jk2007 17.11.08, 21:30 medportal.ru/mednovosti/news/2008/11/17/poland/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k dziekujemy za uznanie :) 17.11.08, 21:36 jednakte preferujemy Czechy i Slowacje :) zyje sie tam o rok dluzej, a i widoki "lepsiejsze" :) popatrz : my Polacy , Kochamy Czechy - ale nie zamierzmy ich dzis - jak onegdaj krol Polski - Boleslaw Chrobry przylaczac do Polski :) www.ripaandlins.cz/Images/Tours/Big/Olomouc_01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Mozesz to przetlumaczyc? 17.11.08, 22:55 na jakis chrzescijanski jezyk? Nie wszyscy tutaj naleza do twojego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jezyk rosyjski 18.11.08, 03:42 jest jezykiem chrzescijanskim :) nie widze powodu - by tlumaczyc go islamuskom. w Turcji- gdzie niedawno bylem - juz sie go pilnie ucza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ray7 Re: jezyk rosyjski 18.11.08, 17:38 jezeli my jestesmy mieszkancami europy srodkowej...to kto jest mieszkancem europy wschodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jezyk rosyjski cd... 19.11.08, 12:12 ray7 napisał: > jezeli my jestesmy mieszkancami europy srodkowej... to kto jest mieszkancem europy wschodniej? malo mnie to obchodzi :) Nie jestem tu od odpowiadania na pytania. - jestem od zadawania pytan. A wracajac do tematu: jezyk rosyjski - to jezyk slowianski - czyli na wskros europejski. alfabet rosyjski zas - to modyfikacja alfabetu greckiego. i tylko o tym byla mowa w uwadze do mustafy-goldbauma. Odpowiedz Link Zgłoś