Dodaj do ulubionych

Happy Hanukkah to Everybody !

IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:16
May the traditions of Hanukkah bring inspiration to your life and lasting
peace to your world,Love ,jojo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:19
      hej...Jojo......menorah juz zapaliles?
      • Gość: jojo Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:22
        jeszcze nie ,zostalo troche godzin,ale zapalki juz mam przygotowane na
        odpalenie pierwszej swiecy,pzdr.Mr.Bolek !!!
        • Gość: Bolek Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:26
          u mnie w pracy juz wystawili...ale tez jeszcze nie jest zapalony..Ok..Happy
          Hanukkah!!!!!....Ja czekam na Boze Narodzenie
          • Gość: jojo Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:34
            Widzisz sam ze mamy tego samego Pana nad nami,bardzo madrym on jest ze razem
            nam Swieta zaplanowal,zycze Ci Wesolych i Zdrowych Swiat oraz Szczesliwego
            Nowego Roku 2004,UNITED WE STAND !!!
            • Gość: Bolek Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:37
              Dziekuje Mr.Jojo!....Lece na shopping do Best Buy........GOD BLESS AMERICA! :)
              • Gość: Alik pogawędki zydowskie w języku polskim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 00:55
                Hej, Zydki!
                A może byscie się przestali afiszować publicznie ze swoją marginalną i zboczoną
                religią?
                Przecież to nie jest poprawne politycznie.

• Gość: Bolek Re: pogawędki zydowskie w języku polskim IP: *.proxy.aol.com 20.12.03, 05:03
                  Alik......ty cwelu gumowy..nie jestem Zydem......ok dumb pollack?
            • Gość: janiezyd Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.clvdoh.adelphia.net 22.12.03, 22:58
              Jojo,
              Ty jeszcze jestes z zywymi. A ja mislalem ze ty juz na lonie Abrahama.Niech cie
              allah da zdrowie.
              • Gość: jojo zapalilem dzisiaj 4 swieczke IP: *.proxy.aol.com 23.12.03, 00:39
                zgasilem swiatlo w pokoju i patrze z podziwem na moj piekny Menorah
                srebrny,ogniki blyskaja i coraz piekniejszego wygladu mu dodaja,oh,chcialbym
                zeby Hannukah co miesiac byl...!!!
    • fredzio54 Re: Happy Hanukkah to Everybody ! 22.12.03, 07:20
      Ale Jeuda Makabi byl Buchater Izraela wygral wsztykie bitwy z opca mocarstwie
      i ostania bitwe przegral.
      W mlodych lat marszerowalem na pole bitwy braci Makabeeow, co nas do dzisaj
      insperuja " maly wojuja przeciwko masa gojsko i arabska "
      " bog Izraela jest bez konkurenci "
      • maniekxxx Re: Happy Hanukkah to Everybody ! 22.12.03, 22:04
        Fred czy ty myslisz co piszesz?- z tego co orientuje
        sie zone masz niezydowke-ale polke, i jezeli to prawda ,
        to twoje glupie posty -roia cie jeszcze glupszym!
    • Gość: dana33 Czy to prawda,ze Hanukah to nazwa arabskiego konia IP: 5.5.* / 80.58.34.* 22.12.03, 07:21
      • fredzio54 Re: Czy to prawda,ze Hanukah to nazwa arabskiego 22.12.03, 08:39
        Polarabczku pokaz mi jakomsc bitwy gdzie twoja patamki wygrali :)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka