goldbaum 28.11.03, 16:32 Talmudysci twierdza, ze nie bo przeciez nikogo nie zabil wlasnymi rekami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieatak Re: Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? 28.11.03, 16:37 jezus chrystus wiekszym byl i jest morderca.. a kurwa tez nikogo nie zabil..wypierdalac.. Odpowiedz Link Zgłoś
epi96 ON TEPIL TYLKO SEMICKIE KARALUCHY. 01.12.03, 14:08 Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? OCZYWISCIE NIE BYL. ON BYL TYLKO EXTERMINATOR. ON TEPIL TYLKO SEMICKIE KARALUCHY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 28.11.03, 16:39 Czy tobie balwanie placa za te bzdety? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? 28.11.03, 16:46 a co nie wierzysz balwanie, ze talmudysci za "masowego morderce" uwazaja tylko tego, ktory morduje "wlasnorecznie", balwanie? Nie wierzysz? Naprawde, balwanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSKAR Re: Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? IP: *.cust.bezeqint.net 30.11.03, 23:17 AHA GOLDMANIE, TY ZACZYNASZ TEZ BYC SPECEM OD TALMUDU? ZOSTAW TO TITUSOWI. ON JEST LEPSZY OD CIEBIE W TEJ DZIEDZINIE. CHYBA, ZE WZIELES SZYBKI KURS U TEGO ZNAWCY I PALICIE NA ROTACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do oskara IP: 194.90.65.* 01.12.03, 08:23 nu, przeciez wiesz, ze goldbaumek to specjalista od dany... :) on chce tu sprowokowac nastepna dyskusje o 5-letnich dzieciakach, ktore sa juz sa mordercami, to wszystko... :) nu, oskar, dear, daj mu szanse, inaczej bedzie mial zepsuty dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: do oskara 01.12.03, 11:24 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, przeciez wiesz, ze goldbaumek to specjalista od dany.. Nu, a ja widze, ze ty specjalistka od goldbauma? > on chce tu sprowokowac nastepna dyskusje o 5-letnich dzieciakach, ktore sa > juz sa mordercami. Te "dzieciaki" to wg. Talmudystow takich jak ty to nie tylko mordercy. To przeciez "MASOWI" mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? 01.12.03, 11:21 Nie oskar, nie jestm znawca Talmudu ale to co pisze tytus pasuje jak ulal do tego, co ty i cala ta reszta serwujecie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala polaczek, zanwca od klozetow, o Talmudzie lewi IP: *.rdu.bellsouth.net 30.11.03, 23:38 jak przystalo na polskiego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 goldi ? 01.12.03, 00:02 A jak mozna nazwac goscia ktory posrednio odpowiedzialny jest za smierc ponad 50 mln, ludzi ? Debilowaty busch-niedorozwoj tez swymi rekoma nie zarzyna ludzi ale dzieki niemu gineli, gina i jeszce zginie wiele tysiecy niewinnych ludzi. Wiekszosc to kobiety i dzieci , tak bylo w Jugoslawii, Afghanistanie i teraz w Iraku i cholera wie gdzie bedzie mordowal ten parafron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: goldi ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 07:52 W czasie rozwalania Serbii prezydentem był Clinton. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Czy Adolf Hitler byl masowym morderca? 01.12.03, 08:02 Nie on byl z Polskiego pochodzenia( babcia) i kochal polakow dal im Gnenerla gouvermnet i dla nich mordowal polskich zydow ! nie znosil miesa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uastas Adolf byl cool,bo zabil duzo zydow IP: *.bchsia.telus.net 01.12.03, 08:19 zabil tez duzo Polakow, i tego mu nigdy nie wybaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Adolf byl cool,bo zabil duzo zydow 01.12.03, 13:14 Gość portalu: uastas napisał(a): > zabil tez duzo Polakow, i tego mu nigdy nie wybaczymy. Jaki interse zrobilscie zabil 3 Mil Polakow i dostaliscie 1/3 reichu my dostalismy niemieckie towary jako wiedergutmachung. Moja mamy dostala 5000 Dm zato ze ja mordowali i byli w Gettcie moja propozycja do Niemcow zabija wam cala rodzine i natychmiast zaplace wam 5001 DM nie zgodzili sie na ten biznes Odpowiedz Link Zgłoś
pioggia Re: Adolf byl cool,bo zabil duzo zydow 01.12.03, 14:08 fredzio54 napisał: > Gość portalu: uastas napisał(a): > > > zabil tez duzo Polakow, i tego mu nigdy nie wybaczymy. > Jaki interse zrobilscie zabil 3 Mil Polakow i dostaliscie 1/3 reichu > my dostalismy niemieckie towary jako wiedergutmachung. > Moja mamy dostala 5000 Dm zato ze ja mordowali i byli w Gettcie > moja propozycja do Niemcow > zabija wam cala rodzine i natychmiast zaplace wam 5001 DM > nie zgodzili sie na ten biznes przyznam że niewiele z tego rozumiem. To jakiś slang? Najpierw naucz się polskiego a później proszę - wyraź swą opinię na polskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Adolf byl cool,bo zabil duzo zydow 01.12.03, 14:11 pioggia napisał: > fredzio54 napisał: > > > Gość portalu: uastas napisał(a): > > > > > zabil tez duzo Polakow, i tego mu nigdy nie wybaczymy. > > Jaki interse zrobilscie zabil 3 Mil Polakow i dostaliscie 1/3 reichu > > my dostalismy niemieckie towary jako wiedergutmachung. > > Moja mamy dostala 5000 Dm zato ze ja mordowali i byli w Gettcie > > moja propozycja do Niemcow > > zabija wam cala rodzine i natychmiast zaplace wam 5001 DM > > nie zgodzili sie na ten biznes > > przyznam że niewiele z tego rozumiem. To jakiś slang? Najpierw naucz się > polskiego a później proszę - wyraź swą opinię na polskim forum. Szkoda ze nie rozumiesz Ale polacy po II WS sie zbogacili 1/3 Niemieckiego Reichu dostali a my tylko niemieckie towary.Ja wolalbyl niemcow zamordowac byc bezkarny i im towary poslac. Compri ! Odpowiedz Link Zgłoś