalnym swiecie, gdzie wszystko trzeba wypracowac. Z pustego Saloman nie
        naleje. Zgroza co te lewusy wyprawiaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka