untochables 04.06.09, 08:48 dwóch amerykańskich dziennikarek złapanych na terenie KRLD mówi się nawet o tym żze mogą trafić do obozów choć ja przewiduje inne rozwiązanie sprawy ale czas pokaże jeśli będziecie mieli więcej info to wklejać ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas.levi Re: W Pjongjang ruszył proces 04.06.09, 16:22 Będą one karty przetargu dla KRL-D, w zamian za pomoc humanitarną i gospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: W Pjongjang ruszył proces 04.06.09, 22:49 pytanie ile jest warte życie dwóch chinek (o ile sie nie myle) z paszportem amerykańskim Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: W Pjongjang ruszył proces 04.06.09, 22:50 mamy dane personalne tych Pań ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: W Pjongjang ruszył proces 05.06.09, 11:44 untochables napisał: > mamy dane personalne tych Pań ? Euna Lee (Amerykanka pochodzenia koreańskiego) i Laura Ling (Amerykanka pochodzenia chińskiego) :) Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: W Pjongjang ruszył proces 08.06.09, 07:39 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6698101,Korea_Polnocna__12_lat_lagru_dla_amerykanskich_dziennikarek.html ciekawie sie to zapowiada - 12 lat - spodziewałem się innego wyroku ale u nich wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kapral160 Re: W Pjongjang ruszył proces 08.06.09, 08:54 Po wyjściu z łagru napewno napiszą książkę. Trzeba będzie kupić. Ciekawe jak długo posiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: W Pjongjang ruszył proces 08.06.09, 09:58 zakładałem że będą miały jakis 5 letni areszt domowy - przecież to jasne, że nie przeżyją obozu - możliwe że ostatnie próby z rakietami i wyrok dla amerykanek w przyszłości maja posłużyć jako jakaś karta przetargowa Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas.levi Re: W Pjongjang ruszył proces 08.06.09, 15:34 To będzie dokładnie karta przetargowa Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: W Pjongjang ruszył proces 08.06.09, 19:26 Ja liczyłem na wyrok i deportację ale jak zwykle się przeliczyłem :( Pewnie będziemy mieli podobną historię jak w przypadku słynnych bułgarskich pielęgniarek u kolegi Kadafiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: W Pjongjang ruszył proces 08.06.09, 21:44 jak by nie było dużo się znowu dzieje w związku z przygotowaniami do sukcesji synusia postrzelali rakietami na wiwat - dobrze że nic w japonie nie trafiło sąd uporał się z wyrokiem błyskawicznie myśle że coś jest na rzeczy - wkrótce pewnie się okaże co chce ugrać Kim Odpowiedz Link Zgłoś