darima_ka 25.05.11, 18:02 To wiadomo ,ciekawe jakiego smaku są potrawy przyprawione tą przyprawą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 18:29 Tak tylko pytam , moją byłą teściową mam ok A jeśli to przyprawa teściowej , to raczej ja mogłabym być nią potraktowana ? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 18:15 Smak na pewno nie zapomniany...a wlasciwie smiertelnie zapamietany -- Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 18:22 Ten Kamis wie co robi , teściowa może dobrze przyprawić dla synowej jakaś potrawę , albo odwrotnie ? Ja swojej nigdy takiej przyprawy nie serwowałam , nie musiałam Odpowiedz Link
legwan4 Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 18:35 Mam nadzieje,ze przyszly ziec nie doprawi dla mnie potrawy... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 18:36 U Was na pewno nie ma takiej dobrej przyprawy, to spoko Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 20:05 Mało przyprawiam wiec myśle , ze i mnie mało przyprawią ciekawe dlaczego o teściowych gorzej się myśli niz o tesciach ? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 20:10 zak-1 napisał: > Mało przyprawiam wiec myśle , ze i mnie mało przyprawią ciekawe dlaczego o > teściowych gorzej się myśli niz o tesciach ? Bo to chyba tak z zalozenia....ze tesciowa sie czkawka odbija Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 25.05.11, 20:36 Bo teściowe zazwyczaj zapatrzone są w synusiów , i synowa dla nich jest konkurencją? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przyprawy poprawiają smak potraw 26.05.11, 13:34 Hahaha, wydaje mnie się ze teściową byłam w miarę spokojna , skoro byłego ziecia nie potraktowałam taką przyprawą ? Odpowiedz Link