Dodaj do ulubionych

WPROST-artykuł na zlecenie

30.07.03, 12:15
nIE MAM WĄTPLIWOŚCI,ŻE ARTYKUŁ WPROST "WAKACJE Z KANTEM" BYŁ NA
ZLECENIE.Każdy kto uważnie czytał zauważył przesadne wychwalanie biur
zachodnich (o dziwo mają w ostatnich dwóch latach gigantyczny spadek
zainteresoewania w Polsce-tylko w tym roku 40 %)a atakowanie tych z polskim
kapitałem (o dziwo to ci którzy przejmują tych których tamci tracą).Wpadki ma
każde biuro niezależnie od narodowości .
W S T Y D !!!!!!!!!!!!!!!!!W P R O S T!!!!!!!!!sprzedawczyki .NIENCOLIZY

Obserwuj wątek
    • Gość: zeen Re: WPROST-artykuł na zlecenie IP: 195.94.198.* 01.08.03, 15:36
      tarar napisała:

> nIE MAM WĄTPLIWOŚCI,ŻE ARTYKUŁ WPROST "WAKACJE Z KANTEM" BYŁ NA
      > ZLECENIE.Każdy kto uważnie czytał zauważył przesadne wychwalanie biur
      > zachodnich (o dziwo mają w ostatnich dwóch latach gigantyczny spadek
      > zainteresoewania w Polsce-tylko w tym roku 40 %)a atakowanie tych z polskim
      > kapitałem (o dziwo to ci którzy przejmują tych których tamci tracą).Wpadki ma
      > każde biuro niezależnie od narodowości .
      > W S T Y D !!!!!!!!!!!!!!!!!W P R O S T!!!!!!!!!sprzedawczyki .NIENCOLIZY
      co nie zmienia faktu ze nasze biure pozostawiaja BAAAARDZO WIELE do życzenia...
      conie?
      • Gość: Johny Re: WPROST-artykuł na zlecenie IP: hpcache:* 01.08.03, 15:52
        Oczywiście, że tak. Gdyby takie przekręty były w tych porządnych biurach o nich
        też by pisali, a pisali akurat o tych polskich.
    • tarar Re: WPROST-artykuł na zlecenie 01.08.03, 16:19
      Gwarantuje ci ,że nie w tym artykule.Różnica jest natomiast taka ,że
      proporcjonalnie duża wiekszość ludzi jeżdzi z biurami polskimi niż zachodnimi.
      Stąd też taka opinia o polskich biurach.Dały niezłego kopa niemcom-zwłaszcza
      Big Blue(bo to ten sam segment).Jak wejdziesz na strony niemieckie to zobaczysz
      jak tam jadą po
      Dla czystości sprawy powiem,że nie jestem pracownikiem BB-ani nie by łem z nimi
      na wyjezdzie
    • tarar Re: WPROST-artykuł na zlecenie 01.08.03, 16:26
      Gwarantuje ci ,że nie w tym artykule.Różnica jest natomiast taka ,że
      proporcjonalnie duża wiekszość ludzi jeżdzi z biurami polskimi niż zachodnimi.
      Stąd też taka opinia o polskich biurach.Dały niezłego kopa niemcom-zwłaszcza
      Big Blue(bo to ten sam segment).Jak wejdziesz na strony niemieckie to zobaczysz
      jak tam jadą po Tui I Neckermanie.To u nas uważa sie ,że jak niemieckie to
      lepsze zresztą nie tylko w turystyce.
      Moj znajomy poleciał zNeckerannem na Majorke do hotelu*** i wiecie co -hotel
      był w budowie .To są niedopuszczalne rzeczy ale trzeba sobie zdawać sprawe ,że
      takie sytuacje zdarzają sie niezależnie od narodowości biura.
      Dla czystości sprawy powiem,że nie jestem pracownikiem BB-ani nie by łem z nimi
      na wyjezdzie.
      Byłem2 razy z TRIADĄ(1 super zadowolony,1 może być),1 z oasis(NIEŻLE) ,1 Z
      nECKERMANNEM (KRETA 98-BYŁO DOBRZE)
      • Gość: Christian Re: WPROST-artykuł na zlecenie IP: *.kat.forthnet.gr 01.08.03, 22:45
        jesli chodzi o pisanie to prawda bo sam bylem dziennikarzem. pisze sie dobrze
        o tych co daja reklamy i tyle. Firmy czy z polski czy zagraniczne maja swoje
        plusy i minusy. Wszystko zalezy od ceny. Choc sam pamietam ze po pewnej aferze
        ktora chcialem opisac wstrzymano moj artykul bo udezal w reklamodawce.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka