gabrielacasey 18.09.03, 07:56 Karabin? Moze automat? W celu samobojstwa? Czy Arafata nie stac na zgrabny i poreczny pistolet, by palnac sobie w leb? Dziadyga jak zwykle odstawil teatr pt. "Ja, biedny przesladowany..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Powinien to zrobić obwiązany semtexem IP: *.acn.waw.pl 18.09.03, 07:57 Wtedy Allach da mu 20 dziewic w raju. A jak strzeli sobie w łeb to sam zostanie dziewicą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk mógłby też połączyć przyjemne z pożytecznym... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 14:10 ...wsadzając sobie w dupę granat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penn.Stn6500 Mam info , że szykują mu w piekle komfortowy kocioł IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 17:56 z prysznicem i nasiadówki za swińskiego łoju made in USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale http://free.freespeech.org/americanstateterrorism/Chro IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 00:44 free.freespeech.org/americanstateterrorism/ChronologyofTerror.html#Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja NIE CZYTAChttp://free.freespeech.org/americanstateterr IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 00:48 free.freespeech.org/americanstateterrorism/ChronologyofTerror.html#Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny MOWIE CI TO JA MORDERCA POLAKOW Z KGB! IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 05:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 08:10 szansa na pokoj?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuchajbej Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:33 Wedlug mnie Arafat jest takim palestynskim marszalkiem Pilsudskim i wszyscy palestynczycy go sluchaja, a zwlaszcza Hamas i Dzihad. A w to ze popelni samobojstwo wcale nie wierze, tak jak nie wolno wierzyc wiekszosci doniesien prasowych mowiacych o konflikcie palestynskim. Raczej spodziewalbym sie upozorowanego samobojstwa bo do tego Izrael i USA sa jak najbardziej zdolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w nie wiesz co piszesz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:59 Gość portalu: tuchajbej napisał(a): > Wedlug mnie Arafat jest takim palestynskim marszalkiem > Pilsudskim i wszyscy palestynczycy go sluchaja, a zwlaszcza > Hamas i Dzihad. A w to ze popelni samobojstwo wcale nie wierze, > tak jak nie wolno wierzyc wiekszosci doniesien prasowych > mowiacych o konflikcie palestynskim. Raczej spodziewalbym sie > upozorowanego samobojstwa bo do tego Izrael i USA sa jak > najbardziej zdolne. Piłsudski nie dawał Polakom dolarów za obwiązywanie polskich dzieci semtexem. Nie celował w cywili. Stosował bardziej honorowe techniki walki. Co do upozorowanego samobójstwa, to jaki interes miałby Izarel w zrobieniu z Arafata męczennika Islamu? Prędzej sobie wyobrażam relację z rozstrzeliwania Arafata na żywo w amerykańskiej tv. Zresztą z pewną przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.adlex.com 18.09.03, 13:09 Gość portalu: tuchajbej napisał(a): > Wedlug mnie Arafat jest takim palestynskim marszalkiem > Pilsudskim... Ten tekst to niezbity dowod na to jak malo wiesz i jak malo rozumiesz. Jestes po prostu glupcem. Lepiej nie zabieraj glosu bo sie osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.net.pulawy.pl / 10.50.29.* 18.09.03, 17:15 Gość portalu: celina napisał(a): > Gość portalu: tuchajbej napisał(a): > > > Wedlug mnie Arafat jest takim palestynskim marszalkiem > > Pilsudskim... > Ten tekst to niezbity dowod na to jak malo wiesz i jak malo > rozumiesz. Jestes po prostu glupcem. Lepiej nie zabieraj glosu > bo sie osmieszasz. a celina jest mądra i zna historię izraela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.hc-sc.gc.ca 18.09.03, 18:41 Gość portalu: celina napisał(a): > Gość portalu: tuchajbej napisał(a): > > > Wedlug mnie Arafat jest takim palestynskim marszalkiem > > Pilsudskim... > Ten tekst to niezbity dowod na to jak malo wiesz i jak malo > rozumiesz. Jestes po prostu glupcem. Lepiej nie zabieraj glosu > bo sie osmieszasz. Dlaczego zaraz glupiec, i malo wie, i rozumie? Ma inne zdanie po prostu. Moze miec 100% racji, lub nieracji. Jak to dowiesc? Sam Arafat nie jest osoba trywialna i napewno wiele znaczy dla Palestynczykow. Nasze oceny, sa inno naszym. Cczesto oparte sa one na zaslyszanych czy przeczytanych (tendencyjnych) relacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina POMYLILAM SIE SHARON TO TAKI HITLER IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 05:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien_anny JESTEM PRYMITYWEM KTORY TYLKO POTRAFI KLAC IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 05:42 Odpowiedz Link Zgłoś
cien_anny ZAMKNIJ PYSK, ANNO K__RWO, BO SMIERDZI!!! 19.09.03, 14:47 tak, tylko klne! Chuj ci w ucho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin A po co czekać? IP: *.pool80181.interbusiness.it 18.09.03, 08:45 "Jaser Arafat (...) zagroził, że popełni samobójstwo, jeśli Izrael będzie usiłował usunąć go z Ramalli lub zabić". Po pierwsze, nie: "zagroził" ale raczej: "obiecał". Obawiam się jednak, że są to tylko obiecanki-cacanki. A szkoda... Po drugie, nie powinien czekać i trzymać wszystkich w niepewności, lecz zrobić im tę przyjemność i palnąć sobie w łeb już teraz. Obojętne czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) Niech to będzie popielniczka od Fidela, IP: *.acn.pl 18.09.03, 12:09 BYLE SKUTECZNIE!!!! "...lecz zrobić im tę przyjemność i palnąć sobie w łeb już teraz. Obojętne czym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Niech to będzie popielniczka od Fidela, IP: *.net.pulawy.pl / 10.50.29.* 18.09.03, 17:19 Gość portalu: *<:o) napisał(a): > BYLE SKUTECZNIE!!!! > > "...lecz zrobić im tę przyjemność i palnąć sobie w łeb > już teraz. Obojętne czym" sam sobie palnij w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:45 Panie Arafat,spelnij Pan swa obietnice. I Palestynczycy i Zydzi w koncu z ulga odetchna. Zniknie bowiem najwieksza przeszkoda na drodze do pokoju i powstania Panstwa Palestynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo H ITLER MIAL PODOBNO KLOPOTY Z ODEBRANIEM IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 18.09.03, 09:35 SOBIE ZYCIA.Musial go dobic jakis ss-man. Nie wierze w odwage Arafata, niech mi to najpierw udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: H ITLER MIAL PODOBNO KLOPOTY Z ODEBRANIEM IP: *.home.cgocable.net 18.09.03, 14:00 Gość portalu: roo napisał(a): > SOBIE ZYCIA.Musial go dobic jakis ss-man. Nie wierze w odwage > Arafata, niech mi to najpierw udowodni. >>CO TY PIERDOLISZ KNOCIE, LEPIEJ PODAJ ZRODELKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: H ITLER MIAL PODOBNO KLOPOTY Z ODEBRANIEM IP: *.82.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 18.09.03, 17:20 odwal sie, pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: H ITLER MIAL PODOBNO KLOPOTY Z ODEBRANIEM IP: *.home.cgocable.net 18.09.03, 18:30 Gość portalu: roo napisał(a): > odwal sie, pierdlu. PODAJ ZRODELKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Re: H ITLER MIAL PODOBNO KLOPOTY Z ODEBRANIEM IP: *.54.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 19.09.03, 07:11 Nie obrazaj ludzi zanim zaczniesz cos pisac.To ,co napisalem, napisalem na podstawie wywiadu telewizyjnego udzielonego przez sekretarke Hitlera,ktora byla w berlinskim bunkrze razem z Adolfem i Ewa Braun. Wywiad ten mam na video. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuchajbej Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:29 Gość portalu: Ojejku napisał(a): > Panie Arafat,spelnij Pan swa obietnice. I Palestynczycy i Zydzi > w koncu z ulga odetchna. Zniknie bowiem najwieksza przeszkoda na > drodze do pokoju i powstania Panstwa Palestynskiego. Panie Ojejku, bzdury pan wypisujesz, przeczytaj lepiej ksiazke do historii. Smierc Arafata moze byc powodem do znikniecia a NIE powstania Panstwa Palestynskiego, a konsekwencje takiego zdazenia odczuli by Zydzi na calym swiecie a to za sprawa bojownikow Hamasu i Dzihadu bo w tej wojnie nie bedzie zwyciezcow z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:50 Panie Tuchajbej, 1.Jak moze zniknac cos co nie istnieje? 2.Co odczuliby Zydzi na calym swiecie? 3.Czy nie sadzie Pan,ze jak tak dalej pojdzie, to przywodcow Hamasu i Dzihadu niebawem nie bedzie? 4.Czy nie sadzi Pan,ze po smierci Arfata beda zwyciezcy - Palestynczycy i Zydzi? 5. Ksiazka do historii mowisz Pan! Jaka? Bo o Bliskim Wschodzie przeczytalem ich kilkadziesiat. Moze ktoras umknela mojej uwadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.wix.net 18.09.03, 18:09 Ksiazka ci nie umknela ale zdrowa i trzezwa interpretacja faktow na pewno. Chyba ze czytasz w jezyku hebrajskim..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newme Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 13:22 tyhajbeju!coz to za gowniane panstwo ktorego istnienie zalezy od jednego terrorysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.09.03, 06:53 Gość portalu: Ojejku napisał(a): > Panie Arafat,spelnij Pan swa obietnice. I Palestynczycy i Zydzi > w koncu z ulga odetchna. Zniknie bowiem najwieksza przeszkoda na > drodze do pokoju i powstania Panstwa Palestynskiego. Ojejku troche olejku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.dyn.optonline.net 18.09.03, 08:49 gabrielacasey napisała: > Karabin? Moze automat? W celu samobojstwa? Czy Arafata nie stac > na zgrabny i poreczny pistolet, by palnac sobie w leb? Dziadyga > jak zwykle odstawil teatr pt. "Ja, biedny przesladowany..." Nie kpij sobie z czlowieka,ktory cale zycie poswiecil walce o wolnosc Palestyny. Jest juz dosc stary,i zatem nie za bardzo moze robic to co dawniej, chociaz dawniej byly inne czasy;wtedy rzadzil swiatem komunizm, a dzis? Wlasnie,kto dzis? obcy,:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 18.09.03, 10:49 > Nie kpij sobie z czlowieka,ktory cale zycie poswiecil walce o wolnosc > Palestyny. No nie może być? Bo w 1970 walczył dzielnie o zdobycie władzy w Jordanii alle go wraz z kolegami z Czarnego Września wykopali.... A tak walczy o Palestynę że jak Abu Mazan zostal premierem to mu odmówilł poparcia. Bardzo ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.net.pulawy.pl / 10.50.29.* 18.09.03, 17:25 Gość portalu: obcy napisał(a): > > gabrielacasey napisała: > > > Karabin? Moze automat? W celu samobojstwa? Czy Arafata nie stac > > na zgrabny i poreczny pistolet, by palnac sobie w leb? Dziadyga > > jak zwykle odstawil teatr pt. "Ja, biedny przesladowany..." > > Nie kpij sobie z czlowieka,ktory cale zycie poswiecil walce > o wolnosc Palestyny. > Jest juz dosc stary,i zatem nie za bardzo moze robic to co dawniej, > chociaz dawniej byly inne czasy;wtedy rzadzil swiatem komunizm, a dzis? > Wlasnie,kto dzis? > > obcy,:) dzisiaj wiadomo kto rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Ciekawe, kiedy mu coś strzeli do głowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: 5.3.1R3D* / 62.90.63.* 18.09.03, 09:03 i jeszcze jedna , niestety nie spelniona obietnica Arafata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Na co ?...Arafat JEST KOMEDIANTEM, IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 18.09.03, 09:52 w ostaecznosci ucieknie do swej ojczyzy, do Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem 18.09.03, 09:18 "Jaser Arafat [...] zagroził, że popełni samobójstwo, jeśli Izrael będzie usiłował usunąć go z Ramalli lub zabić." No coz, jesli Izrael bedzie usilowal go zabic, to nie zdazy popelnic samobojstwa... ale efekt ten sam, wiec trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.dip.t-dialin.net 18.09.03, 09:40 <<<To jest czcza gadka i caly teatr...za trzy grosze! <<<Stary ,oblesny ramol-terrorysta ! <<<I CALY SWIAT O TYM WIE I PRZYZWALA NA TEN JAK KILKA INNYCH KONFLIKTOW -W-S-T-Y-D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek177a Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.pop.e-wro.net.pl 18.09.03, 09:41 Jest taka bajeczka o skorpionie , który w sytuacji bez wyjścia sam saobie wbija kolec jadowy. Ciekawe czy J.A. zna tę bajeczkę. BTW wszyscy rządzący ludźmi powinni mieć zapisane w kontraktach OBOWIĄZEK seppuku w przypadku złego wywiązywania się z obowiązków. Popyt na sprawowanie władzy gwałtownie chyba by zmalał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.cvx1-a.lis.dial.ntli.net 18.09.03, 09:52 Tak czytam wasze wypowiedzi i jestem przerazona tym, ze nikomu z was nie zaswitalo w glowie pytanie o to, jak to mozliwe, ze jedno panstwo (za przyzwoleniem, poparciem i pomoca innego), oficjalnie i glosno mowi o zamordowaniu (bo 'usuniecie' Arafata nie bedzie niczym innym) lidera innego panstwa - chocby szczatkowego - wybranego przez jego wlasny narod i przez ten narod popieranego (!). Druga mysl, ktora mi sie nasuwa, to to ze nie wiecie absolutnie NIC o konflikcie Izraelsko- Palestynskim, o tym jak to jest zyc w Ramallah lub Strefie Gazy i jaka sytuacja wykreowala takiego lidera jak Jaser Arafat. Zanim wyrazicie swoje oswiecone opinie na temat tego czlowieka, czy tez sytuacji w regionie, spedzcie tam troche czasu lub co najmniej poczytajcie cos wiecej niz wypociny innych czlonkow forum, bo latwo jest ferowac wyroki z cieplego krzeselka przed ekranem komputera w dalekim kraju - znacznie trudniej jak sie krytycznie spojrzy na to, co sie w Palestynie naprawde dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.inter.net.il 18.09.03, 10:00 No wlasnie A, niech przyjada ci wszyscy co tak wierza w pokoj z Arabami, pomieszkaja tam troche w Ramallach lub Gazie, a potem po powrocie dopiero zaczna nienawidziec Arabow. Zobacza jak oni kochaja rowniez tych co chca z nimi pokoju. Moze sobie zafunduja taki maly lincz, na tych zaproszonych przez ciebie gosciach. Pozdrowienia z Izraela T44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w bardzo szlachetnie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:58 Gość portalu: A. napisał(a): > Tak czytam wasze wypowiedzi i jestem przerazona tym, ze nikomu > z was nie zaswitalo w glowie pytanie o to, jak to mozliwe, ze > jedno panstwo (za przyzwoleniem, poparciem i pomoca innego), > oficjalnie i glosno mowi o zamordowaniu (bo 'usuniecie' Arafata > nie bedzie niczym innym) lidera innego panstwa - chocby > szczatkowego - wybranego przez jego wlasny narod i przez ten > narod popieranego (!). Arafat wielokrotnie powtarzał, że jego celem jest "zepchnięcie Izraelczyków do morza" i że nie spocznie dopóki tak się nie stanie. Nigdy tego nie odwołał. Nie bardzo takie podejście mieści się w kanonach dyplomatycznych przyjętych przez prawdziwe głowy państw. Nie bardzo też takie podejście umożliwia negocjacje pokojowe. Arafat jest człowiekiem tej wojny, jest jej bohaterem i będzie robił wszystko, żeby nim pozostać. Britney Spears powiedziała "Kiedy nie jestem na scenie, czuję się nikim". Druga mysl, ktora mi sie nasuwa, to to > ze nie wiecie absolutnie NIC o konflikcie Izraelsko- > Palestynskim, o tym jak to jest zyc w Ramallah lub Strefie Gazy > i jaka sytuacja wykreowala takiego lidera jak Jaser Arafat. Wydaje mi się, że to raczej Arafat wykreował odpowiadającą mu sytuację. > Zanim wyrazicie swoje oswiecone opinie na temat tego czlowieka, > czy tez sytuacji w regionie, spedzcie tam troche czasu lub co > najmniej poczytajcie cos wiecej niz wypociny innych czlonkow > forum, bo latwo jest ferowac wyroki z cieplego krzeselka przed > ekranem komputera w dalekim kraju - znacznie trudniej jak sie > krytycznie spojrzy na to, co sie w Palestynie naprawde dzieje. Byłem w Jerycho, ale nie zatrzymaliśmy się, bo od razu trafiło nas parę kamieni. Trudno mi było współczuć ludziom, którzy mnie nie znają, a już nienawidzą. Kto ich tak wychowuje? W nienawiści przeciwko wszystkiemu, co nie jest takie jak ich wychowawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.pool80181.interbusiness.it 18.09.03, 12:08 Gość portalu: A. napisał(a): > Tak czytam wasze wypowiedzi i jestem przerazona tym, ze nikomu > z was nie zaswitalo w glowie pytanie o to, jak to mozliwe, ze > jedno panstwo (za przyzwoleniem, poparciem i pomoca innego), > oficjalnie i glosno mowi o zamordowaniu (bo 'usuniecie' Arafata > nie bedzie niczym innym) lidera innego panstwa - chocby Tak czytam Twoja wypowiedz i jestem przerazony tym, ze nie zaswitalo Ci w glowie pytanie o to, jak to mozliwe, ze jedno panstwo (za przyzwoleniem, poparciem i pomoca innych), oficjalnie i glosno mowi o zamordowaniu (bo 'usuniecie' Zydow nie bedzie niczym innym) calego innego panstwa. Nie zaciekawilo Cie takze, ze ten ktory glosil idee wyrzniecia wszystkich Zydow mieszkajacych na SWOICH terenach, pozniej otrzymal za to pokojowa nagrode Nobla. Fakt, ze na kilka lat zaprzestal oficjalnie podtrzymywac swoje poprzednie twierdzenia niczego tutaj nie zmienia. > Zanim wyrazicie swoje oswiecone opinie na temat tego czlowieka, > czy tez sytuacji w regionie, spedzcie tam troche czasu lub co > najmniej poczytajcie cos wiecej niz wypociny innych czlonkow > forum, bo latwo jest ferowac wyroki z cieplego krzeselka przed > ekranem komputera w dalekim kraju - znacznie trudniej jak sie > krytycznie spojrzy na to, co sie w Palestynie naprawde dzieje. Zanim wyrazisz swoja oswiecona opinie na temat Izraela czy tez sytuacji w regionie, spedzc tam troche czasu. Posiedz np. w kawiarni i poogladaj sobie przez okno fruwajace przepieknie w powietrzu kawalki cial rozerwanych przez bombe, ktora zdetonowal milujacy pokoj i wszystkich ludzi zwolennik Arafata - czlowieka najbardziej milujacego pokoj i wszystkich ludzi, a zwlaszcza Zydow. Zapewniam Cie, ze widok krwawych strzepow spadajacych kolo Twoich stop jest doprawdy bardzo mily dla oka i duszy. Zwlaszcza jesli sa to kawalki ciala Zyda. A teraz usiadz na wygodnym krzeselku i pokomentuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o( No A. super!!!! IP: *.acn.pl 18.09.03, 12:16 Głupota forumowiczów w twoim wydaniu osiągnęła szczyty. Przecież widać gołym okiem,że Arafat nie chce pokoju, wiadomo powszechnie (poczytaj!), że Arafat zdefraudował miliony euro i dlatego UE odmówiła dalszego wspierania pana A. choć jest przeciwna polityce amerykańskiej. Tak warto by wysłać paru forumowiczów, żeby spróbowali pożyć w Ramallach - pewnie niedługo bo tzw bojownicy Hezbollachu czy Hamasu już pewnie przygotowują jakiegoś nieszczęśnika do samobójstwa i wielokrotnego morderstwa.... Pomyśl troche A. ... Odpowiedz Link Zgłoś
polska.pizda Re: No A. super!!!! 18.09.03, 14:08 Gość portalu: *<:o( napisał(a): > Pomyśl troche A. ... on woli mnie pierdolic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.net.pulawy.pl / 10.50.29.* 18.09.03, 17:48 Gość portalu: A. napisał(a): > Tak czytam wasze wypowiedzi i jestem przerazona tym, ze nikomu > z was nie zaswitalo w glowie pytanie o to, jak to mozliwe, ze > jedno panstwo (za przyzwoleniem, poparciem i pomoca innego), > oficjalnie i glosno mowi o zamordowaniu (bo 'usuniecie' Arafata > nie bedzie niczym innym) lidera innego panstwa - chocby > szczatkowego - wybranego przez jego wlasny narod i przez ten > narod popieranego (!). Druga mysl, ktora mi sie nasuwa, to to > ze nie wiecie absolutnie NIC o konflikcie Izraelsko- > Palestynskim, o tym jak to jest zyc w Ramallah lub Strefie Gazy > i jaka sytuacja wykreowala takiego lidera jak Jaser Arafat. > Zanim wyrazicie swoje oswiecone opinie na temat tego czlowieka, > czy tez sytuacji w regionie, spedzcie tam troche czasu lub co > najmniej poczytajcie cos wiecej niz wypociny innych czlonkow > forum, bo latwo jest ferowac wyroki z cieplego krzeselka przed > ekranem komputera w dalekim kraju - znacznie trudniej jak sie > krytycznie spojrzy na to, co sie w Palestynie naprawde dzieje. nareszcie jedna porządna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: 206.116.11.* 19.09.03, 07:18 Gość portalu: A. napisał(a): > Tak czytam wasze wypowiedzi i jestem przerazona tym, ze nikomu > z was nie zaswitalo w glowie pytanie o to, jak to mozliwe, ze > jedno panstwo (za przyzwoleniem, poparciem i pomoca innego), > oficjalnie i glosno mowi o zamordowaniu (bo 'usuniecie' Arafata > nie bedzie niczym innym) lidera innego panstwa - chocby > szczatkowego - wybranego przez jego wlasny narod i przez ten > narod popieranego (!). Druga mysl, ktora mi sie nasuwa, to to > ze nie wiecie absolutnie NIC o konflikcie Izraelsko- > Palestynskim, o tym jak to jest zyc w Ramallah lub Strefie Gazy > i jaka sytuacja wykreowala takiego lidera jak Jaser Arafat. > Zanim wyrazicie swoje oswiecone opinie na temat tego czlowieka, > czy tez sytuacji w regionie, spedzcie tam troche czasu lub co > najmniej poczytajcie cos wiecej niz wypociny innych czlonkow > forum, bo latwo jest ferowac wyroki z cieplego krzeselka przed > ekranem komputera w dalekim kraju - znacznie trudniej jak sie > krytycznie spojrzy na to, co sie w Palestynie naprawde dzieje. Lider panstwa ktore prowadzi najgorszy terroryzm! To dopiero lider! Ale najbardziej zadziwiajace jest to ,ze sa jednak glupcy na swiecie ktorzy beda go bronic.To tak jak ktos szcza na swinie a ona mysli ,ze deszcz pada! Arafat -do dziela,bedzie jednego mordercy mniej na swiecie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demo_driver A to by sie Szaron ucieszyl... IP: 138.62.1.* 18.09.03, 09:45 Oj Jaser, Jaser, po co Szaronowi polepszac nastroj? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem 18.09.03, 10:02 zorganiziemu mu jakiegos achmeda co mu material wybuchnie jako "wypadek pracy" :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM czy jestes kolejnym zydkiem w polsce?tojedz do izraela IP: 208.179.107.* 18.09.03, 10:05 gabrielacasey napisała: > Karabin? Moze automat? W celu samobojstwa? Czy Arafata nie stac > na zgrabny i poreczny pistolet, by palnac sobie w leb? Dziadyga > jak zwykle odstawil teatr pt. "Ja, biedny przesladowany..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w a ty do Tworek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:03 Gość portalu: LM napisał(a): ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jesli juz, to - ze wzgledu na plec - Zydowka. Ale nie 18.09.03, 14:12 jestem. I nie - kurcze blade - w porabanej Polsce, ale na nieco normalniejsztch Wyspach Brytyjskich. Niemniej, dziekuje za komplement - dla kazdego skonczonego durnia kazdy o niebo madrzejszy jest zawsze Zydem! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey To, rzecz jasna, odpowiedz LM - wariata lepiej nie 18.09.03, 14:14 draznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek DO GABRIELACASEY IP: *.marksys.de / 10.1.104.* 18.09.03, 15:30 Juz od bardzo dlugiego czasu czytam Twoje komentarze!I co? Wniosek jest prosty!!!Wypowiadasz sie na jako super znawczyni na kazdy temat.Czesto bez sensu(w porabanej Polsce????),a nawet czesciej.Tez mieszkam za granicami Polski i szanuje wypowiedzi ludzi mieszkajacych w kraju.Wydaje mi sie ze masz powazny problem!Siedzisz pewnie samotnie w domu i nie wiesz co z soba zrobic!Pewnie z tad te Twoje gluppie komentarze!Proponowalbym kupic sobie psa!!!Zawsze Cie wyslucha i nie skomentuje Twoich debilnych komentarzy!!!Bedziesz miala tez z kim wyjsc z domu-co bedzie napewno wybawieniem dla wielu ludzi z forum!!!! KTO JEST ZA????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w!!!??? za!!!duzo!!wykrzyknikow!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 15:40 Gość portalu: Marek napisał(a): > Juz od bardzo dlugiego czasu czytam Twoje komentarze!I co? > Wniosek jest prosty!!!Wypowiadasz sie na jako super znawczyni na > kazdy temat.Czesto bez sensu(w porabanej Polsce????),a nawet > czesciej.Tez mieszkam za granicami Polski i szanuje wypowiedzi > ludzi mieszkajacych w kraju.Wydaje mi sie ze masz powazny > problem!Siedzisz pewnie samotnie w domu i nie wiesz co z soba > zrobic!Pewnie z tad te Twoje gluppie komentarze!Proponowalbym > kupic sobie psa!!!Zawsze Cie wyslucha i nie skomentuje Twoich > debilnych komentarzy!!!Bedziesz miala tez z kim wyjsc z domu- co > bedzie napewno wybawieniem dla wielu ludzi z forum!!!! > KTO JEST ZA????? nie podniecaj sie. nie znam GC ale ona przynajmniej podchodzi do forum dosc spokojnie a nie nawala WIELKIE LITERY i co chwila wykrzykniki albo znaki zapytania !!!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: za!!!duzo!!wykrzyknikow!!!!!! IP: *.marksys.de / 10.1.104.* 18.09.03, 16:11 Mowisz ,ze podchodzi spokojniej?popatrz na slownictwo-to ono chyba bardziej cechuje stan "podniecenia"! Np.kurcze blade,debilne,porabanej Polsce i wiele innych- najwazniejsze to spokuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc GABRIELA JEST ODRZUCONA IZRAELITKA Z KOMPLEKSAMI IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cat Re: DO GABRIELACASEY IP: 206.116.11.* 19.09.03, 07:29 Gość portalu: Marek napisał(a): > Juz od bardzo dlugiego czasu czytam Twoje komentarze!I co? > Wniosek jest prosty!!!Wypowiadasz sie na jako super znawczyni na > kazdy temat.Czesto bez sensu(w porabanej Polsce????),a nawet > czesciej.Tez mieszkam za granicami Polski i szanuje wypowiedzi > ludzi mieszkajacych w kraju.Wydaje mi sie ze masz powazny > problem!Siedzisz pewnie samotnie w domu i nie wiesz co z soba > zrobic!Pewnie z tad te Twoje gluppie komentarze!Proponowalbym > kupic sobie psa!!!Zawsze Cie wyslucha i nie skomentuje Twoich > debilnych komentarzy!!!Bedziesz miala tez z kim wyjsc z domu-co > bedzie napewno wybawieniem dla wielu ludzi z forum!!!! > KTO JEST ZA????? Zazdrosc cie chrupie Mareczku?Twoja opinia jest niezwykle glupia a jej bardzo trafna! Poplacz sobie troszke i dalej przeklinaj Zydow co ich tak nienawidzisz.A najlepiej jedz do Gazy i ofiaruj sie na pacholka arafatowi.Brawo Gabriela! Tak trzymac! Rzadko zdrowo myslaca Polka sie zdarza,przewaznie wypowiadaja sie egzaltowane ignorantki .Jeszcze raz gratulacje i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: czy jestes kolejnym zydkiem w polsce?tojedz d 18.09.03, 11:26 Gość portalu: LM napisał(a): > > > > gabrielacasey napisała: > > > Karabin? Moze automat? W celu samobojstwa? Czy Arafata nie > stac > > na zgrabny i poreczny pistolet, by palnac sobie w leb? > Dziadyga > > jak zwykle odstawil teatr pt. "Ja, biedny przesladowany..." Poloaczku chcial ci zawiadomic ze polska nalezy do Krolewstwo Izraela w granicy wisla do Jordanu nie drzej morde bo bedzies przez nasze wywiady jako muzelman aresztowany, chlaj i dalej milcz ! compri ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski "Dziadyga odstawil teatr" 18.09.03, 10:16 To przykre czytac te pelne nienawisci postingi o Arafacie. Arafat jest stary i niedlugo i tak umrze, a Izraelczycy beda za nim plakac. Arafat zdobyl sobie uznanie na calym swiecie od politykow prawicy takich jak Stoiber z Bawarii przez papieza, az po politykow lewicy. Jest tez obiektem kampani znieslawien i klamstw ze strony Izraela. Np. w formu Der Spiegel najwyrazniej pracujacy w trybie zmiany po 8 godzin po tym samym pseudonimem agenci Mosadu oskarzali juz Arafata o wszystko: od pedofilstwa po zlodziejstwo pod pozorem walki o wolnosc. Niestety, takze w Forum Wyborczej pracuja najwyrazniej ludzie, ktorym malo sterowanej i cenzurowanej prasy, i ktorzy nawet w forum, w ktorym obywatele - zrodlo wszelkiej wladzy panstwowej - powinni moc toczyc niczym nieskrepowane debaty, usiluja ta dyskusje uniemozliwic: sabotaz przy pomocy rynsztokowego jezyka, aby odstraszyc potencjalnych dyskutantow, wystepowanie pod roznymi pseudonimami i zastepowanie argumentow stekiem obelg i atakow personalnych an kazdego, kto nie popiera slepo Izraela. Coz, faktow to nie zmienia: Jesli USA wolno bylo w sytuacji, w ktorej terytorium USA nie bylo zagrozone, a armia USA posiadala miazdzaca przewage na szukajaca drogi do kapitulacji Japonia, wymazac Hiroszime i Nagasaki pelne cywilow, i autobusow z cywilami, z powierzchni ziemi bombami atomowymi, zabijajac do dzis lacznie ok. 340.000 cywilow, to tym bardziej wolno Palestynczykom nie posiadajacym armii walczyc o "Wolnosc wasza i nasza" atakujac cywilnych rozkazodawcow, glownodowodzacych i zleceniodawcow armii bestialskiego i zalganego agresora. To, ze bomby atomowe USA zrzucily w 1948 roku nie ma znaczenia: Tak dlugo jak USA chelpia sie tym czynem, tak dlugo jak wystawiaja samoloty, ktore dokonaly zrzutu w muzeum narodowym, tak dlugo Nagasaki i Hiroszima byly wczoraj. Araft nie ma najmniejszej mozliwosci by sie bronic przed falszowaniem jego wypowiedzi, ale zarzucanie mu wypowiedzi samobojczej i przechodzenie do porzadku dziennego nad tym, ze rekruci armii izraelskiej skldaja przysiege wojskowa odwolujaca sie do krwawego, zbiorowego samobojstwa kilkuset Izraelitow w starozytnej twierdzy Masada - przed 2000 lat, uraga rozsadkowi i demaskuje niektorych dyskutantow jako ludzi, ktorzy nie przychodza do formu by wspolnie szukac prawdy, lecz metodami Goebbelsa narzucic klamstwa. Gwoli informacji: Izraelici ze wspomnianej twierdzy Masada najpierw wymordowali swe wlasne rodziny, a potem siebie. Masada - piekny wzor panstwowy dla mlodzierzy Izraela. Palestynczycy moga sie od Izraelczykow jeszcze wiele nauczyc... Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekw Pozyj jeszcze 300 lat, a moze zrozumiesz IP: 213.227.80.* 18.09.03, 11:06 jaka jest roznica pomiedzy demokratycznym panstwem (USA) walczacym z totalitarna dyktatura wojskowa (Japan) a zbrodniarzem ktory dla swej chorej koncepcji Palestyna dla Palestynczykow wysyla oglupiale dzieci na czolgi. Twoja wiara w ekwiwalentnosc tych dwoch podejsc jest rozbrajajaca ale zrozumiala po obejrzeniu twojej strony (niektorzy nigdy nie dojrzewaja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dałeś dużo słów, ale mało sensu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:23 Na pewno agenci Mosadu nie mają nic lepszego do roboty niż siedzieć 8 godzin na forum i czytać twoje wypociny. Stawianie tezy, że Arabom wolno zabijać Żydów dlatego, że Amerykanie zrzucili bombę na Japonię, jest delikatnie mówiąc oznaką postępującego kretynizmu. Lecz się póki czas. I zastanów się: czy naprawdę uważasz, że np. 3-letnia dziewczynka, której przodkowie mieszkali 2000 lat w Etiopii, powinna ginąć w Tel-Avivie z rąk innej 12-letniej dziewczynki za decyzje amerykańskich generałów sprzed 50 lat? I czy warto bronić Arafata, który daje za to rodzinie tej 12-latki 20.000$ z pieniędzy, które dostał od Europy na budowanie szkół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: P.Kraczkowski odstawia szopke... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 18.09.03, 12:12 Epatuje nas Pan, p.Kraczkowski(calkiem powaznie), na tym Forum, usilujac przekonac nas, ze sa w Europie jacys "prawicowi politycy".Powinien Pan raczej pisac o socliberalach -niektorzy z nich rzeczywiscie nosza maske "polityka konserwatywnego" lub "prawicowego". To po pierwsze. Po drugie: Arafat jest pedofilem a jego malzenstwo z piekna Suha bylo tylko zaslona dymna dla opinii publicznej. Gdy urodzila dziecko szybciutko sie jej pozbyl, by bez przeszkod dokonywac "podbojow milosnych". Szahidzi, po nocy z terrorysta, jakby z "przybranym ojcem", maja raj zapewniony - nawet, gdyby sie nie wysadzili w powietrze. Po trzecie: cieszy natomiast Pana stanowisko w sprawie "czystosci jezyka" polskiego -na tym Forum ma Pan piekne pole do dzialania.Wydaje sie, ze powinien sie Pan na tym glownie koncentrowac. Po czwarte: porownywanie USA i jej metod zwalczania przeciwnika z metodami "walki" Arabow z tzw. "Palestyny" jest co najmniej niepowazna dziecinada-do wyrazania takich opinii konczenie wyzszych studiow jest zbedne. Chyba sie Pan ze mna zgodzi. Bredzi Pan jak przyslowiowy "Piekarski na mekach" - jaka "Wolnosc Wasza i Nasza" walcza "Palestynczycy"? Jakich to "cywilnych rozkazopdawcow" atakuja restauracjach, na weselach, dyskotekach, przystankach autobusowych? Powtarza Pan bezmyslnie(lub raczej swiadomie) za propaganda arabska, uzasadniajaca atakowanie osob cywilnych tym, ze "wszyscy Zydzi sa uzbrojeni".Nawet dzieci? Po piate: najwyrazniej podziela Pan poglady niektorych "forumowiczow"(no i Arabow z islamskimi konwertytami, rzecz jasna), ze dla osiagniecia celu wszystkie chwyty sa dozwolone-lacznie z mordowaniem cywili. Po szoste: dlaczegoz przysiega mlodych Izraelczykow na pamiec poleglych w Masadzie( coz z tego, ze popelnili samobojstwo? A jakie mieli inne wyjscie? Przeciez gdyby sie poddali, Rzymianie ukrzyzowaliby ich jak amen w pacierzu. Czy ktos morduje poddajacych sie Arabow? Nawet Arafata?) wydaje sie Panu tak dziwna, ze az " uraga rozsadkowi" natomiast slowa np. hymnu polskiego, przykazujace gen.Dabrowskiemu marsz z ziemi wloskiej do polskiej"- nie. Co robil gen. Dabrowski "w ziemi wloskiej"? Na czyje polecenie i w czyim interesie dzialal? Po siodme: moglbym i ja Panu zarzucic goebbelsowska dialektyke gdyby nie to, ze juz na mile traci ona soc-demokratyczna. Co nie jest az tak duza roznica jakby sie wydawalo. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmill Re: P.Kraczkowski odstawia szopke... 18.09.03, 15:00 :-) A czy warto tak powaznie smarkaczowi odpowiadac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc POCZYTAJ http://free.freespeech.org/americanstateterro IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 00:51 free.freespeech.org/americanstateterrorism/ChronologyofTerror.html#Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgut Re: "Dziadyga odstawil teatr" IP: *.zelter.de / 62.157.202.* 18.09.03, 12:54 Niestety Balcerowicz musi odejs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: 'Dziadyga odstawil teatr' IP: *.home.cgocable.net 18.09.03, 18:47 Gość portalu: elgut napisał(a): > Niestety Balcerowicz musi odejs! ..Z PRZYSPAWANYM FOTELEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: "Dziadyga odstawil teatr" IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.09.03, 13:01 drogi panie mitologu. usilujesz nam wmowic ze arafat to zacny staruszek powinien miec wiecej szacunku. przez swoja rodzine moze tak, ale niestety politykow sie ocenia na zasadzie ich efektywnosci, poniewaz maja na swoim sumieniu znacznie wieksze obowiazki niz tylko wlasna rodzina. smiem twierdzic ze jego niekompromisowa postawa wobec izraela jest zrodlem braku pokoju w tym rejonie, jak rowniez nedzy i beznadzei ludzi ktorymi sie szczyci przewodzic. dokad on tych swoich ludzi zaprowadzil, to jest pytanie ktore powinien sam sobie zadac jako polityk i przywodca. majac w sobie odrobine samokrytyki i prawdziwej troski o swoj narod powinien oddac wladze w rece ludziom ktorzy bardziej efektywnie poprowadzili by ten narod do samostanowienia. teatralna proba samobojstwa dowodzi narcyzowatosci i arogancji tego przywodcy o co podejrzewany byl juz od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Zapomniales o francuskiej babskiej prasie, tej z 18.09.03, 14:16 udzialami SAMEGO HUSEINA: "opluskwiaja" pania Arafatowa, ze w Paryzu nie tylko sie puszcza na prawo i lewo, ale i na prawo i lewo przepuszcza zagrabiony przez malzonka w szczytnych celach majatek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanczyk Re: "Dziadyga odstawil teatr" IP: *.telia.com 18.09.03, 16:28 piotr.kraczkowski napisał: > Masada - piekny wzor panstwowy dla mlodzierzy Izraela. Zmien nazwisko na Sraczkowski, to przynajmniej bedziesz mial eleganckie wytlumaczenie dla twoich pogladow i twojej pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piternet Re: Do Piotra Kraczkowskiego IP: *.wpk.p.lodz.pl 18.09.03, 18:03 Mam wrazenie, ze w swojej wypowiedzi specjalnie zamiescil pan fakty tak smiesznie przekrecone by tylko prowokowac dalsza dyskusje...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:10 no nareszcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kentwood Żegnaj palestyńska cholero!!!!!!!! IP: *.smlw.pl / 10.0.1.* 18.09.03, 11:33 Wreszcie!!!!!!!! niech sam odejdzie .Zdał sobie sprawe ze dla calega wiata (poza garstka palestynskich psów) jest niewygodny. Tylko zeby w wyniki jego samobojstwa nie ucierpial nikt niewinny. Zegnaj palestynska cholero:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Żegnaj palestyńska cholero!!!!!!!! IP: *.home.cgocable.net 18.09.03, 14:11 Gość portalu: Kentwood napisał(a): > Wreszcie!!!!!!!! niech sam odejdzie .Zdał sobie sprawe ze dla > calega wiata (poza garstka palestynskich psów) jest niewygodny. > Tylko zeby w wyniki jego samobojstwa nie ucierpial nikt niewinny. > Zegnaj palestynska cholero:> >>MUSIAL CI DAC DOBRZE POPALIC CZEKAJACA PADLINO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kentwood NIE CZYTAM http://free.freespeech.org/americanstateter IP: *.cable.mindspring.com 19.09.03, 00:53 free.freespeech.org/americanstateterrorism/ChronologyofTerror.html#Palestine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kissmyasss Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: 216.233.73.* 18.09.03, 11:39 Ale afera i nagle zabija sie sam ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mcbag blef 18.09.03, 11:42 Mówi to tylko po to aby omotać jeszcze wiekszą grupę Palestyńczyków i zmusić do samobójczych zamachów. Sam tego nie zrobi bo się boi i w brednie o wiecznym zbawieniu (+20 dziewic)nie wierzy. niech udowodni setkom tych co już nie żyją, że się nie mylili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neg Jak to grozi???Co najwyżej obiecuje!!! IP: *.mti.net.pl / 192.168.4.* 18.09.03, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *<:o) Re: Jaser Arafat grozi samobójstwem IP: *.acn.pl 18.09.03, 12:03 TO CHYBA JEDYNA MĄDRA PROPOZYCJA TERRORYSTY ARAFATA. ŻEBY TYLKO STARCZE OKO KOGOŚ NIE POSTRZELIŁO "PRZYPADKIEM". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piternet *<:o) to lubie IP: *.wpk.p.lodz.pl 18.09.03, 18:19 Gość portalu: *<:o) napisał(a): > TO CHYBA JEDYNA MĄDRA PROPOZYCJA TERRORYSTY ARAFATA. ŻEBY TYLKO > STARCZE OKO KOGOŚ NIE POSTRZELIŁO "PRZYPADKIEM". Dla takich wypowiedzi lubie czytac te wszystkie komentarze. Ciesze sie, ze w przeciwienstwie do "wojownikow z Afryki" polacy maja jeszcze poczucie humoru. Chyba, ze poczucie humoru mieszkancow np.Palestyny (lub Izraela - jak kto woli), polega na obserwacji smiesznych zawirowan w locie, rozrywanych ludzkich elementow. Pozdrawiam i prosze wszystkich o wiecej wyluzowania (bo od nerow robi sie czasem szczekoscisk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theodor Eicke Blazen Arafat jest jednak tchorzem, IP: 62.181.161.* 18.09.03, 12:32 gdyby mial honor, to rzeczywiscie zginalby jak meczennik, ale walczac z syjonistami, a nie strzelajac sobie w leb. Kuglarz i oszolom. Zgadzam sie z Ojejku, ze jest jedna z glownych przeszkod na drodze do normalizacji sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś