Dodaj do ulubionych

Połaskotać?

15.01.10, 17:39
Myszką sterujcie ręką po obrazku big_grin

post.kards.qip.ru/images/postcard/19973/1997267.swf
Obserwuj wątek
    • ziolo.zielone Re: Połaskotać? 15.01.10, 18:35
      Fajna trusia smile
      • darima_ka Re: Połaskotać? 15.01.10, 18:51
        Ten serdeczny smiech mi się spodobał, którego mi
        ostatnio bardzo brak
    • tadeusz_ski.51 Eeeee tam, dziecinne takie! 15.01.10, 18:41
      Jak już łaskotać, to nie zająca! To chyba dla każdego jasne? Mam na myśli
      każdego mężczyznę, żeby nie było niedomówień!
      • ziolo.zielone Mężączyznę niekonieczniue ale... 15.01.10, 18:43
        ... króliki też nie, bo one są do jedzenia. Kotki albo pieski to co innego... big_grin
        • ziolo.zielone Sorki za literówki, nie patrzyłam co piszę. 15.01.10, 18:44
          Kiepsko u mnie z pisaniem bezwzrokowym sad

ziolo.zielone napisała:

> ... króliki też nie, bo one są do jedzenia. Kotki albo pieski to co innego... :
          > D
          • tadeusz_ski.51 A kotki i pieski czymś różnią się 15.01.10, 18:53
            od królików? Może smakiem, ale zapytaj Wietnamczyków? Osobiście nie wiem, czy
            dane mi było konsumować jakiegoś kotka czy pieska, ale niewykluczone, ponieważ
            był czas, gdy spożywałem tzw. zupki chińskie.
            • ziolo.zielone Re: A kotki i pieski czymś różnią się 15.01.10, 19:01
              A tego nie wiem, bo nie próbowałam. Wychowałam się w Polsce a tu nie jada się
              psów i kotów. kiedyś, jako dziecko jadłam kiełbasę z konia, po prostu nie
              wiedziałam co jem póki mi nie wytłumaczono.
              Nie wybieram się do Azjatów, nie jadam żarcia z ichnich budek-nie stołuję się w
              żadnych budkach ani tanich jadłodajniach, w azjatyckich droższych restauracjach
              też nie.
              I to mi wystarczy smile
              • tadeusz_ski.51 Jadłaś kiełbasę z konia? 16.01.10, 15:17
                ziolo.zielone napisała:
                > ... Wychowałam się w Polsce a tu nie jada się psów i kotów....
                -------
                Już się jada w Polsce, może nie Polacy, ale w Polsce...

> ... kiedyś, jako dziecko jadłam kiełbasę z konia, po prostu nie
                > wiedziałam co jem...
                ------
                Dzieckiem już nie jesteś, ale jestem przekonany, że dalej nie wiesz co jesz,
                zresztą, nikt z nas nie wie. Kupujesz owoce i wydaje Ci się że zdrowe, że
                witaminy a się okazuje, że tam więcej konserwantów i innych chemikaliów jak tych
                witamin! Kupujesz sałatę, to podaj listek kanarkowi, zobaczysz, zemrze na Twoich
                oczach, wystarczy mu pół listka tej trucizny!
            • darima_ka Re: A kotki i pieski czymś różnią się 16.01.10, 14:21
              Ja czasem też chińską zupkę konsumuję , szczególnie na urlopie big_grin
              • tadeusz_ski.51 A Hindusi szczury polne 16.01.10, 15:19
                wyłapują i konsumują... hmmmm... ciekawe jak to smakuje?
                • darima_ka Re: A Hindusi szczury polne 16.01.10, 22:24
                  Ja tam wszystko "zjadliwa" jestem kiedy nie wiem co jem big_grin
                  • tadeusz_ski.51 I chwaliłaś się, że lubisz grzybki 17.01.10, 09:50
                    a wiesz ile w tych grzybkach jest "wkładki mięsnej"? Im bardziej pachną tym
                    bardziej robaczywe!
                    • rena-ta49 Re: I chwaliłaś się, że lubisz grzybki 17.01.10, 09:53
                      W codziennym naszym jedzonku konsumujemy gorsze rzeczy niż jakiś malutki
                      robaczek w grzybku , i nawet o tym nie wiemy ?smile smile
      • darima_ka Re: Eeeee tam, dziecinne takie! 15.01.10, 18:52
        tadeusz_ski.51 napisał:

> Jak już łaskotać, to nie zająca! To chyba dla każdego jasne? Mam na myśli
        > każdego mężczyznę, żeby nie było niedomówień!

Jak łaskootek nie masz , to takiego smiechu żadna kobieta z Ciebie niczym nie
        wydobędzie ?
    • rena-ta49 Re: Połaskotać? 16.01.10, 11:16
      No fajny śmiech , taki typowo dziecinny, dorośli ludzie mało mają powodów do
      serdecznego śmiechu smile smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka