darima_ka 14.07.10, 17:16 Ktoś się wybiera może, bitwę stoczyć... ? Taką prawdziwą ,na nagie miecze www.grunwald1410.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha.1 Re: Pod Grunwald ! 14.07.10, 20:06 Ja nie ,ale ktoś tu dysponuje jakąś bronią chyba, tak coś mi się o oczy "obiło" Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pod Grunwald ! 15.07.10, 12:02 Wygrają lepsi , czyli nasi. Mój syn dzisiaj tam pojechał ....stopem.Nie dał sie przekonać ,ze bezpieczniej mpociągiem . Na tę okolicznosć nawet nowy namiot sobie kupił . Teraz jest gdzieś pod Częstochową . Powiedział , ze nawet nie ma problemow z zatrzymywaniem aut....... ale chłopak przystojny jest , to więcej dziewczyn mu się zatrzymuje . ja nigdy na stopa nie jeżdziłem. Odpowiedz Link
flissy Re: Pod Grunwald ! 15.07.10, 12:07 Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm autostop,,,troszeczkę udało mi sie pojeździć stopem,może nie tak jak to jest wspominane przez prawdziwych autostopowiczów,no ale troszeczkę tego było. No na pieszo z namiotem na Grunwalda,to nieomal jak za króla Jagiełłę Zak ma chłopak fantazję i chęci,podziwiam i byle by pogoda dopisała Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pod Grunwald ! 15.07.10, 12:13 Fantazxję ma , ale upartosć też . Ma wszystko co niezbędne , czyli gaz , nóż , umie sztuki walki , był w komunii , jest po szkoleniu extremalnycjh metod przeżycia . Jak czegos nie złamie to dojedzie . I całe szczęście , ze to era komórek , bo cały czas kontakt z nim mam . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pod Grunwald ! 15.07.10, 16:46 Nooo, sam pojechał , czy większa grupa ich pojechała? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pod Grunwald ! 15.07.10, 16:45 Kurde ja też nie , chłopakowi łatwiej , mnie by nigdy rodzice nie puścili na stopa Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pod Grunwald ! 15.07.10, 16:43 flissy napisał: > Ciekawe kto tym razem wygra ? Nasi , nie może być inaczej Odpowiedz Link
darima_ka Skąd pochodził Ulrich von Jungingen ? 15.07.10, 17:16 www.rmf24.pl/kultura/news-skad-pochodzil-ulrich-von-jungingen,nId,288515 Odpowiedz Link
darima_ka Ale nie mogę , 15.07.10, 17:34 Sobie wyobrazić rycerzy w zbrojach, w taki upał , to dopiero musi być walka.... ,ale z sobą? Odpowiedz Link
zak-1 Re: nie dojechał 16.07.10, 16:16 pod Częstochową zrezygnował , po 3 godzinnym czekaniu na stopa . Wieczorem przyjechał pociagiem do domu . Nawet nie mówiłem - "a nie mowiłem " Kamil to typ człowieka który musi się nauczyć na swoich błędach . W sumie dobrze , bo troche się o niego bałem . Jechał sam i miał w Łodzi dołaczyć do kilku osób. Załuje ,że nie będzie widział bitwy , ale pieniędzy na bilet mu szkoda ,a rozrywki pokrywa ze swoich pieniędzy . Odpowiedz Link
darima_ka Re: nie dojechał 16.07.10, 17:04 Wiesz ja się nie dziwię , w taki upał stać na drodze w tym słońcu, może się człowiekowi wszystkiego odechcieć . Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: nie dojechał 16.07.10, 21:05 Bez niego i tak się bitwa odbędzie, a wdomu w TV zobaczy więcej jak w realu Odpowiedz Link
darima_ka Re: nie dojechał 16.07.10, 21:08 To prawda ,ale wiesz w realu więcej atrakcji ;D Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: nie dojechał 17.07.10, 08:22 Zabrakło Mu cierpliwości , i wcale się nie dziwię, w taki upał Autostop na tym polega ,że czasem godzinami musisz sterczeć przy drodze i nikt się nie zatrzyma. W dzisiejszych czasach ludzie się boją , szczególnie mena , bo dziewczynie , to może szybciej by się ktoś zatrzymał? Odpowiedz Link