Dodaj do ulubionych

drodzy polacy...

IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 13.11.03, 23:29
mam tu na mysli tzw. polakow, mirmil, hanes, ad, split, goldbaum i reszta
dzungli, wujcio i patriota, nihil, camel, u i a, wykrzykniki i kropeczki,
i ta cala reszta tej kliki.
zastanawialam sie nad motywami waszej "dzialanosci" na forum, ale jak na
gospodynie domowa i faszystkowska kurwe to mi nic interesujacego do glowy nie
wpadlo. ale tez nigdy nie spotkalam sie z takimi atakami, taka absolutna
subjektywnoscia, takimi celowymi klamstwami, jak tutaj. o poziomie kulturalnym
nawet nie wspomne, bo wy nie wiecie co to kultura. ani narodu ani osobista.
ale to juz naprawde nie moja sprawa.
nu, mam dosyc bronienia sie i mojego kraju. nie musze. i nie chce. ale teraz
bede wam podrzucac kazdy artykul, kazda wypowiedz, kazdy link krytykujacy
polske, jaki mi tylko wpadnie w rece. tutaj pierwszy, zebyscie nie zapomnieli,
do jakiego bandyckiego narodu nalezycie. good day, for all of you.

polityka.onet.pl/162,1139253,1,0,2426-2003-45,artykul.html
Obserwuj wątek
    • sokolka2 droga danusia..... 13.11.03, 23:49
      Ale cie ponioslo Dana.Ci ludzie ktorzy
      cie zdenerwowali.to tylko 0,2%doroslych
      obywateli.Bylas kilka razy w polsce i
      nigdy ich nie spotkalas i moze za 20 wizyta.....
      Jutro tez jest dzien Danusia......
      laila_tov
      • Gość: dana33 Re: droga danusia..... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 13.11.03, 23:56
        nu, pewno ze jest. i nawet bedzie ladny dzien... i jest szabes i mozna odpoczac.
        laila tov i dla ciebie, moj drogi.
      • janosik6 oj dana dana czy warto ? 13.11.03, 23:58
        Warto sie przejmowac jakimis pojebanymi popaprancami ?
        A pierdol ich i nie zwracaj na nich uwage..
        Po kiego schodzisz do rozmow z nimi ?
        Ignorke daj na nich.
        To sa zwykle scierwa molestowane za mlodu przez czarnych i
        kochankow ich matek.
        A co do tych artyk. to dawaj .
        pozdr.
        • Gość: dana33 Re: oj dana dana czy warto ? IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 14.11.03, 00:12
          janosik, ty nie jestes na liscie. i jeszcze wielu nie. i moze nie warto. ale
          dzisiaj doprowadzili mnie zwyczajnie do takiego punktu, ze ich po prostu
          nienawidze, pojebani czy nie. moze masz racje, i po prostu nie odpowiadac im.
          niech sie klepia po ramieniu. pomysle jutro, jak mi przejdzie wscieklosc...:)
    • Gość: jewhater Re: drodzy polacy... IP: *.clvdoh.adelphia.net 13.11.03, 23:55
      Dana33, Bardzo piekny opis. mam nadzieje ze skinhedzi dojda do wladzy i wypala
      wszystkich zydow w swiecie.
      • Gość: dana33 Re: drodzy polacy... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 13.11.03, 23:58
        nu, tymczasem wypalaja polakow.
        • Gość: jewhater Re: drodzy polacy... IP: *.clvdoh.adelphia.net 14.11.03, 00:00
          przyjdzie czas, nie obawiaj sie.
          • Gość: jojo Re: drodzy polacy... IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 00:08
            a ty po kiego ..... znowu swoja jape bezzebna rozdziawiasz,a?
            • wesoly3 Re: drodzy polacy... 14.11.03, 00:15
              jojo ty fiucie obrzepolony
              jape to ty masz bezzebna bo tylko
              takim kurwom jak ty z glana sie
              zeby wybija

heheheh
              • Gość: jojo Re: drodzy polacy... IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 00:20
                spadaj tepaku na ryj swoj nieogolony tylko uwazaj abys o czubek glana
                ostatniego zeba swojego sztucznego ,na gornej tylnej zuchwie nie wybil
            • Gość: jewhater Re: drodzy polacy... IP: *.clvdoh.adelphia.net 14.11.03, 02:20
              jojo, ty smierdzacy mosku z nowego jorku. ciebie wykoncza hill billies z
              alabamy. tys im dobrze za skore wszedl. najpierw ci utna jaja i twjego
              obrzezanego. jak sie dobrze wykrwawisz to cie smola poleja i zapala.
    • marcus_crassus syndrom myszy 14.11.03, 00:20
      polaczki (a nie Polacy) -co ciekawe - te "polaczki" najwyrazniej tak kochaly
      swoja ojczyzne ze w wiekszosci z niej zwialy albo po prostu(ilu z tej listy
      mieszka w Polsce);))))))

a teraz probuja zrobic sie bardziej papiescy niz papiez - nie maja pojecia o
      tym kraju,co sie tutaj mowi,co sie tutaj mysli i czego sie tutaj chce.

maja swoje male kompleksy,byc moze solidaryzuja sie z innymi ktorym "nie
      wychodzi" - im na pewno nie wyszlo w Polsce bo musieli stad zwiewac - pewnie
      po prostu za $ - bo tutaj mieli marne szanse-wiec nielubia tym ktorym wychodzi
      (mit zyda=bogacza ) i solidaryzuja sie z przegranymi (palestyna).wina nie jest
      istotna - oni nie sa wyksztalceni wiec nie znaja historii.

a gdzie moga uzewnetrznic swoje dylematy???

gdzie slaba mysz ma pokazac ze nie lubi kota???:))))

nabazgrze cos na scianie i z powrotem do nory...
      • ha_ha_ha CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIEM: 14.11.03, 00:31
        www.arabia.pl/forum/read.php?f=15&i=5827&t=5743
        Autor: Kazik-Mustafa (---.inter.net.il)
        Data: 03-11-03 23:38

Polska zapisala sie zlotymi zgloskami , nie zapominajmy o naszych korzeniach w
        ferworze "mody" na Islam .

--------------------------------------------------------------------------------
        But the conquering spirit of Islam did not die after Lepanto. The Islamic
        advance into Europe was definitively halted only in 1683, when Vienna was
        liberated from the Ottoman siege by the Christian armies under the command
        of John III Sobieski, the king of Poland. [...] In reality, for almost a
        thousand years Europe was under constant threat from Islam, which twice put
        its survival in serious danger.

Pamietajmy i badzmy dumni z roli jaka odegrala w kluczowej dla swiata
        zachodu bitwie Polska :))))

artykul z gazety watykanskiej :))))

moge byc dumny z mojego kraju :))

············································································

POROWNAJMY TO Z POTEM CRASSUSA Z WYBORCZEJ:

············································································
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8859882&a=8859882
        wspaniale slowa przypomniania o naszej historii
        Autor: marcus_crassus
        Data: 03.11.2003 02:11

+ odpowiedz na list

But the conquering spirit of Islam did not die after Lepanto. The Islamic
        advance into Europe was definitively halted only in 1683, when Vienna was
        liberated from the Ottoman siege by the Christian armies under the command
        of John III Sobieski, the king of Poland. [...] In reality, for almost a
        thousand years Europe was under constant threat from Islam, which twice put
        its survival in serious danger.

wiec zydzi musza pamietac o roli jaka odegrala w kluczowej dla swiata
        zachodu bitwie Polska :))))

artykul z gazety watykanskiej :))))

moge byc dumny z mojego kraju :))
        • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 00:37
          skoro nie jest Polakiem,to kto Go tak pieknej,bezblednej gramatyki polskiej
          nauczyl,a? Moze ty?
          • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 00:42
            Ta osoba popelnia po polsku blędy, jakich Polak nie zrobi. Kiedyś zdaje się
            gratulowala Danie, ze "dobrze umie polski". Polak by powiedzial "zna polski". To
            są typowe bledy ksenosa.
            • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 00:48
              wytlumacz mi,jak mozna "popelniac po polsku bledy"? O czym chciales napisac tak
              naprawde? Cos ci nie wyszlo !!!???
              • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 00:53
                Doprawdy nie rozumiem, dlaczego bycie nie-polakiem to nagle taki wstyd.

Czy to źle byc Żydem, Niemcem, Francuzem?

Denerwuje Cię fakt, że ten czlowiek, nie jest Polakiem? Dlaczego?
                • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 01:07
                  zbiegles z tematu! Olisadebe i inni jemu podobni sa Polakami tez i wcale mnie
                  to nie denerwuje,odwrotnie,zachwycony jestem tymi ludzmi ktorzy , od niektorych
                  Polakow z krwi i kosci szybciej jezyk polski(ten czysty jezyk)poznac
                  potrafia,niestety,taka jest prawda!
                  • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 01:11
                    Dlaczego więc denerwuje Cię fakt, że osoba podpisująca się Marcus_Crassus
                    Polakiem nie jest? Awersja do ludzi piszących z serwerów *.il?

Uważasz, że murzyn jest lepszy od Żyda?
                    • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 01:14
                      toz napisalem wyraznie ze , Murzyn jest lepszy od niektorych Polakow,nie
                      zauwazyles tego?
                      • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 01:20
                        Przecież osoba, o której mowa, nie jest Polakiem. Czy sugerujesz, że jest on
                        murzynem?
                        • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 01:22
                          caly czas sugeruje ze, Murzyn jest lepszy od ciebie,jeszcze tego nie zauwazyles
                          TEPAKU ???!!!
                          • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 01:27
                            Przyznam się że ponieważ nie postrzegam świata w kryteriach rasowopodobnych
                            to trudno mi to bylo zrozumiec i takoż trudno mi to uznac za obelge.

Podobnie trudno mi zrozumieć dlaczego osoby nie będące Polakami się za
                            takowych podają?

Nie rozumiem w końcu dlaczego to budzi u Ciebie taką agresje.
                            • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 01:38
                              zadaj to pytanie Crassusowi,lecz bardzo watpie aby ci na nie odpowiedzial,ON
                              jest po prostu za inteligentna osoba ,aby z toba o dupie Maryni dyskutowac,OK?
                              Bye.
                              • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 01:41
                                Owszem, jest bardzo inteligenty, ale nie jest Polakiem. Dalej nie moge pojąć, co
                                Cibie tak denerwuje.
                                • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 01:45
                                  to,ze moja pokojowka polska Jola dostala wlasnie okres i beda ciche dni i
                                  noce,ponial PAN ?
                                  • ha_ha_ha Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE 14.11.03, 01:50
                                    Znów nie rozumiem. Czy chodzi o kolejna rasistowską uwage?

Co to ma wspólnego z tematem tej dyskusji? Czy Pańska polska pokojowa Jola
                                    także się tylko za Polkę podaje, choć w rzeczywistości nią nie jest?
                                    • Gość: jojo Re: CRASSUS SIE NIE LICZY, BO ON NIE JEST POLAKIE IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 01:58
                                      Panie! Jolka jest Polka od urodzenia i zawsze byla pokojowa,kocha
                                      pokoj,zazwyczaj moj(akurat wtedy,kiedy zona moja w misjach pokojowych Swiat
                                      objezdza),jeszcze PAN nie ponial w czym rzecz? aj ,to wstyd ,ze Panu Bozia
                                      rozumu z wyobraznia nie dala,Good Night Sir !!!
                                      • bam_buko jojo wypuscili cie czy uciekles?????? 14.11.03, 02:08
                                        ;;przyznaj sie

Gość portalu: jojo napisał(a):

> Panie! Jolka jest Polka od urodzenia i zawsze byla pokojowa,kocha
                                        > pokoj,zazwyczaj moj(akurat wtedy,kiedy zona moja w misjach pokojowych Swiat
                                        > objezdza),jeszcze PAN nie ponial w czym rzecz? aj ,to wstyd ,ze Panu Bozia
                                        > rozumu z wyobraznia nie dala,Good Night Sir !!!
                                      • marcus_crassus M.C. jest 100 % Polakiem (do joja) 14.11.03, 10:29
                                        i wlasnie ten poniewaz jest taki stan faktyczny moge sobie to dowoli
                                        podkreslac - gdybym nie byl Polakiem po prostu bym o tym napisal...:)))))

w odroznieniu od czegos co sie podpisuje hahaha ;)))) M.C. jest 100% Polakiem
                                        z drzewkiem genealogicznym bezblednie ustalonym do koncow XVIII wieku :)))))

oraz mieszkajacym w stolicy Polski :))))

do tego M.C. jest Polakiem wyksztalconym wiec moze sobie dowoli wysmiewac sie
                                        z glupot oszolomow ktorzy wyjechali szorowac kible do US i teraz pieprza
                                        glupoty :))))
                                        • ha_ha_ha Nie jesteś, ale to nie problem na tym forum. 14.11.03, 12:14
                                          Nie opanowaleś dość dobrze naszego języka i czasami Cię to zdradza.

Nie rozumiem tylko czemu się wstydzisz swojej narodowości?
                                          • Gość: z daleka Re: Nie jesteś, ale to nie problem na tym forum. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 14.11.03, 12:23
                                            A powiedz nam chichotku, dlaczego tak bardzo ci na tym zalezy skoro ci to tak
                                            obojetne?.
                                            ------------------
                                            ha_ha_ha napisała:

> Nie opanowaleś dość dobrze naszego języka i czasami Cię to zdradza.
                                            >
                                            > Nie rozumiem tylko czemu się wstydzisz swojej narodowości?

• ha_ha_ha Re: Nie jesteś, ale to nie problem na tym forum. 14.11.03, 12:46
                                              Obojętne mi jest, jakiej narodowości jest ta osoba.

Nie jest mi obojętne, że klamie, podając się za Polaka. Kamstwo tym bardziej
                                              bolesne, że nie ma nic smutniejszego, niż wypieranie się wlasnej tożsamości.

Czy ty nie jesteś dumny, że jesteś Polakiem? Nie uważasz, że jest upodlające dla
                                              Polaka podawać się za Niemca albo za Anglika? Żydzi podobnie powinni byc dumni
                                              ze swojej narodowości i nie podszywać sie pod Polaków. Tego wlaśnie nie rozumiem.
                                              • Gość: z daleka Re: Nie jesteś, ale to nie problem na tym forum. IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 14.11.03, 22:36
                                                Ja jestem Zydem. Owszem jestem z tego dumny, w kazdym razie nie widze powodu
                                                do wstydu. Jednak rozwazac ten problrm publicznie dla samego rozwazania to
                                                troche dziwne. Skoro jak piszesz jest ci to obojetne to powinno ci byc
                                                obojetne za kogo sie kto podaje, pomijajac juz zupelnie ten fakt, za Zyd moze
                                                byc Polakiem,tak jak buddysta moze byc Szwedem, a Palestynczyk Izraelczykiem.
                                                Nieprawdaz?
                                        • lebensbaum Re: M.C. jest 100 % Polakiem (do joja) 14.11.03, 12:30
                                          marcus_crassus napisał:

> i wlasnie ten poniewaz jest taki stan faktyczny moge sobie to dowoli
                                          > podkreslac - gdybym nie byl Polakiem po prostu bym o tym napisal...:)))))
                                          >
                                          > w odroznieniu od czegos co sie podpisuje hahaha ;)))) M.C. jest 100% Polakiem
                                          > z drzewkiem genealogicznym bezblednie ustalonym do koncow XVIII wieku :)))))
                                          >
                                          > oraz mieszkajacym w stolicy Polski :))))
                                          >
                                          > do tego M.C. jest Polakiem wyksztalconym wiec moze sobie dowoli wysmiewac sie
                                          > z glupot oszolomow ktorzy wyjechali szorowac kible do US i teraz pieprza
                                          > glupoty :))))

Jezeli twoje wyksztalcenie jest takie jak jezyk to swiadczy to kiepsko o tej
                                          szkolce ktora nawiedzales.
                                          Nie przyznawaj sie lepiej, bo szkodzisz tym innym, ktorzy tam
                                          zdobywaja "wyksztalcenie"
                                        • Gość: jojo Re: M.C. jest 100 % Polakiem (do joja) IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 23:31
                                          Bardzo milo mi bylo to przeczytac mr.Crassus !!! A oszolomy oszolomami
                                          zostana,szkoda mi tego bydla za to,ze ludzmi nie moga byc,pzdr. !!!
                                      • Gość: sp;lit ojoj panie jojo ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.11.03, 16:17

> Panie! Jolka jest Polka od urodzenia i zawsze byla pokojowa,kocha
                                        > pokoj,zazwyczaj moj(akurat wtedy,kiedy zona moja w misjach pokojowych Swiat
                                        > objezdza),jeszcze PAN nie ponial w czym rzecz? aj ,to wstyd ,ze Panu Bozia
                                        > rozumu z wyobraznia nie dala,Good Night Sir !!!

===============================================================================

Jojo twoja zone akurat w pokoju w pozycji misyjnej jakis przypadkowy bzyka .
                                        Delegacje , delegacje ,... Oj ty jojo , na delegacje sie jezdzi samemu a nie
                                        zone posyla , jeszczes pan nie pojal ,... Panie jojo ?
      • Gość: jewhater Re: syndrom myszy IP: *.clvdoh.adelphia.net 14.11.03, 02:50
        Marcus Crassus, twoj tata mordowal Polakow w Rosji jako NKWDzista. Ty jestes
        wyskrobek sku...syna, mordercy komunisty. Ty nie zaslugujesz zyc, a nie pisac
        tutaj na wolnym forum.
        • marcus_crassus a komu teraz czyscisz kible jewhater?? :)))) 14.11.03, 10:31
          gdzie juz ruszyles aby zarobic na kromeczke chleba???

:)))))

ps - wiesz ze takich jak ty juz tutaj nie chcemy...:)))

nawet wracac dokad nie masz :D
          • j-k Stany sa Wielkie dla Misiaczka. 14.11.03, 12:21
            ale jedna rzecz mnie martwi, Crassus.
            jak Misiaczek wyczysci juz wszystkie kible Zydom,
            to bedzie musial zabrac sie za pucowanie u etnicznych Amerykanow.

A ci, dwa razy mniej placa.
    • fan_titusa ___tylko__do__wesolego_(admin nie czytaj) 14.11.03, 00:22
      Moglbys przyglupawy chlystku trzymac ta swoja niewyparzona jadaczke na
      lancuchu ? Niedorozwuj umyslowy ktoremu dajesz wyraz kazdego dnia, nie
      upowaznia cie gnojku do niczego wiecej poza sikaniem na komende i przyjmowaniem
      odpowiednich lekow. Juz jednemu to mowilem to i tobie powtorze, zjezdzaj petaku
      po kolejna porcje srodkow uspokajajacych. Zwracanie wiekszej uwagi na takie
      umyslowe lajno, nalezy do jedynie do psychologow i pilegniarzy w bialych
      fartuchach. Wynocha na sale i spac, bo znow beda ci musieli zwiazac ten dziub
      kruka czy wrony.

• Gość: jojo Re: ___tylko__do__wesolego_(admin nie czytaj) IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 00:33
        ten chlystek 3 lata temu na tym forum sie wypowiadalze..."na studia w Polsce
        chodzil",a ze mial po drodze gorke wysoka,to nigdy na nie nie doszedl,pzdr.
        • fan_titusa Re: ___tylko__do__wesolego_(admin nie czytaj) 14.11.03, 00:34
          3maj sie jojo i nie zaniedbuj forum
          dobranoc
          • Gość: jojo Re: ___tylko__do__wesolego_(admin nie czytaj) IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 00:38
            POZDROWKA !!!
    • Gość: hanes Re: drodzy polacy...droga dana...... IP: *.dipool.highway.telekom.at 14.11.03, 00:29
      Przeczytałem ten artykuł i jeżeli myślisz, ze będę tutaj
      czegoś bronił, czy bagatelizował, to pomyliłaś mnie z kimś innym.
      Ja osobiście będąc w Polsce, unikam wieczornych spacerów,
      mimo ze nie jestem transwestyta. Tobie tez bym nie radził (masz zarost?).

P.S. Czy nie okreslilas sie u ktoryms liscie jako Polka? Wydaje mi sie,
      ze cos takiego u ciebie przeczytalem.
      • Gość: hanes Czy to sporzadzanie list, nie jest przypadkiem... IP: *.dipool.highway.telekom.at 14.11.03, 00:37
        zboczeniem zawodowym? A ja ci juz prawie uwierzylem.
    • Gość: Wuj Ingmar Kto w pierdlu, kto w rządzie IP: *.client.attbi.com 14.11.03, 01:02
      Fajnie, Słoneczko. U nas tacy wyskrobują swastyki na ławkach i za napady na
      transwestytów idą do więzienia.
      U was sa ministrami, premierami i posłami do Knesetu. W najgorszym razie -
      ochranianymi przez wojsko "pionierami" na ziemiach okupowanych.
      • who.cares spoleczne przestepstwo 14.11.03, 01:09
        Naprawdę wielka jest różnica miedzy przestępstwem przez społeczeństwo ukaranym
        i przestępstwem przez społeczeństwo uprawianym.

• Gość: sp;lit Re: Kto w pierdlu, kto w rządzie IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.11.03, 02:28
        Gość portalu: Wuj Ingmar napisał(a):

> Fajnie, Słoneczko. U nas tacy wyskrobują swastyki na ławkach i za napady na
        > transwestytów idą do więzienia.
        > U was sa ministrami, premierami i posłami do Knesetu. W najgorszym razie -
        > ochranianymi przez wojsko "pionierami" na ziemiach okupowanych.

===============================================================================

Wujcio , wyjales mi to z ust (nie wybacze:),... pomijajac to , ze nawet Dana
        operuje lepszym polskim niz ta siura z Onet ,... Musi miec wujka z plecami :)

Ta siura , jakby sie ktos pytal ,...

uklony
    • bam_buko ta szmata forumowa dana obrazila sie!! ha ha 14.11.03, 02:35
      i straszy !!!!! ha ha ,dana tobie juz kompletnie odbilo.
      Tego to nawet moj "przyjaciel" jojo zdierzyc nie moze.
      • Gość: jojo Re: ta szmata forumowa dana obrazila sie!! ha ha IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 02:43
        przyjacielem twoim ,nawet kojot nie bardzo by chcial zostac bo smrodem skunksa
        zajezdzasz...!!!
        • bam_buko Re: ta szmata forumowa dana obrazila sie!! ha ha 14.11.03, 02:51

> przyjacielem twoim ,nawet kojot nie bardzo by chcial zostac bo smrodem
          skunksa
          > zajezdzasz...!!!

napisalem wyraznie "przyjaciel" moj!! a nie twoj ..zasmarkany swinski ryju z
          bielmem na zaropialych oczach
          • Gość: jojo Re: ta szmata forumowa dana obrazila sie!! ha ha IP: *.proxy.aol.com 14.11.03, 03:01
            masz racje synu lochy z wymiotu slynnego(34 prosiaki na raz) !!!
            • Gość: sp;lit Re: ta szmata forumowa dana obrazila sie!! ha ha IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.11.03, 03:05
              jojo , wstan ,... Siedzisz na jajach ,... Boli ???
            • bam_buko Re: ta szmata forumowa dana obrazila sie!! ha ha 14.11.03, 03:10

> masz racje synu lochy z wymiotu slynnego(34 prosiaki na raz) !!!

ha ha mowisz 34 to musi byc w Ksiedze Guinessa ........a wracajac do
              sprawy to przyznasz racje ze dana sie zeszmacila.... a tak dobrze sie
              zapowiadala.... ale to tak zawsze jest z kobietami.
              • Gość: zbalansowany Zamartwiam sie wzrostem ilosci przestepstw w Izrae IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 14.11.03, 05:16
                www.haaretz.com/hasen/spages/360710.html
                • affendschunglebaum Re: Zamartwiam sie wzrostem ilosci przestepstw w 14.11.03, 10:01
                  Burglars are breaking into apartments and
                  factories. Thieves are smashing car windows to
                  steal stereo systems.

To bylysmy my, dzikie malpy z dzungli. A potem zwalamy
                  wszystkie nasze psoty na Jews.
    • Gość: z daleka Re: a myszy harcuja... IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 14.11.03, 09:43
      marcus_crassus tak napisal o syndromie myszy:

polaczki (a nie Polacy) -co ciekawe - te "polaczki" najwyrazniej tak kochaly
      swoja ojczyzne ze w wiekszosci z niej zwialy albo po prostu(ilu z tej listy
      mieszka w Polsce);))))))

a teraz probuja zrobic sie bardziej papiescy niz papiez - nie maja pojecia o
      tym kraju,co sie tutaj mowi,co sie tutaj mysli i czego sie tutaj chce.

maja swoje male kompleksy,byc moze solidaryzuja sie z innymi ktorym "nie
      wychodzi" - im na pewno nie wyszlo w Polsce bo musieli stad zwiewac - pewnie
      po prostu za $ - bo tutaj mieli marne szanse-wiec nielubia tym ktorym wychodzi
      (mit zyda=bogacza ) i solidaryzuja sie z przegranymi (palestyna).wina nie jest
      istotna - oni nie sa wyksztalceni wiec nie znaja historii.

a gdzie moga uzewnetrznic swoje dylematy???

gdzie slaba mysz ma pokazac ze nie lubi kota???:))))

nabazgrze cos na scianie i z powrotem do nory...

Nic dodac, nic ujac.
    • Gość: babariba danusiu, z tego tekstu nic nie wynika... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 10:18
      ...tak naprawdę na temat Polski oprócz faktu, ze występują tu grupy, czy środowiska popierdolone silnie umysłowo, nie potrafiące znaleźć sobie miejsca w dzisiejszych czasach. Podobnych kilku - kilkunastu i na forum występuje. Często ich sobie czytam, ale zwykle się nie włączam aktywnie. Bo to nie ma sensu, bo ważniejsci się czuja, jak się na ich glupoty odpowiada.
      Czyli wredny twój zamiar przynoszenia na forum różności takich, które o Polsce i Polakach miałyby świadczyć nieładnie tym razem silnie chybił celu.
      pzdr, babariba
    • patriota droga zydowko polskiego pochodzenia 14.11.03, 12:00
      Nie mozesz domyslic sie "motywow" dzalalnosci tej "kliki"????
      To temat rzeka. Ale podsune Ci jedna mozliwa odpowiedz.

Ja, jako Polak wstydze sie otwarcie za "lysych", ktorych opisuje artykul.
      Powinno ich wszystkich nasmarowac sie srodkiem na porost wlosow i zamknac bez
      narzedzi do golenia na miesic na bezludnej wyspie, zeby zatluki sie nawzjem.
      Nie mam najmniejeszego problemu z nazwaniem tych Polakow bydlakami.

Ty natomiast jestes dumna ze swoich rodakow mordujacych dzieci, torturujacych
      podejrzanych, burzacych domy niewinnym i produkujacych swoja nienawiscia ciagle
      nowych terorystow, ktorzy potem wysadzaja nas w powietrze.

Na tym wlasnie polega miedzy nami podstawowa roznica.
      • j-k milo Cie widziec, Ibrahim, po dluzszej przerwie... 14.11.03, 12:30
        Ja, jako Polak i Warszawiak, tez wstydze sie za takich jak Ty...

Za caly polski PROVINCJONALNY antysemityzm...
        i zwalanie wszystkich wlasnych niepowodzen na Zydow.

A wracajac do Izraela.
        Palestynczycy sa podpuszczani przez wywiady innych panstw arabskich.
        I gina za "Sprawe" calego Arabstwa i Islamu, ale nie za swoja wlasna,
        palestynska.
        Ich wlasnym interesem jest dogadanie sie z Izraelem.
        A Arafat nie jest na sluzbie wlasnego narodu, tylko obcych.

I Ty wiesz to dobrze, Ibrahim.

I dlatego wstyd mi za takich jak Ty, udajacych tu na Forum Polakow.
        • patriota a ciebie cieciu i marudo jak zwykle nie 14.11.03, 12:43
          No to juz cos "Polaku" "Warszawiaku" i posiadaczu karty rowerowej,
          ze "wstydzisz" sie tylko tych Polakow, ktorzy krytykuja bezmyslna przemoc,
          mordowanie dzieci i torurownie niewinnych a nie tych, ktorzy gola glowy na lyso
          i tluka obcokrajowcow.

Jesli tymi obcokrajowcami sa nie Zydzi a Arabowie, to pewnie uwazasz ich nawet
          za uosobienie patriotyzmu polskiego :o).

Nie zapomnij pozdrowic Twojej biednej malzonki. Jesli tego nie zrobisz, to bede
          zmuszony zrobic to osobiscie :o).

• patriota P.S. 14.11.03, 12:46
            Dwa tygodnie temu bylem nawet w Aachen, niedaleko Bahnhofstrasse!
            W polowie grudnia wybieram sie ponownie. Moze znajde troche czasu.
            Co Ty na to?
            • j-k osobiscie... 14.11.03, 12:54
              nic do Ciebie nie mam.
              wiesz przeciez...
              ale warunki tez znasz.
              sa ciezkie.
              jest to zmiana nicka.
          • Gość: j-k Ibrahim, chlopcze, pisalem Ci juz kilka razy IP: 192.120.171.* 14.11.03, 12:50
            ze nie stosuje
            argumentow "ad personam".
            zdaje sie, nie zrozumiales tej uwagi...

Moj rover ma sie dobrze.
            Mam zreszta nowy, silbermetallic, z resorami.
            Jezdzi znakomicie.

A Ty coraz slabiej, niestety.
            • patriota ach ta Twoja niezawodna "logika" i "prawdomownosc" 14.11.03, 13:12
              "Nie stosujesz" argumentow "ad personam". Acha....
              Rzeczywiscie troche trudno robic to wobec kogos, kto pisze na temat a nie
              blazni sie dziecinnymi przechwalkami i kretynskim bajdurzeniem ze soba w roli
              glownej...

Brak punktow zaczepienia? Alez skad!
              Zawsze przeciez mozna kogos nazwac "prowincjalnym antysemita", odmowic mu
              polskosci, czy pieszczotliwie nazwac "Ibrahimem" lub "idiota".

I to oczywiscie nie ma NIC A NIC wspolnego z atakami.... "ad personam" :)

Czy ty nie mozesz napisac chocby jednego postu, zeby sie nie blaznic?

• patriota P.S. 14.11.03, 13:15
                Gatuluje nowego roweru, silbermetallic i "na resorach". Czy poinformowlaes juz
                o kosztownym zakupie tesciowa w Kielcach?

Zainwestuj tez w porzadny zamek i nie zapomnij nas poinformowac, ile za niego
                dales. Bedziemy mieli znow powod do podziwiania Cie.
              • j-k nie chciales zrozumiec, Starry... 14.11.03, 13:18
                szkoda...
                dalem Ci tyle szans...
            • Gość: sp'lit Wow j-k ma rower z resorami , silbermetallic ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 14.11.03, 16:36
              Gość portalu: j-k napisał(a):

> ze nie stosuje
              > argumentow "ad personam".
              > zdaje sie, nie zrozumiales tej uwagi...
              >
              > Moj rover ma sie dobrze.
              > Mam zreszta nowy, silbermetallic, z resorami.
              > Jezdzi znakomicie.
              >
              > A Ty coraz slabiej, niestety.

==============================================================================

Big fuckin' deal ,... A co rozwozisz gazety ?
              • Gość: dana33 drodzy polacy IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 14.11.03, 22:17
                dzisiaj byl sliczny dzien, cieplo, ale nie za bardzo, sloneczko, morze mialo
                piekny, ciemno niebieski kolor, bylam w haifie....
                oczywiscie wscieklosc mi przeszla, bo to tak juz jest. nie, nie zaczelam was
                lubic, dalej uwazam, ze jestescie dna ludzkie. ale bylo mi przyjemnie poczytac,
                jak sie elegancko klocicie miedzy soba, nawet wam zyd nie jest potrzebny...
                zbalansowany, zapomnialam umiescic cie na liscie, ale musze przyznac, ze
                wzruszyles mnie twoja troska o ilosc przestepstw w israelu.... ilosc przestepstw
                w autonomii cie nie martwii? kradzieze generalissimo pochwalasz? przeciez jego
                miliardy nie mozesz porownac z jakims tam stereo.... nu i co haaretz nie piszem
                jako ze lewacka pismidlo na skraju bankructwa to ile procentowo z tych kradziezy
                popleniane jest przez arabow...
                hanes, mam nadzieje, ze przezyjesz rozczarowanie.... jak znajde cos
                interesujacego o polsce to zamieszcze, ale napewno nie bede tracic czasu na
                wyszukiwanie, tak jak to robi zbalansowany. mam lepsze rzeczy do robienia. a
                polka to ja jestem oczywiscie, tak sie czuje, polska zydowka. nie pluje na
                polske tak jak wy to tu robicie i nie na polkow, tak jak wy na polskich zydow.
                babariba, kochanie, a dlaczego moj zamiar wredny? to co oni tu wypisuja o mnie i
                o israleu to nie wredne? nagle taki subjektywny?
                nu, kloccie sie dalej. wesolo was przeczytac, drodzy polacy.
                • Gość: Nihil niby mala rzecz a cieszy... IP: *.72.68.54.Dial1.Orlando1.Level3.net 14.11.03, 22:29
                  Gość portalu: dana33 napisał(a):

> dzisiaj byl sliczny dzien, cieplo, ale nie za bardzo, sloneczko, morze mialo
                  > piekny, ciemno niebieski kolor, bylam w haifie....
                  > oczywiscie wscieklosc mi przeszla, bo to tak juz jest. nie, nie zaczelam was
                  > lubic, dalej uwazam, ze jestescie dna ludzkie. ale bylo mi przyjemnie
                  poczytac,
                  > jak sie elegancko klocicie miedzy soba, nawet wam zyd nie jest potrzebny...
                  > zbalansowany, zapomnialam umiescic cie na liscie, ale musze przyznac, ze
                  > wzruszyles mnie twoja troska o ilosc przestepstw w israelu.... ilosc
                  przestepst
                  > w
                  > w autonomii cie nie martwii? kradzieze generalissimo pochwalasz? przeciez
                  jego
                  > miliardy nie mozesz porownac z jakims tam stereo.... nu i co haaretz nie
                  piszem
                  > jako ze lewacka pismidlo na skraju bankructwa to ile procentowo z tych
                  kradziez
                  > y
                  > popleniane jest przez arabow...
                  > hanes, mam nadzieje, ze przezyjesz rozczarowanie.... jak znajde cos
                  > interesujacego o polsce to zamieszcze, ale napewno nie bede tracic czasu na
                  > wyszukiwanie, tak jak to robi zbalansowany. mam lepsze rzeczy do robienia. a
                  > polka to ja jestem oczywiscie, tak sie czuje, polska zydowka. nie pluje na
                  > polske tak jak wy to tu robicie i nie na polkow, tak jak wy na polskich
                  zydow.
                  > babariba, kochanie, a dlaczego moj zamiar wredny? to co oni tu wypisuja o
                  mnie
                  > i
                  > o israleu to nie wredne? nagle taki subjektywny?
                  > nu, kloccie sie dalej. wesolo was przeczytac, drodzy polacy.

> Milo podziwiac u zydowskiej ciebie do swego rodzaju czulosci dla rybek i
                  rekinow Srodziemnego Morza. I ja rowniez uwazam ze ryby powinny sie oswajac z
                  widokiem swojego, jeszcze dychajacego pokarmu...

> P.S. Badz tez zyczliwa i dla tych prozaicznych bardziej robakow i poluz sie
                  na jakims trawniku. Niech sie ciesza na sam...niuch ruszajacej sie jeszcze
                  padliny.
                • affendschunglebaum Re: drodzy polacy 14.11.03, 22:29

ilosc przestepst
                  > w
                  > w autonomii cie nie martwii? kradzieze generalissimo pochwalasz? przeciez jego
                  > miliardy nie mozesz porownac z jakims tam stereo.... nu i co haaretz nie piszem
                  > jako ze lewacka pismidlo na skraju bankructwa to ile procentowo z tych kradziez
                  > y
                  > popleniane jest przez arabow...

To bylysmy my, dzikie malpy z dzungli. A potem zwalamy
                  wszystkie nasze psoty na Jews.
                • goldbaum Re: drodzy polacy 14.11.03, 22:34

> dzisiaj byl sliczny dzien, cieplo, ale nie za bardzo, sloneczko, morze mialo
                  > piekny, ciemno niebieski kolor, bylam w haifie....

O kurwa... ale smetnie sie zaczyna. Jak jakis pamietnik wiejskiej nauczycielki.
                  Dalej nie czytam.
                  • goidbaum Mustafa, wstydz sie tak klac! 14.11.03, 22:39
                    a co Ty (ta: qoorva) autostopem po Polsce z panienkami jezdziles?
                    • kupferwanzebaum Re: Mustafa, wstydz sie tak klac! 14.11.03, 22:42
                      goidbaum napisała:

> a co Ty (ta: qoorva) autostopem po Polsce z panienkami jezdziles?

Tagjezd, niewolno, kurwa, przeklinac, tusom damy !!!
                • Gość: jewhater Re: drodzy polacy IP: *.clvdoh.adelphia.net 14.11.03, 23:54
                  jews are parasites. kill them all now.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka