Dodaj do ulubionych

POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA !

IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 23:26
Czesc Zsypek ! Szykuje sie okazja na zrobienie interesu zycia! Poniewaz jestes
moim przyjacielem,mozesz byc tez moim wspolnikiem w interesach. POSLUCHAJ MNIE
TERAZ!!! Dzisiaj spotkalem w N.Y. kilku uczciwych Eskimosow z
Grenlandii,zajmuja sie rybolowstwem. Wiesz jak to Eskimosi,u nich zimno,w
zwiazku z tym,musza jesc duzo witamin.Po rozmowie z nimi,zaproponowalem im taki
interes:panowie Eskimosi,mozemy wymieniac sie towarami,ja wam bede dostarczal
winogrona,wy dla mnie wedzone lososie,kilo za kilo.Ucieszyli sie bardzo i umowe
podpisalismy. Tylko,ze ja mam teraz klopot,bo skad tanio winogrona kupie.u mnie
w U.S.A. drogie jak cholera! Za duze trzeba zaplacic ponad $5,za kilo. Wtedy
pomyslalem o Tobie Zsypek ! Ty mieszkasz w Polsce ,no nie? Tam nie zaplacisz
wiecej ,jak 5 zl za kilo,no nie? Juz mam czterokrotne przebicie! Teraz
posluchaj mnie dalej! Uwaznie! Tych Eskimosow mozna w konia zrobic tak: Ty
Zsypek,zamiast winogron,bedziesz kupowal agrest po 2,50 zl za kilo ! Juz mam
osmiokrotne przebicie ! Ten agrest bedziesz golil z rodzinka i wyslemy do
Grenlandii jako winogrona! Sluchaj dalej Egona! U mnie w Ameryce losos duzy
wedzony,kosztuje ok.US$ 30 za kilo. Ja bede uplynnial te ryby,zaloze konto
bankowe na Wall St. i bede Ci placil np. 20 zl,za kazdy kilogram "winogron"
twoich,ktory wyslales do Grenlandii,za transport ja zaplace.Znasz mnie juz nie
od dzis Zsypek,wiesz ,ze nigdy nie klamie i nie oszukuje! Chlopie,co ty na to?
To jest okazja zyciowa! Twoje przebicie bedzie osmiokrotne,moje tez cos kolo
tego,po odliczeniu transportu,podatku wwozowego itd... Mysl Zsypek !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ` Re:Interes dla Egona IP: 9.67.96.* 18.01.02, 23:38
      Sprzedaj swoje organy na przeszczepy.
      Zrobisz ludzkosci wielkom przysluge.
      • Gość: Egon Re:Interes dla Egona IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 23:41
        Gość portalu: ` napisał(a):

> Sprzedaj swoje organy na przeszczepy.
        > Zrobisz ludzkosci wielkom przysluge.

Wole twoje w zlotowkach odkupic,a potem w dolarach dla Dr.Frankenstein odsprzedac!
    • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.02, 23:50
      Dzieki Egon, ze mnie w ten interes wpuszczasz, ty jestes prawdziwy przyjaciel!
      Ja juz z cala rodzina ten interes przegadalem i oni wszyscy sa za! Za taka kase
      to oni moga golic nie tylko agrest, ale tez wszystkie krety, ktore na tym polu
      agrestowym znajda. Ale moj wujek Anatol ma dla ciebie propozycje w sprawie
      zamiany agrestu na biale porzeczki. Ich golic nie trzeba, i nawet w gronach
      rosna! Trzeba tylko wytlumaczyc tym Eskimosom, ze to winogrona odmiany
      japonskiej. Co ty na to?!!
      • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 18.01.02, 23:54
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Dzieki Egon, ze mnie w ten interes wpuszczasz, ty jestes prawdziwy przyjaciel!
        > Ja juz z cala rodzina ten interes przegadalem i oni wszyscy sa za! Za taka kase
        >
        > to oni moga golic nie tylko agrest, ale tez wszystkie krety, ktore na tym polu
        > agrestowym znajda. Ale moj wujek Anatol ma dla ciebie propozycje w sprawie
        > zamiany agrestu na biale porzeczki. Ich golic nie trzeba, i nawet w gronach
        > rosna! Trzeba tylko wytlumaczyc tym Eskimosom, ze to winogrona odmiany
        > japonskiej. Co ty na to?!!

Kiepski pomysl,czy ty nie wiesz,ze na jeden duzy agrest,dziesiec porzeczek
        wchodzi? Tu o wage i czas pracy chodzi!Mysl troche ,Zsypek!
        • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 00:01
          Jak chodzi o wage, to mozemi im sprzedac kartofle. Sa jeszcze wieksze i mniej
          kosztuja, to zrobimy jeszcze lepszy interes. Tak mowi moj wujek Anatol. On pole
          z kartoflami tez ma.
          • Gość: jojo Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:11
            sprzedam dzwon Zygmunta
            • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:16
              Gość portalu: jojo napisał(a):

> sprzedam dzwon Zygmunta

A ja jojo znam Zygmunta,co ma 2 dzwony ! Znajdz mi kupca,to mu je
              obetniemy,sprzedamy i podzielimy sie po polowie! OK,jojo?
          • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:12

> Jak chodzi o wage, to mozemi im sprzedac kartofle. Sa jeszcze wieksze i mniej
            > kosztuja, to zrobimy jeszcze lepszy interes. Tak mowi moj wujek Anatol. On pole
            >
            > z kartoflami tez ma.

Ale ty cwany jestes Zsypek! Ty nic nie ryzykujesz,bo jestes tylko posrednikiem w
            tym business! Ty wiesz dobrze,ze ci Eskimosi ciebie nie znaja,tylko mnie.Jak
            prawda na jaw wyjdzie,to mnie Egonika pierwszego na haczyk nadzieja i wielorybowi
            jako przynete podrzuca ! Ja obstaje przy agrescie a la winogrona! Mniejsze
            ryzyko,a kasa pewna !
          • Gość: Datsh POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 00:25
            Dostalem pozwolenie od DrF na wziecie udzialu w Waszej Panowie Egon i Zsypek
            dyskusji na temat ZROBIENIA WIELKICH PIENIEDZY i chetnie sie do Waszego Interesu
            zapisuje bo jest nieslychanie kreatywny i proponuje zalozenie Corporacji...
            • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:33
              Gość portalu: Datsh napisał(a):

> Dostalem pozwolenie od DrF na wziecie udzialu w Waszej Panowie Egon i Zsypek
              > dyskusji na temat ZROBIENIA WIELKICH PIENIEDZY i chetnie sie do Waszego Interes
              > u
              > zapisuje bo jest nieslychanie kreatywny i proponuje zalozenie Corporacji...

Zgoda,ale bez kretactwa! Bo moj interes jest uczciwy,podobnie jak i ja jestem!
              Poczekajmy jeszcze na wypowiedz pana Zsypka. Moze byc zazdrosny,ale go
              przekonam ! Im wieksza Corporation,tym samym business szybcie do przodu pojdzie...
            • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA...... DATSCH! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:22

> dyskusji na temat ZROBIENIA WIELKICH PIENIEDZY i chetnie sie do Waszego Interes
              > u

Panie Datsch, pan jest kreatywny facet z ta Corporation. Sam pan rozumie, ze
              ostatnie slowo nalezy do Egona, bo on ten interes wymyslil. Ja mam dla pana
              propozycje, do przedyskutowania z Egonem. Ja organizuje towar, Egon robi trade,
              to pan sie moze zajmie transportation?
              • Gość: Datsh Re: POMYSL_NA...... DATSCH! IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 01:32

> Gość portalu: Datsh napisał(a):
                >
                > > Dostalem pozwolenie od DrF na wziecie udzialu w Waszej Panowie Egon i Zsyp
                > ek
                > > dyskusji na temat ZROBIENIA WIELKICH PIENIEDZY i chetnie sie do Waszego In
                > teres
                > > u
                > > zapisuje bo jest nieslychanie kreatywny i proponuje zalozenie Corporacji..
                > .
                >
                >
                > Panie Datsch, pan jest kreatywny facet z ta Corporation. Sam pan rozumie, ze
                > ostatnie slowo nalezy do Egona, bo on ten interes wymyslil. Ja mam dla pana
                > propozycje, do przedyskutowania z Egonem. Ja organizuje towar, Egon robi trade,
                >
                > to pan sie moze zajmie transportation?
                ____________________________________________________________________

Mam paru kolegow do interesu : webcam i JPG a tez GIF + ja a takze procent dla
                DoktoraF,i paru innych takze inni moga zarobic KASA OGROMNA ale tajemnic nie warto
                publicznie ujawniac bo jak widze na internecie juz wyczul i ryby ŁOWI w Australii
                bo bo je sam chce w Ameryce sprzedac i Grndladzka FILIE nam zlikwidowac...

• Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA...... DATSCH! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:24

> u

Panie Datsch, pan jest kreatywny facet z ta Corporation. Sam pan rozumie, ze
              ostatnie slowo nalezy do Egona, bo on ten interes wymyslil. Ja mam dla pana
              propozycje, do przedyskutowania z Egonem. Ja organizuje towar, Egon robi trade,
              to pan sie moze zajmie transportation?
          • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 00:36

> Jak chodzi o wage, to mozemi im sprzedac kartofle. Sa jeszcze wieksze i mniej
            > kosztuja, to zrobimy jeszcze lepszy interes. Tak mowi moj wujek Anatol. On pole
            >
            > z kartoflami tez ma.

panowie a moze landrynki przejda?ciezkie i tanie .
            • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:40
              Gość portalu: JIHAD napisał(a):

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
              >
              > > Jak chodzi o wage, to mozemi im sprzedac kartofle. Sa jeszcze wieksze i mn
              > iej
              > > kosztuja, to zrobimy jeszcze lepszy interes. Tak mowi moj wujek Anatol. On
              > pole
              > >
              > > z kartoflami tez ma.
              >
              >
              > panowie a moze landrynki przejda?ciezkie i tanie .

JIHAD,zobacz moj post z godz.0.12 ! Tez mi plywania kraulem w brzuchu wieloryba
              zyczysz ?
              • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 00:46
                Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                > >
                > > > Jak chodzi o wage, to mozemi im sprzedac kartofle. Sa jeszcze wieksze
                > i mn
                > > iej
                > > > kosztuja, to zrobimy jeszcze lepszy interes. Tak mowi moj wujek Anato
                > l. On
                > > pole
                > > >
                > > > z kartoflami tez ma.
                > >
                > >
                > > panowie a moze landrynki przejda?ciezkie i tanie .
                >
                > JIHAD,zobacz moj post z godz.0.12 ! Tez mi plywania kraulem w brzuchu wieloryba
                >
                > zyczysz ?

wymykniesz z Greenpointu w odpowiednim czasie
            • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 00:43
              Mnie tu chwilowo nie bylo, bo sie musialem konsultowac z wujkiem Anatolem. On
              mowi, ze troche agrestu to on ma, ale na caly interes nie wystarczy. Dlatego
              proponuje porzeczkim moze byc jako uzupelnienie.

Chwile mnie tu nie ma, wracam, patrze, a ty sepy mojego przyjaciela Egona
              obsiadly i chca kase wyciagac! Ja sie zgadzam ewentualnie na corporation, bo
              jak skonczy sie na agrescie, to bedzie duzo ludzi potrzebnych do golenia. A na
              landrynki sie absolutnie nie zgadzam, bo wujek Anatol ich nie ma.
              • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 00:53

> Mnie tu chwilowo nie bylo, bo sie musialem konsultowac z wujkiem Anatolem. On
                > mowi, ze troche agrestu to on ma, ale na caly interes nie wystarczy. Dlatego
                > proponuje porzeczkim moze byc jako uzupelnienie.
                >
                > Chwile mnie tu nie ma, wracam, patrze, a ty sepy mojego przyjaciela Egona
                > obsiadly i chca kase wyciagac! Ja sie zgadzam ewentualnie na corporation, bo
                > jak skonczy sie na agrescie, to bedzie duzo ludzi potrzebnych do golenia. A na
                > landrynki sie absolutnie nie zgadzam, bo wujek Anatol ich nie ma.

zsypek jakie sepy?"starzy" znajomi chca pomoc Egonowi.zapamietaj sobie ze Egon to
                tez moj przyjaciel a jak nie wierzysz to sam zapytaj.a wujek landrynki zawsze
                moze kupic.dziwie sie tez ze Egon sie godzi na wujka Anatola ( czyzby nie
                zaliczal sie do sepow)?
                ja sie upieram przy landrynkach nie zwazajac na to czy zyskam cos z tego czy
                nie.liczy sie pomysl, szczere checi i pomoc znajomym..ot co!:-)
                • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:58

>
                  > > Mnie tu chwilowo nie bylo, bo sie musialem konsultowac z wujkiem Anatolem.
                  > On
                  > > mowi, ze troche agrestu to on ma, ale na caly interes nie wystarczy. Dlate
                  > go
                  > > proponuje porzeczkim moze byc jako uzupelnienie.
                  > >
                  > > Chwile mnie tu nie ma, wracam, patrze, a ty sepy mojego przyjaciela Egona
                  > > obsiadly i chca kase wyciagac! Ja sie zgadzam ewentualnie na corporation,
                  > bo
                  > > jak skonczy sie na agrescie, to bedzie duzo ludzi potrzebnych do golenia.
                  > A na
                  > > landrynki sie absolutnie nie zgadzam, bo wujek Anatol ich nie ma.
                  >
                  > zsypek jakie sepy?"starzy" znajomi chca pomoc Egonowi.zapamietaj sobie ze Egon
                  > to
                  > tez moj przyjaciel a jak nie wierzysz to sam zapytaj.a wujek landrynki zawsze
                  > moze kupic.dziwie sie tez ze Egon sie godzi na wujka Anatola ( czyzby nie
                  > zaliczal sie do sepow)?
                  > ja sie upieram przy landrynkach nie zwazajac na to czy zyskam cos z tego czy
                  > nie.liczy sie pomysl, szczere checi i pomoc znajomym..ot co!:-)

Masz racje JIHAD ! Ja tu mu szmal proponuje,a on mi tu jeszcze wujka Anatola na
                  doradce przywoluje ,a pozniej,za te porady,za kilo "winogron",stawke na 30 zl.
                  podniosa! Nie ze mna te numery,Zsypek ! Opanuj sie !!!
                  • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:10

>
                    > >
                    > > > Mnie tu chwilowo nie bylo, bo sie musialem konsultowac z wujkiem Anat
                    > olem.
                    > > On
                    > > > mowi, ze troche agrestu to on ma, ale na caly interes nie wystarczy.
                    > Dlate
                    > > go
                    > > > proponuje porzeczkim moze byc jako uzupelnienie.
                    > > >
                    > > > Chwile mnie tu nie ma, wracam, patrze, a ty sepy mojego przyjaciela E
                    > gona
                    > > > obsiadly i chca kase wyciagac! Ja sie zgadzam ewentualnie na corporat
                    > ion,
                    > > bo
                    > > > jak skonczy sie na agrescie, to bedzie duzo ludzi potrzebnych do gole
                    > nia.
                    > > A na
                    > > > landrynki sie absolutnie nie zgadzam, bo wujek Anatol ich nie ma.
                    > >
                    > > zsypek jakie sepy?"starzy" znajomi chca pomoc Egonowi.zapamietaj sobie ze
                    > Egon
                    > > to
                    > > tez moj przyjaciel a jak nie wierzysz to sam zapytaj.a wujek landrynki za
                    > wsze
                    > > moze kupic.dziwie sie tez ze Egon sie godzi na wujka Anatola ( czyzby nie
                    >
                    > > zaliczal sie do sepow)?
                    > > ja sie upieram przy landrynkach nie zwazajac na to czy zyskam cos z tego
                    > czy
                    > > nie.liczy sie pomysl, szczere checi i pomoc znajomym..ot co!:-)
                    >
                    > Masz racje JIHAD ! Ja tu mu szmal proponuje,a on mi tu jeszcze wujka Anatola na
                    >
                    > doradce przywoluje ,a pozniej,za te porady,za kilo "winogron",stawke na 30 zl.
                    > podniosa! Nie ze mna te numery,Zsypek ! Opanuj sie !!!

ja Ci mowie Egon nie ma to jak "starzy" znajomi.
                    tak na marginesie to ten zsypek podejrzany .nie przekonal mnie ze on to nie
                    polka.uwazaj zeby Cie nie wyrolowal .jak widzisz wujka szybko znalazl .zaproponuj
                    mu jakis inny biznes np. z arabami . zobaczymy jak bedzie "spiewal" .( zoloze sie
                    ze polka szybciutko sie pojawi:-))
                    • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:15

> ja Ci mowie Egon nie ma to jak "starzy" znajomi.
                      > tak na marginesie to ten zsypek podejrzany .nie przekonal mnie ze on to nie
                      > polka.uwazaj zeby Cie nie wyrolowal .jak widzisz wujka szybko znalazl .zapropon
                      > uj
                      > mu jakis inny biznes np. z arabami . zobaczymy jak bedzie "spiewal" .( zoloze s
                      > ie
                      > ze polka szybciutko sie pojawi:-))

A ja ci mowie, jihad, ze ty na pewno jestes z tej mafii w Chicago, co to wszyscy
                      wiedza. Myslisz, ze nie widzialem tego pierscienia na twoim palcu, obludniku
                      jeden?

Ty chcesz mojego najlepszego przyjaciela Egona wpedzic w podejrzany interes z
                      landrynkami, kto wie czym wypchanymi... I jeszcze mu ucieczke doradzasz! Pewnie,
                      ze ucieczka to jest najlepszy sposob, ale zanim zacznie te interesy landrynkowe
                      robic, a nie po! Sam sie ukrywasz przed police to innym wolnosci zazdroscisz! A
                      na Alcatraz, mafiozo!
                      • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:22

>
                        > > ja Ci mowie Egon nie ma to jak "starzy" znajomi.
                        > > tak na marginesie to ten zsypek podejrzany .nie przekonal mnie ze on to ni
                        > e
                        > > polka.uwazaj zeby Cie nie wyrolowal .jak widzisz wujka szybko znalazl .zap
                        > ropon
                        > > uj
                        > > mu jakis inny biznes np. z arabami . zobaczymy jak bedzie "spiewal" .( zol
                        > oze s
                        > > ie
                        > > ze polka szybciutko sie pojawi:-))
                        >
                        > A ja ci mowie, jihad, ze ty na pewno jestes z tej mafii w Chicago, co to wszysc
                        > y
                        > wiedza. Myslisz, ze nie widzialem tego pierscienia na twoim palcu, obludniku
                        > jeden?
                        >
                        > Ty chcesz mojego najlepszego przyjaciela Egona wpedzic w podejrzany interes z
                        > landrynkami, kto wie czym wypchanymi... I jeszcze mu ucieczke doradzasz! Pewnie
                        > ,
                        > ze ucieczka to jest najlepszy sposob, ale zanim zacznie te interesy landrynkowe
                        >
                        > robic, a nie po! Sam sie ukrywasz przed police to innym wolnosci zazdroscisz! A
                        >
                        > na Alcatraz, mafiozo!

Drogi Zsypku.policja przed policja sie nie ukrywa.
                        a od mojego pierscienia wara.to prezent od arabelli!
                        • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:31

>
                          > Drogi Zsypku.policja przed policja sie nie ukrywa.
                          > a od mojego pierscienia wara.to prezent od arabelli!

He, he. To sie teraz przyznales, ze do tego police w Chicago przekupujesz! A ta
                          Arabella ma policzki wypchane wata, 100 kilo zywej wagi, czolko jej lysieje i
                          mowi basem, co?

Ty sie lepiej przyznaj, co masz na mysli, jak mowisz "landrynki". My ciebie
                          zrozumiemy. Biznes is biznes. Jak powiesz co to za towar, ze ci na nim tak
                          zalezy, to moze pomyslimy, jak go opylic. Bo my tu wlasnie montujemy corporation,
                          o ile sie pomyslodawca Egon zgodzi.

A moze te landrynki to guns?

• Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:47

>
                            > >
                            > > Drogi Zsypku.policja przed policja sie nie ukrywa.
                            > > a od mojego pierscienia wara.to prezent od arabelli!
                            >
                            > He, he. To sie teraz przyznales, ze do tego police w Chicago przekupujesz! A ta
                            >
                            > Arabella ma policzki wypchane wata, 100 kilo zywej wagi, czolko jej lysieje i
                            > mowi basem, co?
                            >
                            > Ty sie lepiej przyznaj, co masz na mysli, jak mowisz "landrynki". My ciebie
                            > zrozumiemy. Biznes is biznes. Jak powiesz co to za towar, ze ci na nim tak
                            > zalezy, to moze pomyslimy, jak go opylic. Bo my tu wlasnie montujemy corporatio
                            > n,
                            > o ile sie pomyslodawca Egon zgodzi.
                            >
                            > A moze te landrynki to guns?
                            >

zalosny jestes zsypku.
                          • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:51

>
                            > >
                            > > Drogi Zsypku.policja przed policja sie nie ukrywa.
                            > > a od mojego pierscienia wara.to prezent od arabelli!
                            >
                            > He, he. To sie teraz przyznales, ze do tego police w Chicago przekupujesz! A ta
                            >
                            > Arabella ma policzki wypchane wata, 100 kilo zywej wagi, czolko jej lysieje i
                            > mowi basem, co?
                            >
                            > Ty sie lepiej przyznaj, co masz na mysli, jak mowisz "landrynki". My ciebie
                            > zrozumiemy. Biznes is biznes. Jak powiesz co to za towar, ze ci na nim tak
                            > zalezy, to moze pomyslimy, jak go opylic. Bo my tu wlasnie montujemy corporatio
                            > n,
                            > o ile sie pomyslodawca Egon zgodzi.
                            >
                            > A moze te landrynki to guns?
                            >

o landrynki sie nie martw.co ciebie to obchodzi czym one wypchane czy nasaczone
                            wazne zeby Egon je opylil bez wpadki ale z toba majac takiego partnera to raczej
                            nie bedzie mozliwe.na tyle jeszcze jestes durny ze wnikasz w szczegoly
                            zapominajac o tym ze ty tez mozesz zarobic.

btw. landrynki owocowe
              • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:53

> Mnie tu chwilowo nie bylo, bo sie musialem konsultowac z wujkiem Anatolem. On
                > mowi, ze troche agrestu to on ma, ale na caly interes nie wystarczy. Dlatego
                > proponuje porzeczkim moze byc jako uzupelnienie.
                >
                > Chwile mnie tu nie ma, wracam, patrze, a ty sepy mojego przyjaciela Egona
                > obsiadly i chca kase wyciagac! Ja sie zgadzam ewentualnie na corporation, bo
                > jak skonczy sie na agrescie, to bedzie duzo ludzi potrzebnych do golenia. A na
                > landrynki sie absolutnie nie zgadzam, bo wujek Anatol ich nie ma.

Ty Zsypek tymi porzeczkami,to tylko brzuch swojego wujka wypchac mozesz!Jak on
                sie na interesach uczciwych nie zna,to niech swoje porzeczki na bazarze
                Rozyckiego sprzedaje,bez ryzyka zadnego. Tu jest interes miedzynarodowy,U.S.A.-
                Poland-Greenland i trzeba go uczciwie prowadzic.Chodzi o to ,aby byc czlowiekiem
                honorowym.Dobry pieniadz,za dobry towar!
                • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:09
                  No dobra, Egon, niech to bedzie uczciwy towar. Jak nam zabraknie naszego
                  agrestu, to sobie pozyczymy od sasiada wujka Anatola. On nawet nic nie bedzie o
                  tym wiedzial, bo jest slepy i kulawy i ostatnio jak szedl do wychodka to sie
                  pomylil i wyladowal u wujka Anatola.

Ja cie chcialem tez uprzedzic przed niejakim jihadem, bo on jest falszywiec.
                  Nadaje na mojego wujka Anatola, a przeciez wiadomo, ze jak sie samemu hoduje to
                  jest tansze niz na bazarze, nie? A sam rownoczesnie wpycha ci te landrynki. Nie
                  daj sie oszukac Egon, agrest to roslina, a landrynkami to sie najwyzej mozna
                  udlawic!!! I ty mu wierzysz, ze on jest twoim przyjacielem?!!!!!
                  • Gość: JIHAD Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:15

> No dobra, Egon, niech to bedzie uczciwy towar. Jak nam zabraknie naszego
                    > agrestu, to sobie pozyczymy od sasiada wujka Anatola. On nawet nic nie bedzie o
                    >
                    > tym wiedzial, bo jest slepy i kulawy i ostatnio jak szedl do wychodka to sie
                    > pomylil i wyladowal u wujka Anatola.
                    >
                    > Ja cie chcialem tez uprzedzic przed niejakim jihadem, bo on jest falszywiec.
                    > Nadaje na mojego wujka Anatola, a przeciez wiadomo, ze jak sie samemu hoduje to
                    >
                    > jest tansze niz na bazarze, nie? A sam rownoczesnie wpycha ci te landrynki. Nie
                    >
                    > daj sie oszukac Egon, agrest to roslina, a landrynkami to sie najwyzej mozna
                    > udlawic!!! I ty mu wierzysz, ze on jest twoim przyjacielem?!!!!!

zsypek??
                    przyjaciel -z tym trzeba ostroznie .ciagle powtarzam ze "stary"(dobry) znajomy.
                    na przyjazn trzeba ciezko pracowac .
                    • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 01:33

>
                      > > No dobra, Egon, niech to bedzie uczciwy towar. Jak nam zabraknie naszego
                      > > agrestu, to sobie pozyczymy od sasiada wujka Anatola. On nawet nic nie bed
                      > zie o
                      > >
                      > > tym wiedzial, bo jest slepy i kulawy i ostatnio jak szedl do wychodka to s
                      > ie
                      > > pomylil i wyladowal u wujka Anatola.
                      > >
                      > > Ja cie chcialem tez uprzedzic przed niejakim jihadem, bo on jest falszywie
                      > c.
                      > > Nadaje na mojego wujka Anatola, a przeciez wiadomo, ze jak sie samemu hodu
                      > je to
                      > >
                      > > jest tansze niz na bazarze, nie? A sam rownoczesnie wpycha ci te landrynki
                      > . Nie
                      > >
                      > > daj sie oszukac Egon, agrest to roslina, a landrynkami to sie najwyzej moz
                      > na
                      > > udlawic!!! I ty mu wierzysz, ze on jest twoim przyjacielem?!!!!!
                      >
                      > zsypek??
                      > przyjaciel -z tym trzeba ostroznie .ciagle powtarzam ze "stary"(dobry) znajomy.
                      > na przyjazn trzeba ciezko pracowac .

Panie Jihad! Niech pan sie nie denerwuje na Zsypka! On tylko udaje,ze do wujka
                      Anatola na konsultacje co chwila biega . To nieprawda,tak w rzeczywistosci,to on
                      do lazienki biega,dostal rozstroju zoladka ! Wie pan z jakiego powodu? Tu szmal w
                      powietrzu wisi,a on nie ma skad agrestu zalatwic i kartofle mi wciska ! Taki to
                      cienki businessman from Breslau !
                  • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 01:25

> No dobra, Egon, niech to bedzie uczciwy towar. Jak nam zabraknie naszego
                    > agrestu, to sobie pozyczymy od sasiada wujka Anatola. On nawet nic nie bedzie o
                    >
                    > tym wiedzial, bo jest slepy i kulawy i ostatnio jak szedl do wychodka to sie
                    > pomylil i wyladowal u wujka Anatola.
                    >
                    > Ja cie chcialem tez uprzedzic przed niejakim jihadem, bo on jest falszywiec.
                    > Nadaje na mojego wujka Anatola, a przeciez wiadomo, ze jak sie samemu hoduje to
                    >
                    > jest tansze niz na bazarze, nie? A sam rownoczesnie wpycha ci te landrynki. Nie
                    >
                    > daj sie oszukac Egon, agrest to roslina, a landrynkami to sie najwyzej mozna
                    > udlawic!!! I ty mu wierzysz, ze on jest twoim przyjacielem?!!!!!

Ty Zsypek jednak glowy do interesu nie masz! A kiedy ja ci proponowalem,aby
                    agrest z waszych ogrodkow przydomowych zrywac? Z tego interesu swojemu wujkowi
                    Anatolowi,nawet majtek na wielkanoc w prezencie nie kupisz! Tu chodzi o handel
                    miedzynarodowy,na duza skale! Jak bys sie znal na robieniu pieniedzy ,to dawno
                    juz bys wszystkie hurtownie owocow ogrodowych przy pomocy telefonu odwiedzil!
                    Alez ty leniwy Zsypek ! To wlasnie jest wasze POLNISCHE WIRTSCHAFT !!!
                    • Gość: JIHAD widzisz zsypek? IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:33

>
                      > > No dobra, Egon, niech to bedzie uczciwy towar. Jak nam zabraknie naszego
                      > > agrestu, to sobie pozyczymy od sasiada wujka Anatola. On nawet nic nie bed
                      > zie o
                      > >
                      > > tym wiedzial, bo jest slepy i kulawy i ostatnio jak szedl do wychodka to s
                      > ie
                      > > pomylil i wyladowal u wujka Anatola.
                      > >
                      > > Ja cie chcialem tez uprzedzic przed niejakim jihadem, bo on jest falszywie
                      > c.
                      > > Nadaje na mojego wujka Anatola, a przeciez wiadomo, ze jak sie samemu hodu
                      > je to
                      > >
                      > > jest tansze niz na bazarze, nie? A sam rownoczesnie wpycha ci te landrynki
                      > . Nie
                      > >
                      > > daj sie oszukac Egon, agrest to roslina, a landrynkami to sie najwyzej moz
                      > na
                      > > udlawic!!! I ty mu wierzysz, ze on jest twoim przyjacielem?!!!!!
                      >
                      > Ty Zsypek jednak glowy do interesu nie masz! A kiedy ja ci proponowalem,aby
                      > agrest z waszych ogrodkow przydomowych zrywac? Z tego interesu swojemu wujkowi
                      > Anatolowi,nawet majtek na wielkanoc w prezencie nie kupisz! Tu chodzi o handel
                      > miedzynarodowy,na duza skale! Jak bys sie znal na robieniu pieniedzy ,to dawno
                      > juz bys wszystkie hurtownie owocow ogrodowych przy pomocy telefonu odwiedzil!
                      > Alez ty leniwy Zsypek ! To wlasnie jest wasze POLNISCHE WIRTSCHAFT !!!

intertesu nie bedzie.leniuchu!
                    • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:36
                      Ty mnie Egon nie obrazaj! Tobie sie wydaje ze moj wujek Anatol to chlop
                      przyzagrodowy?!! Wujek Anatol ma cale 40 ha obsadzone tym agrestem i kosi
                      snopowiazalka a nie koniem z plugiem!!!!

Jemu tego agrestu na cale Greenland starczy, ty sie tylko martw, zeby Eskimosow
                      starczylo, co go zezra! A jak interes bedzie naprawde duzy, to on najwyzej nie
                      sprzeda tego agrestu quickly, bo mu tego na 100 procent nie obiecal. Powiem mu,
                      zeby sprzedal quickly te porzeczki.

• Gość: DATSH DO QUICLY IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 01:46
                        PROPOZYCJA PELNOMOCNICTWA SPRZEDARZY AGRESTU W AUSTRALII
                        ZE STRONY CORPORATION ZSYPEK VIP OF POLISH CORPORATION
                        ZAINTERESOWANY
                        OGROMNA KASA!!!
                        STOP
                        • Gość: Zsypek Re: DO QUICLY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:47
                          No i co, landrynkowcu jihadzie? Ha, Ha, HA!
                          • Gość: Egon Re: DO QUICLY IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 01:56

> No i co, landrynkowcu jihadzie? Ha, Ha, HA!

Quickly odpada,bo nas wszystkich wykiwa!Towar przyjmie,sprzeda Aborygenom,oni go
                            szybko zezra,a Quickly nam wmowi,ze mu agrest ukradli ! Lepiej tego oszusta do
                            naszego Corporation nie orzyjmowac !!!
                            • Gość: Zsypek Re: DO QUICLY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:09

>
                              > Quickly odpada,bo nas wszystkich wykiwa!Towar przyjmie,sprzeda Aborygenom,oni g
                              > o
                              > szybko zezra,a Quickly nam wmowi,ze mu agrest ukradli ! Lepiej tego oszusta do
                              > naszego Corporation nie orzyjmowac !!!

Masz racje, Egon! Przypomnialo mi sie, ze quickly ma teraz klopoty z police,
                              straty materialne w postaci roweru, a takze, ze wychlal caly sklep monopolowy, do
                              czego sie przyznal wczoraj. To nie jest dobry partner do business.
                              • Gość: JIHAD Re: DO QUICLY IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 02:11

> Gość portalu: Egon napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > Quickly odpada,bo nas wszystkich wykiwa!Towar przyjmie,sprzeda Aborygenom,
                                > oni g
                                > > o
                                > > szybko zezra,a Quickly nam wmowi,ze mu agrest ukradli ! Lepiej tego oszust
                                > a do
                                > > naszego Corporation nie orzyjmowac !!!
                                >
                                >
                                > Masz racje, Egon! Przypomnialo mi sie, ze quickly ma teraz klopoty z police,
                                > straty materialne w postaci roweru, a takze, ze wychlal caly sklep monopolowy,
                                > do
                                > czego sie przyznal wczoraj. To nie jest dobry partner do business.

zsypek.cos ty tak sie uczepil tej policji dzisiaj?masz cos na sumieniu.powiedz co
                                cie gryzie?
                                • Gość: Zsypek Re: DO QUICLY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:24
                                  Jjihad. Od razu widac, ze z doswiadczonym fachowcem rozmawiam.

Faktycznie, mam drobny trouble. Wczoraj opylilem kozie bobki jako kasztany
                                  jadalne. Klient sie nie zorientowal i zezarl, ale jeden police doszedl po tym, ze
                                  lupin nie ma, ze cos jest nie tak. I przyszedl na rancho wuja Anatola i zobaczyl
                                  ten dowod rzeczowy w postaci stada koz. No i my nie mielismy innego wyjscia. Ten
                                  policeman sie aktualnie znajduje w studni wuja Anatola w betonowych skarpetach, a
                                  ja sie troche boje, ze oni na tym posterunku sie w koncu policza i zorientuja, ze
                                  jednego brakuje...
                      • Gość: Egon Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 01:49

> Ty mnie Egon nie obrazaj! Tobie sie wydaje ze moj wujek Anatol to chlop
                        > przyzagrodowy?!! Wujek Anatol ma cale 40 ha obsadzone tym agrestem i kosi
                        > snopowiazalka a nie koniem z plugiem!!!!
                        >
                        > Jemu tego agrestu na cale Greenland starczy, ty sie tylko martw, zeby Eskimosow
                        >
                        > starczylo, co go zezra! A jak interes bedzie naprawde duzy, to on najwyzej nie
                        > sprzeda tego agrestu quickly, bo mu tego na 100 procent nie obiecal. Powiem mu,
                        >
                        > zeby sprzedal quickly te porzeczki.
                        >

Sorry Zsypek! Dlaczego od razu o tych hektarach nie wspomniales? Teraz to mozemy
                        gadac powaznie ! A o odbiorcow towaru sie nie martw,na Antarktydzie tez troche
                        znajomych Eskimosow mam,a tam lososie bardziej wypasione plywaja.Wieksza ilosc
                        agrestu,wieksze ryby krolewskie,wieksze i nasze konta bankowe beda.Na mnie,jak na
                        Zawiszy Czarnym polegac mozesz!
              • Gość: jojo Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 00:55
                Nalegam ; sprzedam Dzwon Zygmunta!Powaznie!
                • Gość: Zsypek Re: POMYSL_NA_ZROBIENIE_WIELKICH_PIENIEDZY_DO ZSYPKA ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:04
                  Gość portalu: jojo napisał(a):

> Nalegam ; sprzedam Dzwon Zygmunta!Powaznie!

Ty jojo odczep sie z tym dzwonem, bo jak go przewiezc na Greenland? I po co on
                  Eskimosom? Wieloryby maja nim ploszyc?

• Gość: Zsypek Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 01:45
      Ja cie ostrzegalem, ze jihad to mafiozo z Chicago, ma pierscien na palcu i te
      jego landrynki to nie landrynki, tylko bialy proszek albo guns. On mi sie
      przyznal, ze przekupuje police w Chicago, to jest grubsza afera i sie skonczy
      tak, ze FBI za toba chodzic, a jak pchniesz ten towar na Greenland, to i CIA.

Ty jestes glupi jak but, bo mozna bylo zrobic uczciwa corporation, w jedna
      strone pchac ten agrest, a w druga guns do Afganistanu, za co CIA by nas tylko
      pochwalila. A jak pchniesz ten proszek albo guns na Greenland, to bedziesz mial
      przerabane, bo Eskimosi sa pod ochrona. Puknij sie w ten leb i przemysl sobie
      dlaczego jihad sam tych "landrynek" nie opycha, tylko ciebie potrzebuje?!!!! I
      dlaczego jakies ucieczki ci proponuje?!!!!!
      • Gość: JIHAD Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 01:58

> Ja cie ostrzegalem, ze jihad to mafiozo z Chicago, ma pierscien na palcu i te
        > jego landrynki to nie landrynki, tylko bialy proszek albo guns. On mi sie
        > przyznal, ze przekupuje police w Chicago, to jest grubsza afera i sie skonczy
        > tak, ze FBI za toba chodzic, a jak pchniesz ten towar na Greenland, to i CIA.
        >
        > Ty jestes glupi jak but, bo mozna bylo zrobic uczciwa corporation, w jedna
        > strone pchac ten agrest, a w druga guns do Afganistanu, za co CIA by nas tylko
        > pochwalila. A jak pchniesz ten proszek albo guns na Greenland, to bedziesz mial
        >
        > przerabane, bo Eskimosi sa pod ochrona. Puknij sie w ten leb i przemysl sobie
        > dlaczego jihad sam tych "landrynek" nie opycha, tylko ciebie potrzebuje?!!!! I
        > dlaczego jakies ucieczki ci proponuje?!!!!!

co wystraszyles sie ?zaczales srac w pory , zauwazyles ze Egon o malo co nie
        zrezygnowal z ciebie to i do agrestu wrociles .zapachnialo ci szmalem ponownie po
        utraciu obsranej dupy.
        • Gość: Zsypek Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:05
          Ty mafiozo nie skacz, bo ja tez jestem mafiozo, tylko ze z rodziny wujka
          Anatola. My sie dogadamy, bo tu sie duzy business kroi. W jedna strone bedzie
          lecial agrest, a w druga puscimy twoje guns do Afganistanu. Zaladujemy je do
          kontenerow, napiszemy ze to landrynki w ramach pomocy humanitarnej.

A W sprawie transportation tez mam pomysl, ale czesciowy. Od Berlina leci kolej
          przez Breslau za Ural, ktora Ruskie swoje armaty wozili. To my mozemy puscic te
          landrynki, nie?

A poza tym wybrany jednoglosnie prezes Egon naszej CORPORATION bedzie mial
          bardzo delikatna sytuacje z ta police. To jak masz ja w kieszeni, to Egon
          bedzie bezpieczny, my bedziemy robic business i wszyscy beda zadowoleni, OK?
          • Gość: JIHAD Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 02:10

> Ty mafiozo nie skacz, bo ja tez jestem mafiozo, tylko ze z rodziny wujka
            > Anatola. My sie dogadamy, bo tu sie duzy business kroi. W jedna strone bedzie
            > lecial agrest, a w druga puscimy twoje guns do Afganistanu. Zaladujemy je do
            > kontenerow, napiszemy ze to landrynki w ramach pomocy humanitarnej.
            >
            > A W sprawie transportation tez mam pomysl, ale czesciowy. Od Berlina leci kolej
            >
            > przez Breslau za Ural, ktora Ruskie swoje armaty wozili. To my mozemy puscic te
            >
            > landrynki, nie?
            >
            > A poza tym wybrany jednoglosnie prezes Egon naszej CORPORATION bedzie mial
            > bardzo delikatna sytuacje z ta police. To jak masz ja w kieszeni, to Egon
            > bedzie bezpieczny, my bedziemy robic business i wszyscy beda zadowoleni, OK?

OK zsypku niech ci bedzie.glupszemu trzeba ustapic .landrynki nie zgnija wiec nie
            ma sie co spieszyc i podejmowac pochopnie nieprzemyslanej decyzji.wszystko w
            swoim czasie.
            • Gość: jojo Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 02:12
              no to kto do chuja walca kupi ten dzwon!?
              • Gość: Zsypek A jaki masz interes w tym dzwonie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:15
            • Gość: Zsypek Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:14

> OK zsypku niech ci bedzie.glupszemu trzeba ustapic .landrynki nie zgnija wiec n
              > ie
              > ma sie co spieszyc i podejmowac pochopnie nieprzemyslanej decyzji.wszystko w
              > swoim czasie.

Business to business, totez przeczytalem ten kawalek o ustepowaniu glupszemu i
              udaje ze nie rozumiem. Ale jakby ten business nie wyszedl, to sobie od razu
              przypomne!!!!

• Gość: JIHAD Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 02:26

>
                > > OK zsypku niech ci bedzie.glupszemu trzeba ustapic .landrynki nie zgnija w
                > iec n
                > > ie
                > > ma sie co spieszyc i podejmowac pochopnie nieprzemyslanej decyzji.wszystk
                > o w
                > > swoim czasie.
                >
                > Business to business, totez przeczytalem ten kawalek o ustepowaniu glupszemu i
                > udaje ze nie rozumiem. Ale jakby ten business nie wyszedl, to sobie od razu
                > przypomne!!!!
                >

dobrze zsypku.wrzuce cie na liste zainteresowanych.
                • Gość: Zsypek Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:39

> dobrze zsypku.wrzuce cie na liste zainteresowanych.

To jeszcze zajrzyj wyzej na moj post "do quickly" z godz. 02:24 gdzie ci sie
                  zwierzam z malego trouble z police.

• Gość: JIHAD Re: Ten mafiozo Jihad cie przekabacil, Egon! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 02:43

>
                    > > dobrze zsypku.wrzuce cie na liste zainteresowanych.
                    >
                    > To jeszcze zajrzyj wyzej na moj post "do quickly" z godz. 02:24 gdzie ci sie
                    > zwierzam z malego trouble z police.
                    >
                    >

ja to sprawdze.wysle swoich "kolegow" w odpowiednie miejsca .przy okazji przesle
                    torebke landrynek na probke .wybiore same o smaku winogronowym.
    • kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 02:38
      Hello Everybody!!!!!!!!

Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów, się wyraźnie na
      nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tematem niż
      monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
      Kingfish

• Gość: JIHAD Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 02:40
        kingfish napisał(a):

> Hello Everybody!!!!!!!!
        >
        > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów, się wyraźnie
        > na
        > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tematem niż
        > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
        > Kingfish
        >

witaj kingfish
        • kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 02:50

> kingfish napisał(a):
          >
          > > Hello Everybody!!!!!!!!
          > >
          > > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów, się wyra
          > źnie
          > > na
          > > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tematem niż
          > > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
          > > Kingfish
          > >
          >
          > witaj kingfish

Witam:-)))

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 02:44
        kingfish napisał(a):

>
        > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów, się wyraźnie
        > na
        > Kingfish
        >

To zalezy dla kogo golenie agrestu jest zajeciem przyjemnym... Bo to ja bede
        golil. Mam mgliste wrazenie, ze mnie robia w konia z tym business...

ODESSA to taki gosc, ktory postuje, ze jest nazista oraz pedalem, i ze wcale sie
        tego nie wstydzi, a my mamy sie jego bac. A ostatnio oswiadczyl, ze zbiera papier
        toaletowy po smietnikach, totez bylo juz pare zbiorek papieru toaleetowego dla
        ODESSY, zeby sie biedak nie meczyl.

• kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 02:46

> kingfish napisał(a):
          >
          > >
          > źnie

Nic się o goleniu agrestu nie martw. Ja już od początku wakacji się nie golę i
          mogę ci moje maszynki do golenia wysłać.
          > > na
          > > Kingfish
          > >
          >
          > To zalezy dla kogo golenie agrestu jest zajeciem przyjemnym... Bo to ja bede
          > golil. Mam mgliste wrazenie, ze mnie robia w konia z tym business...
          >
          > ODESSA to taki gosc, ktory postuje, ze jest nazista oraz pedalem, i ze wcale si
          > e
          > tego nie wstydzi, a my mamy sie jego bac. A ostatnio oswiadczyl, ze zbiera papi
          > er
          > toaletowy po smietnikach, totez bylo juz pare zbiorek papieru toaleetowego dla
          > ODESSY, zeby sie biedak nie meczyl.
          >

• Gość: JIHAD Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 02:53
            kingfish napisał(a):

>
            > > kingfish napisał(a):
            > >
            > > > Hello Everybody!!!!!!!!
            > > >
            > > > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów, się
            > wyra
            > > źnie
            >
            > Nic się o goleniu agrestu nie martw. Ja już od początku wakacji się nie golę i
            > mogę ci moje maszynki do golenia wysłać.
            > > > na
            > > > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tematem
            > niż
            > > > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
            > > > Kingfish
            > > >
            > >
            > > To zalezy dla kogo golenie agrestu jest zajeciem przyjemnym... Bo to ja be
            > de
            > > golil. Mam mgliste wrazenie, ze mnie robia w konia z tym business...
            > >
            > > ODESSA to taki gosc, ktory postuje, ze jest nazista oraz pedalem, i ze wca
            > le si
            > > e
            > > tego nie wstydzi, a my mamy sie jego bac. A ostatnio oswiadczyl, ze zbiera
            > papi
            > > er
            > > toaletowy po smietnikach, totez bylo juz pare zbiorek papieru toaleetowego
            > dla
            > > ODESSY, zeby sie biedak nie meczyl.
            > >
            >

ty uwazaj na zsypka bo to homo-niewiadomo.z nim roznie bywa.
            byl tutaj watek o nim ale zaliczyl osla lawke bo zsypek sie poskarzyl adminowi .
            • kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 03:07

> kingfish napisał(a):
              >
              > >
              > > > kingfish napisał(a):
              > > >
              > > > > Hello Everybody!!!!!!!!
              > > > >
              > > > > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów
              > , się
              > > wyra
              > > > źnie
              > >
              > > Nic się o goleniu agrestu nie martw. Ja już od początku wakacji się nie go
              > lę i
              > > mogę ci moje maszynki do golenia wysłać.
              > > > > na
              > > > > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tem
              > atem
              > > niż
              > > > > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
              > > > > Kingfish
              > > > >
              > > >
              > > > To zalezy dla kogo golenie agrestu jest zajeciem przyjemnym... Bo to
              > ja be
              > > de
              > > > golil. Mam mgliste wrazenie, ze mnie robia w konia z tym business...
              > > >
              > > > ODESSA to taki gosc, ktory postuje, ze jest nazista oraz pedalem, i z
              > e wca
              > > le si
              > > > e
              > > > tego nie wstydzi, a my mamy sie jego bac. A ostatnio oswiadczyl, ze z
              > biera
              > > papi
              > > > er
              > > > toaletowy po smietnikach, totez bylo juz pare zbiorek papieru toaleet
              > owego
              > > dla
              > > > ODESSY, zeby sie biedak nie meczyl.
              > > >
              > >
              >
              > ty uwazaj na zsypka bo to homo-niewiadomo.z nim roznie bywa.
              > byl tutaj watek o nim ale zaliczyl osla lawke bo zsypek sie poskarzyl adminowi
              > .

Homo czy nie na razie zawsze poczucie humoru miał i nigdy od rzeczy nie pierdolił.
              Zsypek jest OK in my book.

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:12
                kingfish napisał(a):

>
                > Homo czy nie na razie zawsze poczucie humoru miał i nigdy od rzeczy nie pierdol
                > ił.
                > Zsypek jest OK in my book.

KINGFISZ JEST KING PRAWDZIWY!

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:10

> ty uwazaj na zsypka bo to homo-niewiadomo.z nim roznie bywa.
              > byl tutaj watek o nim ale zaliczyl osla lawke bo zsypek sie poskarzyl adminowi
              > .

Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHICAGO, MA [PIERSCIEN NA
              PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!

A na osla lawke to trafilem najpierw ja i Mr.Conti za dyskusje o pewnym melonie.
              A potem admin uznal ze jihad jest WULGARNY PROWOKATOR, bo napisal, ze jestem
              pedalem.
              • Gość: JIHAD Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 03:14

>
                >
                > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHICAGO, MA [PIERSCIEN N
                > A
                > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!
                >

zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?
                • Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:16
                  Bo ty na dwa fronty robisz! Business ze mna, a na boku Kingfiszowi nadajesz, ze
                  jestem pedal!!!!! Ty masz rozszczepiona jazn, jak sam nie pamietasz, co komu
                  nadajesz!!!!!

>
                  > >
                  > >
                  > > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHICAGO, MA [PIERSC
                  > IEN N
                  > > A
                  > > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!
                  > >
                  >
                  > zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?

• kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 03:20

> Bo ty na dwa fronty robisz! Business ze mna, a na boku Kingfiszowi nadajesz, ze
                    >
                    > jestem pedal!!!!! Ty masz rozszczepiona jazn, jak sam nie pamietasz, co komu
                    > nadajesz!!!!!
                    >
                    >
                    > >
                    > > >
                    > > >
                    > > > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHICAGO, MA [P
                    > IERSC
                    > > IEN N
                    > > > A
                    > > > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!
                    > > >
                    > >
                    > > zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?

Koledzy w interesie trzeba kolektywnie pracować. Kasy wszystkim wystarczy. Jihad
                    i Zsypek prosze się natychmiast pogodzić bo zaprzepaścicie Egona ten wspaniały
                    pomysł jak dwie baby na jarmarku.

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:33
                      Ja sie czuje zaszantazowany moralnie przez pana jihada. Jak mam do wyboru golic
                      ten agrest na wesolo, albo golic agrest i cierpiec z powodu wyrzutow sumienia,
                      to wole na wesolo.

TO JA PANA PRZEPRASZAM PANIE JIHAD ZA TEN PIERSCIEN ALE PAN MNIE PRZEPROS ZA
                      PEDALA!
                  • Gość: JIHAD Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 19.01.02, 03:22

> Bo ty na dwa fronty robisz! Business ze mna, a na boku Kingfiszowi nadajesz, ze
                    >
                    > jestem pedal!!!!! Ty masz rozszczepiona jazn, jak sam nie pamietasz, co komu
                    > nadajesz!!!!!

zsypku ?no i czemu sie denerwujesz.cechuje cie przeciez miedzy innymi poczucie
                    humoru ale to chyba nieprwada...hmm?

ide sobie tak czy inaczej.wroce jutro.
                    milego wieczoru tobie , Egonowi i kingfishowi zycze.

> >
                    > > >
                    > > >
                    > > > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHICAGO, MA [P
                    > IERSC
                    > > IEN N
                    > > > A
                    > > > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!
                    > > >
                    > >
                    > > zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?
                    >

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:24
                      ON SIE NAPRAWDE OBRAZIL CZY ZROBIL TAK SPECJALNIE, ZEBYM TERAZ CIERPIAL KATUSZE Z
                      WYRZUTOW SUMIENIA?!!!!!!!

>
                      > > Bo ty na dwa fronty robisz! Business ze mna, a na boku Kingfiszowi nadajes
                      > z, ze
                      > >
                      > > jestem pedal!!!!! Ty masz rozszczepiona jazn, jak sam nie pamietasz, co ko
                      > mu
                      > > nadajesz!!!!!
                      >
                      >
                      > zsypku ?no i czemu sie denerwujesz.cechuje cie przeciez miedzy innymi poczucie
                      > humoru ale to chyba nieprwada...hmm?
                      >
                      > ide sobie tak czy inaczej.wroce jutro.
                      > milego wieczoru tobie , Egonowi i kingfishowi zycze.
                      >
                      >
                      >
                      > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                      > > >
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHICAGO,
                      > MA [P
                      > > IERSC
                      > > > IEN N
                      > > > > A
                      > > > > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!
                      > > > >
                      > > >
                      > > > zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?
                      > >
                      >

• kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 03:29

> ON SIE NAPRAWDE OBRAZIL CZY ZROBIL TAK SPECJALNIE, ZEBYM TERAZ CIERPIAL KATUSZE
                        > Z
                        > WYRZUTOW SUMIENIA?!!!!!!!

On wie że równym chłopem jesteś i chce trochę twoje sumienie podręczyć. Jihad tak
                        łatwo się nie obraża. On jest prawdziwym wojownikiem tego forum. He takes shit
                        from no one.

>
                        >
                        > >
                        > > > Bo ty na dwa fronty robisz! Business ze mna, a na boku Kingfiszowi na
                        > dajes
                        > > z, ze
                        > > >
                        > > > jestem pedal!!!!! Ty masz rozszczepiona jazn, jak sam nie pamietasz,
                        > co ko
                        > > mu
                        > > > nadajesz!!!!!
                        > >
                        > >
                        > > zsypku ?no i czemu sie denerwujesz.cechuje cie przeciez miedzy innymi pocz
                        > ucie
                        > > humoru ale to chyba nieprwada...hmm?
                        > >
                        > > ide sobie tak czy inaczej.wroce jutro.
                        > > milego wieczoru tobie , Egonowi i kingfishowi zycze.
                        > >
                        > >
                        > >
                        > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > >
                        > > > > >
                        > > > > > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z CHIC
                        > AGO,
                        > > MA [P
                        > > > IERSC
                        > > > > IEN N
                        > > > > > A
                        > > > > > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSLALI!
                        > > > > >
                        > > > >
                        > > > > zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?
                        > > >
                        > >
                        >

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:37
                          kingfish napisał(a):

UFF!!!!!
                          Tak sie zacukalem, ze nawet nie popatrzylem ktora godzina. A tu spac isc musze.

Good night, everybody!!!!!!

> On wie że równym chłopem jesteś i chce trochę twoje sumienie podręczyć. Jihad t
                          > ak
                          > łatwo się nie obraża. On jest prawdziwym wojownikiem tego forum. He takes shit
                          > from no one.
                          >
                          >
                          >
                          >
                          > >
                          > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                          > >
                          > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                          > > >
                          > > > > Bo ty na dwa fronty robisz! Business ze mna, a na boku Kingfiszo
                          > wi na
                          > > dajes
                          > > > z, ze
                          > > > >
                          > > > > jestem pedal!!!!! Ty masz rozszczepiona jazn, jak sam nie pamiet
                          > asz,
                          > > co ko
                          > > > mu
                          > > > > nadajesz!!!!!
                          > > >
                          > > >
                          > > > zsypku ?no i czemu sie denerwujesz.cechuje cie przeciez miedzy innymi
                          > pocz
                          > > ucie
                          > > > humoru ale to chyba nieprwada...hmm?
                          > > >
                          > > > ide sobie tak czy inaczej.wroce jutro.
                          > > > milego wieczoru tobie , Egonowi i kingfishowi zycze.
                          > > >
                          > > >
                          > > >
                          > > > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                          > > > > >
                          > > > > > >
                          > > > > > >
                          > > > > > > Kingfisz, NIE SLUCHAJ GO!!!!! JIHAD TO JEST MAFIOSO Z
                          > CHIC
                          > > AGO,
                          > > > MA [P
                          > > > > IERSC
                          > > > > > IEN N
                          > > > > > > A
                          > > > > > > PALCU I PRZEKUPUJE POLICE ZEBY GO NA ALCATRAZ NIE WYSL
                          > ALI!
                          > > > > > >
                          > > > > >
                          > > > > > zsypek?dlaczego jestes taki nie kolezenski ?
                          > > > >
                          > > >
                          > >
                          >

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:07
            kingfish napisał(a):

>
            > Nic się o goleniu agrestu nie martw. Ja już od początku wakacji się nie golę i
            > mogę ci moje maszynki do golenia wysłać.

Kingfisz, ty jestes moj prawdziwy przyjaciel, bo ta cala reszta tylko mysli, jak
            na mnie i moim wujku Anatolu business zrobic!! Jak mi to know-how w postaci
            maszynki do golenia przyslesz, to od razu z wujkiem Anatolem zrobimy postep
            technologiczny!
            • kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 03:15

> kingfish napisał(a):
              >
              >
              > >
              > > Nic się o goleniu agrestu nie martw. Ja już od początku wakacji się nie go
              > lę i
              > > mogę ci moje maszynki do golenia wysłać.
              >
              > Kingfisz, ty jestes moj prawdziwy przyjaciel, bo ta cala reszta tylko mysli, ja
              > k
              > na mnie i moim wujku Anatolu business zrobic!! Jak mi to know-how w postaci
              > maszynki do golenia przyslesz, to od razu z wujkiem Anatolem zrobimy postep
              > technologiczny!

Ja mam jeszcze jeden pomysł. W USA agrestu nigdy nie kupisz. Ludzie nawwet nie
              wiedzą jak wygląda. Angielska nazwa to chyba Gooseberry. Ale mojej mamy sąsiad
              który też jest Polakiem ma w ogrodzie agrest. Wyobrań sobie że jego agrest, czyli
              agrest Polsko/amerykański ma skórkę gładką która golenia na winogrony nie wymaga.
              Ja ci po prostu ziarna na te Gooseberry wyślę i już po kłopocie.

• Gość: Zsypek Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 03:22
                kingfish napisał(a):

> Ja mam jeszcze jeden pomysł. W USA agrestu nigdy nie kupisz. Ludzie nawwet nie
                > wiedzą jak wygląda. Angielska nazwa to chyba Gooseberry. Ale mojej mamy sąsiad
                > który też jest Polakiem ma w ogrodzie agrest. Wyobrań sobie że jego agrest, czy
                > li
                > agrest Polsko/amerykański ma skórkę gładką która golenia na winogrony nie wymag
                > a.
                > Ja ci po prostu ziarna na te Gooseberry wyślę i już po kłopocie.

Kingfisz, to nie jest pomysl. To jest POMYSL! Co prawda taki agrest bedzie mial
                podejrzane pochodzenie, ale Mr.Conti tez ma podejrzane pochodzenie i nikt go za
                to nie bije... A poza tym na Greenland sie na tych pochodzeniach nie znaja.

Ja juz szepcze na ucho wujkowi Anatolowi, zeby ten agrest z zarostem wykosic i
                przygotowac grunt pod agrest bez brody i wasow.

• kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 03:26

> kingfish napisał(a):
                  >
                  > > Ja mam jeszcze jeden pomysł. W USA agrestu nigdy nie kupisz. Ludzie nawwet
                  > nie
                  > > wiedzą jak wygląda. Angielska nazwa to chyba Gooseberry. Ale mojej mamy są
                  > siad
                  > > który też jest Polakiem ma w ogrodzie agrest. Wyobrań sobie że jego agrest
                  > , czy
                  > > li
                  > > agrest Polsko/amerykański ma skórkę gładką która golenia na winogrony nie
                  > wymag
                  > > a.
                  > > Ja ci po prostu ziarna na te Gooseberry wyślę i już po kłopocie.
                  >
                  > Kingfisz, to nie jest pomysl. To jest POMYSL! Co prawda taki agrest bedzie mial
                  >
                  > podejrzane pochodzenie, ale Mr.Conti tez ma podejrzane pochodzenie i nikt go za
                  >
                  > to nie bije... A poza tym na Greenland sie na tych pochodzeniach nie znaja.
                  >
                  > Ja juz szepcze na ucho wujkowi Anatolowi, zeby ten agrest z zarostem wykosic i
                  > przygotowac grunt pod agrest bez brody i wasow.
                  >

Its a deal then.
                  Agrest polsko amerykański dla eskimosów jako winogrona za wędzone łososie:-)
                  A mówią że Polacy nie mają głowy do biznesu. Up Yours, none belivers.
      • Gość: Egon Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 02:44
        kingfish napisał(a):

>
        > na
        > Kingfish
        >

Welcome back king? How was your vacation?ODESSA to jakis kopniety
        Antysemita.Niedosc ,ze glupi,to kulawy do tego!
        • kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 02:49

> kingfish napisał(a):
          >
          > >
          > źnie
          > > na
          > > Kingfish
          > >
          >
          > Welcome back king? How was your vacation?ODESSA to jakis kopniety
          > Antysemita.Niedosc ,ze glupi,to kulawy do tego!

Cześć Egonie. Jestem nadal na wakacjach. Konkretnie mówiąc prawdziwe moje wakacje
          zachęły sią dopiero w tym tygodniu. Do tej pory to bało to takie pół na pół.
          trochę pracy trochą odpoczynku.
          Wracam 16 Lutego

• Gość: Egon Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 02:55
            kingfish napisał(a):

>
            > > kingfish napisał(a):
            > >
            > > > Hello Everybody!!!!!!!!
            > > >
            > > > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów, się
            > wyra
            > > źnie
            > > > na
            > > > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tematem
            > niż
            > > > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
            > > > Kingfish
            > > >
            > >
            > > Welcome back king? How was your vacation?ODESSA to jakis kopniety
            > > Antysemita.Niedosc ,ze glupi,to kulawy do tego!
            >
            >
            > Cześć Egonie. Jestem nadal na wakacjach. Konkretnie mówiąc prawdziwe moje wakac
            > je
            > zachęły sią dopiero w tym tygodniu. Do tej pory to bało to takie pół na pół.
            > trochę pracy trochą odpoczynku.
            > Wracam 16 Lutego
            >
            >
            >
            >

To wypoczywaj szczesliwie i wroc w pelni sil na nasze forum,bo tu coraz wiecej
            nowych swin proarabskich przybywa! Pozdrowka King...
            • kingfish Re: Hello Everybody!!!!!!!! 19.01.02, 03:04

> kingfish napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Egon napisał(a):
              > >
              > > > kingfish napisał(a):
              > > >
              > > > > Hello Everybody!!!!!!!!
              > > > >
              > > > > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumowiczów
              > , się
              > > wyra
              > > > źnie
              > > > > na
              > > > > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemnym tem
              > atem
              > > niż
              > > > > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
              > > > > Kingfish
              > > > >
              > > >
              > > > Welcome back king? How was your vacation?ODESSA to jakis kopniety
              > > > Antysemita.Niedosc ,ze glupi,to kulawy do tego!
              > >
              > >
              > > Cześć Egonie. Jestem nadal na wakacjach. Konkretnie mówiąc prawdziwe moje
              > wakac
              > > je
              > > zachęły sią dopiero w tym tygodniu. Do tej pory to bało to takie pół na pó
              > ł.
              > > trochę pracy trochą odpoczynku.
              > > Wracam 16 Lutego
              > >
              > >
              > >
              > >
              >
              > To wypoczywaj szczesliwie i wroc w pelni sil na nasze forum,bo tu coraz wiecej
              >
              > nowych swin proarabskich przybywa! Pozdrowka King...

Będzie trzeba znowu filmami wojować.
              Co to było o tych fotkach o których Zsypek mi na innym wątku napisał. Widzę że
              linki nadal można używać.

• Gość: Egon Re: Hello Everybody!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 03:12
                kingfish napisał(a):

>
                > > kingfish napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                > > >
                > > > > kingfish napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Hello Everybody!!!!!!!!
                > > > > >
                > > > > > Widzę że nastroje na Forum świat, przynajmniej paru forumow
                > iczów
                > > , się
                > > > wyra
                > > > > źnie
                > > > > > na
                > > > > > nowy rok poprawiły. Golenie agrestu jest bardziej przyjemny
                > m tem
                > > atem
                > > > niż
                > > > > > monotonna dyskusja typu J71. Kto to jest ODESSA?
                > > > > > Kingfish
                > > > > >
                > > > >
                > > > > Welcome back king? How was your vacation?ODESSA to jakis kopniet
                > y
                > > > > Antysemita.Niedosc ,ze glupi,to kulawy do tego!
                > > >
                > > >
                > > > Cześć Egonie. Jestem nadal na wakacjach. Konkretnie mówiąc prawdziwe
                > moje
                > > wakac
                > > > je
                > > > zachęły sią dopiero w tym tygodniu. Do tej pory to bało to takie pół
                > na pó
                > > ł.
                > > > trochę pracy trochą odpoczynku.
                > > > Wracam 16 Lutego
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > >
                > > To wypoczywaj szczesliwie i wroc w pelni sil na nasze forum,bo tu coraz w
                > iecej
                > >
                > > nowych swin proarabskich przybywa! Pozdrowka King...
                >
                > Będzie trzeba znowu filmami wojować.
                > Co to było o tych fotkach o których Zsypek mi na innym wątku napisał. Widzę że
                > linki nadal można używać.
                >

To byly glupie fotki! Wprawdzie u nas bylo to w nocy,ale w Australii bylo juz
                popoludnie,dzieci tez na to wejsc mogly,a miedzy nimi i quickly,glupia historia!
      • Gość: MR.CONTI Re: Welcome back Kingfish IP: *.gizle.com 19.01.02, 03:37
        Jak tam pogoda na Florydzie. Ja tam będę w Lutym.
        Szkoda że cię nie było jak ktoś, (wielu),zdjęcia w okienku tematu wątków
        wieszali. Całe animacje. A mnie za to banowali.

kingfish napisał(a):

>
        > na
        > Kingfish
        >

• schone Re: Zapomnieliscie jedno! 19.01.02, 02:46
      Ze bedziecie placic mi clo; 5 USD za kilogram lososia, i 5 PLN za kilogram
      winogron.
      • Gość: Egon Re: Zapomnieliscie jedno! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 02:51
        schone napisał(a):

> Ze bedziecie placic mi clo; 5 USD za kilogram lososia, i 5 PLN za kilogram
        > winogron.

A od kiedy ty celnikiem jestes?
        • schone Re: Zapomnieliscie jedno! 19.01.02, 03:04
          Jestem celnikiem od chwili zalozenia tego interatnego biznesu, inni przeciez
          tez musza z czegos zyc!
          • Gość: Egon Re: Zapomnieliscie jedno! IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 03:18
            schone napisał(a):

> Jestem celnikiem od chwili zalozenia tego interatnego biznesu, inni przeciez
            > tez musza z czegos zyc!

OK,prawo handlowe ,prawem pozostanie ! Ale za kilo lososia clem US $ 5 oblozyc
            mnie nie mozesz,co najwyzej 1.5 dolara US. Ja tez chce zyc,no nie? Szesc ludzi
            mam na utrzymaniu swoim! Wiesz co schone? A za winogrona opusc na 4,50 PLN ! I
            tak Zsypek zzyska na moim interesie !
          • Gość: Datsh Do Schone IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 03:26
            schone napisał(a):

> Jestem celnikiem od chwili zalozenia tego interatnego biznesu, inni przeciez
            > tez musza z czegos zyc!

PANIE SCHONE PAN ZAPOMINA O WKLADZIE POLSKIEJ CORPORATION W PRZYSZLEJ ODBUDOWE WTC
            MOZESZ PAN BYC SZPIEGIEM PRZEMYSLOWYM W NASZYM ZYDOWSKIM INTERESIE,czy to
            Pana interesuje ?

• schone Re: Do Schone 19.01.02, 03:48
              To nie jest Wasz zydowski interes! To jest interes narodowy! Skoro chodzicie po
              tej ziemi i zuzywacie powietrze - za to sie placi! a obrona narodowa? i inne
              cele dobroczynne? Kto to bedzie utrzymywal? Jak chcesz zarobic sam to innemu
              tez daj zarobic. Z tym clem moge Wam obnizyc do 4.88 ale nie nizej, bo z
              Quicklym sie wybieramy na polowanie i tam tez nam sa potrzebne zielone.
              • Gość: Egon Re: Do Schone IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 03:52
                schone napisał(a):

> To nie jest Wasz zydowski interes! To jest interes narodowy! Skoro chodzicie po
                >
                > tej ziemi i zuzywacie powietrze - za to sie placi! a obrona narodowa? i inne
                > cele dobroczynne? Kto to bedzie utrzymywal? Jak chcesz zarobic sam to innemu
                > tez daj zarobic. Z tym clem moge Wam obnizyc do 4.88 ale nie nizej, bo z
                > Quicklym sie wybieramy na polowanie i tam tez nam sa potrzebne zielone.

Zielone to sobie mozecie zbierac z quickly-m. A wiesz co Schone? Odchody
                zwierzatek australijskich, lopatami najlepiej !!!
              • Gość: Datsh Re: Do Schone IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 04:06
                schone napisał(a):

> To nie jest Wasz zydowski interes! To jest interes narodowy! Skoro chodzicie po
                >
                > tej ziemi i zuzywacie powietrze - za to sie placi! a obrona narodowa? i inne
                > cele dobroczynne? Kto to bedzie utrzymywal? Jak chcesz zarobic sam to innemu
                > tez daj zarobic. Z tym clem moge Wam obnizyc do 4.88 ale nie nizej, bo z
                > Quicklym sie wybieramy na polowanie i tam tez nam sa potrzebne zielone.
                __________________________________________________________________

Narodowy? Panie Schone czy Pan zdaje sobie sprawe o jaka tu KASE chodzi
                niech tu Pan nie daje 4.88 bo mnie sie to z gestapo kojarzy i flakami
                tu sa MILIARDY 9 ZER !!! czy Pan to rozumiesz ?

• Gość: Egon Re: Do Schone IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 03:49

> schone napisał(a):
              >
              > > Jestem celnikiem od chwili zalozenia tego interatnego biznesu, inni przeci
              > ez
              > > tez musza z czegos zyc!
              > ___________________________________________________________
              >
              > PANIE SCHONE PAN ZAPOMINA O WKLADZIE POLSKIEJ CORPORATION W PRZYSZLEJ ODBUDOWE
              > WTC
              > MOZESZ PAN BYC SZPIEGIEM PRZEMYSLOWYM W NASZYM ZYDOWSKIM INTERESIE,czy to
              > Pana interesuje ?
              >

Ma pan racje panie Datsh,ja z mojego zysku na lososiach przeznacze 10 % na ofiary
              z WTC i w ten sposob pana Schone na podatkach wykiwam ! Tylko najgorsze jest
              to,ze on sie nie zna na interesach ! BO ON CELNIK !
              • schone Re: Do Schone 19.01.02, 04:08
                NIe martw sie, na interesach ja sie znam, a na ludziach tez, wystarczy ze komus
                popatrze w oczy i juz wiem co za goscio. A kretaczy do ciupy wrzuce, i ich
                biznes sie skonczy. Jesli chodzi o polowanie, to juz pomoc zaaranzowana, bedzie
                ten zbieracz, przyjedzie z New Orlean. O! juz musze isc bo ktos towar chce
                przeszmuglowac bez naleznej oplaty ktore my dla naszego skarba uiszczamy.
              • Gość: Datsh Re: Do Egona IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 04:13

> Gość portalu: Datsh napisał(a):
                >
                > > schone napisał(a):
                > >
                > > > Jestem celnikiem od chwili zalozenia tego interatnego biznesu, inni p
                > rzeci
                > > ez
                > > > tez musza z czegos zyc!
                > > ___________________________________________________________
                > >
                > > PANIE SCHONE PAN ZAPOMINA O WKLADZIE POLSKIEJ CORPORATION W PRZYSZLEJ ODBU
                > DOWE
                > > WTC
                > > MOZESZ PAN BYC SZPIEGIEM PRZEMYSLOWYM W NASZYM ZYDOWSKIM INTERESIE,czy to
                > > Pana interesuje ?
                > >
                >
                > Ma pan racje panie Datsh,ja z mojego zysku na lososiach przeznacze 10 % na ofia
                > ry
                > z WTC i w ten sposob pana Schone na podatkach wykiwam ! Tylko najgorsze jest
                > to,ze on sie nie zna na interesach ! BO ON CELNIK

_________________________________________________________________

Tak to jest jak sie matematyki nie zna...-)On szybki zeby sie za interes narodowy
                podawac a tu mowa o planetarnej corporation co zmieni historie swiata..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka