flissy 17.04.11, 18:18 Dzis na naszej trasie spotkaliśmy ułanów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Ułani :) 17.04.11, 18:50 To prawda ,że Ułani mają krzywe nogi? To ja Ułana nie chcę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ułani :) 17.04.11, 19:12 Tak moja babcia mówiła , ja tam też nie widziałam Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ułani :) 17.04.11, 18:58 Konie zawsze mnie fascynowały. Nie mam możliwości jeździć na koniu ale to piękne zwierzęta . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ułani :) 18.04.11, 17:46 Piotruś czy od jazdy na rowerze można dostac krzywych nóg? Ale od jazdy na koniu chyba można , jak od lat dziecięcych po kilka godzin dziennie będziesz dziecko sadzał na konia , to czy te nogi się nie wykrzywią? Mnie by się wydawało ze mogą? Odpowiedz Link
n.est.ce.pas Re: Ułani :) 18.04.11, 14:33 No coś Ty! Flissy, nic sie nie da porównać z jazdą konną. Po pierwsze uczucie wspaniałego zjednoczenia z koniem. Kiedy się jeździ na koniu, którego zna się od lat, to chwilami ma się wrażenie, że nie musisz nim kierować, bo intuicyjnie wyczuwa dokąd chcesz jechać A kiedy staje się na odpoczynek, to tak dobrze jest przytulić się do końskiej szyi i poczuć na dłoni aksamitny dotyk końskich chrap Rower to tylko zimny sprzęt Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ułani :) 18.04.11, 17:48 Też tak sądzę , to jednak żywe zwierzę , które czuje nas , i my jego. Można do niego mówić a on będzie strzygł uszami , jakby rozumiał co się do niego mówi . Odpowiedz Link
flissy Re: Ułani :) 18.04.11, 17:51 Do mojego Meteoryta też gadam,wprawdzie to rower nie koń,ale też mnie rozumie Odpowiedz Link