IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 11:44
dzisiaj podano na cnn, ze amerykanski zolnierz w iraku postrzelil w noge
5-letniego chlopca, ktory celowal do niego z karabinu. to podalo cnn, nie ja.
to juz bardziej wiarygodne. wiec moze zmienisz zdanie o tym, ze klamalam?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus 7 lat...nie 5... 29.11.03, 13:59
      • Gość: jarek Jak w wieku 7 lat dzieczynki u nich sa juz dojzale IP: *.fastres.net 29.11.03, 14:15
        to tez 7 letni chlopiec moze nacisnac na spust...Trzyzby u nich sprzedawali bron
        nieletnim...
      • Gość: dana33 Re: 7 lat...nie 5... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 16:26
        nu, moze, czytalam to co napisane na dole obrazu na cnn, a co to za roznica 5 a
        7? taka wielka?
        • Gość: mirmil buhahahahahahahahahahahahahhahaah IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 16:54
          niezla jestes.

a jaka jest roznica miedzy 5 a 3latkiem? taka sama jak miedzy 5 a 7latkiem. to
          moze teraz nadawaj, ze palestynskie 3latki to masowi mordercy. potem mozesz
          zejsc do 1 roku, a potem juz od razu do ciazy :DDDDDD

paranoja, danka, paranoja.
          • Gość: dana33 Re: buhahahahahahahahahahahahahhahaah IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 16:57
            nu, mirmil masz racje, ale uciebie ta paranoja, kompletna. nie daj bog, zeby cos
            sie nie zgadzalo w twoich wyobrazeniach, nie? to wtedy paranoja u innych. u
            ciebie? co cus nagle? u ciebie nigdy. oj mirmil mirmil.....
            • Gość: mirmil Re: buhahahahahahahahahahahahahhahaah IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 17:08
              jak na razie to wyobrazenia chyba sa twoje, bo jakos tych masowych 5letnich
              mordercow nie widac...

a moze ci ktos opowiadal?
    • Gość: mirmil nasuwa mi sie takie pytanie: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 15:17
      czy jesli zostanie gdzies zlapany 5 letni zyd morderca, to bedziesz uwazala za
      udowodnione twoje aberracje o "palestynskich 5letnich masowych mordercach"???
      • Gość: dana33 Re: nasuwa mi sie takie pytanie: IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 16:19
        nu, mirmil, ile bym takich nie znalazla, ile by cnn, bbc, ap, reuters itd itd
        nie podawali, nigdy wam nie bedzie dostatecznie nie? byly takie wypadki u nas w
        1982, teraz masz irak, in between ksztalca ich, trenuja, a 12-14 letnie sa u nas
        lapane w drodze do zamachow, ale oczywiscie, to ci nie wystarcza. nu, ty znasz
        swoja prawde, a ja znam swoja. good day.
        • Gość: dana33 Re: nasuwa mi sie takie pytanie: IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 16:24
          nu, jeszcze jedno, mirmil. u nas tymczasem nie zlapano nawet jednego mordercy
          piecioletniego, ok? nawet nie jednego. tez nie ma obozo treningowych dla takich,
          tez nie dostaja broni do reki zanim nie skoncza 18 lat i nie ida do wojska.
          jeszcze ciagle nie widzisz roznicy, ja wiem. nu, juz dawno wiem rowniez, ze
          nigdy nie znajdziecie roznicy. bo sie patrzycie w niewlasciwym kierunku. zoll zejn.
          ale tak osobiscie, to sie zastanawiam, jak nazwac czlowieka, ktory nigdy, ale to
          nigdy nie umie opowiedziec normalnie. moglez przeciez wogole nie dopisywac sie
          do tego watka. opn byl tylko dla cccp. ale nie, przeciez bys nie spal spokojnie,
          nie wymyslajac takiej idiotycznej odpowiedzie. co by bylo, gdyby.... gdyby i u
          nas byli tacy mordercy piecioletni, to ja bym sie nie oburzala na arabskich.
          ale tego ty tez nie rozumiesz. dosyc ograniczony jestes, musze powiedziec, w
          sposobie myslenia.
          • Gość: mirmil oj, dana, dana IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 16:49
            sama odpowiadasz na posty skierowane nie do ciebie a do mnie, a potem sie
            skarzysz na to samo. chybokrysia?
            • Gość: dana33 oj mirlmil mirmil IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 16:59
              ja odpowiadam, jak mam cos do powiedzenia. ty odpowiadasz, jak mozesz
              sprowokowac. nudzi ci sie?
              • Gość: Nihil Jakby tu was pogodzic? IP: *.72.64.246.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 17:03
                > Mirmil, ile zjadles czosnku dzisiaj?

> Dana, czas na nastepny...zabek!
                • Gość: dana33 do nihilka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 17:22
                  nu, mnie z mirmilem nawet czosnek nie laczy. niech mi tachles cos zarzuci, ok.
                  ale zaprzeczanie faktom? nu, szkoda slow.
                  a nastepny zabek to ja moge dopiero za kilka dni, napisalem 5 dni w lodowce. nu,
                  to dzisiaj jest 2 dzien... licze, bo sie nie moge doczekac probowania.... juz
                  synus przylecial dzisiaj ze sloiczkiem w reku i si zapytal "co to?", jak dostal
                  odpowiedz, ze dopiero w przyszlym tygodniu moze poprobowac . to w oczach
                  zobaczylam rozpacz, niezrozumienie i gdzies z tylu oka wyrazne zastanowienie,
                  "jak tu oszukac mame i sprobowac teraz"... :)
                  • Gość: Nihil Re: do nihilka IP: *.72.64.246.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 17:38

Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, mnie z mirmilem nawet czosnek nie laczy. niech mi tachles cos zarzuci,
                    ok.
                    > ale zaprzeczanie faktom? nu, szkoda slow.
                    > a nastepny zabek to ja moge dopiero za kilka dni, napisalem 5 dni w lodowce.
                    nu
                    > ,
                    > to dzisiaj jest 2 dzien... licze, bo sie nie moge doczekac probowania.... juz
                    > synus przylecial dzisiaj ze sloiczkiem w reku i si zapytal "co to?", jak
                    dostal
                    > odpowiedz, ze dopiero w przyszlym tygodniu moze poprobowac . to w oczach
                    > zobaczylam rozpacz, niezrozumienie i gdzies z tylu oka wyrazne zastanowienie,
                    > "jak tu oszukac mame i sprobowac teraz"... :)

> Czosnek nalezy konsumowac wowczas szczegolnie, kiedy sprawy zydowskie sie
                    roztrzasa. Rozjasnia w glowie...

> Z tego, na co sie zanosi, polecam zrobic jeden sloiczek codziennie, bo
                    bedzie tragedia po pieciu dniach i bedzie ona trwala kolejne piec dni. No a
                    nie ma nic tragiczniejszego jak mlodziak zydowski z lzami w oczach...
                    • Gość: dana33 Re: do nihilka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 17:43
                      nu, zapomniales dodac: "jak mlodziak zydowski ze lzami w oczach...." z powodu
                      czosnku, wot szto :)
                    • Gość: Nihil Re: od nihilka IP: *.72.64.246.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 17:44
                      > Ja tez mialem lzy w oczach gdy udalem sie rano na ...osla lawke i nie
                      znalazlem tam nic od Ciebie...
                      • Gość: dana33 Re :od nihilka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 17:47
                        rega, rega, rano ja czytalam ksaizke, (tez mi sie zdarza), zaraz ide na osla i
                        sprawdze, za co cie tam posadzili.... :)
                        • Gość: Nihil W rycerskim nastroju... IP: *.72.64.246.Dial1.Orlando1.Level3.net 29.11.03, 17:51
                          >... bedzac(zapewnie dlatego ze tak okropnie zimno tutaj...), oszczedzam Tobie
                          tych wysokich obcasow:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9340102&a=9378334
                          • Gość: dana33 do nihilka IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 18:36
                            nu, otworzylam nowy watek, do ciebie, pewnie nie zauwazyles.... :(
              • Gość: mirmil Re: oj mirlmil mirmil IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 17:12
                > ja odpowiadam, jak mam cos do powiedzenia.

;)

a to sie ubawilem :)

teraz to chyba zamiast "do powiedzenia" masz "do udowodnienia", ale to ostatnie
                jakos ci nie wychodzi....
        • Gość: mirmil ale my przeciez chcemy sie przekonac IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 16:47
          ze palestynskie 5latki to masowi mordercy!!! tylko ty jakos nie chcesz sie
          podjac tego zadania.

no jak narazie to bbc,cnn, reuters itd itp zadnego takiego przypadku nie podaly.
          co jest dosc dziwne, biorac pod uwage masowosc tego zjawiska...
          • Gość: dana33 Re: ale my przeciez chcemy sie przekonac IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 17:03
            nu, wlasnie ze cnn podalo, ale ten pieciolatek, to celowal w tego amerykanskiego
            zolnierza, to przeciez tylko sie bawil nie? czy tez moze cnn klamie? i ten
            amerykanin nie zrozumial zabawy, idiota, i zamiast sie pobawic, to strzelil...
            nu, powinien sie dac zabic, nie?
            a te reszta agencji prasowych ktore podalam, to bylo dla przykladu. bo widze, ze
            ni zrozumiales, mirmilku. nu, juz ci napisalam zdaje sie, ze duzo nie rozumiesz.
            nie wszystkim dano, tobie nie dano.
            • Gość: mirmil Re: ale my przeciez chcemy sie przekonac IP: *.uBRgrb01.supercable.es 29.11.03, 17:17
              > e
              > ni zrozumiales, mirmilku. nu, juz ci napisalam zdaje sie, ze duzo nie rozumiesz
              > .
              > nie wszystkim dano, tobie nie dano.

zgadza sie. wielu rzeczy nie rozumiem: dlaczego hitler zagazowal zydow, dlaczego
              zydzi gnebia palstynczykow, dlaczego dana klamie w zywe oczy mowiac o
              palestynskich 5letnich mordercach.

i boje sie ludzi, ktorzy takie rzeczy "rozumieja", potrafia uzasadnic,
              twierdzic, ze to dobrze, w porzadku, itp.
            • marcus_crassus on mial 7 lat a nie 5 29.11.03, 17:19
              info.onet.pl/835279,12,1,0,120,686,item.html
              poza tym jak juz kiedys mowilem - owszem - dzieci,szczegolnie w azji tworza
              nawet cos w rodzaju grup paramilitarnych ktore maja na swoim kacie wiele
              morderstw i zabojstw,dalem nawet linki do prasy wojskowej na ten temat
              kiedys...

ale jednak nie da sie ukryc ze formacje takie zasilane sa glownie przez
              dzieciaki w wieku 11/15 lat-to juz nastolatki a nie dzieci bardziej...

dana.nie bron tezy o 5 latkach jako "masowych mordercach"bo jest po prostu nie
              do obrony,tak samo jak nie do obrony byloby gdyby mirmil tlumaczyl ze 15 letni
              palestynczycy sa z cala pewnoscia od gory do dolu swietymi aniolkami spiacymi
              z misiami pod poduszka...

ale po prostu obrona twierdzenia o "masowych" mordercach w wieku 5 lat jest
              absurdalna...masowy morderca to ktos kto masowo morduje ludzi :)))))))

litosci - to przypomina jakas scene z filmu animowanego gdy 5 letni gowniarz w
              stroju rambo z petem w ustach i kalaszem oraz rpg zasuwa przez izraelskie
              ulice masakrujac przy okazji setki nadbiegajacych zolnierzy IDF...

a mowiac inaczej - zaden adwokat nie wzialby Twojej sprawy - jest nie do
              wygrania...
              • Gość: dana33 Re: on mial 7 lat a nie 5 IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 29.11.03, 17:31
                nu, ja nic nie bronie, bo nie jestem o nic oskarzona, to jedno. po drugie
                wyraznie napisalam na poczatku tej idiotycznej dyskusji, ze dla mnie, jak 5latek
                zabija jednego czlowieka, to juz masa. po trzecie, to w 1982 w libanie bylo pare
                takich wypadkow, i jak rzucali granat w grupe zolnierzy i ranili i zabijali
                paru, to juz masa, na takich dzieciakow. to co sie dzieje teraz, to fakt, ze
                mirmil & co nie sa gotowi przyznac, ze nawet JEDEN taki wypadek mial miejsce.
                nawet dzisiaj, kiedy trabi o tym cnn, to tez nie jest dla nich dostateczne.
                jakby rzeczywiscie bylo cos takiego, ze smarkacz lata po ulicach i wybija x
                osob, to i tak w oczach mirmila to bylaby zydowska prowokacja. nu, nic nie
                zmienie, wiem. ale tez wiem, ze tacy smarkacze istnieja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka