Dodaj do ulubionych

Pytanie do Khalida

01.11.03, 20:29
Jak oceniasz fakt, że Polska aktywnie wzięła (i nadal aktywnie bierze) udział
w obaleniu Saddama H.?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus chyba wpadnie jutro...(ze sie wtrace) :) 01.11.03, 20:48
      szkoda w sumie ze tutaj jest niestety malo arabow - czegos ciekawego
      (niezaleznie juz od pogladow) mozna by sie dowiedziec...

mowiac szczerze wolalbym uslyszec zdanie kogos kogo konflikt ten bezposrednio
      dotyczy,obojetnie jakie mialby poglady od ustawicznego belkotu mirmila i paru
      zbalansowanych etc :)

ja dzis mam w koncu chwilke wolnego i moge sobie spokojnie poczytac co sie
      dzieje ogolnie na swiecie :)

własnie ogladam sobie ciekawostki na

www.militarycity.com/blackwater/
      a co do LSD o co sie mnie kiedys spytales nie moge mowic :)))))))

pozostanmy przy temacie swiata :)))))

• werw Re: chyba wpadnie jutro...(ze sie wtrace) :) 01.11.03, 21:20
        Rozumiem. Ja jednak coraz gorzej znoszę to, co się tu dzieje. To państwo się
        dosłownie rozpada.

www.militarycity.com/blackwater/blackwater2.html#COMPOSITE:))

• werw Re: chyba wpadnie jutro...(ze sie wtrace) :) 01.11.03, 21:41
          werw napisał:

> Rozumiem. Ja jednak coraz gorzej znoszę to, co się tu dzieje. To państwo się
          > dosłownie rozpada.
          >
          www.militarycity.com/blackwater/blackwater2.html#COMPOSITE

LeMas' RBCD blended metal ammo. :)))
        • marcus_crassus hehe..widze ze artykulik zainteresowal :))) 01.11.03, 22:24
          a z tym rozpadaniem to ja nie wiem...mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ale
          jest zle i takie sa fakty...

tylko polityke zagraniczna mamy dobra :)))

nawet na 5+,jesli porzadnie nie wydoimy UE to bedzie lipa ;)
      • Gość: yafa Re: chyba wpadnie jutro...(ze sie wtrace) :) IP: 5.3.1R* / *.terra.net.lb 01.11.03, 21:53
        nie stety rzad polski dal sie naprac amerykanska propagandy o wojny o bron
        masowej zaglady ,o wojny o wolnosc i demokracji w iraku ,ale mi mieszkancy tego
        regionu widziemy to innaczej ;ossatnia zyc co chodzie ekipy rzadzcy w ameryce
        to jest demokracja,przeciec sadam zostal mianowany na cieli rzadu w iraku
        dzieki pomocy amerikanow,poza tym kto sprzedal sadamowy bron do walki z
        Iranem.aczy narod iracki cierpel wiecej niz nzrod palestynski pod okupacja
        izraelska,poza tym dlaczego swiety Bush ruszyl tyle wojsk do wyzwolenia nzrodu
        irzckiego, anie mowi sumienego slowa na temat zaglady narodu palestynskiego
        przez szarona.agzie istnieje chodzi jeden demokratyczne rzad arabski od morza
        do oceanu,dlaczego amerikanie popieraja najbardzej rezymowe rzady arabski, i
        afrikanski anawet w ameryce laczynski.czy wojna na irak nie jest poczatkiem
        rzadzenia swiatem po kto rzadzie europy wschodnej i bliski wschod rzadzie
        swiatem?
      • Gość: yafa Re: chyba wpadnie jutro...(ze sie wtrace) :) IP: 5.3.1R* / *.terra.net.lb 01.11.03, 21:53
        nie stety rzad polski dal sie naprac amerykanska propagandy o wojny o bron
        masowej zaglady ,o wojny o wolnosc i demokracji w iraku ,ale mi mieszkancy tego
        regionu widziemy to innaczej ;ossatnia zyc co chodzie ekipy rzadzcy w ameryce
        to jest demokracja,przeciec sadam zostal mianowany na cieli rzadu w iraku
        dzieki pomocy amerikanow,poza tym kto sprzedal sadamowy bron do walki z
        Iranem.aczy narod iracki cierpel wiecej niz nzrod palestynski pod okupacja
        izraelska,poza tym dlaczego swiety Bush ruszyl tyle wojsk do wyzwolenia nzrodu
        irzckiego, anie mowi sumienego slowa na temat zaglady narodu palestynskiego
        przez szarona.agzie istnieje chodzi jeden demokratyczne rzad arabski od morza
        do oceanu,dlaczego amerikanie popieraja najbardzej rezymowe rzady arabski, i
        afrikanski anawet w ameryce laczynski.czy wojna na irak nie jest poczatkiem
        rzadzenia swiatem po kto rzadzie europy wschodnej i bliski wschod rzadzie
        swiatem?
        • werw Re: chyba wpadnie jutro...(ze sie wtrace) :) 01.11.03, 22:04
          Masz prawo do swojego zdania oczywiście, Yafo. Poza tym, to bardzo miło, że
          przyjęłaś nick na cześć jednej z dzielnic Tel Avivu. Gdyby było więcej takich
          jak ty, pokój byłby z pewnością dużo bliżej.
    • Gość: mefet Tak jak reszta Polaków IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 22:51
      Pytanie nie do mnie ale chyba czytasz sondaże.
      • marcus_crassus Ty tez jestes Palestynczykiem i muzulmaninem??:) 01.11.03, 23:00
        to bylo tak od razu :)))

moze jakas liste narodowosciowa zrobimy :)))

• stammbaum Re: Pytanie do Khalida 01.11.03, 23:52
      werw napisał:

> Jak oceniasz fakt, że Polska aktywnie wzięła (i nadal aktywnie bierze) udział
      > w obaleniu Saddama H.?

W czym bierze udzial ??????????

Wstydu oszczedz.
      • marcus_crassus hahaahah...widze ze lewacka sierota nie ogladala 02.11.03, 00:52
        filmu :)))bo nie wie kto mowi ten tekst :)

slusznie werw - oszczedz mu juz wstydu :)))
    • werw Khalid, przyjacielu, ogłuchłeś? 02.11.03, 14:32
      nt.
      • Gość: khalid juz odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 14:39
        opdowiedz moze byc dwustronna. z jednak strony jako obecnie mieszkaniec Polski
        i osoba ktora bardzo ja ceni i szanuje mam zrozumienie dla dzialan
        polegajacych na uczestniczeniu w okupacji (bo de facto jest to okupacja)
        Iraku. Rozumiem ze jest to szansa na podniesienie prestizu kraju w swiecie. I
        moze wielu zaszokuje to co napisze ale w tym rozumieniu ta akcje popieram.
        rzecz jasna z strony usa to wyglada inaczej. bzdury o broni masowej zaglady i
        tym podobne. hipokryzja. a jako palestynczyk wole w iraku wojsko polskie niz
        amerykanskie choc mam nadzieje ze niedlugo obce wijska sie wycofaja.
        oczywiscie jest jeszcze sprawa kurdow wiec to dlugi temat. aha, i nie mieszam
        do tego religi, nie uwazam tego za wojne islamsko-chrzescijanska.
        • werw Re: juz odpowiadam 02.11.03, 14:59
          Khalid, niestety, twoja odpowiedź nie jest odpowiedzią. A chciałbym ją poznać,
          bo boję się o swoje bezpieczeństwo: jak pewnie wiesz, kilka tygodni temu ABW
          zatrzymała w Krakowie Araba, który zamierzał przeprowadzić tu zamach
          terrorystyczny.
          • Gość: khalid Re: juz odpowiadam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.03, 16:33
            to wymysly mediow lub nadgorliwos i nadinterpretacja policji. nikt rozsadny
            nie powie ze ktos zorganizuje zamach w Polsce. ale oczywiscie z al quada nic
            nie gwarantuje, nie chce miec z nimi nic wspolnego wiec nie pytaj mnie o nich.
            jestem bardzo daleki od ich rozumowania swiata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka