Dodaj do ulubionych

Jak często

19.01.11, 18:53
Czyścicie ze "śmieci" kompa , albo robicie "formata"
Jakiego programu do tego czyszczenia używacie?
Obserwuj wątek
    • flissy Re: Jak często 19.01.11, 19:57
      Czyszczę często,raz w tygodniu skanuję a co jakiś czas,powiedzmy co 6 miechów oddaje do serwisu by mi go sformatowalismile
      • darima_ka Re: Jak często 19.01.11, 20:23
        Ja formata nie robiłam już dawno, czyszczę CCleanerem raz na jakiś czas,
        ale zauważam że mi się komp ślimaczy i zawiesza
        • flissy Re: Jak często 19.01.11, 20:27
          Może,ale też może być zbytnie obciążenie sieci,serwera którego używa twój operator,czy zbyt duża ilość wejść na daną stronę.
    • ksiezniczka-02 Re: Jak często 19.01.11, 23:10
      Ja nie robiłam jeszcze formata z powodu tego,że komp załadowany, robili 1 raz gdy tak namieszałam podczas moich pierwszych kroków na tym sprzęcie i nie dało się nic odkręcić.
      Mój małż niestety w tym temacie nie pomaga mi. Uczyłam się metodą prób i błędów. Ale teraz czasami mnie o coś tam pyta. big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      Też używam CC do czyszczenia i jakoś mi wystarcza. Mam stałe stronki na które wchodzę, nie pirace i jakoś mi działają jeszczebig_grin
      • ryszq Re: Jak często 20.01.11, 10:49
        Teraz format raz w roku, przedtem syn mi piracił na kompie i komp był raz w kwartale formatowany - teraz ma swój komp a ja mam spokój. Na straży stoi antywirus "Avast!" Przedtem był "Kasperski" i jestem zadowolony.
      • rena-ta49 Re: Jak często 20.01.11, 14:28
        Ja też nie wchodzę na strony które mogą być zawirusowane, ale już mi się trafiło
        załapać coś na stronce z gifami.
        Avast wtedy zadziałał prawidłowo smile smile
    • rena-ta49 Re: Jak często 20.01.11, 14:25
      Formata nie robiłam już dawno,
      czyszczę dysk Cleanerem, defragmentuję od czasu do czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka