Dodaj do ulubionych

Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom homos...

IP: 80.51.245.* 29.12.03, 15:26
W Omanie to nie do pomyslenia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: polar Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom homos... IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 15:28
      posrani belgowie. no ale czego sie mozna spodziewac po kraju w
      ktorym rzadzila (rzadzi?) mafia pedofilow? szkoda tylko ze w
      stolisy tego pojebanego kraju znajduje sie serce unii
      europejskiej
      • Gość: tempus Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:28
        Gość portalu: polar napisał(a):

> posrani belgowie. no ale czego sie mozna spodziewac po kraju w
        > ktorym rzadzila (rzadzi?) mafia pedofilow? szkoda tylko ze w
        > stolisy tego pojebanego kraju znajduje sie serce unii
        > europejskiej

Lepiej mieszkać w kraju gdzie rzadzą chłpaki w czarnych sukienkach - relikt
        średniowiecza i gdzie 95% społeczeństwa olewa ich nauki? Mam na mysli Polskę...
        • Gość: Raf Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.urscorp.com 29.12.03, 19:29
          Gość portalu: tempus napisał(a):

> Lepiej mieszkać w kraju gdzie rzadzą chłpaki w czarnych
          sukienkach - relikt
          > średniowiecza i gdzie 95% społeczeństwa olewa ich nauki? Mam
          na mysli Polskę...

A ja mysle, ze powinni pojsc jeszcze dalej. Kazdy mlody
          czlowiek powinien miec lekcje wychowania seksualnego z seria
          wykladow i cwiczen praktycznych "alternatywne orientacje".
          Najlepiej niech trwa to wiele semestrow, zeby dac wszystkim
          rowne szanse. Cwiczenia praktyczne moglyby byc organizowane
          przez lokalne kolo stowarzyszenia "Lambda" wspolnie z jakas
          postepowa hetero organizacja (pytanie czy mozna byc dzis
          postepowym i hetero; chyba juz nie), na przyklad w postaci
          obozow, albo spotkan w domach zainteresowanych, gdzie pod okiem
          intruktora mlodzi ludzie probowaliby wszelkie mozliwe
          orientacje. A jak ktorys powie, ze nie chce, to mu kazac
          powtarzac klase!

No, to bylby piekny swiat.
        • Gość: polar Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 00:00
          >Lepiej mieszkać w kraju gdzie rzadzą chłpaki w czarnych sukienkach - relikt
          >średniowiecza i gdzie 95% społeczeństwa olewa ich nauki? Mam na mysli Polskę...

myslalem ze nmasz na mysli iran, bo w polsce nie rzadza czarni (maja swoich
          przydupasow w sejmnie), poza tym wolne mieszkac jak ty to okreslac w
          sredniowieczu niz w postepowej (bedacej w stani rozkladu) belgii
      • Gość: Wojtek Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.acn.waw.pl 29.12.03, 21:46
        szkoda ze w Polsce kraju rodem z sredniowiecza i pelnym
        ciemnogordu nie maja posluchu tacy postepowi i trzezwo myslacy
        ludzie
        Polacy czemu jestescie tacy zacofani zeby nie uzywac ciezkich
        slow i zawoalowanych metafor bo jeszcze byscie nie zrozumieli
      • Gość: censor Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.12.03, 02:25
        Gość portalu: polar napisał(a):

> posrani belgowie. no ale czego sie mozna spodziewac po kraju w
        > ktorym rzadzila (rzadzi?) mafia pedofilow? szkoda tylko ze w
        > stolisy tego pojebanego kraju znajduje sie serce unii
        > europejskiej

Wytrzej sobe dupe chlystku!!!
        • Gość: polar Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.12.03, 02:31
          >> posrani belgowie. no ale czego sie mozna spodziewac po kraju w
          >> ktorym rzadzila (rzadzi?) mafia pedofilow? szkoda tylko ze w
          >> stolisy tego pojebanego kraju znajduje sie serce unii
          >> europejskiej

>Wytrzej sobe dupe chlystku!!!

poje.b albo pdal co jest ze zreszyta tozsame
      • Gość: Przemek Belgia nie jest po...m krajem IP: 81.11.169.* 30.12.03, 23:43
        Po pierwsze, Belgia nie jest pojebanym krajem. Mieszkając w niej od 15 lat stwierdziłem że jeśli jakiś
        kraj zasługuje na to miano to jest nim niewątpliwie moja dawna ojczyzna.
        Po drugie sam jestem gejem i wychowuję moją córkę. Jakoś nie stwierdziłem u niej żadnych
        zaburzeńn osobowości ani żadnych innych 'problemów' o które tak bardzo eksponowane są tu przez
        osoby, które nie mają zielonego pojęcia o tym o czym piszą (ja też nie wypowiadam się na temat
        produkcji bomby wodorowej bo się na tym nie znam więc niech ci wszyscy 'wszechwiedzący'
        zamkną gęby
        Po trzecie: jestem całym sercem ZA projektem adopcji? Ciekaw jestem co ma się stać z moją córką,
        gdybym nagle zginąl w wypadku? Dlaczego miałaby pójść do domu dziecka, skoro może być z osobą
        mojego partnera, z którym i tak żyje już od wielu wielu lat?
        • Gość: Robert Re: Belgia nie jest po...m krajem IP: *.138-200-80.adsl.skynet.be 20.01.04, 00:00
          A ja mieszkam w Belgii od 25 lat i uwazam ze adopcja dzieci przez pary
          homoseksulne jest degeneracją społeczną. Mam trójkę synów i nie wyobrażam sobie
          abym żył i spał na ich oczach z jakimś facetem. Czuję do tego wstręt.

Pozatym jak dziecko może zrozumieć jak świat się kręci ? Czy trzeba mu
          tłumaczyć że jego Tatą jest Pan a mamą inny Pan ?!

Dzieci oczekujące adopcji mają prawo do normalnych rodziców a nie do
          egoistycznych gejów którzy chcą mieć dziecko dla swojego kaprysu.

Z resztą nie chce mi się więcej na ten temat pisać, bo czuję obrzydzenie i chce
          mi się żygać gdy myślę o tym.

• Gość: x Pedały-tak, wszelkie narkotyki-tak, prostytucja-tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 15:35
      I niech wymierają...
      • Gość: Normalny Re: Pedały-tak, wszelkie narkotyki-tak, prostytuc IP: 165.152.105.* 29.12.03, 17:48
        Kilka pomyslow dla belgijskich liberalow
        - zalegalizowac i opodatkowac handel narkotykami
        - zlikwidowac wiezienie
        - zlikwidowac kodeks karny
        - zapewnic 50% miejsc w parlamencie gejom i pedofilom

To na razie tyle
        • Gość: Robaczek Re: Pedały-tak, wszelkie narkotyki-tak, prostytuc IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 18:28
          zapewnic 50% miejsc w parlamencie gejom i pedofilom

Ale to juz jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jk to nie liberałowie - to bezmózgowcy IP: *.toya.net.pl 29.12.03, 15:36
      • Gość: mozg Re: to nie liberałowie - to bezmózgowcy IP: *.nwrk.east.verizon.net 30.12.03, 02:34
        czesc bezmozgowcu
    • Gość: x Prostytucja opodatkowana: czemu nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 15:38
      To w końcu sprzedaz ciała. Robol też to robi. A "umysłowy"
      sprzedaje głowę. Czy widzisz jakąś różnicę?
    • Gość: bj a moze tez PEDOFILOM IP: 155.37.231.* 29.12.03, 15:45
      to tez ludzie nie musieli by porywac dzieci gwalcili by je w
      domu calkiem legalnie
      • Gość: tempus Re: a moze tez PEDOFILOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:31
        Gość portalu: bj napisał(a):

> to tez ludzie nie musieli by porywac dzieci gwalcili by je w
        > domu calkiem legalnie

Coś ci się popieprzyło. Ile dzisiaj piłeś/piłaś???
      • Gość: . a małżeństwa tradycyjne zdelegalizować IP: 217.30.129.* 29.12.03, 20:47
        • Gość: . Koles, WARA od mojej KROPKI! Ale powrocmy do IP: *.server.ntli.net 29.12.03, 23:10
          tematu: GW - jak zwykle - MANIPULUJE POLSKA SWIADOMOSCIA: uznanie zwiazkow
          homoseksualnych za zwiazki partnerskie (podobnie zreszta i dlugotrwalych
          konkubinatow) NIE JEST TOZSAME Z MALZENSTWAMI HOMOSEKSUALNYMI. Podobnie jak i
          zalegalizowany majatkowo-spadkowo-podatkowo konkubinat nie jest jeszcze
          malzenstwem... Nb. tego typu rownosc wobec prawa wszelkich osob zyjacych we
          wspolnym gospodarstwie domowym istnieje w UK od lat, niemniej w Wlk. Brytanii
          NADAL, szczesliwie, MALZENSTW HOMOSEKSUALNYCH brak.
    • Gość: co za czasy... Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: 195.216.116.* 29.12.03, 15:58
      no właśnie, i pomysleć,że ta mała Belgia, wyrażnie wszelkimi siłami zdążająca
      do samozagłady, nam grozi palcem, że kręcimy nosem na projekt konstytucji Unii
      Europejskiej. Teraz rozumiem ich wstręt do stwierdzenia oczywistego faktu, że
      to chrześcijaństwo stworzyło fundament Europy. Oni są już poza...
      • Gość: Chochlik Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 16:05
        A niech uchwalają,niebawem nie będzie białych Belgów,
        będą kolorowi i homosie na wymarciu
        • Gość: msz Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.hc-sc.gc.ca 29.12.03, 17:07
          Gość portalu: Chochlik napisał(a):

> A niech uchwalają,niebawem nie będzie białych Belgów,
          > będą kolorowi i homosie na wymarciu

A co z nami? Belgami?
        • Gość: polar Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 00:06
          > A niech uchwalają,niebawem nie będzie białych Belgów,
          > będą kolorowi i homosie na wymarciu

z pozytkiem dla calego swiata
      • Gość: Tech Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 16:06
        Tak, oni sa juz poza... nic, tylko zazdroscic. A moim
        przedmowcom przydalaby sie maszyna czasu, zeby ich wrzucic w
        mroki sredniowiecza. Mogliby tam palic czarownice i wybijac
        niewiernych.
      • Gość: sztiwi Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: 212.69.67.* 29.12.03, 17:05
        Ale pierdoly piszesz. Belgia zmierza do zaglady :) Tam jakos nie znajduje sie
        dzieci zakiszonych w beczkach, liczba aborcji jest duzo nizsza niz w Polsce, w
        rankingach ONZ dotyczacych jakosci zycia ma bardzo wysoka pozycje. Ale z tego
        przysranego zascianka jakim jest Polska moze sie rzeczywiscie wydawac
        dziwaczna.
        • Gość: petitchat Re: Panie Tech, Panie sztiwi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:16
          Pierdoły, szanowni Panowie, to Wy piszecie. Kobieta i mężczyzna
          tworzą związek nie dla leppszych rankingów, ale żeby utrzymać
          gatunek, tak jak było od początku, teraz, zawsze, i będzie na
          wieki. A tatuś nr 1 gdzie będzie tatusiowi nr 2 wkładał swojego
          członka? I czy oprócz kupy coś z tego będzie?
          • Gość: Tech Panie Petitchat IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 18:30
            Zwiazek dla utrzymania gatunku? Wielkie slowa, Panie Petitchat, bom ja myslal,
            ze z milosci i innych pokrewnych uczuc. Ale moze niskie pobudki mialem, gdy
            zone sobie bralem, ze ja tak malo rozplodowo potraktowalem. Choc dwoch synow na
            porzadnych ludzi wychowalem, ale jeden homo - gdzie swojego wklada nie moja
            sprawa, swojego partnera szczerze kocha, to widze. Ale na co strzepie jezyk.
            Dla Pana to nie czlowiek, ale pewno ewolucyjny slepy zaulek. A jego zwiazek ze
            swoim partnerem to nie uczucie, tylko czynnosci fizjologiczne. Co za
            perspektywa.
            • Gość: petitchat Re: Panie Tech! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:53
              Ma Pan rację, przedstawiony przez Pana przypadek to ewolucyjny ślepy zaułek.
              Ale w jednym się Pan myli. Ja szanuję tak samo jak innych ludzi o odmiennej
              orientacji seksualnej. Tylko niech nie wychodzą przed szereg, bo skoro Natura
              tak ich umiejscowiła, że odmówiła dwóm osobnikom tego samego gatunku posiadania
              dzieci, to niech oni też to uszanują.
            • karmarys Re: Panie Petitchat 29.12.03, 19:57
              Tak, homoseksualizm to ewolucyjny ślepy zaułek, co nie oznacza, że gay nie jest
              człowiekiem. NIe ma jedno z drugim żadnego związku. POdobnie: łączymy się w pary
              dla podtrzymania gatunku, co nie oznacza,że nie robimy tego z miłości. Myli mi
              się coś?
              • Gość: petitchat Re: Panie Petitchat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:11
                Cieszę się, że mogę się z Tobą zgodzić w niektórych kwestiach. Gay jest jak
                najbardziej człowiekiem. Często znacznie bardziej utalentowanym, niż inni.
                Łączcie się w pary, kochajcie się. Jedno Ci się tylko myli: dla podtrzymania
                gatunku tego nie robicie.
                • karmarys Re: Panie Petitchat 30.12.03, 00:32
                  a dlaczego w takim razie? Gdyby nie chodziło o to to przecież równie dobrze
                  moglibyśmy się zakochiwać w swojej płci. CO za różnica? NIe neguje istnienia
                  miłości przyjacielskiej ale tu mowa o parach małżeńskich (w których oczywiście
                  miłość przyjacielska nie tylko niewykluczona ale wrecz wskazana).
            • Gość: polar Re: Panie Petitchat IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 00:09
              > ale jeden homo - gdzie swojego wklada nie moja
              > sprawa, swojego partnera szczerze kocha, to widze.
              no, miemy nadzije ze wsadzi sobie w imadlo. jedneo pedala mniej bedzie

> Dla Pana to nie czlowiek, ale pewno ewolucyjny slepy zaulek. A jego zwiazek
              ze
              > swoim partnerem to nie uczucie, tylko czynnosci fizjologiczne.
              a czy jak czlowiek wali pieska to tez uczucie czy tylko fizjologia?

• Gość: tempus Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:36
          Gość portalu: sztiwi napisał(a):

> Ale pierdoly piszesz. Belgia zmierza do zaglady :) Tam jakos nie znajduje
          sie
          > dzieci zakiszonych w beczkach, liczba aborcji jest duzo nizsza niz w Polsce,
          w
          > rankingach ONZ dotyczacych jakosci zycia ma bardzo wysoka pozycje. Ale z
          tego
          > przysranego zascianka jakim jest Polska moze sie rzeczywiscie wydawac
          > dziwaczna.

Kogo Ty chcesz przekonać? Ciemnogród wychowany na naukach Watykanu?
          • Gość: . Tam tylko pewiem protestancki klecha trzymal w IP: *.server.ntli.net 30.12.03, 00:43
            ogrodzie trupy swoich corek...Ktore zreszta od lat gwalcil. A slawna AFERA
            PEDOFILSKO-serial killerowa sprzed paru zaledwie lat? Nie bredzcie, mitomani...
        • Gość: polar Re: panie sztiwi IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 02:11
          > Ale pierdoly piszesz. Belgia zmierza do zaglady :) Tam jakos nie znajduje sie
          > dzieci zakiszonych w beczkach,
          masz racje, za to rzadza tam pedofile (o czym swiadczlo powiazanie czolowych
          politykow kraju z markiem dutroux, jakbys zechcial sobie przypomniec)
          poza tym belgia to sztucznie utworzony kraj, nie mowiac juz o tym ze sie
          osmieszaja na kazym kroku swym prawodastwem (np.mozliwosc postawienia
          przywodcow obcych panstw przed przed blgijskim sadem -co oni sobie qrwa
          wyobrazaja?)

>Ale z tego
          >przysranego zascianka jakim jest Polska moze sie rzeczywiscie wydawac ?
          >dziwaczna.

dobrze ze jestes taki oswiecony, fjnie sie takie wypowiedzi czyta -
          przynajmniej pobrechtac sie mozna
      • Gość: wyb Katolickie brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:10
        Polako-katolicy jak zawsze wiedzą lepiej. Módlcie sie do waszego JPII lub
        Jezusa... Belgia ciekawy kraj, bardzo ładny, wizytę w Brukseli wspominam bardzo
        dobrze, teraz okazuje sie, ze tolerancyjny i światły. W Polsce nigdy tak nie
        bedzie bo zadzi czarna mafia - skoncze szkole i wyjedzam z tad. Do Belgi? Czemu
        nie...
        • Gość: Chochlik Re: Katolickie brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:25
          Pewnie i ciekawy to kraj, przez wieki eksploatowali kolonie,
          ale o to mniejsza,
          tylko dlaczego Holendrzy nazywają ich "Serowymi Łbamii.."
          • Gość: nederlander Re: Katolickie brednie IP: *.kabel.telenet.be 29.12.03, 20:11
            popraw swoj niderlandzki pacanie. PowiedzenieKaaskop czyli
            serowa glowa dotyczy Holendrow a nie Belgow. A tak w ogole, to
            tylko we Flamandii mowi sie po niderlandzku
            • Gość: Chochlik Re: Katolickie brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:21
              Ubawiłeś mnie jedni o drugich tak mówią bo są dobrymi sąsiadami
              ...a języki beneluksów są mi w Polsce potrzebne na plaster..
              emigrować nie muszę.
        • Gość: petitchat Ucz się <wyb>! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:19
          Po chrześcijańsku należy Ci wybaczyć, bo jesteś jeszcze bardzo młody i
          niedouczony. Abyś w Belgii osiągnął coś, musisz przede wszystkim poznać ichnie
          języki, oczywiście w stopniu daleko lepszym, niż znasz swój własny.
        • Gość: Adviser Re: Katolickie brednie IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 30.12.03, 01:32
          Gość portalu: wyb napisał(a):

> Polako-katolicy jak zawsze wiedzą lepiej. Módlcie sie do
          waszego JPII lub
          > Jezusa... Belgia ciekawy kraj, bardzo ładny, wizytę w Brukseli
          wspominam bardzo
          >
          > dobrze, teraz okazuje sie, ze tolerancyjny i światły. W Polsce
          nigdy tak nie
          > bedzie bo zadzi czarna mafia - skoncze szkole i wyjedzam z
          tad. Do Belgi? Czemu
          >
          > nie...
          Ty sie glupku najpierw naucz poprawnie pisac po polsku. Potem
          moze uda Ci sie, choc przy Twoim ptasim mozdzku to prawie
          niemozliwe, nauczyc francuskiego, czy angielskiego. Chcesz
          wyjezdzac osle? Z czym? Z Twoim kompletnym analfabetyzmem?
          Ktos tu napisal, ze pederasci bywaja inteligentni, to prawda,
          wiec nawet dla pederastow jestes ZEREM! Dokad wiec chcesz
          wyjezdzac bezmozgowcu?
        • Gość: polar Re: Katolickie brednie IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 02:14
          > Polako-katolicy jak zawsze wiedzą lepiej. Módlcie sie do waszego JPII lub
          > Jezusa...

czy tak wyglada tolerancja wg pedala?

Belgia ciekawy kraj, bardzo ładny, wizytę w Brukseli wspominam bardzo
          >
          > dobrze, teraz okazuje sie, ze tolerancyjny i światły. W Polsce nigdy tak nie
          > bedzie bo zadzi czarna mafia - skoncze szkole i wyjedzam z tad. Do Belgi?
          no, tak mysle ze belgia ci sie spodobala, skoro pedalom sluby tam daja...
        • Gość: myślę, więc jestem Re: Katolickie brednie IP: 195.216.116.* 30.12.03, 15:37
          najpierw opanuj biedaku polska ortografię, bo czytac chadko...
      • Gość: rolnik Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.ne.client2.attbi.com 29.12.03, 17:55
        A moze by tak w Polsce. Ozenilbym sie z moja krowa.
        • Gość: Chochlik Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:03
          No pewnie nie kłóci się i pieniędzy niechce...
      • Gość: Monroe chore i poronione pomysly belgow....... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 22:03
        uwazacie ze to normalne zeby dziecko bylo wychowywane przez
        dwoch gejow lub dwie lesbijki? malzenstwa ze skutkiem prawnym ok
        ale adopcja to chory pomysl - to nie jest nauka kosciola ze
        dziecko powinno miec matke i ojca a nie matke i matke - potem
        ten dzieciak bedzie mial skrzywione pojecie rodziny no i co
        przejdzie w szkole to jego - wszystko dlatego ze dwoch gejow
        chce sobie wychowac bachora? najlepiej zrobic cos w rodzaju
        seksmisji - baby wychowujace baby, brak tatusiow itd :) oj
        belgowie to chyba na glowe upadli - dla jasnosci nie jestem
        jakims homofobem i akceptuje homoseksualizm ale bez przesady -
        mam nadzieje ze to sie nie rozprzestrzeni :)
      • Gość: polar Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.12.03, 00:04
        >no właśnie, i pomysleć,że ta mała Belgia, wyrażnie wszelkimi siłami zdążająca
        >do samozagłady, nam grozi palcem, że kręcimy nosem na projekt konstytucji Unii
        >Europejskiej. Teraz rozumiem ich wstręt do stwierdzenia oczywistego faktu, że
        >to chrześcijaństwo stworzyło fundament Europy. Oni są już poza...

madra opinia. zgadzm sie. niestety coraz wiecj panstw w starej europie dazy do
        tego
    • Gość: ergo a skutki psychologiczne u dziecka? IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 29.12.03, 16:10
      pojebanstwo
    • Gość: Master To jest dopiero postęp?!? IP: 81.219.11.* 29.12.03, 16:23
      2 tatusiów nie!
      2 mamusie tak!
      już teraz zgłaszam się do adopcji.
    • galaxy2099 Belgia zakladem izolowanym a'la Tworki 29.12.03, 16:45
      I Belgia mieni sie krajem cywilizowanym !!!
      Przeciez tych psychicznych uposledzencow trzeba izolowac jak izoluje sie ciezko
      chorych umyslowo ludzi.
    • Gość: PolProrok Re: Zbliza sie Apokalipsa IP: cache* / 10.29.132.* 29.12.03, 17:02
      Prosze poczytac Pismo Sw. Tam wszystko te sprawy z lubieznascia
      wobec dzieci zostaly przewidziane.
      Nie napisano tylko ze liberalowie wszech krajow beda przewodzic
      pielgrzymkom ku zagaladzie moralnej i fizycznej ludzkosci.
    • Gość: red Pewnie satre pedofile o tym zadecydują. IP: *.arkonskie.v.pl 29.12.03, 17:02
      .
    • Gość: stefan Re: To jest to - zezwolić na sodomie IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 29.12.03, 17:06
      Brawo Europa wyzwolona i Unijna . Abp Zycinski wam to wyjasni,
      ze to jest postepowe.
    • Gość: Sodomista Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:08
      A kiedy zalegalizują związki z owcami.
      I czy moja owca będzie miała zasiłek rodzinny i darmową opiekę
      weterynarza?
      • Gość: g Dobre! IP: *.rose2.brandeis.edu 29.12.03, 17:55
        ha ha ha
    • Gość: stefan Re: Belgijscy liberałowie chcą Jolanty na Prezydenta IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 29.12.03, 17:08
      A co na to kandydatka na prezydenta RP ?
      • Gość: uczen Re: Handel zywymi dziecmi IP: 66.42.104.* 29.12.03, 17:18
        Gość portalu: stefan napisał(a):

> A co na to kandydatka na prezydenta RP ?
        Czy swoja corke odda do adpopcji? Na pewno nie, czy mamy
        pewnosc ze innych polskich dzieci nie odda na adopcje? Nie,
        takiej pewnosci nie mamy, to bedzie handel zywym towarem...
    • Gość: Uczen Re: To stolica waszej EU, Polskie dzieci do adopcji??? IP: 66.42.104.* 29.12.03, 17:16
      Chcecie Europy? Macie Europe. Naiwni, co narodowa suwerennosc
      krwia Polakow oplacona, tak latwo i naiwnie oddaja..., tlumowi
      ktory teraz zezwoli adopcje niewinnych dzieci seksualnym
      dewiantom. To naprawde jest kupa smieci...
    • Gość: Wybitny lekarz Re: Jak uszczesliwic homoseksulaistow? IP: cache* / 10.29.132.* 29.12.03, 17:20
      Zeby ochronic dzieci i ludzi ktorzy brzyda sie homoseksulizmem,
      nalezy juz teraz i jak najszybciej pracowac nad takim
      sklonowaniem potomstwa par homoseksulanych by pedaly rodzily sie
      z czlonkami w ustach a lesbijki z jezykamiw pochwach. Ot i
      pomysl dla liberalow. Jest to jedyna rada na to jak ochronic
      zdrowa czesc spoleczenstwa przed zalewem psychicznego
      zwyrodnienia!
    • Gość: zawsze przeciw pedzionom pedały do gazu IP: *.warszawa.tktelekom.pl 29.12.03, 17:26
      razem z pedofilami
      • Gość: Robaczek Re: pedały do gazu IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 18:35
        Oj przydal by sie drugi Hitler.
        Przeciez jego ludzie jako pierwszych gazowali pedalow i roznych
        tam zboczencow seksualnych .
        • john-wayne wot i do czego doprowadza-lewica 29.12.03, 22:28
          zeruja na ludzkiej naiwnosci.Natomiast pedaly grupuja
          sie w ugrupowaniach lewicowych, bardzo wielu politykow
          lewicowych sa pedalami, lub jezeli nie to pedaly
          pomagaja finansowo politykom lewicowych ,ktorzy to
          potem reprezentuja lobby pedalow.Dlatego kto na
          swiecie glosuje na lewice-GLOSUJE na PEDALOW.Pomyslcie
          wiec gdziekolwiek zamieszkujecie? czy chcecie azeby
          pedalskie lobby opanowalo Swiat-a potem nas
          heterosexualistow zrobili nielegalnymi.Lub pedofile rowniez
          beda w niedlugim czasie legalnie???????- gwalcic dzieci
          od najmlodszych lat.Jezeli jest wam to obojetnie!-to
          pewnego dnia bedzie zapozno na prawa dla
          heterosexualistow.Gdziekolwiek zamieszkujesz- glos zawsze na
          PRAWICE! ktora stoi murem przeciwko pedalom, pedofilom,
          czy zgnitym feministkom.LIBERALIZM=ZAGLADA LUDZKOSCI!
      • john-wayne Re: pedały do gazu 29.12.03, 20:12
        a popieram-popieram.Najlepiej to zagazowac ich , lub
        powoli wytapiac w piecach krematoryjnych.Poszukuje
        chetnych do pomocy- w organizowaniu tak milych planow-
        chetnych prosze pisac na e-mail: mordowac-pedalow@oswiecim.com
        • Gość: . Johnie:z dwojga zlego wole pedalow od bezmozgowcow IP: *.server.ntli.net 30.12.03, 00:21
          twojego pokroju..Nb. w prawie III Rzeszy kary smierci za homoseksualizm nie
          bylo - byla "resocjalizacja" w obozie pracy...
    • Gość: Yaro12 Pedałów, którzy publicznie się ujawniają... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 29.12.03, 17:31
      ...powinno się zamykać w więzieniach (min. na 7-8 latek) za
      obrazę moralności. Nie mam nic przeciwko tym zwyrodnialcom,
      dopóki siedzą cicho i nie zmuszają mnie, abym oglądał ich w
      telewizji czy na bilboardach w moim mieście. Brakuje mi
      cenzuralnych słów, aby wystarczająco dobitnie wyrazić, co czuję
      na samą myśl o tych zboczeńcach. Jeśli rząd nie podejmie
      zdecydowanych działań (obecny - raczej nie podejmie...), to
      czeka nas prawdziwy zalew żądań ze strony pedałów dotyczących
      legalizacji ich chorych małżeństw oraz (o zgrozo!!) adopcji
      dzieci. Przypuszczam, że niedługo odezwą się "sprawiedliwi i
      tolerancyjni", którzy adadzą mi nieśmiertelne pytanie: co byś
      zrobił, gdyby okazało się, że twój syn jest gejem? Odpowiem: nie
      wiem. Na pewno jednak nie skakałbym z radości - poodu ku temu
      nie byłoby żadnego. Ewentualnym oponentom od razu wyjaśniam:
      jestem nietolerancyjny tam, gdzie miejsca na tolerancję być nie
      może.
      • Gość: hhh Re: Pedałów, którzy publicznie się ujawniają... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 18:03
        Nie jestem sprawiedliwy i tolerancyjy, kretynów takich jak ty nie toleruję.
        Powinno się ciebie zamknąć w więzieniu na 9-12 latek bo mi się tak podoba,
        niezależnie od twojej orientacji. Nie mam nic przeciwko tobi ale nie zmuszaj
        mnie bym oglądał gdziekolwiek przejawy twojej aktywności, także tutaj. Brakuje
        mi cenzuralnych słów...itd.
        Ewentualnym oponentom wyjaśniam: jestem tolerancyjny tam gdzie na tolerancję nie
        ma miejsca.
        Geje nie muszą nic od ciebie żądać, ani o nic cię błagać pajacu. Jak będą
        chcieli, i społeczeństwo nie będzie ciemne, to osiągną to co chcą bez ciebie. A
        twoja tolerancja nie jest im do niczego potrzebna. I mają prwao być tak samo
        tolerancyjni jak ty wobec nich, bo są takimi ludźmi.

A mi się też nie podobasz i powinienes zostać zamknięty. Bo takie jest moje
        widzimisię. Bo mam swoje kryteria i ch. ci do nich.
        • Gość: Yaro12 Re: Pedałów, którzy publicznie się ujawniają... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 29.12.03, 19:15
          Ciekawe, że najszybciej na moją opinię odpowiadają najwięksi
          durnie... Sądzę, że jesteś jednym z tzw. tolerancyjnych i
          otwartych na wszystko - także na wszelkie zboczenia. Posłuchaj,
          cholerny śmieciu: to, co nazywasz rzekomą tolerancją i
          otwarością, jest w rzeczywistości przyzwoleniem na jeszcze
          gorsze zboczenia, dla przyzwolenia na które, tak się śmiesznie
          składa, nie brakuje w Belgii ani w Holandii. Mało mnie
          interesuje, co o mnie sądzisz - wyciągając wnioski z twojej
          pisowni, sądzę, że jesteś głupim, niewykształconym chłopkiem -
          roztropkiem, który nie bardzo zdaje sobie sprawę, do czego może
          doprowadzić akceptacja wszelkich zboczeń i wynaturzeń. Nie wiem,
          czy jesteś pedałem - póki co, mam prawo przypuszczać, że tak.
          Wówczas nie dziwiłby mnie twój bełkot; po części twoją głupotę
          przypisuję faktowi, iż najprawdopodobniej nie wytrzeźwiałeś
          jeszcze po świętach. Proponuję jednak zacząć myśleć i starać się
          przewidywać dalekosiężne skutki twojej tzw. tolerancji -
          zapewniam cię, żałosny wymiocie, że myślenie nie boli.
          • Gość: FUyaro Re: Pedałów, którzy publicznie się ujawniają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:04
            nie wiem czy moj poprzednik byl pedalem czy nie, ja jestem
            hetero a mimo wszystko zgadzam sie z nim w zupelnosci.. nie
            zamierzam cie uswiadamiac ani przekonywac do swoich racji ale
            zal mi sie robi kiedy czytam takie teksty jak twoj i kiedy jedni
            drugich obrzucaja blotem... pedaly to normalni ludzie, moj
            kumpel z biura jest gejem i jakos nic sobie z tego nie robie,
            zreszta co mnie obchodzi kto z kim i za ile..
            • Gość: . A gdy para gejow adoptuje chlopczyka, ktorego IP: *.server.ntli.net 29.12.03, 23:29
              zrobiles jakiejs biednej dziwczynie? Tez ci bedzie wszystko jedno? Nie myl
              TOLERANCJI z TUMIWISIZMEM!!!
            • Gość: brzytwa Re: Pedałów, którzy publicznie się ujawniają... IP: *.pcz.czest.pl 30.12.03, 12:43
              Gość portalu: FUyaro napisał(a):

> moj
              > kumpel z biura jest gejem i jakos nic sobie z tego nie robie,

No prosze, do czego to prowadzi przestawanie z pederastami.
        • Gość: . Czy homoseksualizm to patent na tolerancje? IP: *.server.ntli.net 29.12.03, 23:25
          Widzisz, nie mam NIC przeciwko gejom w Wlk. Brytanii, bo mi sie nie pakuja do
          mego klubu - maja swoje wlasne. A parady uliczne raz czy dwa razy w roku sa
          fajne - troche zabawnych, kolorowych przebierancow... Jestem takze dumny z
          tego, ze moj obecny kraj obdarzyl JEDNAKIMI PRAWAMI (ekonomicznymi) wszelkie
          pary, zyjace pod jednym dachem, w stalym zwiazku (choc nie zawsze seksualnym):
          zarowno hetero - (konkubinaty), jak i homoseksualne. Niestety, gdy slysze i
          widze takiego wojujacego pederaste, jak ty, to - wybacz - po pysku bym pral! I
          patrzyl, czy pysk rowno puchnie...
      • Gość: Jacek Re: Pedałów, którzy publicznie się ujawniają... IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 21:15
        , że twój syn jest gejem? Odpowiem: nie
        > wiem. Na pewno jednak nie skakałbym z radości - poodu ku temu
        > nie byłoby żadnego. Ewentualnym oponentom od razu wyjaśniam:
        > jestem nietolerancyjny tam, gdzie miejsca na tolerancję być
        nie

jestes poprostu zwyklym czlowiekiem ze swoimi pogladami ktore
        wcale nie sa dobre dla ludzkosci.wiadomo ile setek ,tysiecy lat
        ludzie wierzyli w zabobony,sie mylili i to wsyztko bylo uawzane
        za normalne i bardzo madre.Czlowiek w sumie najglupsze
        stworzenie
        • Gość: . Jacku, homoseksualizm to nie przesad: to ... IP: *.server.ntli.net 29.12.03, 23:31
          UPOSLEDZENIE.
    • Gość: Chochlik Re: Belgijscy liberałowie chcą ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:34
      Zapomnieli usankcjonować związki kazirodcze ..
      ci "postępowcy"
      • Gość: nat A co was wszystkich tak bardzo obchodzi, co robi w IP: *.chello.pl 29.12.03, 19:20
        łózku para dorosłych ludzi?! Czy to wasza sprawa, szanowni
        internauci? Na dodatek chodzi o Belgię, kraj katolicki,
        mieszczański, spokojny, nieduży. Skąd tyle u was emocji?!
        Zazdrościcie homoseksualistom luzu? Nie ma czego, na ogół to dla
        nich cięzki problem życiowy, nikt sobie tego nie wyniera.
        Sama jestem heteroseksualna, ale pojąć nie mogę skąd takie
        pospolite ruszenie.
        • Gość: Chochlik Re: A co was wszystkich tak bardzo obchodzi, co r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:50
          A niech się pedalą ile wola ale precz od dzieci...
          Chyba nie kumasz oczym jest dyskusja..
          • Gość: proomil Re: A co was wszystkich tak bardzo obchodzi, co r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:08
            a czemu nie pomyslicie o sytuacji kiedy jest dziecko z
            poprzedniego, heteroseksualnego zwiazku??? co wtedy?? czy taki
            ojciec nie moze go wychowywac?? nawet z jakims drugim facetem,
            wazne zeby dziecko mialo szczescliwy dom a to ze zapewni mu to
            dwoch facetow czy dwie kobiety.. mnie to raczej nie rusza.. wole
            to niz dom dziecka albo jakies rodziny zastepcze ktore biora
            dziecko tylko po to zeby dostac kolejne pieniadze od panstwa.
            • Gość: Miesz Re: A co was wszystkich tak bardzo obchodzi, co r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:16
              To chyba nieco inna sytuacja, jeżeli jakiś bis ma własne dziecko
              niech je wychowuje ,jego prawo ,tylko szczerze wątpię czy zechce
              wchodzić w "związki małżeńskie" mając na myśli dobro dziecka
              i wspólnotę majątkową "małżonków"
            • Gość: baldi Re: A co was wszystkich tak bardzo obchodzi, co r IP: *.adsl.proxad.net 29.12.03, 20:22
              Ale wtedy to jest wypadek losowy, jesli tatus okazuje sie byc post factum
              homoseksualista. Rownie dobrze moze na przyklad taki tatus zginac pod kolami
              ciezarowki i - to sie nazywa wypadek, niezalezny od woli czy prawa. Prawnie
              regulowane prawo do adopcji dla zdeklarowanych homoseksualistow to zupelnie
              inna rzecz.

A co pozwala Ci sie wypowiadac w ten sposob na temat rodzin zastepczych ?
              Czyzbys mial(a) jakies miarodajne doswiadczenia ? I to tez nie jest argumentem
              za prawem do adopcji dla par homo.

Mowisz tak, jakby wsrod homoseksualistow nie zdarzali sie ludzie zli,
              pokreceni, nie ma zdrad partnera, klotni, wyzwisk albo przemocy. Wszystko cacy,
              prawda? tacy wspolczesni aniolowie...W przeciwienstwie moze jeszcze do par
              hetero, z zasady zdradliwych i pelnych hipokryzji ???

Skoro najwazniejsze jest, zeby dziecko mialo szczesliwy dom, to dlaczego nie
              dac mu go z mamusia i tatusiem ????
            • Gość: . Nie myslimy. Bo wowczas mowa o BI, nie zas HOMO... IP: *.server.ntli.net 29.12.03, 23:35
        • Gość: . POWROCE DO TWEGO POSTU, GDY ODDASZ PARZE HOMO IP: *.server.ntli.net 29.12.03, 23:33
          DZIECKO CZY WNUKA DO ADOPCJI...
    • darczynski Ten świat już długo nie pociągnie 29.12.03, 17:51
      Czekam na legalizację pedofilii, zoofilii i nekrofilii
      oraz zniesienie jako dni wolnych od pracy świąt religijnych.
      Będzie bardzo "postępowo".
      • Gość: Dyjabel NEKROFILIA TO K.K. IP: *.cm-upc.chello.se 29.12.03, 19:17
        darczynski napisał:

> Czekam na legalizację pedofilii, zoofilii i nekrofilii
        > oraz zniesienie jako dni wolnych od pracy świąt religijnych.
        > Będzie bardzo "postępowo".
        WYSTARCZY SIE PRZYJRZEC ILE JEST "RELIKWII" tkz SWIETYCH w
        domach zwanych kosciolami (KOSCI, WLOSY, CZESCI CIALA A NAWET
        WNETRZNOSCI) BY ZROZUMIEC, SKAD JEDZIE NEKR0FILIA. Watykanscy i
        polscy nekrofile juz sobie ostrza zabki na STARUCHA (WEDLUG
        MITOLOGII KK OBCOWANIE Z TAKIM TRUPEM USWIECA!!!)
        A co do tego SKAD sie bierze pedofilia w nowoczesnych czasach,
        to chyba nie ma zadnych watpliwosci, wystarczy sobie poczytac
        gazety, chocby i katolickie. W kazdym razie, jak paetz paetzem,
        jeszcze nigdy nie slyszalem, zeby mulla walil mulle.
    • Gość: KKK Czego życze Zachodniej Europie w 2004r.? IP: *.chello.pl 29.12.03, 17:51
      Ano zycze aby w takiej Brukseli,Paryżu,Amsterdamie najwyższymi
      budynkami były meczety a wszedzie rozlegał się głos modlacego
      sie muerzina.No i oczywiście prawa koranicznego.
    • Gość: petitchat Belgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:57
      Europa zachodnia już się zużyła w swojej formie istnienia.
      Patologiczna "demokracja" powoduje, że chore żądania chorych
      ludzi są tam legalizowane w imie "równości praw". A jakie równe
      prawa mają dzieci, które mogłyby być oddane w adopcję dwóm
      homoseksualistom? Czego oni nauczą małą istotkę, choćby nawet
      nie wiem jak dobrze chcieli? Czy tego, że normalny związek, to 2
      tatusiów, lub 2 mamusie?
      • Gość: sztiwi Re: Belgia IP: 212.69.67.* 29.12.03, 18:33
        Natomiast my jestesmy nowa europa i mamy nowy, lepszy model Panstwa, ktore w
        dupie ma zapewnienie opieki zdrowotnej, jest najbardziej skorumpowane w calej
        Europie, gdzie najpowszechniejsza reakcja na innosc jest wybuch nienawisci. No
        ale my przynajmniej pamietamy o chrzescijanskich korzeniach, racji stanu,
        godnosci narodowej. I tym wszystkim probujemy zakryc to cale bagno, jakim jest
        Polska. SYF!
        • Gość: brzytwa Re: Belgia IP: *.pcz.czest.pl 30.12.03, 12:51
          Gość portalu: sztiwi napisał(a):

> Natomiast my jestesmy nowa europa i mamy nowy, lepszy model Panstwa,

Ten model panstwa mamy wlasnie dzieki takim jak ty, najbardziej postepowym
          z postepowych.
      • Gość: proomil Re: Belgia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:14
        no pewnie wiecej dobrego takie dziecko zazna wsrod pobitej
        mamusi i pijanego tatusia.. ale oczywiscie tak lepiej bo to
        facet i baba czyli normalny zwiazek.. ehh..
        • Gość: Louis M. Re: Belgia IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 29.12.03, 20:29
          W tej ustawie przede wszystkim chodzi o DZIECI, ktore juz sa pod opieka holebi
          par. Dzieci, ktore razem z mama lub ojcem znalazly sie w tych nowych zwiazkach.
          Czy naprawde wg wiekszosci z was te dzieci nie powinny miec normalych praw???
        • Gość: brzytwa Re: Belgia IP: *.pcz.czest.pl 30.12.03, 12:53
          Gość portalu: proomil napisał(a):

> no pewnie wiecej dobrego takie dziecko zazna wsrod pobitej
          > mamusi i pijanego tatusia.. ale oczywiscie tak lepiej bo to
          > facet i baba czyli normalny zwiazek.. ehh..

To smutne, ze masz takie doswiadczenia. Wiekszosc ludzi ma inne.
    • kontrowersyjny.kazimierz A to Europa wlasnie... 29.12.03, 18:01
      Pedaly moga sie pedalic w swoim sosie, prosze bardzo, ale
      dlaczego narazac dzieci na udzial w tym? Czy tylko dlatego
      ze "tak duzo jest cierpiacych, malych dzieci ktore tez chcialyby
      miec rodzine.."?
    • Gość: wasiu Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 18:17
      Ciekawe, czy ci liberałowie z Karel de Gucht chcieliby mieć,
      chyba, że mają dwoje tatusiów. Legalizacja adopcji przez związki
      homoseksualne wpłynie demoralizująco w szczególności na dzieci,
      które zatracą wizje prawdziwej rodziny (mężczyzna+kobieta).
      • Gość: cdd Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 18:29
        problem polega na tym, że te dzieci i tak nie mają żadnej wizji, bo zazwyczaj są
        w domach dziecka. Co jest jak rozumiem szalenie pociągające i bardzo normalne.
        • Gość: baldi Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.adsl.proxad.net 29.12.03, 18:41
          Zaraz, zaraz. To znaczy co - ze usprawiedliwia to dawanie im falszywego obrazu
          rodziny ? Przypominaja mi sie glosy przeciwnikow malzenstwa, ze skoro iles tam
          procent sie rozwodzi, to legalizacja zwiazku nie ma sensu. Ale na razie dla
          wychowywania dzieci nikt nic lepszego nie wymyslil niz tatus + mamusia.
          Nie mam nic przeciwko zwiazkom homoseksualnym jako takim, ale adopcja to juz
          przekret. Jakby natura chciala, zeby homoseksualisci mogli miec dzieci, to by
          przewidziala jakies naturalny sposob, ale na razie, to chocby nie wiem jak sie
          starali - nici z tego !
          • Gość: Morro Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:55
            Homoseksualiści byli są i będą..i nikt tego nie zmieni..
            Tylko dlaczego zachciewa sie tym ciotom deprawować cudze
            podkreślam cudze dzieci...czy ktoś może wyobrazić sobie
            sytuację wychowywanego przez homoseksualistów dziecka
            w szkole...dzieci często bywają bardzo okrutne wobec
            różniących się rówieśników.
            • Gość: Indian Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: *.adsl.hansenet.de 29.12.03, 19:13
              Gość portalu: Morro napisał(a):

czy ktoś może wyobrazić sobie
              > sytuację wychowywanego przez homoseksualistów dziecka
              > w szkole.
              W polskiej szkole na pewno nie . w cywilizownych krajach - tak .
              • Gość: Morro Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:24
                Ty Indian pedalstwo to jest cywilizacja...?
                Pedałuj sie do woli nic komu do tego..
                Ale od dzieci łapska precz
                A może to pedalski sposób na rozmnażanie gatunku?
            • Gość: proomil Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 20:17
              zgadzam sie z toba.. cudze niekoniecznie a co jesli maja
              wlasne?? sa takie sytuacje, i co wtedy zrobic?? ja uwazam ze
              ojciec gej, czy matka lesbijka to lepsze dla dziecka niz jakis
              przytulek albo rodzina zastepcza!!
              • Gość: Morro Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 21:02
                I takie jest święte prawo rodzica jednego czy drugiego,
                ale czy biologiczny rodzic musi adoptować własne dziecko?
                Czy tego tylko dotyczy ta ustawa ? Czy chodzi o to żeby dziecko
                miało trzeciego "rodzica"? Coś tu jest mało klarowne.
                • Gość: . Wlasnie, Morro:OD KIEDY to biologiczny rodzic musi IP: *.server.ntli.net 30.12.03, 00:36
                  adoptowac wlasne dziecko? Po co adopcja, skoro wystarczy uznanie ojcostwa (a z
                  maciezynstwem to i tego problemu nie ma)? Omi tu maprawde cos zdrowo kreca...
            • Gość: Louis M. Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 29.12.03, 20:40

"...czy ktoś może wyobrazić sobie
              > sytuację wychowywanego przez homoseksualistów dziecka
              > w szkole..."

W POLSKIEJ SZKOLE powinienes dodac! To nada odpowiedni wyraz twojej wypowiedzi.

W klasie mojej corki jest dziewczynka wychowywana przez dwie mamusie! Jest
              jedna z najlepszych uczennic i jej "SYTUACJA W SZKOLE" nie rozni sie od
              sytuacji innych dzieci.
              • Gość: Morro Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 21:14
                Zycze dziecku niech się uczy i czuje w szkole jak najlepiej,
                ale co Ty albo ja możesz wiedzieć o odczućiach tego dziecka
                stary herodzie...
                Uważasz że poza Polską dzieciarnia jest inna,gratuluję dobrego
                samopoczucia.Zyj dalej w wirtualnej rzeczywistości..
                • Gość: Louis M. Re: Belgijscy liberałowie ..... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 30.12.03, 12:51
                  > Uważasz że poza Polską dzieciarnia jest inna,gratuluję dobrego
                  > samopoczucia.Zyj dalej w wirtualnej rzeczywistości..

Nikt im nie rozmiekcza mozgow doktrynami KK. Nie uczy sie ich nienawisci do
                  ludzi tylko dlatego, ze sa inni, lub wyznaja inna wiare.
                  • maniekxxx Re: Belgijscy liberałowie ..... 31.12.03, 00:17
                    LOUIS-DE PEDAL . Szef komorki bojownikow pedalskich z
                    kraju gdzie chce zmienic wizerunek swiata.Idz LOUIS-DE
                    PEDAL idz tu miejsce nie dla takich jak
                    ty .Sproboj wciskac swoja ciemnote-kolesia z partii
                    o czerwonym jezorze.
                  • debilju.bush_pastuch.krow A ja to bym chcial by zalegalizowali nekrofilie. 31.12.03, 01:30
                    Nie to zebym ja nim byl. Kostnice odwiedzam tylko po to by... ten... tego...
                    No dobra kurwa jestem nekrofilem i kto mi zabroni, jestem wielki prezydent Bush
                    i wszystko mi wolno!
              • Gość: . Przy ilosci MUZULMANOW w tej szkole i 4 mamusie IP: *.server.ntli.net 30.12.03, 00:38
                bylyby NORMALNE. Zobaczymy, co bedzie przy 2 tatusiach... Bo na to Islam patrzy
                juz zupelnie inaczej...
        • Gość: Gość Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 18:41
          A pociągające jest mieszkanie z dwoma homosiami czy lesbami jako rodzicami?
          • Gość: sss Re: Belgijscy liberałowie chcą zezwolić parom hom IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 21:12
            polecam pomieszkać parę lat w jednym z polskich domów dziecka.

Albo zrobić (rzetelne) badanie, co te dzieci by wolały - życie z dwoma facetami
            którzy się o nie troszczą, grają z nim w piłkę itd. czy kompletną emocjonalną
            pustkę i brak jakiegokolwiek oparcia.
        • Gość: . Niestety, wizje normalnej rodziny maja ich szkolni IP: *.server.ntli.net 30.12.03, 00:31
          koledzy i kolezanki; a w Belgii wielu z tych kolegow to dzieciaki
          MUZULMANSKIE... Moze byc dzieciom par homo (zwlaszcza meskich) bardzo w
          szkolach "wesolo"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka