darima_ka 15.01.10, 17:39 Myszką sterujcie ręką po obrazku post.kards.qip.ru/images/postcard/19973/1997267.swf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Połaskotać? 15.01.10, 18:51 Ten serdeczny smiech mi się spodobał, którego mi ostatnio bardzo brak Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eeeee tam, dziecinne takie! 15.01.10, 18:41 Jak już łaskotać, to nie zająca! To chyba dla każdego jasne? Mam na myśli każdego mężczyznę, żeby nie było niedomówień! Odpowiedz Link
ziolo.zielone Mężączyznę niekonieczniue ale... 15.01.10, 18:43 ... króliki też nie, bo one są do jedzenia. Kotki albo pieski to co innego... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Sorki za literówki, nie patrzyłam co piszę. 15.01.10, 18:44 Kiepsko u mnie z pisaniem bezwzrokowym ziolo.zielone napisała: > ... króliki też nie, bo one są do jedzenia. Kotki albo pieski to co innego... : > D Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A kotki i pieski czymś różnią się 15.01.10, 18:53 od królików? Może smakiem, ale zapytaj Wietnamczyków? Osobiście nie wiem, czy dane mi było konsumować jakiegoś kotka czy pieska, ale niewykluczone, ponieważ był czas, gdy spożywałem tzw. zupki chińskie. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: A kotki i pieski czymś różnią się 15.01.10, 19:01 A tego nie wiem, bo nie próbowałam. Wychowałam się w Polsce a tu nie jada się psów i kotów. kiedyś, jako dziecko jadłam kiełbasę z konia, po prostu nie wiedziałam co jem póki mi nie wytłumaczono. Nie wybieram się do Azjatów, nie jadam żarcia z ichnich budek-nie stołuję się w żadnych budkach ani tanich jadłodajniach, w azjatyckich droższych restauracjach też nie. I to mi wystarczy Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Jadłaś kiełbasę z konia? 16.01.10, 15:17 ziolo.zielone napisała: > ... Wychowałam się w Polsce a tu nie jada się psów i kotów.... ------- Już się jada w Polsce, może nie Polacy, ale w Polsce... > ... kiedyś, jako dziecko jadłam kiełbasę z konia, po prostu nie > wiedziałam co jem... ------ Dzieckiem już nie jesteś, ale jestem przekonany, że dalej nie wiesz co jesz, zresztą, nikt z nas nie wie. Kupujesz owoce i wydaje Ci się że zdrowe, że witaminy a się okazuje, że tam więcej konserwantów i innych chemikaliów jak tych witamin! Kupujesz sałatę, to podaj listek kanarkowi, zobaczysz, zemrze na Twoich oczach, wystarczy mu pół listka tej trucizny! Odpowiedz Link
darima_ka Re: A kotki i pieski czymś różnią się 16.01.10, 14:21 Ja czasem też chińską zupkę konsumuję , szczególnie na urlopie Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A Hindusi szczury polne 16.01.10, 15:19 wyłapują i konsumują... hmmmm... ciekawe jak to smakuje? Odpowiedz Link
darima_ka Re: A Hindusi szczury polne 16.01.10, 22:24 Ja tam wszystko "zjadliwa" jestem kiedy nie wiem co jem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I chwaliłaś się, że lubisz grzybki 17.01.10, 09:50 a wiesz ile w tych grzybkach jest "wkładki mięsnej"? Im bardziej pachną tym bardziej robaczywe! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I chwaliłaś się, że lubisz grzybki 17.01.10, 09:53 W codziennym naszym jedzonku konsumujemy gorsze rzeczy niż jakiś malutki robaczek w grzybku , i nawet o tym nie wiemy ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Eeeee tam, dziecinne takie! 15.01.10, 18:52 tadeusz_ski.51 napisał: > Jak już łaskotać, to nie zająca! To chyba dla każdego jasne? Mam na myśli > każdego mężczyznę, żeby nie było niedomówień! Jak łaskootek nie masz , to takiego smiechu żadna kobieta z Ciebie niczym nie wydobędzie ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Połaskotać? 16.01.10, 11:16 No fajny śmiech , taki typowo dziecinny, dorośli ludzie mało mają powodów do serdecznego śmiechu Odpowiedz Link