Dodaj do ulubionych

Ludzkość pod gwiazdistym sztandarem

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.04, 02:18
za jakies 200 lat cał ludzkośc bedzie uznawać gwiazdzisty sztandar za swój
sybmol... oczywiscie kazdy bedzie miał swa lokalna ojczyzne... ale
Zjednoczone Państwa Swiata beda opierały sie za zasadach amerykańskiego
porzadku
Obserwuj wątek
    • Gość: U Re: Ludzkość pod gwiazdistym sztandarem IP: *.75.50.100.Dial1.Boston1.Level3.net 02.01.04, 04:10
      Dokladnie o tej godzinie,stycznia 2-go,roku panskiego 2204, poprosze moja
      Xantype,zeby mi uwarzyla herbatke z cykuty,a kiedy rzygne flakami,zeby zmyla
      podloge gwiazdzistym sztandarem.
      • Gość: piotr Re: Ludzkość pod gwiazdistym sztandarem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 22:06
        mieszkasz w Bostonie. I twe dzieci bedą dumne widząc swój amerykanski sztandar.
        Ale taty frustrata nic i nikt im nie odbierze.
    • Gość: mirmat A NIE NA TRADYCJI HITLERA I ROBESPIERRA IP: 38.112.103.* 02.01.04, 07:58
      na ktorych buduje sie Europejska Unie. Zgnile "jadro" Unii juz rozpada sie
      gospodarczo a znaczaca i rozmnazajaca sie jak kroliki mniejszosc "jadra" wali
      5 X dziennie lbem do Mekki.
      • Gość: Tomek Re: MIRMAT!!!!!!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 03.01.04, 20:52
        Wypisujesz te pierdoły dla przyjemności, dla idei, czy też dlatego, że Ci za to
        płacą? Odpisz, może i ja się "załapię"?
        • Gość: mirmat Tobie nic nie pomoze bo jestes juz "zalapany" IP: 64.7.158.* 04.01.04, 07:29
          Tomek
          Wypisujesz te pierdoły dla przyjemności, dla idei, czy też dlatego, że Ci za to

Mirmat: Jak powyzej. Wiec poczytaj (chyba potrafisz znalesc w bibliotekach) co
          o mnie pisal w 1982 nijaki pplk Julian Sokol w Zolnierzu "Wolnosci" z 7
          stycznia. Tam dowiesz sie od swoich komunistow, kto, jak i kiedy mi placil i za
          co.

• Gość: Tomek Re: Tobie nic nie pomoze bo jestes juz "zalapany" IP: *.it-net.pl 04.01.04, 09:25
            > Mirmat: Jak powyzej. Wiec poczytaj (chyba potrafisz znalesc w bibliotekach)
            co
            > o mnie pisal w 1982 nijaki pplk Julian Sokol w Zolnierzu "Wolnosci" z 7
            > stycznia. Tam dowiesz sie od swoich komunistow, kto, jak i kiedy mi placil i
            za
            >
            > co.

Może i mógłbym, ale mnie to nie interesuje.
            • Gość: mirmat Jak kazdy komuch bredzisz bez pojecia IP: 38.112.103.* 04.01.04, 16:54
              Tomek 03.01.2004 20:52
              Wypisujesz te pierdoły dla przyjemności, dla idei, czy też dlatego, że Ci za
              to

> Mirmat: Jak powyzej. Wiec poczytaj (chyba potrafisz znalesc w bibliotekach)
              co o mnie pisal w 1982 nijaki pplk Julian Sokol w Zolnierzu "Wolnosci" z 7
              stycznia. Tam dowiesz sie od swoich komunistow, kto, jak i kiedy mi placil i
              za co.

Tomek: 04.01.2004 09:25
              Może i mógłbym, ale mnie to nie interesuje.
              Mirmat: Jak widac to co interesuje komuchow to " pierdoły dla przyjemności" za
              ktore nawet nikt im nie placi
              • Gość: Tomek Re: Miły mój! IP: *.it-net.pl 04.01.04, 20:19
                Masz taki ładny charakter pisma, że dla Ciebie mogę zostać nawet Marsjaninem
                (co tam komuchem)!
          • Gość: pacio Re: Tobie nic nie pomoze bo jestes juz "zalapany" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.04, 22:13
            to może być pasjonujace co pisze płk. sokol. ale z pewnością nie znajdę tego w
            necie. ponieważ to masz to opublikuj. Prosiemy !
            No chyba ,ze ty jesteś inny mirmat (z żołnierza wolnosci)
      • babusz Re: A NIE NA TRADYCJI HITLERA I ROBESPIERRA 04.01.04, 22:44
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> na ktorych buduje sie Europejska Unie. Zgnile "jadro" Unii juz rozpada sie
        > gospodarczo a znaczaca i rozmnazajaca sie jak kroliki mniejszosc "jadra" wali
        > 5 X dziennie lbem do Mekki.

Przeciez Bush buduje na tradycji Hitlera i Stalina. Juz dziadek Prescot Bush
        zaczal to rodzinne dzielo.

Babusz

• Gość: traianus a moze taki scenariusz ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.04, 10:22
      Zasady amerykańskiego porzadku zapisane z Konstytucji USA i Deklaracji
      niepodległosci stana sie obowiazujace... Imperium rozciagnie władze na cały
      świat... znikna wojny miedzy narodami... ludzkość zajmie sie podbojem
      kosmosu... załozona zostanie baza na Marsie...
      z czasem kolonii na Marsie zacznie uwierać zwierzchnictwo Ziemi... w roku 2176
      na Marsie pojawi się "Deklaracja niepodległości"... hehehe

• marcus_crassus chyba juz to gdzies widzialem w TV :))) 03.01.04, 20:11
      • Gość: U Re: a moze taki scenariusz ;) IP: *.75.45.72.Dial1.Boston1.Level3.net 04.01.04, 07:34
        Na Marsie sprawdza,czy nima antysemitow i zaczna od budowy plotow.
      • Gość: Tysprowda Re: a moze taki scenariusz ;) IP: 168.187.1.* 04.01.04, 13:47
        w roku 2176 na Marsie pojawi się "Deklaracja niepodległości" od USSA... hehehe

• Gość: traianus Re: Ludzkość pod gwiazdistym sztandarem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.04, 19:46
      naprzód Ameryko !
      • Gość: Tysprowda Re: Ludzkość pod gwiazdistym sztandarem IP: 168.187.1.* 04.01.04, 13:48
        Naprzod Ameryko, bo stoisz na krawedzi przepasci!
    • Gość: Tomson Za jakieś 200 dni zamkną biednego traianusa IP: *.ds.pg.gda.pl 04.01.04, 21:48
      w jakimś miejscu odosobnienia gdy dalej będzie miał takie chore wizje. :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka