rena-ta49 29.03.10, 14:22 Mnie dopadła już od jakiegoś czasu, a poranne trele ptaszków chociaż milutkie dla ucha budzą mnie po godzinie spania buuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcyno Re: Bezsenność 29.03.10, 16:45 Ptaszki będą śpiewały do św.Wita czyli do 15 czerwca Polecam książkę Paula Mckenna pt.'Śpij dobrze" Odpowiedz Link
zak-1 Re: Bezsenność 29.03.10, 17:11 Zjadłem wczoraj tabletrkę na spanie, i spałem w miarę dobrze . Wiedziałem ,ze będę miał problemy z zasnięciem , bo dzisiaj miałem mase załatwiania , i na noc do pracy . Teraz już skonczyłem roboty i odpoczywam , na razie przed kompem , za chwilę przed telewizorem . Mam nadzieję ,ze mnie "zetnie" i sobie trochę podrzemię )) Odpowiedz Link
babcyno Re: Bezsenność 29.03.10, 17:23 Wczoraj była pełnia księżyca. Na mnie działa Na noc nie dałabym rady pracować. Podziwiam. Miłego odpoczynku Odpowiedz Link
zak-1 Re: Bezsenność 29.03.10, 17:25 Od lat pracuję na rózne zmiany , więc człowiek przywykł juz . Jedna z wiekiem, staje sie to coraz bardziej meczące . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bezsenność 29.03.10, 19:38 Na mnie te,ż pełnia działa , ale nie zawsze tak było , od jakiegoś czasu . Swoją drogą ciekawe zjawisko , dlaczego podczas pełni spać nie można? Na razie nic nie zażywam , ale, z powodu dużego stresy ostatnio też źle sypiam , chyba coś w aptece kupię ziołowego , zażywał ktoś? może coś polecicie? Nie chce po lekarzach chodzić i brać chemii, bo to moze uzależnić? Odpowiedz Link
azmb Re: Bezsenność 29.03.10, 22:24 Darimko, zapytaj w aptece, w tv reklamowali taki środek uspakajający, który- jak na noc się bierze, działa usypiająco... ziołowy... ale nie pamiętam nazwy... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bezsenność 30.03.10, 13:46 Ziołowe środki są mało szkodliwe ,ale też trzeba chyba brać przez dłuższy czas nim organizm zareaguje? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bezsenność 30.03.10, 13:45 Na mnie pełnie niestety też działa bezsennie Na zmiany kiedyś pracowałam , i nocka była dla mnie najlepsza zmianą w nocy pospałam czasem ,a dzień cały miałam dla rodziny Odpowiedz Link