Gość: :DDDD IP: 5.5.* / 80.58.7.* 25.09.03, 17:47 Nie pluj więcej, nieboże, tutaj na Mirmiłka, Bo ci jeszcze z zazdrości w du**** pęknie żyłka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirmil teraz "pojawi" sie elena i powie ze ja prowokuje:) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.09.03, 18:12 taaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Piszesz anonimy na sama siebie? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.09.03, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Nie tylko... IP: *.mco.bellsouth.net 26.09.03, 12:00 >> Poetka pijana >> kiedys od rana >> wyznania szczera >> esta una cualqiera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Do Eleny IP: *.menta.net 25.09.03, 20:30 Z całą żyłką, czy bez żyłki............. Martwcie się o własne tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Do Eleny IP: *.acn.pl 25.09.03, 20:33 Gość portalu: Elena napisał(a): > Z całą żyłką, > czy bez żyłki............. > Martwcie się > o własne tyłki. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Do Eleny 25.09.03, 21:22 Gość portalu: Elena napisał(a): > Z całą żyłką, > czy bez żyłki............. > Martwcie się > o własne tyłki. Zaraz sie bede martwic wlasnym ale chce sie podzielic jedna jeszcze uwaga. Po dzisiejszym dniu nabralem przekonania graniczacego z pewnoscia, ze jak mezowi mowisz o tych kolczykach to kupuje Ci dwie pary i branzoletke na dodatek. Nie widze w tym tez nic zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Do Eleny IP: *.menta.net 25.09.03, 21:50 ale się dałeś podprowadzić klasycznej kokieterii. Sama sobie kupuję. Chciałam cię tylko naciągnąć na wierszyk, ot co. Pozdr Elena A co do gęby to masz rację. widzisz w tym coś złego? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Do Eleny 25.09.03, 22:05 Gość portalu: Elena napisał(a): > ale się dałeś podprowadzić klasycznej kokieterii. Sama sobie kupuję. Chciałam > cię tylko naciągnąć na wierszyk, ot co. Pozdr Elena > > A co do gęby to masz rację. widzisz w tym coś złego? Widze, ze dalem sie podprowadzic nie tylko kokiererii. Nieszkodzi. Moja przyjemnosc przez to nie byla mniejsza. Z wierszykami tylko koniec, bo nie gramy w tej samej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 26.09.03, 09:35 No trudno. Nic na to nie poradzę. Nie mamy wpływu na to, jak ludzie nas postrzegają.Nie chcę się usprawiedliwiać, tylko wyjaśnić, że we wczorajszym ataku paranoi we wszystkich widziałam wrogów. A jak się narozrabia, trzeba umieć przeprosić. Już znikam na wieki, już mnie nie ma. Jeszcze tylko częstochowskim, powiem, perdóname. No, nieładnie trochę wyszło. Moja wina. Sama chciałam. Boks i baba. Nie do wiary. Biedy sobie napytałam. Niech już będzie bez wierszyka. Niech już będzie, że ja cięższa. Niech już stanie szklana szyba. Moja boleść nadto większa. Po co było mi tak szaleć? Teraz wybaczenia prosić? A najgorsze, że niewinny, Guza po mnie musi nosić. Włos popiołem posypany I kolana z krwi ocieram. Jesli ty mi nie wybaczysz, Na twych oczach ja umieram. Niech już będzie bez wierszyka. Niech już będzie, że ja ciężka. Niech już stanie szyba szklana. Ja przed tobą na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 26.09.03, 11:01 Gość portalu: Elena napisał(a): > No trudno. Nic na to nie poradzę. Nie mamy wpływu na to, jak ludzie nas > postrzegają.Nie chcę się usprawiedliwiać, tylko wyjaśnić, że we wczorajszym > ataku paranoi we wszystkich widziałam wrogów. A jak się narozrabia, trzeba > umieć przeprosić. Już znikam na wieki, już mnie nie ma. Jeszcze tylko > częstochowskim, powiem, perdóname. > > No, nieładnie trochę wyszło. > Moja wina. Sama chciałam. > Boks i baba. Nie do wiary. > Biedy sobie napytałam. > > Niech już będzie bez wierszyka. > Niech już będzie, że ja cięższa. > Niech już stanie szklana szyba. > Moja boleść nadto większa. > > Po co było mi tak szaleć? > Teraz wybaczenia prosić? > A najgorsze, że niewinny, > Guza po mnie musi nosić. > > Włos popiołem posypany > I kolana z krwi ocieram. > Jesli ty mi nie wybaczysz, > Na twych oczach ja umieram. > > Niech już będzie bez wierszyka. > Niech już będzie, że ja ciężka. > Niech już stanie szyba szklana. > Ja przed tobą na kolanach. Wiem, wiem Mialem Ci ja zloty rog, mialem takoz czapke z pior: czapke wicher niesie, wiatr huka po lesie, ostal mi sie ino sznur, ostal mi sie ino sznur no i moze jeszcze moj wierny hiszpanski przyjaciel z Toledo Falcon Inox SS440 A tak na marginesie,to chcialoby sie sprawdzic czy w realu polaczenia slowianskiej duszy z poludniowym temperamentem dziala tak jak w tej przestrzeni wirtualnej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 26.09.03, 11:10 Zagrałeś nie fair. Ja naprawdę odkrawienna i z duszy.Ostrzegałam. Żadna muza, jedynie moza. Rachela to w wirtualu. Skrucha realna i prawdziwa.Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 26.09.03, 11:50 Gość portalu: Elena napisał(a): > Zagrałeś nie fair. Ja naprawdę odkrawienna i z duszy.Ostrzegałam. Żadna muza, > jedynie moza. Rachela to w wirtualu. Skrucha realna i prawdziwa.Pozdr Elena Od kilku lat nie mialem okazji odwiedzic Hiszpanii. Jak mi sie okazja nawinie to przy butelce zlotego Moscatela ( chyba, ze wolisz Tunel ) wyjasnic Ci sprobuje, ze skrucha Twoja nie jest potrzebna, bo nie widze do niej zadnego powodu. Narazie musisz mi wierzyc na slowo. Staram sie jednak, by bylo ono cos warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 26.09.03, 12:17 No i w którą stronę teraz według ciebie powinnam zrobić ruch? elena4@gazeta.pl A ja idę wymyślać paszkwil na mirmila. Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 26.09.03, 17:56 Gość portalu: Elena napisał(a): > No i w którą stronę teraz według ciebie powinnam zrobić ruch? elena4@gazeta.pl > A ja idę wymyślać paszkwil na mirmila. Pozdr Elena Przepraszam za zawod i "Uroczyste slowo harcerza " ze nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 26.09.03, 18:07 Od razu zawód. Waść scenariusze piszesz, czy co? Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 26.09.03, 18:18 Gość portalu: Elena napisał(a): > Od razu zawód. Waść scenariusze piszesz, czy co? Elena Uchowaj Bog ! Cos wciaz Wacpannie na odciski nadeptuje. Ide sie wiec po raz kolejny, za Pani sprawa z rozpaczy upic. I to nie damskimi jakimis Tunelami czy Moscatelami. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 26.09.03, 18:20 No jasne, niemytyj, niebrityj, nieskolka pjanyj. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 27.09.03, 01:54 Gość portalu: Elena napisał(a): > No jasne, niemytyj, niebrityj, nieskolka pjanyj. Elena Juz jestem. No bardzo ladnie ! Не мытый,не бритый ??? Прийдет листопад - отвратительный тать, немытый, небритый, соседскую мать вотще поминающий. Время считать по осени голых цыплят. А в это мгновенье святой идиот назад к золотистому маю идет – безгрешный - в черешневый сад. No wiecie Panstwo ! немытый, небритый Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 27.09.03, 12:33 No co, ja jestem egzaltowana. Tak sobie wyobrażam prawdziwego poetę. Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 27.09.03, 14:54 Gość portalu: Elena napisał(a): > No co, ja jestem egzaltowana. Tak sobie wyobrażam prawdziwego poetę. Pozdr > Elena Wiesz przeciez jako profesjonalistka, ze ze mnie poeta jak z czegos, czego juz nie pamietam- samowar. Nie chce jednak by pasowala do mnie jak ulal fraszka: Są ludzie z dusza zrzędną, Przy takich kwiaty więdną. Ja jakos nie potrafie sobie wyobrazic poetki jako postaci w siermiedze, z wlosem posypanym popiolem i do krwi otartymi kolanami, dostajacej dreszczy na widok cyfr i liczb. Wyobrazam ja sobie zupelnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 27.09.03, 15:55 Przepraszam, byłam zajęta. Normalnie w siermiędze nie chodzę. Ale wtedy naprawdę. Dlaczego nikt mi nie wierzy? To już nie wstydź się i powiedz, jak sobie mnie wyobrażasz. Pozdrawiam. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 27.09.03, 18:00 Gość portalu: Elena napisał(a): > Przepraszam, byłam zajęta. Normalnie w siermiędze nie chodzę. Ale wtedy > naprawdę. Dlaczego nikt mi nie wierzy? To już nie wstydź się i powiedz, jak > sobie mnie wyobrażasz. Pozdrawiam. Elena Ja Ci wierze. Wierze na swoja zgube. Jak widzisz na forum szaleje wojna. Chcialoby sie po ludzku, normalnie ale sie nie da. Coz, nie czas zalowac roz , kiedy lasy plona. Musze w okopy ale kiedys wroce. Badz mi zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 28.09.03, 11:42 Dama mego serca w potrzebie! Ruszam do Katalonii. Docieram do Figueras ale nie czas myslec o Salvadore. Szukam okopow. Cos kaze mi skrecic w kierunku Olot. Jade i dziwie sie ile sie tu zmienilo od ostatniego razu, kiedy tu bylem. Nowe , nowoczesne odcinki autostrady ale przeciez pozostaly widoki na jak z bajki wyjete, sredniowieczne miasteczka. W Olot zatrzymuje sie przy cmentarzu. Dziwny to cmentarz, gdzie zmarli pochowani sa “pietrowo” a , by zlozyc kwiaty potrzeba drabiny. Wspinam sie na gore. Jest krater ale to nie tutaj. Spojrzenie na Pireneje i schodze w dol. Wracam Objezdzam male rondko i kieruje sie na Santa Pau.. Na przejazdzke wozkiem konnym ktora jest oferowana po lewej stranie drogi brak mi czasu. Wreszcie Area de Santa Margarina. Znowu pne sie pod gore. Docieram na brzeg okopu. W dole widze juz kapliczke. Tu Swieta Margareta ujarzmila smoka. Chce wejsc do okopu ale jest wkolo otoczony plotem. Budze sie zlany potem. Znowu zawiodlem. Сон мне приснился, очень странный сон. Co to bylo ß Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 28.09.03, 17:57 Ćśśśśśśśśśśś, sen to, mara, mój błędny. Margaridę smok czarnoksiężnik w strzygę dawno zamienił. Timanfayę we władanie oddał. Tam spędza ona czas na rozmowach ze skorpionami. W Dolinie Spokoju. I ma się dobrze. Tylko czasami zamyśli się i patrzy w dal, dziwnie tak, jakby kogoś wypatrywała......... Ale to już inna legenda. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 28.09.03, 19:08 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ćśśśśśśśśśśś, sen to, mara, mój błędny. > Margaridę smok czarnoksiężnik w strzygę dawno zamienił. > Timanfayę we władanie oddał. Tam spędza ona czas na rozmowach ze skorpionami. > W Dolinie Spokoju. I ma się dobrze. Tylko czasami zamyśli się i patrzy w dal, > dziwnie tak, jakby kogoś wypatrywała......... > Ale to już inna legenda. > Elena Tam, gdzie gory ogniste, na brzegu Malpais, gdzie nawet kanarek nie zaspiewa spokoju Margeridzie nie zabraknie. W zamysleniu tylko, nie wolno jej umrzec za zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 28.09.03, 19:52 Malpaís jest początkiem życia. Skądże takie smutne myśli u mojego rycerza? Czyżby wpływ pogody? Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 28.09.03, 19:59 Gość portalu: Elena napisał(a): > Malpaís jest początkiem życia. Skądże takie smutne myśli u mojego rycerza? > Czyżby wpływ pogody? Elena To chyba ta zle przespana noc. Nie lubie koszmarow. Ciesze sie jednak, ze dzisiaj juz dzien przebiega spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 28.09.03, 20:03 A cóż znowu za niepokoje dręczyły wacpana wczoraj? Noc rozumiem. W snach zawsze się spózniam, nie docieram na czas, jadę w nieskończoność, gubię to, co lubię, choć cmentarze na szczęście omijam. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 28.09.03, 20:10 Rozumiem i pod rozwagę radzę wziąć. Może jednak moscatel zamiast czegoś mocniejszego? Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 28.09.03, 21:07 Gość portalu: Elena napisał(a): > Rozumiem i pod rozwagę radzę wziąć. Może jednak moscatel zamiast czegoś > mocniejszego? Elena Coz ja biedny poradze, ze nie potrafilem sie zdecydowac. Na jednej butelce przeczytalem Elaborado en Espana por Bodegas Osborne S.A El Puerto de Santa Maria- Fernan Cabbalero 7 Na drugiej Destilado envejecido y embotellado por Gonzalez Byass S.A M.M. Gonzales12 Jerez Espana By dokladnie zapamietac roznice siegalem raz po jedna, raz po druga. Do konca nie potrafilem zdecydowac sie co lepsze. Chyba butelki byly za male. Pisalem juz. Nie znam hiszpanskiego i w tym caly ambaras. Gdybym potrafil sie doczytac, nie byloby problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 28.09.03, 21:23 Uniknalem w ten sposob bledu tego, ktoremu kiedys w żłobie dano, w jednym owies, w drugim siano . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 11:49 www.mascaro.es/productos/destilat.htm Tego z prawej, na górze, używam w kuchni. Do picia też się nadaje. Aromat, poezja. Brandy de jerez to nie najlepszy pomysł. Za mocny aromat, jak na mój babski gust. To, w sam raz. Rozpala wyobraźnię. Oczywiście z umiarem. Kurtularnie. Hihihi I już po dylemacie osiolka. Hm. Dylemat osiołka. Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 12:30 Gość portalu: Elena napisał(a): > www.mascaro.es/productos/destilat.htm > > Tego z prawej, na górze, używam w kuchni. Do picia też się nadaje. Aromat, > poezja. Brandy de jerez to nie najlepszy pomysł. Za mocny aromat, jak na mój > babski gust. > To, w sam raz. Rozpala wyobraźnię. Oczywiście z umiarem. Kurtularnie. Hihihi > I już po dylemacie osiolka. Hm. Dylemat osiołka. Pozdr Elena Dziekuje bardzo za rade. Veterano i Soberano sa u nas do naycia prawie wszedzie. Mascaro chyba jeszcze nie widzialem. Mysle, ze przynajmniej tego Narciso zapamietalbym napewno. Sama mysl o nim rozpala juz maja wyobraznie i juz sobie wyobrazam, ze Twoj San Pantaleone ( bo przeciez nie Hakim ?) szczesliwym musi byc czlowiekiem, skoro mu sie taka kuchnie oferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 12:53 Weszło poniżej, sorry. Oczywiście jesli chcesz odpowiedzieć, bo widzę w waści jakąś irytację dzisiaj i nie bardzo wiem, czym sobie zasłużyłam. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Eleno, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 12:57 Gość portalu: Elena napisał(a): > Weszło poniżej, sorry. Oczywiście jesli chcesz odpowiedzieć, bo widzę w waści > jakąś irytację dzisiaj i nie bardzo wiem, czym sobie zasłużyłam. Elena Irytacje ? Boze swiety ! Przenigdy ! Odpowiedzialem ponizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.acn.pl 26.09.03, 11:23 Gość portalu: Elena napisał(a): > No trudno. Nic na to nie poradzę. Nie mamy wpływu na to, jak ludzie nas > postrzegają.Nie chcę się usprawiedliwiać, tylko wyjaśnić, że we wczorajszym > ataku paranoi we wszystkich widziałam wrogów. We mnie też? A mnie się ta wierszowana replika naprawdę podobała. I dałem wyraz. Dzisiejszy wierszyk też. I daję publicznie wyraz szczerego podziwu połączonego z zazdrością. C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 26.09.03, 11:28 Uwaga, CCCP. Moja paranoja nie uznaje żadnych pochwał. Podejrzliwa się robię. Ty już się lepiej wstaw za mną u Bigobservera, aby mi wybaczył. Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 12:41 Kurza twarz, mam się domyślać, o co chodzi? Co za Hakim? Jest taki piosenkarz. Nawet ladnie śpiewa. Z Pantaleonem już gorzej, bo mi się z wizytantkami kojarzy, a fe. Zwykły Jasio nie może mieć wykwintnej kucharki, czy co? Nic nie rozumiem. To nie na moją biedną skolataną głowę.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 12:52 Gość portalu: Elena napisał(a): > Kurza twarz, mam się domyślać, o co chodzi? Co za Hakim? Jest taki piosenkarz. > Nawet ladnie śpiewa. Z Pantaleonem już gorzej, bo mi się z wizytantkami > kojarzy, a fe. Zwykły Jasio nie może mieć wykwintnej kucharki, czy co? Nic nie > rozumiem. To nie na moją biedną skolataną głowę.Elena Kurza melodia !! Wyobraznia czy intuicja mowi mi, ze szczesliwiec jest Szarlatanem, Konsyliarzem Sangrado, Esculapem albo jak wolisz to kurcze blade konowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 13:07 A czemu tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 13:09 Gość portalu: Elena napisał(a): > A czemu tak? Wpisywanie cyferek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 13:15 A kto powiedzia rachuneczki? Tak waści te wykwintne obiadki podlewane narcyzem zapachniały, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 13:19 Gość portalu: Elena napisał(a): > A kto powiedzia rachuneczki? Tak waści te wykwintne obiadki podlewane narcyzem > zapachniały, hę? Nie znam sie na tym. Strasznie u nas leje. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 18:18 Przetarlo sie. Ide na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 18:31 Ot pech. Akurat siadłam, aby spytać, czy przestało padać. Przedtem, zostałam siłą oderwana od komputera. Nawet nie zdążyłam odpowiedzieć. Sorry. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 18:35 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ot pech. Akurat siadłam, aby spytać, czy przestało padać. Przedtem, zostałam > siłą oderwana od komputera. Nawet nie zdążyłam odpowiedzieć. Sorry. Elena Spacer bez zalu skreslony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 18:48 Nie wiem co odpowiedzieć. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 18:57 Gość portalu: Elena napisał(a): > Nie wiem co odpowiedzieć. Elena Nic nie odpowiadaj ale jak chcesz i mozesz to zdradz czy Jasio mowi ludzka mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 19:02 Ty to umiesz mnie rozbawić. Jasne, że mówi ludzką mową. Skąd ta mania wpierania mi zagranicznego męża, nie wiem. Ale to pracoholik. Nigdy go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 19:05 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ty to umiesz mnie rozbawić. Jasne, że mówi ludzką mową. Skąd ta mania > wpierania mi zagranicznego męża, nie wiem. Ale to pracoholik. Nigdy go nie ma. Ja chyba tego nigdy nie robilem a pytam, bo ta typowa meska ciekawosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 18:59 Nie wiem co odpowiedzieć,bo za dużo łask. Żeby zostać dobrze zrozumianą. Ale miłe,bardzo miłe. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 19:03 Gość portalu: Elena napisał(a): > Nie wiem co odpowiedzieć,bo za dużo łask. Żeby zostać dobrze zrozumianą. Ale > miłe,bardzo miłe. Elena Ponial. Tyle tylko, ze cala przyjemnosc po mojej stronie a ja juz jestem takim wstretnym egoista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 19:08 No i co. Lubię takich egoistów. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 19:14 Gość portalu: Elena napisał(a): > No i co. Lubię takich egoistów. Elena Juz sie nadalem jak paw albo wtracalski. Troche szkoda, ze "wtracalscy" wszyscy jak jeden maz zastrajkowali. Podziwu godna solidarnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 19:24 No właśnie. Nie ma Dany, nie ma CCCP. A co do żarcików, waść już wiesz, jak kobiecinie humorek poprawić. Ot spiecjalist. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 19:33 Gość portalu: Elena napisał(a): > No właśnie. Nie ma Dany, nie ma CCCP. > A co do żarcików, waść już wiesz, jak kobiecinie humorek poprawić. Ot > spiecjalist. Dana od jutra bedzie znowu w domu. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=8208421&a=8214345 wiec i CCCP dojdzie do siebie. Moze za Dana wroca i inni. Byloby dobrze ale potrafie ich rezygnacje zrozumiec. A Ty juz skoncz z tym kadzeniem, bo juz mi uszy poczerwienialy a dla narcyza nie masz nic gorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 29.09.03, 19:40 A cóż to za kadzenie. Miło czas spędzam. Narcyz? Nie zauważylam Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 29.09.03, 20:13 Bardzo, bardzo przepraszan ale real szarpie mnie brutalnie. Musze zrobic przerwe. Do nastepnego razu. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 30.09.03, 10:39 Przeciagnelo sie troche. Chcemy z kilkoma znajomymi z piatku na niedziele pojechac troche w gorki ( nie ogniste) i oczywiscie telefon za telefonem. Teraz juz wszystko dopiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 30.09.03, 15:05 No widzisz, mój rycerzu. Tak to jest z kurą domową. Zawsze jakieś problemy. Teraz moja zbłąkana dusza ciebie szuka. Jak Bóg zechce, odnajdziemy się.Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 30.09.03, 16:01 Gość portalu: Elena napisał(a): > No widzisz, mój rycerzu. Tak to jest z kurą domową. Zawsze jakieś problemy. > Teraz moja zbłąkana dusza ciebie szuka. Jak Bóg zechce, odnajdziemy się.Elena Chyba nie bedziemy musieli go trudzic. Jezeli sie nie odnajdziemy to ja Ciebie odnajde, bo smutno jakos bez Ciebie. I nie wyzywaj moich najlepszych kolezanek od ptactwa jakiegos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 30.09.03, 19:36 Ciekawe, co złego widzisz w ptactwie domowym, hę? Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 30.09.03, 19:59 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ciekawe, co złego widzisz w ptactwie domowym, hę? Elena Nie znosze jak ktos jednym tchem mowi o kobietach i kurach. Zawsze przypomina mi sie wtedy ten okropny zart o tym czym rozni sie mozg kobiety od mozgu kury. Beeeeeeeeeeee !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 30.09.03, 20:11 Nie znam. I zabraniam opowiadać!!!!!!!!!!!!!!!! Ja o sobie mogę wszystko. Inni o mnie już nie wszystko, raczej.Okropnie dziś lało. Szkoda gadać. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 30.09.03, 20:56 Gość portalu: Elena napisał(a): > Nie znam. I zabraniam opowiadać!!!!!!!!!!!!!!!! Ja o sobie mogę wszystko. > Inni o mnie już nie wszystko, raczej.Okropnie dziś lało. Szkoda gadać. Elena Ale gdziez bym smial. U nas byl ladny dzien. Byloby dobrze gdyby ssie pogoda utrzymala do niedzieli. Zawsze to przyjemniej jak sloneczko przyswieca. Nieprawdaz sloneczko ? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 08:27 Zbytek łaski z tym słoneczkiem. Poza tym, za kokietkę robię ja. Zapomniałeś, błędny? Dziś cyferki. Ciekawe, czy mi potowarzyszysz. Pozdr Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 08:36 Gość portalu: Elena napisał(a): > Zbytek łaski z tym słoneczkiem. Poza tym, za kokietkę robię ja. Zapomniałeś, > błędny? Dziś cyferki. Ciekawe, czy mi potowarzyszysz. Pozdr Elena I znowu zaswiecilo slonce. Wczoraj juz rano wyschly moje Semmeln, Erdaepfel utopily sie w sosie i nawet moj Krapfen nie chcial sie do mnie usmiechnac. To bylo naprawde przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 08:49 Taaaaaa, rób tak dalej. Akurat droga do zjednoczenia dusz. A na złość nie poszukam znaczeń, choć takie to łatwe. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 08:55 Gość portalu: Elena napisał(a): > Taaaaaa, rób tak dalej. Akurat droga do zjednoczenia dusz. A na złość nie > poszukam znaczeń, choć takie to łatwe. Elena Przepraszam, przepraszam Po kolei buleczki, ziemniaczki i paczek. Tak mam zawsze z Twoim hiszpanskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 09:34 Hiszpański to pestka. Do niemieckiego podchodziłam. W efekcie der Anzug.... To nie na moją naturszczykowską duszę. Tak, że Schiller biez sławaria odpada. Kawa po wiedeńsku tudzież. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 09:58 Gość portalu: Elena napisał(a): > Hiszpański to pestka. Do niemieckiego podchodziłam. W efekcie der Anzug.... To > nie na moją naturszczykowską duszę. Tak, że Schiller biez sławaria odpada. > Kawa po wiedeńsku tudzież. Elena Co do hiszpanskiego to kiedys tez wydawalo mi sie , ze nie moze byc zbyt trudny, skoro nawet calkiem male dzieci potrafia sie nim porozumiewac. Jednak jak sprobowalem szybko przekonalem sie, ze taki zdolny jak te dzieci to ja nie jestem. Co do "Anzugu" to jeszcze niedawno wydawalo mi sie, ze nosisz go na codzien wraz z gustownym krawatem. Wole jednak wyobrazac sobie Ciebie bez. Naturszczyk- to mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 10:33 Hihihi. Już ty sobie mnie bez nie wyobrażaj. Zgubi cię kiedyś ta wyobraźnia. Dlaczego w ludziach jest tyle nieufności? To chyba przez te wredne wierszyki. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 10:35 A Fredzio znów w swoim starym stylu. I nawet go obłaskawić nie mogę, bo wojna na wątku. A ja się i tak już wystarczająco pobrudziłam. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 11:37 Gość portalu: Elena napisał(a): > A Fredzio znów w swoim starym stylu. I nawet go obłaskawić nie mogę, bo wojna > na wątku. A ja się i tak już wystarczająco pobrudziłam. Elena Fredzio ??? Kto to jest Fredzio ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 11:36 Gość portalu: Elena napisał(a): > Hihihi. Już ty sobie mnie bez nie wyobrażaj. Zgubi cię kiedyś ta wyobraźnia. > Dlaczego w ludziach jest tyle nieufności? To chyba przez te wredne wierszyki. > Elena Przepadlo ! Jak wyobraznia raz zaczela pracowac to nie mam juz na to wplywu. Wierszyki- marzenie. Wrednego jeszcze nie czytalem a czytalem chyba wszystkie. Nieufnosc ??? Nieeeee. Nie w stosunku do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 11:43 No, już chciałam sobie iść. Może jesteś zajęty. A ja zanudzam. Fredzia nie znasz? Zlituj się. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 11:46 Gość portalu: Elena napisał(a): > No, już chciałam sobie iść. Może jesteś zajęty. A ja zanudzam. Fredzia nie > znasz? Zlituj się. Elena Przepraszam. Mialem wizyte. Fredzia kiedys znalem ale mi przeszlo. Jakos nie tesknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! IP: *.menta.net 01.10.03, 12:00 Wiesz, trochę ten wątek zrobił się za długi. Pozwolimy mu spadać? Niewygodnie tak podnosić do góry.Choć szczerze powiem, że liczę na nowy. It's up to you. Bo potem mówią, że kobiety chcą rządzić. Pozdrawiam, Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bigobserver, pliiiiiiiiiz!!! 01.10.03, 12:03 Gość portalu: Elena napisał(a): > Wiesz, trochę ten wątek zrobił się za długi. Pozwolimy mu spadać? Niewygodnie > tak podnosić do góry.Choć szczerze powiem, że liczę na nowy. It's up to you. > Bo potem mówią, że kobiety chcą rządzić. Pozdrawiam, Elena Twoje zyczenie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver PS 01.10.03, 12:16 bigobserver napisała: > Gość portalu: Elena napisał(a): > > > Wiesz, trochę ten wątek zrobił się za długi. Pozwolimy mu spadać? Niewygod > nie > > tak podnosić do góry.Choć szczerze powiem, że liczę na nowy. It's up to yo > u. > > Bo potem mówią, że kobiety chcą rządzić. Pozdrawiam, Elena > > Twoje zyczenie jest... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45&t=1065003121660 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus tajemnicze "ip wziete z dupy" 26.09.03, 18:21 otoz w wiekszosci postow o muzulmanach a szczegolnie tam gdzie pojawia sie mirmilek pojawiaja sie tajemnicze "ip wziete z dupy" mowiac prosto a mowiac fachowo ip ktore pojawiaja sie wskutek uzywania przez kogos programu ukrywajacego prawdziwy ip (jak np steganos internet anonymizer) sek w tym ze osoba uzywajaca podobnego programu (badz tego) niestety dostaje przydzielane co pewien okres czas losowe ip wskutek czego jesli raz pojawia sie jako "IP : XXX" to kolejnym razem pojawi sie jako "IP : YYY" i nic na to nie jest w stanie poradzic. zastanawia mnie wystepowanie tych ip wg nastepujacego schematu: zawsze w tematyce bliskowschodniej/temat islamu zawsze gdzies wokol kreci sie mirmilek to jest obserwacja na podstawie dluzego okresu historii pojawiania sie "ip wzietych z dupy",ip wziete z dupy kiedys bardzo czesto pojawialy sie aby popierac mirmila oraz osobe pod nickiem "panna zuzanna" za kazdym razem udajac ze sa zupelnie inna osoba ktora akurat przypadkiem tu wpadla. ewentualnosci sa dwie: a) mirmilek i ip wziete z dupy to 1 osoba b) pojawia sie tutaj inny arabusek ktory bardzo lubi mirmilka... jakkolwiek wyglada sytuacja ktos sie po prostu podszywa a czy jest to mirmilek co jest bardzo mozliwe czy ktos inny to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil mozliwosc trzecia: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.09.03, 21:28 3.programik taki zainstalowal sobie Marcus Crassus (lub inna podobnie sympatyczna osoba), zeby potem moc wysylac takie posty jak tez powyzej. (przy czym nalezy zauwazyc, ze MC juz razy kilka sie chwalil, ze na informatyce sie zna) (nie mozna niezauwazyc, ze przy tematyce bliskowschodniej i islamskiej Crassus sie kreci jeszcze bardziej niz mirmil) co, wymyslilismy sobie nowa metode na dyskredytacje? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bez sensu - mialbym pisac posty przeciwko sobie? 27.09.03, 03:50 za bardzo byloby to pokrecone - zbyt duzo zachodu i filozofii... tak samo jakbys utrzymywal ze jestem tak naprawde antysemita i muzulmaninem a na dodatek arabem i staral sie kompromitowac USA pisaniem postow "z pozycji sily" to oczywiscie mozliwe - tyle ze wg mnie to jednak nie ma sensu. nie mowie ze to ty mirmil - moze to ktos inny.tego nie wiem.w kazdym razie jest taka osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a pamietasz "tajemnicze nicki"....? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.09.03, 21:46 hiacynt cos tam i nowy_men czy jakos tak? tajemniczo pojawiajace sie tam, gdzie akurat na kims wieszales psy, oskarzajace wszystkich o homoseksualizm i puszczajace wulgarne pornograficzne historyjki???? oczywiscie nic nigdy udowodnic sie nie da - ale cos mi sie zdaje, ze to duuuuzy zbieg okolicznosci. czyzbys teraz wiec wpadl tez na swietny pomysl notorycznego pochwalnego podpisywania sie pod moimi postami, aby potem mnie oskazac? wcale bym sie nie zdziwil. ale przeciez ty ciagle i ciagle powtarzasz, ze to forum cie "wali" i jestes "luzak" i "na niczym ci nie zalezy" - skad wiec taki naklad pracy? hehehehehehheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil czy ty moze jestes tym "sympatycznym-anonimem"... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 26.09.03, 22:23 ktory mi systematycznie na skrzynke w gazecie wysyla wirusy? czy tak jest czy nie - coz: bez obaw - zamontowano mi na komputerze program antywirusowy i wysylac sobie mozesz do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus co ty pieprzysz mirmil - nie zalogowales nicka 27.09.03, 03:58 w zwiazku z tym nie mam pojecia jaka jest twoja skrzynka.nie wiem nawet gdzie mialbym wysylac te wirusy. bzdura do kwadratu. poza tym gdybym chcial ci cos wyslac wyslalbym ci trojana wlasnej produkcji z binderem rowniez wlasnej produkcji i ochrona agory na nic by ci sie zdala a za kilka dni mialbym dokladny obraz twojego komputera,co robisz,kim jestes i z kim rozmawiasz. nie jestem pajacem ktory nie potrafi odroznic gadki na forum od wyciagania prywatnych informacji o ludziach ktorzy tu pisza. gowno mnie obchodzi kim jestes,jak bedziesz chcial to sam powiesz czy jestes arabem i muzulmaninem czy nie.bedzie raczej ciekawiej jak to powiesz bo kazdy bedzie mogl zrozumiec czyj punkt widzenia reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil taaaaa jakbys nei wiedzial.... IP: *.ugr.es 27.09.03, 11:33 mirmilek@etc... ale wole sie nie logowac, zeby ludzie widzieli skad jestem. nie udawaj, ze nie wiedziales... cos mi sie zdaje, ze ci co chca, to dobrze wiedza, gdzie wiruski wysylac, prawda? no wlasnie. dzis, niestety, nie mam czasu, bo jestem w gosciach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus przypuszczam ze wiem kim byl hiacynt 27.09.03, 03:53 ale to nie bylem ja.nie wiem czy moje przypuszczenia sa prawidlowe czy nie. po prostu wytlumaczenie jest takie ze ktos juz nie mogl patrzec na bzdury wygadywanie przez "zuzanne" i "konkursy" i zaczal odgryzac sie tym samym absurdalnym sposobem.jak widac byl skuteczny. ps - nie sprawdze tego bo nie wlamie sie na strone zeby zaspokoic moja ciekawosc - wtedy moglbym liczyc sie z konsekwencjami tego wyczynu a po co mi to???? wole wiec pozostac w niepewnosci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_dyzurny Re: przypuszczam ze wiem kim byl hiacynt 27.09.03, 12:21 Mirmil jest kimś w rodzaju... męskiej prostytutki, w dodatku o umysłowości tępawego 14-latka (trafnośc i logiczna spójność jego poglądów są na takim mniej więcej poziomie) - przy czym, co ważne, jedno z drugim jest ściśle powiązane. Po co więc w ogóle tracić czas na rozmowę z kims takim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Crassus - czy sie za bardzo nie zdradzasz??? IP: *.ugr.es 27.09.03, 11:40 >ps - nie sprawdze tego bo nie wlamie sie na strone zeby zaspokoic moja >ciekawosc >poza tym gdybym chcial ci cos wyslac wyslalbym ci trojana wlasnej produkcji z >binderem rowniez wlasnej produkcji i ochrona agory na nic by ci sie zdala a za >kilka dni mialbym dokladny obraz twojego komputera,co robisz,kim jestes i z >kim rozmawiasz. taaa, rozumiem, ze rozsylanie anonimow jest poza zasiegiem twoich niesamowitych umiejetnosci informatycznych? przyznam sie, ze (najwyrazniej nieslusznie, choc kto wie) podejrzewalem elene, ze jest mala prowokantka, ktora sama wysyla takie wiadomosci, zeby potem sie skarzyc. no, ale pieknie. zagadka sie (po czesci) rozwiazala. w sumie ten wulgaryzm w wierszyku tez byl dobra wskazowka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus mirmil - czy tobie odbilo???? 27.09.03, 14:10 intryga godna argentynskiej telenoweli... nie straciles juz kontaktu z rzeczywistoscia??? Odpowiedz Link Zgłoś