Dodaj do ulubionych

ADMIN, ZEPSULES MI WEEKEND!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 22:45
Ja mialem wczoraj piwo uszykowane przy kompie, fistaszki, a ty zabanowales nas
wszystkich radykalnie, ze tylko jakies glupie komunikaty wyskakiwaly zamiast
forum!!!!! To sie wczoraj zle dla mnie skonczylo, bo musialem wlaczyc telewizor
i sie przy nim oglupilem, oby nie na stale. POPRAW SIE!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Egon Re: ADMIN, ZEPSULES MI WEEKEND!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 26.01.02, 23:47
      Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Ja mialem wczoraj piwo uszykowane przy kompie, fistaszki, a ty zabanowales nas
      > wszystkich radykalnie, ze tylko jakies glupie komunikaty wyskakiwaly zamiast
      > forum!!!!! To sie wczoraj zle dla mnie skonczylo, bo musialem wlaczyc telewizor
      >
      > i sie przy nim oglupilem, oby nie na stale. POPRAW SIE!!!!!!!!

No i prosze do czego doszlo ? Ja myslalem,ze mnie Zsypek podkablowal i za to
      mnie zabanowano ! Ze zlosci rozdeptalem kompa,kopiarke tez,a monitor oplulem !
      Rano zlosc mi minela,chcialem sprawdzic co nowego na forum,a siostra juz zdazyla
      te szczatki na garbage wyrzucic ! Myslalem,ze sie wsciekne,musialem kupic
      nowego kompa(wszystkie moje pieniadze z Chanukka wydalem),wcale nie zaluje,bo
      teraz tak szybko mi pracuje,ze nawet palcami stukac nie musze,tylko mowie do
      mikrofonu,a na ekranie to sie w formie postu wyswietla ! He he he ! Teraz
      nareszcie odciski z palcow mi znikna ! Niech zyje Ameryka i jej technika !
      • Gość: Zsypek Re: ADMIN, ZEPSULES MI WEEKEND!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:26
        Gość portalu: Egon napisał(a):

> No i prosze do czego doszlo ? Ja myslalem,ze mnie Zsypek podkablowal i za to
        > mnie zabanowano ! Ze zlosci rozdeptalem kompa,kopiarke tez,a monitor oplulem !
        > Rano zlosc mi minela,chcialem sprawdzic co nowego na forum,a siostra juz zdazyl
        > a
        > te szczatki na garbage wyrzucic ! Myslalem,ze sie wsciekne,musialem kupic
        > nowego kompa(wszystkie moje pieniadze z Chanukka wydalem),wcale nie zaluje,bo
        > teraz tak szybko mi pracuje,ze nawet palcami stukac nie musze,tylko mowie do
        > mikrofonu,a na ekranie to sie w formie postu wyswietla ! He he he ! Teraz
        > nareszcie odciski z palcow mi znikna ! Niech zyje Ameryka i jej technika !

A monitor czym czysciles? Jezorem?
        • Gość: Egon Re: ADMIN, ZEPSULES MI WEEKEND!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 02:35

> Gość portalu: Egon napisał(a):
          >
          >
          > > No i prosze do czego doszlo ? Ja myslalem,ze mnie Zsypek podkablowal i za
          > to
          > > mnie zabanowano ! Ze zlosci rozdeptalem kompa,kopiarke tez,a monitor oplul
          > em !
          > > Rano zlosc mi minela,chcialem sprawdzic co nowego na forum,a siostra juz z
          > dazyl
          > > a
          > > te szczatki na garbage wyrzucic ! Myslalem,ze sie wsciekne,musialem kupi
          > c
          > > nowego kompa(wszystkie moje pieniadze z Chanukka wydalem),wcale nie zaluje
          > ,bo
          > > teraz tak szybko mi pracuje,ze nawet palcami stukac nie musze,tylko mowie
          > do
          > > mikrofonu,a na ekranie to sie w formie postu wyswietla ! He he he ! Teraz
          >
          > > nareszcie odciski z palcow mi znikna ! Niech zyje Ameryka i jej technika !
          >
          > A monitor czym czysciles? Jezorem?

Przezroczysta pasta do butow,aby bardziej ostrych kolorow nabral,he he,he.
          • Gość: Egon A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 02:47
            Jaki numer trampek,Quickly nosi? Dzisiaj rano,poszedlem mego dobermana do
            ogrodka na spacer wyprowadzic i on zaczal szczekac i gonic dookola domu jakies
            nieksztaltne,male stworzenie z duzymi oczami.Ale ta bestia szybsza byla i z
            wielkim piskiem ogrodzenie przeskoczyla ,w sina dal uciekajac. Na sniegu,jak w
            formie odbily sie trampki o rozmiarze 3 1/2 ! To mogla byc ta bestia z
            Australii,bo wlasnie na urlop wyjechala. Mow Zsypek,co wiesz o nim! RIGHT NOW!
            Mow gdzie on wyjechal,bo cala noc spac nie bede ?!
            • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:56

> Jaki numer trampek,Quickly nosi? Dzisiaj rano,poszedlem mego dobermana do
              > ogrodka na spacer wyprowadzic i on zaczal szczekac i gonic dookola domu jakies
              > nieksztaltne,male stworzenie z duzymi oczami.Ale ta bestia szybsza byla i z
              > wielkim piskiem ogrodzenie przeskoczyla ,w sina dal uciekajac. Na sniegu,jak w
              > formie odbily sie trampki o rozmiarze 3 1/2 ! To mogla byc ta bestia z
              > Australii,bo wlasnie na urlop wyjechala. Mow Zsypek,co wiesz o nim! RIGHT NOW!
              >
              > Mow gdzie on wyjechal,bo cala noc spac nie bede ?!

Nie chce cie martwic, Egon, ale sa dwie mozliwosci:

1. to nieksztaltne male stworzenie z duzymi oczami to kotka w ostatnich dniach
              ciazy, ktora pod twoimi schodami sie zalegnie i bedziesz mial duzo malych kotkow,
              a twoj doberman zapadnie ciezko na nerwice.

2. to byl quickly we wlasnej osobie, ktory udaje ze jest w podrozy sluzbowej, a w
              rzeczywistosci sie w twoim ogrodku zakrada w charakterze pajeczarza. A pajeczarz
              to jest taki ktos, co sie na lewo do twojej sieci elektrycznej i telefonicznej
              podpina, zeby na twoj koszt balangi elektryczne w swoim domu robic oraz dzwonic
              na sex telefon.

• Gość: Egon Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 03:11

>
                > > Jaki numer trampek,Quickly nosi? Dzisiaj rano,poszedlem mego dobermana do
                >
                > > ogrodka na spacer wyprowadzic i on zaczal szczekac i gonic dookola domu ja
                > kies
                > > nieksztaltne,male stworzenie z duzymi oczami.Ale ta bestia szybsza byla i
                > z
                > > wielkim piskiem ogrodzenie przeskoczyla ,w sina dal uciekajac. Na sniegu,j
                > ak w
                > > formie odbily sie trampki o rozmiarze 3 1/2 ! To mogla byc ta bestia z
                > > Australii,bo wlasnie na urlop wyjechala. Mow Zsypek,co wiesz o nim! RIGHT
                > NOW!
                > >
                > > Mow gdzie on wyjechal,bo cala noc spac nie bede ?!
                >
                > Nie chce cie martwic, Egon, ale sa dwie mozliwosci:
                >
                > 1. to nieksztaltne male stworzenie z duzymi oczami to kotka w ostatnich dniach
                > ciazy, ktora pod twoimi schodami sie zalegnie i bedziesz mial duzo malych kotko
                > w,
                > a twoj doberman zapadnie ciezko na nerwice.
                >
                > 2. to byl quickly we wlasnej osobie, ktory udaje ze jest w podrozy sluzbowej, a
                > w
                > rzeczywistosci sie w twoim ogrodku zakrada w charakterze pajeczarza. A pajeczar
                > z
                > to jest taki ktos, co sie na lewo do twojej sieci elektrycznej i telefonicznej
                > podpina, zeby na twoj koszt balangi elektryczne w swoim domu robic oraz dzwonic
                >
                > na sex telefon.
                >

Tak,to byl on. Kotka ciezarna by mi drutow telefonicznych nie przezarla. Zadzwon
                do tego durnia na komorke,powiedz mu,zeby omijal moj dom z daleka. Dokupilem 2
                rotweilery,jak ten pajac mojej rady nie poslucha,to w majtkach postrzepionych do
                swojej kochanej Australii wroci.A o reszcie jajec jego ,nie wspomne nawet,bo on
                ich sam juz wiecej na oczy swoje nie ujrzy. OK, Zsypek?
                • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: 204.99.158.* 27.01.02, 03:21
                  >
                  > Tak,to byl on. Kotka ciezarna by mi drutow telefonicznych nie przezarla. Zadzwo
                  > n
                  > do tego durnia na komorke,powiedz mu,zeby omijal moj dom z daleka. Dokupilem 2
                  >
                  > rotweilery,jak ten pajac mojej rady nie poslucha,to w majtkach postrzepionych d
                  > o
                  > swojej kochanej Australii wroci.A o reszcie jajec jego ,nie wspomne nawet,bo on
                  >
                  > ich sam juz wiecej na oczy swoje nie ujrzy. OK, Zsypek?

Egon, ja cie ostrzegam, ze quickly jest teraz desperat. Te misie koala to moze i
                  go zadowalaja seksualnie, ale on odglosow ludzkich tez potrzebuje! I dlatego sie
                  biedak podpina pod twoj telefon, a pradu to on potrzebuje do kompa. Ja go
                  niestety nie moge ostrzec, ze masz teraz wzmocniony system obronny z tymi
                  rotweilerami, bo on komorki nie posiada. Komornik mu odebral za ten sklep
                  monopolowy.

Ciekawe, jaki mi teraz ip wyskoczy.
                  • Gość: Egon Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 03:28

> >
                    > > Tak,to byl on. Kotka ciezarna by mi drutow telefonicznych nie przezarla. Z
                    > adzwo
                    > > n
                    > > do tego durnia na komorke,powiedz mu,zeby omijal moj dom z daleka. Dokupi
                    > lem 2
                    > >
                    > > rotweilery,jak ten pajac mojej rady nie poslucha,to w majtkach postrzepion
                    > ych d
                    > > o
                    > > swojej kochanej Australii wroci.A o reszcie jajec jego ,nie wspomne nawet,
                    > bo on
                    > >
                    > > ich sam juz wiecej na oczy swoje nie ujrzy. OK, Zsypek?
                    >
                    >
                    > Egon, ja cie ostrzegam, ze quickly jest teraz desperat. Te misie koala to moze
                    > i
                    > go zadowalaja seksualnie, ale on odglosow ludzkich tez potrzebuje! I dlatego si
                    > e
                    > biedak podpina pod twoj telefon, a pradu to on potrzebuje do kompa. Ja go
                    > niestety nie moge ostrzec, ze masz teraz wzmocniony system obronny z tymi
                    > rotweilerami, bo on komorki nie posiada. Komornik mu odebral za ten sklep
                    > monopolowy.
                    >
                    > Ciekawe, jaki mi teraz ip wyskoczy.

Oooops! Cos tu mi nie gra !?
                    • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 03:30
                      Wszystko jest OK. To tylko manewry na rozne okolicznosci, efekt wczorajszego
                      stresu:)
                      • Gość: Egon Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: *.152.162.103.Dial1.NewYork1.Level3.net 27.01.02, 03:36

> Wszystko jest OK. To tylko manewry na rozne okolicznosci, efekt wczorajszego
                        > stresu:)

Masz racje Zsypek,trzeba zawsze miec jeden granat w zapasie,na wypadek wpadki.
                        Ciekawe czy u mnie sie to udalo? Co o ty sadzisz Zsypek?
                        • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: 204.99.158.* 27.01.02, 03:41

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                          >
                          > > Wszystko jest OK. To tylko manewry na rozne okolicznosci, efekt wczorajsze
                          > go
                          > > stresu:)
                          >
                          > Masz racje Zsypek,trzeba zawsze miec jeden granat w zapasie,na wypadek wpadki.
                          > Ciekawe czy u mnie sie to udalo? Co o ty sadzisz Zsypek?

Slicznie!!!!!!!! Hi hiiii. Ten admin sie nas nie pozbedzie, mowy nie ma:)

• Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Zsypek wiesz ? IP: 204.99.158.* 27.01.02, 03:28
                    Bardzo ladnie. To inne tez pewnie dzialaja:) Mr.Conti, zabezpieczam sie na
                    kazda okolicznosc. Kontynent wlasnie zmienilem.
                    • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: 204.99.158.* 27.01.02, 03:39

> Bardzo ladnie. To inne tez pewnie dzialaja:) Mr.Conti, zabezpieczam sie na
                      > kazda okolicznosc. Kontynent wlasnie zmienilem.

Zanim sie wczoraj na TV przelaczylem, to troche potrwalo. Zestresowalem sie, bo
                      poczta dzialala, a forum nie. I pomyslalem, ze teraz widocznie nastal czas banu
                      totalnego, ze nawet czytac nie mozna. To lyknalem sobie browara dla kurazu i
                      sprobowalem z innymi ip. Dopiero jak sie przekonalem ze tez nie dzialaja, to
                      dalem spokoj.
                      • Gość: Egon Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: *.152.162.103.Dial1.NewYork1.Level3.net 27.01.02, 03:42

>
                        > > Bardzo ladnie. To inne tez pewnie dzialaja:) Mr.Conti, zabezpieczam sie na
                        >
                        > > kazda okolicznosc. Kontynent wlasnie zmienilem.
                        >
                        > Zanim sie wczoraj na TV przelaczylem, to troche potrwalo. Zestresowalem sie, bo
                        >
                        > poczta dzialala, a forum nie. I pomyslalem, ze teraz widocznie nastal czas banu
                        >
                        > totalnego, ze nawet czytac nie mozna. To lyknalem sobie browara dla kurazu i
                        > sprobowalem z innymi ip. Dopiero jak sie przekonalem ze tez nie dzialaja, to
                        > dalem spokoj.

A ty Zsypek nie zauwazyles jeszcze,ze w jednej minucie zamiast w Hamburgu,w N.Y.
                        wyladowalem ?
                        • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 03:45
                          Zauwazylem! I napisalem "bardzo slicznie" pietro wyzej:)))))))) Coz to dla nas,
                          harcerzy, teleportacja natychmiastowa! Jak Mr.Conti to dojrzy, to nas pochwali
                          za przezornosc:)
                          • Gość: Egon Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 03:48

> Zauwazylem! I napisalem "bardzo slicznie" pietro wyzej:)))))))) Coz to dla nas,
                            >
                            > harcerzy, teleportacja natychmiastowa! Jak Mr.Conti to dojrzy, to nas pochwali
                            > za przezornosc:)

Pewno,ze tak Zsypek,bo my jestesmy prawdziwi internauci,co przestrzeni kosmicznej
                            nie boja sie,no nie ?
                            • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 03:56
                              Tak jest:) Bo ja sie ogolnie z Mr.Conti zgadzam, ze kazdy admin to wrog
                              prawdziwego internauty, poniekad z definicji. I choc z ta cywilizacja
                              pozaciemska nawiazalismy ostatnio kontakt, i nam obiecala, ze inwazji nie
                              zrobi, to nie nalezy zapominac, ze choc my nie spimy, to wrog tez nie spi!
                              Specjalnie poczekalem z tymi rewelacjami az sie ten watek zapelni roznymi
                              pierdu-pierdu, zeby wrog tego dalej nie czytal. I dobrze, ze tytuly postow
                              takie nudne sa...
                              • Gość: Egon Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 04:06

> Tak jest:) Bo ja sie ogolnie z Mr.Conti zgadzam, ze kazdy admin to wrog
                                > prawdziwego internauty, poniekad z definicji. I choc z ta cywilizacja
                                > pozaciemska nawiazalismy ostatnio kontakt, i nam obiecala, ze inwazji nie
                                > zrobi, to nie nalezy zapominac, ze choc my nie spimy, to wrog tez nie spi!
                                > Specjalnie poczekalem z tymi rewelacjami az sie ten watek zapelni roznymi
                                > pierdu-pierdu, zeby wrog tego dalej nie czytal. I dobrze, ze tytuly postow
                                > takie nudne sa...

Masz racje Zsypek,tylko uwazaj ,bo tu duzo obszczymurow pod Mr.CONTI podszywa
                                sie . Nie daj sie nabrac! Jezeli znasz tego prawdziwego,to powinienes
                                wiedziec,ze on nigdy w zyciu Egonowi nie ublizyl by! A jedna menda taka sie
                                znalazla,ktora to zrobila,a ty w nia uwierzyles,dyskutujac z nia. Ja nie chcialem
                                tej mendzie bluznac,czekam tylko na to,kiedy znowu krwi zapragnie! Wtedy odpowiem
                                jej tak,ze od razu fikolka zrobi i z tego forum na morde swoja spadnie.
                                • Gość: Zsypek Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 04:10
                                  Ja myslalem ze Mr.Conti jest znerwicowany na admina i tak mu sie wymsknelo.
                                  Faktycznie, trzeba uwazac. A ciebie przepraszam, co prawda - szczerze- nie wiem
                                  za co, ale ja rzeczywiscie czasem chlapie jezorem i nie mysle. To ci pewnie za
                                  cos tam podpadlem...
                                  • gelatik Re: A tak swoja droga,czy ty Egon wiesz ? 10.03.02, 04:47

> Ja myslalem ze Mr.Conti jest znerwicowany na admina i tak mu sie wymsknelo.
                                    > Faktycznie, trzeba uwazac. A ciebie przepraszam, co prawda - szczerze- nie wiem
                                    >
                                    > za co, ale ja rzeczywiscie czasem chlapie jezorem i nie mysle. To ci pewnie za
                                    > cos tam podpadlem...

aha

• Gość: MR.CONTI Re: He,He, a ja z tego skorzystałem i się uchlałem IP: *.milnernet.com 26.01.02, 23:54

> Ja mialem wczoraj piwo uszykowane przy kompie,
      fistaszki, a ty zabanowales nas
      > wszystkich radykalnie, ze tylko jakies glupie
      komunikaty wyskakiwaly zamiast
      > forum!!!!! To sie wczoraj zle dla mnie skonczylo, bo
      musialem wlaczyc telewizor
      >
      > i sie przy nim oglupilem, oby nie na stale. POPRAW
      SIE!!!!!!!!

• Gość: Zsypek A czym, Mr.Conti? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:57
        Ja mialem wczoraj piwo marki Okocim, Egon koniakiem zalewal pale, a pan?
        • Gość: MR.CONTI Re: Scotch i Samual Smith piwo IP: *.milnernet.com 27.01.02, 05:53

> Ja mialem wczoraj piwo marki Okocim, Egon koniakiem
          zalewal pale, a pan?

• Gość: Zsypek Na spanko mnie szczesliwie bierze. Ide lulu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 04:06
      Dobranoc, po tym pieknym, pracowitym dniu!
      • Gość: Egon GOOD NIGHT ZSYPEK !!! IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 04:08

> Dobranoc, po tym pieknym, pracowitym dniu!

Spij dobrze i nogami koldry na podloge nie zzrzucaj,OK?
        • Gość: Zsypek Re: GOOD NIGHT ZSYPEK !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 04:10
          Ostatnia samotna noc.......:)
          • Gość: Egon Re: GOOD NIGHT ZSYPEK !!! IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 04:13

> Ostatnia samotna noc.......:)

A co ? Rodzice z urlopu wracaja,czy jak ?
            • Gość: Zsypek Re: GOOD NIGHT ZSYPEK !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 04:18

>
              > > Ostatnia samotna noc.......:)
              >
              > A co ? Rodzice z urlopu wracaja,czy jak ?

Glupku. Jutro sie bede SEKSOWAL!!!!!!!
              • Gość: Zsypek Re: GOOD NIGHT EGON!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 04:20

>
                > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                > >
                > > > Ostatnia samotna noc.......:)
                > >
                > > A co ? Rodzice z urlopu wracaja,czy jak ?
                >
                >
                > Glupku. Jutro sie bede SEKSOWAL!!!!!!!

A tobie to tylko ten doberman zostaje, hehehehehehe

• Gość: Egon Re: GOOD NIGHT EGON!!! IP: *.proxy.aol.com 27.01.02, 04:24

>
                  > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Ostatnia samotna noc.......:)
                  > > >
                  > > > A co ? Rodzice z urlopu wracaja,czy jak ?
                  > >
                  > >
                  > > Glupku. Jutro sie bede SEKSOWAL!!!!!!!
                  >
                  > A tobie to tylko ten doberman zostaje, hehehehehehe
                  >

He he he,sam jestes glupi bo ja mam "dobergirl" w naszym maid's room ,o imieniu
                  pani Jola ! Good night ,Zsypek !
    • ganelon Zsypek w ukrytej kamerze 27.01.02, 09:22

www.gal.co.za/entertainment/fbits/01-11-28_1.htm
    • gelatik Re: ADMIN, ZEPSULES MI WEEKEND!!!!!!!!!! 10.03.02, 04:36

> Ja mialem wczoraj piwo uszykowane przy kompie, fistaszki, a ty zabanowales nas
      > wszystkich radykalnie, ze tylko jakies glupie komunikaty wyskakiwaly zamiast
      > forum!!!!! To sie wczoraj zle dla mnie skonczylo, bo musialem wlaczyc telewizor
      >
      > i sie przy nim oglupilem, oby nie na stale. POPRAW SIE!!!!!!!!

zsypek is now helga!
      po operacji

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka