Gość: Wiercioch IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.1.* 18.11.03, 14:12 droga gazeto! nie w 'istambule' tylko w 'istanbule'... przez 'm' to sie polska nazwe: 'stambuł' pisze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ksenon ooo..skąd masz takie informacje ??? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 18.11.03, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monio Czy ktos z Was ...? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.11.03, 15:42 Czy ktos z Was (oprocz Wierciocha, bo slusznie prawi), do szkoly w ogole chodzil? A moze mial pod gorke, ten co glupio pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy pilnikowy Ja chodziłem do zawodówki i się nie wstydzę! IP: *.chello.pl 18.11.03, 16:28 Gość portalu: monio napisał(a): > Czy ktos z Was (oprocz Wierciocha, bo slusznie prawi), do szkoly > w ogole chodzil? A moze mial pod gorke, ten co glupio pyta? U nasz w klasie majster mówił tak: Te, Jędrek weź śtamajze i łodkręć te szrube. No to ja wziełem te śtamajze i odkrencam te śrube.... i w tym momencie przychodzi derektor szkoły a jakże pod krawatem i sie mnie pyta co robie? Ja mu mówie: łodkęcam śtamajzą śrube, a derektor do mnie: mówi sie SZtamajzą głąbie jeden! Ale wszyscy wiedzieli o co chodzi! Aby język giętki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksenon A może ty opuszczałeś lekcje j. polskiego zbyt często IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.31.* 18.11.03, 18:32 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA=QURVA USA OTWORZYLO PUSZKE PANDORY IP: *.ght.iadfw.net 18.11.03, 18:18 Namieszal ten oszolom Bush w Iraku, Afganistanie, to teraz sie miele w Turcji. Bush powinien isc pod Trybunal Miedzynarodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadupapuga Re: USA OTWORZYLO PUSZKE PANDORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:56 Aleś ty głupi. W waszej podstawówce historii nie uczyli, a może dopiero od 5 klasy i sie nie załapałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Re: Kraków pozdrawia Biskupin - dzięki za IP: *.crowley.pl 18.11.03, 21:26 trzeźwość w tej nawale grafomanii - niektórzy zapomnieli, o co chodzi w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Co to za panstwo: KURDYSTAN???? IP: *.cvx.algx.net 19.11.03, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Re: Co to za panstwo: KURDYSTAN???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 02:10 Dzielny, ciężko doświadczony naród. Nasz naturalny sojusznik, też sobie krzepią serca opowieściami jak to kiedyś napieprzali Turków. Tyle że od drugiej strony. Lengyelország też głupio brzmi, a jednak takie państwo istnieje. Wierzę, że i Kurdowie wybiją sie na niepodległość. Tego im życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Co to za panstwo: KURDYSTAN???? IP: 152.75.142.* 19.11.03, 15:55 Dorgi marynacie! Panstwa o nazwie Kurdystan nigdy nie było i najprawdopodobniej nie będzie. Przyczyna jest b. prosta: Kurdowie żyją na terenie Turcji, Iraku,Iranu a także paru innych krajów. Zaden z nich nie sceduje ziemi na rzeczy utworzenia państwa, którego NIDY NIE BYŁO! Zal mi Kurdów, ale jeśli zaczną za bardzo podskakiwać, dostaną w kość od wszystkich trzech krajów działających wspólnie we wspólnym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Meerkat ty nieuku! - i nie zmienia się nic IP: *.alfa.pl 19.11.03, 17:35 Ty debilu - Polski też długo nie było a jednak jest!!! Kurdowie nie mają mieć państwa tylko dlatego, że dotąd go nie mieli??? Co ty wogóle za brednie wypisujesz??? Od tych hamburgerów i shake'ów całkiem na mózg ci padło??? Co jedna twoja wypowiedź to głupsza. PS. A tak a propos to Kurdowie żyją obecnie w Turcji,Iraku,Iranie,Syrii,Armenii-teraz będziesz już wiedział nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 Re: naucz się polskiej wersji IP: *.crowley.pl 18.11.03, 21:23 Gość portalu: Wiercioch napisał(a): > droga gazeto! > nie w 'istambule' tylko w 'istanbule'... przez 'm' to sie > polska nazwe: 'stambuł' pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Turcy zrobia terrorystom kesim! :))) IP: *.cvx.algx.net 18.11.03, 22:39 Nazwa nie wazna! Skutek wazny! Jeszcze gorzej powiedzie sie arabusom , ktorzy probowac beda zdestabilizowac jedyne swieckie panstwo o muzulmanskiej ludnosci. Turcy ich najpierw wieprzowina nafaszeruja, potem wleja w gardla smole, potem wydlubia oczka i jezyczek skroca, i wreszcie, jak im sie znudzi rzuca psom na pozarcie. A potem pokornie wysluchaja europejskich pouczen o "prawach czlowieka". Zly cel atakow sobie al-Qaida wybrala, oj zly! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Turcy zrobia terrorystom kesim! :))) IP: *.if.uj.edu.pl 19.11.03, 10:11 Dlaczego nikt z dyskutantow nie zauwazyl, ze wbrew nadtytulowi artykulu to NIE BYL NIEUDANY ATAK TERRORYSTYCZNY!!! Kurdowie mieli mnostwo czasu, zeby pozabijac funkcjonariuszy rzadu, ktory ich gnebi, ale nikomu najmniejszej krzywdy nie zrobili. Nie mowie juz o idiocie, ktory wina za to (jak i za wszystko) obarcza USA, ale stawianie znaku rownosci miedzy nieszkodliwa demonstracja i atakiem terrorystycznym al-Kaidy to naprawde idiotyzm. Sprobujcie czytac, co komentujecie! chris Odpowiedz Link Zgłoś