amelkalexi 10.11.09, 12:47 przez najbliższy tydzień, zero winka...<buuuu> antybiotyki...<chlip> cholera...nie dość że głos w "ilościach śladowych"...to jeszcze żebra obolałe od kaszlu...i dziwne zapalenie krtani.... wrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera5 Re: no i sprawa się..."rypła"... 10.11.09, 12:55 To nie żebra ,to mięśnie gładkie.Właśnie kończę kurację Unidoxem Solutabem. Odpowiedz Link
amelkalexi Waderka.... 10.11.09, 14:20 ja pieprzę...czy to mięśnie czy nie...ale to bolesne łaskotanie żeber mi na...nervy idzie wrrr....niech to diabli... do tego cholera krtań.. wczoraj wieczorem żarłam mrożone truskawki żeby się nie udusić...i przy każdym głębszym wdechu miałam wrażenie, jakby mnie kto po żebrach...tłukł...<buuuuu> Odpowiedz Link
darima_ka Re: no i sprawa się..."rypła"... 10.11.09, 17:08 Dokładnie ,a zdaje się jakby zebra połamane były, wrrr Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A Ty znowu chlipiesz? 10.11.09, 16:13 amelkalexi napisała: > antybiotyki...<chlip> ------ Jakaś płaczliwa ta nasza Amelka... antybiotyki są dobre na wyzdrowienie, bierz je Amelka i nie chlipaj już... Odpowiedz Link
amelkalexi Tadeusz.... 11.11.09, 10:04 bo ja straszna beksa jestem...i oczy to dosłownie w stawie...mam Odpowiedz Link
darima_ka Re: no i sprawa się..."rypła"... 10.11.09, 17:08 To Ty się rypaj do łózka a nie tu sie szwendaj i rozsiewaj <współczuje>znam to, ból okropny tylko antybiotyk może pomóc ,ale ból jeszcze trochę sie utrzyma .Zdrowiej nam szybciutko Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: no i sprawa się..."rypła"... 10.11.09, 17:16 Lepiej niech tu popisuje, nie będzie myśleć o tych dolegliwościach. Tych wirusów, które posiada, przez net nam nie "sprzeda", spoko. Odpowiedz Link
zak-1 Re: no i sprawa się..."rypła"... 11.11.09, 10:04 Ja się ma grypę - to robić nie trza .....pomysl o tym w temn sposób i wyciagnij plusy Odpowiedz Link
amelkalexi Zak...z tymi plusami..... 11.11.09, 10:12 to ja ostrożna wiesz co widzi optymista na cmentarzu??? właśnie...same plusy Odpowiedz Link
amelkalexi no już mi.... 11.11.09, 10:11 lepiej antybiotyki zadziałały...więc nie mam wrażenia, że ktoś mnie non stop kopie po żebrach jedynie czego się obawiam...to szoku...."bezalkoholowego" nie wiem, jak sobie organizm....poradzi Odpowiedz Link
darima_ka Zak, do czego Ty namawiasz 11.11.09, 11:51 Wrrr, chcesz zrobić z Amelki ćpuna ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: no już mi.... 11.11.09, 11:49 Hahaha, lampkę wina możesz wypić , bo to niczym nie grozi , jedynie tym ,ze antybiotyk nie działa . Odpowiedz Link
amelkalexi Re: no już mi.... 11.11.09, 11:53 ja też się cieszę... ale z winem...to poczekam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co to znaczy nam??! 11.11.09, 14:10 darima_ka napisała: > Cieszę się ,ze zdrowiejesz nam -------- Sie odczep od Amelki, Ona jest hetero! Odpowiedz Link
amelkalexi hetero????........... 11.11.09, 14:12 coś Ty...Amelka "bierze" wszystko... bo Amelka to dziwoląg Odpowiedz Link