Gość: jojo IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:16 May the traditions of Hanukkah bring inspiration to your life and lasting peace to your world,Love ,jojo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolek Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:19 hej...Jojo......menorah juz zapaliles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:22 jeszcze nie ,zostalo troche godzin,ale zapalki juz mam przygotowane na odpalenie pierwszej swiecy,pzdr.Mr.Bolek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:26 u mnie w pracy juz wystawili...ale tez jeszcze nie jest zapalony..Ok..Happy Hanukkah!!!!!....Ja czekam na Boze Narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:34 Widzisz sam ze mamy tego samego Pana nad nami,bardzo madrym on jest ze razem nam Swieta zaplanowal,zycze Ci Wesolych i Zdrowych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku 2004,UNITED WE STAND !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 23:37 Dziekuje Mr.Jojo!....Lece na shopping do Best Buy........GOD BLESS AMERICA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik pogawędki zydowskie w języku polskim IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 00:55 Hej, Zydki! A może byscie się przestali afiszować publicznie ze swoją marginalną i zboczoną religią? Przecież to nie jest poprawne politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: pogawędki zydowskie w języku polskim IP: *.proxy.aol.com 20.12.03, 05:03 Alik......ty cwelu gumowy..nie jestem Zydem......ok dumb pollack? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiezyd Re: Happy Hanukkah to Everybody ! IP: *.clvdoh.adelphia.net 22.12.03, 22:58 Jojo, Ty jeszcze jestes z zywymi. A ja mislalem ze ty juz na lonie Abrahama.Niech cie allah da zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo zapalilem dzisiaj 4 swieczke IP: *.proxy.aol.com 23.12.03, 00:39 zgasilem swiatlo w pokoju i patrze z podziwem na moj piekny Menorah srebrny,ogniki blyskaja i coraz piekniejszego wygladu mu dodaja,oh,chcialbym zeby Hannukah co miesiac byl...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Happy Hanukkah to Everybody ! 22.12.03, 07:20 Ale Jeuda Makabi byl Buchater Izraela wygral wsztykie bitwy z opca mocarstwie i ostania bitwe przegral. W mlodych lat marszerowalem na pole bitwy braci Makabeeow, co nas do dzisaj insperuja " maly wojuja przeciwko masa gojsko i arabska " " bog Izraela jest bez konkurenci " Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Happy Hanukkah to Everybody ! 22.12.03, 22:04 Fred czy ty myslisz co piszesz?- z tego co orientuje sie zone masz niezydowke-ale polke, i jezeli to prawda , to twoje glupie posty -roia cie jeszcze glupszym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Czy to prawda,ze Hanukah to nazwa arabskiego konia IP: 5.5.* / 80.58.34.* 22.12.03, 07:21 Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Czy to prawda,ze Hanukah to nazwa arabskiego 22.12.03, 08:39 Polarabczku pokaz mi jakomsc bitwy gdzie twoja patamki wygrali :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś