orrla Re: służba zdrowia 11.04.08, 21:23 Ręce opadają! Nie wiem co Ci radzić, bo to system który jedynie Bóg wie jak działa;( Rób raban i zobacz co z tego wyniknie - wiele nie spodziewaj się bo w PL każdy ma gdzieś 'starzejące się baby' - a następnym razem pamiętaj, wychodząc od lekarza, od razu umówić przyszłą wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: służba zdrowia 11.04.08, 21:56 do szpitala trafiłam bez skierowania, więc niebyłam w przychodni. Do ginekologa chodzę regularnie co 1/2 roku i nigdy nie trzeba było się umawiać tyle wcześniej. Zresztą choćbym się umówiła, to i tak odwołaliby wizytę, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: służba zdrowia 11.04.08, 23:18 Zresztą choćbym się umówiła, to i tak odwołaliby wizytę, eh. Dlaczego? Umówienie jest umówieniem, przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: służba zdrowia 12.04.08, 11:25 A kto ma Cię przyjąć, jak lekarz nie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
orrla Re: służba zdrowia 12.04.08, 12:05 Lisiu, ciekawi mnie ta logika. Napisałaś: zadzwoniłam dzisiaj do poradni, żeby się umówić. No cóż, mamy 11 kwietnia(?!)a w rejestracji się dowiedziałam, że wyczerpali limit wizyt na kwiecień, Może gdybyś zadzwoniła miesiąc temu to limit na kwiecień nie były wyczerpany, ja myślę. Odpowiedz Link Zgłoś