Dodaj do ulubionych

Sędziowie-zakładnicy uwolnieni po akcji policji...

IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 18.11.03, 14:12
droga gazeto!
nie w 'istambule' tylko w 'istanbule'... przez 'm' to sie
polska nazwe: 'stambuł' pisze...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ksenon ooo..skąd masz takie informacje ??? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 18.11.03, 14:41
      • Gość: piotr.ny W KONSTANTYNOPOLU IP: 216.223.52.* 18.11.03, 15:23
        • Gość: meerkat W BIZANCJUM!!! IP: 152.75.142.* 18.11.03, 15:38
          W BIZANCJUM!
          • Gość: monio Czy ktos z Was ...? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.11.03, 15:42
            Czy ktos z Was (oprocz Wierciocha, bo slusznie prawi), do szkoly
            w ogole chodzil? A moze mial pod gorke, ten co glupio pyta?
            • Gość: Starszy pilnikowy Ja chodziłem do zawodówki i się nie wstydzę! IP: *.chello.pl 18.11.03, 16:28
              Gość portalu: monio napisał(a):

> Czy ktos z Was (oprocz Wierciocha, bo slusznie prawi), do
              szkoly
              > w ogole chodzil? A moze mial pod gorke, ten co glupio pyta?

U nasz w klasie majster mówił tak: Te, Jędrek weź śtamajze i
              łodkręć te szrube. No to ja wziełem te śtamajze i odkrencam te
              śrube.... i w tym momencie przychodzi derektor szkoły a jakże
              pod krawatem i sie mnie pyta co robie? Ja mu mówie: łodkęcam
              śtamajzą śrube, a derektor do mnie: mówi sie SZtamajzą głąbie
              jeden! Ale wszyscy wiedzieli o co chodzi! Aby język giętki......
              • Gość: piotr.ny a uzywales holajzy? IP: 216.223.52.* 18.11.03, 16:49
            • Gość: Ksenon A może ty opuszczałeś lekcje j. polskiego zbyt często IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 18.11.03, 18:32
              ???
      • Gość: USA=QURVA USA OTWORZYLO PUSZKE PANDORY IP: *.ght.iadfw.net 18.11.03, 18:18
        Namieszal ten oszolom Bush w Iraku, Afganistanie, to teraz sie
        miele w Turcji.
        Bush powinien isc pod Trybunal Miedzynarodowy.
        • Gość: kakadupapuga Re: USA OTWORZYLO PUSZKE PANDORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:56
          Aleś ty głupi. W waszej podstawówce historii nie uczyli, a może dopiero od 5
          klasy i sie nie załapałeś?
    • Gość: AM WOLNY KURDYSTAN! IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 18.11.03, 18:35
      • Gość: wqrwiony2 Re: Kraków pozdrawia Biskupin - dzięki za IP: *.crowley.pl 18.11.03, 21:26
        trzeźwość w tej nawale grafomanii - niektórzy zapomnieli, o co
        chodzi w wątku.
      • Gość: politolog Co to za panstwo: KURDYSTAN???? IP: *.cvx.algx.net 19.11.03, 00:31
        • Gość: marynat Re: Co to za panstwo: KURDYSTAN???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 02:10
          Dzielny, ciężko doświadczony naród. Nasz naturalny sojusznik, też sobie
          krzepią serca opowieściami jak to kiedyś napieprzali Turków. Tyle że od
          drugiej strony. Lengyelország też głupio brzmi, a jednak takie państwo
          istnieje. Wierzę, że i Kurdowie wybiją sie na niepodległość. Tego im życzę.
          • Gość: meerkat Re: Co to za panstwo: KURDYSTAN???? IP: 152.75.142.* 19.11.03, 15:55
            Dorgi marynacie!

Panstwa o nazwie Kurdystan nigdy nie było i najprawdopodobniej nie będzie.
            Przyczyna jest b. prosta: Kurdowie żyją na terenie Turcji, Iraku,Iranu a także
            paru innych krajów. Zaden z nich nie sceduje ziemi na rzeczy utworzenia
            państwa, którego NIDY NIE BYŁO! Zal mi Kurdów, ale jeśli zaczną za bardzo
            podskakiwać, dostaną w kość od wszystkich trzech krajów działających wspólnie
            we wspólnym celu.
            • Gość: Aron Meerkat ty nieuku! - i nie zmienia się nic IP: *.alfa.pl 19.11.03, 17:35
              Ty debilu - Polski też długo nie było a jednak jest!!! Kurdowie
              nie mają mieć państwa tylko dlatego, że dotąd go nie mieli??? Co
              ty wogóle za brednie wypisujesz??? Od tych hamburgerów i
              shake'ów całkiem na mózg ci padło??? Co jedna twoja wypowiedź to
              głupsza.

PS. A tak a propos to Kurdowie żyją obecnie w
              Turcji,Iraku,Iranie,Syrii,Armenii-teraz będziesz już wiedział
              nieuku
    • Gość: wqrwiony2 Re: naucz się polskiej wersji IP: *.crowley.pl 18.11.03, 21:23
      Gość portalu: Wiercioch napisał(a):

> droga gazeto!
      > nie w 'istambule' tylko w 'istanbule'... przez 'm' to sie
      > polska nazwe: 'stambuł' pisze...
      • Gość: meerkat Turcy zrobia terrorystom kesim! :))) IP: *.cvx.algx.net 18.11.03, 22:39
        Nazwa nie wazna! Skutek wazny! Jeszcze gorzej powiedzie sie arabusom , ktorzy
        probowac beda zdestabilizowac jedyne swieckie panstwo o muzulmanskiej ludnosci.
        Turcy ich najpierw wieprzowina nafaszeruja, potem wleja w gardla smole, potem
        wydlubia oczka i jezyczek skroca, i wreszcie, jak im sie znudzi rzuca psom na
        pozarcie. A potem pokornie wysluchaja europejskich pouczen o "prawach
        czlowieka".
        Zly cel atakow sobie al-Qaida wybrala, oj zly! :)))
        • Gość: chris Re: Turcy zrobia terrorystom kesim! :))) IP: *.if.uj.edu.pl 19.11.03, 10:11
          Dlaczego nikt z dyskutantow nie zauwazyl, ze wbrew nadtytulowi artykulu to NIE
          BYL NIEUDANY ATAK TERRORYSTYCZNY!!! Kurdowie mieli mnostwo czasu, zeby
          pozabijac funkcjonariuszy rzadu, ktory ich gnebi, ale nikomu najmniejszej
          krzywdy nie zrobili. Nie mowie juz o idiocie, ktory wina za to (jak i za
          wszystko) obarcza USA, ale stawianie znaku rownosci miedzy nieszkodliwa
          demonstracja i atakiem terrorystycznym al-Kaidy to naprawde idiotyzm.
          Sprobujcie czytac, co komentujecie!
          chris

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka