Gość: Yax IP: 80.85.225.* 09.09.03, 09:50 I Amerykanie będą tym okrętem walczyć ze światowym terroryzmam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.bater.net.pl / 192.168.3.* 09.09.03, 09:52 I życzę burakom aby okręcik podzielił los chałupek WTC. Mam nadzieję, że superburak Bush będzie wtedy na pokładzie...Bul, bul.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.lanet.wroc.pl 09.09.03, 16:57 Dziwny jest ten świat. Izraelskie samoloty nad Oświęcimem, okręt z elementami cmentarzyska. A pod nosem, w naszym pięknym kraju, moda na budowę krzyży na każdym niemalże pagórku. Oddawanie czci i demonstracja siły zaczyna w moich oczach być tym samym. Nie rozumię chyba tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literat Może nie przynieść szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 09:52 załodze ten stateczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 09:53 GHOST SHIP ! brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demonik. Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.g3.pl 09.09.03, 09:54 Właśnie sobie wyobraziłem okręt podwodny z belką na dziobie "rozpruwającą fale" . Odpowiedz Link Zgłoś
sobretudo Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC 09.09.03, 09:55 To moze od razu głowicę nuklearną ? Po co zawracać sobie głowę drobiazgami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartko Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.telmax.com.pl 09.09.03, 09:55 No niech Amerykanie też mają swoje symbole... skoro nie mają praktycznie historii ani jakichś ogólnie zrozumiałych symboli narodowych to niech ten statek własnie takim będzie... już widzę filmy na jego temat i całe rodziny zwiedzające statek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouuppa Czaszka z czaszek IP: 200.232.137.* 09.09.03, 10:14 Pisze jeszce raz bo ma cos waznego do powiedzenia, Stopic czaszki najwiekszych zlodziei swiata ktorzy pracowali w WTC i najbiedniejszych sprzataczek swiata ktore pracowaly w WTC.... zrobic czaszke stulecia ktora bedzie plywala pod woda i opatentowac jej DNA bez podatkow.... A nota bene... co za przyjemnosc ogladac tych aroganckich amerykanow skaczacych z wiez na smierc..... nawet nasze marne zycie niewolnikow uzyskuje jakis sens.... O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ouuupa Czaszka z Czaszek 2 IP: 200.232.137.* 09.09.03, 10:19 sasiad mi mowi ze nie da sie stopic czaszki z czaszka, no dobra wiec... zrobic kupe z jednej czaszki na druga i powiedziec ze to WTC z tym wszystkim ma duzo wspolnego i jeszcze zabic jakiegos Araba na koniec? Dobrze mowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikidz Re: Czaszka z Czaszek 2 IP: *.amwaw.edu.pl 09.09.03, 10:27 Chory pomysł z tym okrętem. Ale chyba nie bardziej niż wypowiedzi niektorych tu osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziku Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.fdl.wi.charter.com 09.09.03, 10:29 Ale wy jesteście mocno pojebani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobiasz Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: 213.241.73.* 09.09.03, 10:40 Może i okręt ale na pewno nie podwodny przynajmniej z informacji marynarki US ma to być desantowiec. Jezu skąd wogóle pomysł że podwodny?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takijeden Podwodna czaszka IP: *.armageddon.uspnet.usp.br 09.09.03, 10:45 Nikt nie podwchywycil mojego pomyslu z czaszka podwodna.. Dlaczego? Jeden za jednego, wszyscy za wszystkich, nie? Tlumacze wiec co z podwodnoscia... innym co nie wiedza... nie... Nie wiem czy Panstwo maja doswiadczenie ale ja tak... sie pracowalo pod woda,.... i nie ma to jak kupa wyciagnieta pod woda... stad pomysl na lodz podwodna z WTC,... ale ja ide jeszcze dalej, i mowie o czaszkach podwodnych.... co nie ma sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Podwodna czaszka IP: *.gdansk.agora.pl 09.09.03, 11:25 Ale masz gościu nawalone w swojej czaszce. Jakby tam wyskoczyła z okna twoja matka, która dorabiałaby do twojego chlebka z masełkiem sprzataniem kibli w WTC miałbyś inne zdanie na ten temat. Uszanuj śmierć innych, nawet jak to byli twoim zdaniem krwiopijcy. Ale z innej beczki. Uważam pomysł statku - pod czy nawodnego, z resztek wieżowców za straszny. Pływająca trumna. Przeciez tam od gorąca wtopiły się w ten metal fragmenty ciał. Straszne. Coś jak mydło z Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waga Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:25 24 tony ? chyba jakiś laik pisał ten artykuł, jak to możliwe aby w tak wielkiej budowli było uzyte tylko 24t ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:37 Dobrze że nie było żadnego Żyda w tych wieżach WTC (uprzedzono ich w porę) bo inaczej zamiast wykorzystać ten złom na okręt czy jakąś inną bombę szykowaną na terrorystów, trzeba by było je zużyć na pomnik ofiar Holokaustu, a miejsce ogrodzic i uznać za świętość żydowską (żadnej dyskoteki czy sklepu w promieniu 1 km na Manhattanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:46 Założę się, że te posty piszą ci sami kolesie, którzy 11.09.2001 głośno na tym forum użalali się nad losem biednych Amerykanów. Wtedy było to na czasie. Teraz trochę już wody upłynęło i żeby pokazać klasę, trzeba się ponabijać. "Jestem cool i sram na Amerykę! Mamo, widzisz, jestem w internecie!" Ehhh... panowie, za dobrze wam, zdecydowanie za dobrze. Życzę wam jakiegoś małego wybuchu w domu, albo jego okolicy. Wtedy Ukraińcy może wpiszą sobie na forum: "Nota bene, dobrze było poobserwować jak te aroganckie polaczki wybiegają z tej chałupki całe w płomieniach. Aż przyjemnie popatrzeć!" olczyki@hot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konio Polaczki - buraczki IP: 213.129.10.* 09.09.03, 12:48 Zakompleksienie bijace z zasciankowych komentarzy Polaczkow - Buraczkow palajacych nienawiscia do USA jest po prostu zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek OBY ZATONAL !!!! ZYCZE TEGO Z CALEGO SERCA!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.09.03, 12:26 OBY ZATONAL !!!! ZYCZE TEGO Z CALEGO SERCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: OBY ZATONAL !!!! ZYCZE TEGO Z CALEGO SERCA!!! IP: 213.129.10.* 09.09.03, 12:43 przecież Ty nie masz serca... ani mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Ale wymyslili ! Patetyczna symbolika! Czy Buschowi ... IP: 194.181.190.* 09.09.03, 13:10 wzrosną %-ty w badaniach opinii publ.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek A ja zycze Polakom wszystkiego najlepszego..:-)) IP: *.utc.com 09.09.03, 13:12 ..i wcale nie ciesze sie,ze podniosa wam akcyze na olej,ze dostajecie w dupe i jestescie okradani przez wladze ktora sami wybraliscie,ze tylu wsrod was bandziorow a jeszcze wiecej idiotow.Nie, nie ciesze sie z tego...Ciesze sie natomiast,ze mnie wsrod was nie ma...:-)))(Jest to moja odpowiedz na te powyzsze "madre" posty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Re: A ja zycze Polactwu wszystkiego najlepszego..: IP: *.proxy.aol.com 09.09.03, 13:34 Gość portalu: pytek napisał(a): > ..i wcale nie ciesze sie,ze podniosa wam akcyze na olej,ze dostajecie w dupe > i jestescie okradani przez wladze ktora sami wybraliscie,ze tylu wsrod was > bandziorow a jeszcze wiecej idiotow.Nie, nie ciesze sie z tego...Ciesze sie > natomiast,ze mnie wsrod was nie ma...:-)))(Jest to moja odpowiedz na te > powyzsze "madre" posty) - zapewne chodzi ci o polactwo ...a nie polakow.. polak w polsce...to nacja juz wymierajaca...znam wielu polakow...wyksztalconych z wielka kultura osbista...polactwo ...to chamstwo i koltuneria..potrafiaca w ramach lepszego samopoczucia wydrapac sasiadowi oczy..polactwo nie zna wlasnej historii i ta historie olewa...polactwo nie uznaje rzadnych swietosci...swietosc... upatruje li tylko w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tubylec Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: *.twi.com 09.09.03, 13:30 niektórych pogieło monumentalnie na tym forum !!! ten okręt pewnie klasy Virgina będzie ważył ok 7900 ton wiec ten 24 tonowy kawałek blachy z WTC ma służyć wyłacznie jako symbol. chyba wszyscy z pogardliwymi komentarzami zapomnieli że w wtc zgineło ponad 3000 osób. czy to tak trudno zrozumieć że jest wola aby uhonorować pamieć tych ludzi. co do wtapania czaszek itd to proponuje mniej komiksów i taniej marihuany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Framuga Re: Okręt podwodny ze złomu z WTC IP: 69.132.173.* 09.09.03, 14:19 Kochani, to sa chyba najlepsze komentarze jakiekiedykolwiek czytalem. Usmialem sie do lez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy USS "New York" ?, a moze... IP: 207.181.167.* 09.09.03, 16:11 A moze lepiej USS 'Arab Killer' albo USS 'Muslim Annihilator' DEislamizacja, DEkomunizacja, DEratyzacja !!! Mekka parkingiem do Mc'(fuckin')Donald ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yank Re: USS IP: 207.181.167.* 09.09.03, 16:46 USS 'Muslim Annihilator', TO BRZMI DUMNIE ! FUCK ISLAM TODAY AND FUCK ISLAM FOREVER !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: USS IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 09.09.03, 17:05 Gość portalu: Yank napisał(a): > USS 'Muslim Annihilator', TO BRZMI DUMNIE ! > > FUCK ISLAM TODAY AND FUCK ISLAM FOREVER !!!!!!!!!!! Be careful what you wish for, 'cause you might just get it... and be on the receiving end of 'fucking'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yank Re: USS IP: 207.181.167.* 09.09.03, 17:36 .... be on the receiving end of 'fucking'. No Fuckin' Way !!! .... unless it is Cameron Diaz or Salma Hayek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: USS IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 09.09.03, 18:24 Gość portalu: Yank napisał(a): > .... be on the receiving end of 'fucking'. > > No Fuckin' Way !!! .... unless it is Cameron Diaz or Salma > Hayek :) > Dream on... and don't forget Vaseline :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Zupelnie jak Sowieci, jak Boga kocham. IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 09.09.03, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: zlomu juz dawno nie ma IP: 209.136.102.* 09.09.03, 22:50 Czytalem o tym kilka miesiecy po katastrofie. Zlom stalowy z budynkow zostal sprzedany . Firma indyjska wniosla nawet sprawe do sadu poniewaz zlom byl zanieczyszczony ponad normy. Belka o ktorej mowa to pewnie podobna sprawa jak drewno z krzyza jezusowego. Odpowiedz Link Zgłoś