rena-ta49 29.01.12, 09:26 ....parodiuje Twoje forum? Hahaha, niczym ekipa rządząca, za zamkniętymi drzwiami i po cichaczu, taki POpapraniec! forum.gazeta.pl/forum/f,169262,Forum_bez_granic_9617_9618_9619_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 10:18 A wydawał się taki porządny chyba już tu nie wróci , chyba , że jako troll. Nie potrafi znieść innych poglądów niż jego . Odpowiedz Link
zak-1 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 10:48 Czy tu zaszło coś czego nie wiem, prócz kłótni z Tadkiem ? czy to takie całokształtowe ? Odpowiedz Link
ls48 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 11:12 Ano wlasnie. Tez sie "zapytowywuję" Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 11:44 Nie ma co wyjaśniać ,chyba wszyscy zauważyli ,że konflikt miedzy Tadeuszem a flisym trwał od początku. Ludzie do mnie na @ pisali o flisym tak: "Powiem Ci, że to kawał chama jest i zadymiarza..i" I ja wiedziałam czego mogę się po nim spodziewać ,że prędzej czy później zrobi mi to co robił innym! Tak ze powiem Wam , wcale nie jestem tym zaskoczona Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 14:10 darima_ka napisała: > Nie ma co wyjaśniać ,chyba wszyscy zauważyli ,że konflikt miedzy Tadeuszem > a flisym trwał od początku. > Ludzie do mnie na @ pisali o flisym tak: > "Powiem Ci, że to kawał chama jest i zadymiarza..i" > I ja wiedziałam czego mogę się po nim spodziewać ,że prędzej czy później > zrobi mi to co robił innym! > Tak ze powiem Wam , wcale nie jestem tym zaskoczona ------------------- Aaaaaaaaaaa, wiedziałaś! Ale jego strone trzymałaś! Dobrze Ci tak! Odpowiedz Link
rena-ta49 Trzymała tak samo Twoja stronę , 30.01.12, 14:01 Jak i jego! Oboje robiliście zadymy ,a Dorota to tolerowała! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 11:38 Nie no, zaczęło się od tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132350236,132350236,Obrobka_spoleczenstwa_trwa_w_najlepsze_.html A potem to już samo poleciało..... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 11:33 Przede wszystkim nie potrafi dotrzymać honorowo danego słowa , które w @ do mnie pisał: "Nie będę psuł Ci forum swoimi tekstami,postaram sie zachowac o was dobre zdanie i mam nadzieje że moja rezygnacja spowoduje też to,że i wy przestaniec pisac na mój temat." No to idiotentest zdał na piątkę ,i pokazał jak potrafi za plecami robić komuś kolo dopy! Ja ze swej strony dotrzymałam słowa i o nim nie wspomniałam ani słowa ! Odpowiedz Link
darima_ka Chcę jeszcze dodać ,ze 29.01.12, 12:20 Cytowany przeze mnie urywek @ od flisego dostałam 22 stycznia , "Nie będę psuł Ci forum swoimi tekstami,postaram sie zachowac o was dobre zdanie i mam nadzieje że moja rezygnacja spowoduje też to,że i wy przestaniec pisac na mój temat." Jest do sprawdzenie ,ze od tego dnia ,a możliwe że już wcześniej żaden post ani mój ani nikogo piszącego na tym forum nie był skierowany do niego.A jak on się zachował sami widzicie ! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 14:11 Co macie na @ załatwiajcie na @ a nie wywlekać publicznie! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 15:07 Ujawniłam publicznie tylko to, co dotyczyło tej obrzydliwej sprawy, tego plagiatu! A Ty nie widziałeś, bo szybciutko skasowali ale tam było, że nie wpuszczą tadeusza_ski i rena-ta49, czyli było to skierowane również przeciw Tobie! Więc się nie wtrącaj jak nie znasz sytuacji! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 15:18 darima_ka napisała: > Ujawniłam publicznie tylko to, co dotyczyło tej obrzydliwej sprawy, tego plagiatu! > A Ty nie widziałeś, bo szybciutko skasowali ale tam było, że nie wpuszczą > tadeusza_ski i rena-ta49, czyli było to skierowane również przeciw Tobie! Więc > się nie wtrącaj jak nie znasz sytuacji! -------------- bo ja tak dla zasady. A wtrącić się mogę i mam prawo, bo napisałaś, że tam było o mnie! No to jak? O mnie i nie mam prawa? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 17:24 ktos kiedys sparodiowal forum Natki..nie wiem, czy mialo byc smiesznie zabawnie.. bawilo sie toto w najlepsze.. uwazam taki czyn za niedopuszczalny! moglabym wiecej napisac, ale to juz nie ma znaczenia wlasciwie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 18:07 No właśnie ja też uważam taki czyn za niedopuszczalny, wszyscy uważają za niedopuszczalny, a jednak to się dzieje? Odpowiedz Link
rudka-a Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 18:15 zalozyc nick podobny do tego, pod ktorym ktos pisze i odstawiac kabaret udawac przyjaciela, a za plecami......... skurw.....wo! nic wiecej. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 18:58 Czyli takich "przyjaciół" ma Flisy? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Nie podoba mi się to cytowanie maili! 29.01.12, 19:10 jestem zszokowana. Nie spodziewałam się tego po Piotrze. Jestem i byłam i będę łatwowierna Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 11:51 Nie wróci , nie będzie miał możliwości bo ma bana. Chyba ze sobie stworzy nicka i jako troll wejdzie bo to ze trolluje to przyznał w tym watku. Zresztą jako moderatorzy zauważcie jaki przekręt zrobił,udajac ze ja mu posty wycinam, a tak naprawdę jesli klikniecie pod tym postem "odpowiedz" to widać co zrobił! forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132554981,132574592,Piotr_czy_Ty_jestes_trollem_.html Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 30.01.12, 13:59 Kazik jak mi nie pasują czyjeś poglądy , to albo się z tym kimś nie wdaję w dyskusje , albo odchodzę ,jest jeszcze możliwość "ignora" wtedy nie widzisz postów takiej osoby. W tym przypadku była chęć zemsty na Darimie, bo to właśnie Jej forum sparodiował. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 11:29 Buuuuhaha...wcale mnie to nie dziwi. W ostatniej do mnie @ pisał że chciał zmieniać moje forum???????? Noż kuźwa moje forum chce zmieniać,a jakim prawem się pytam? Niech sobie zakłada własne forum,a na nim robi co mu się żywnie podoba. Zresztą moje forum nie jest pierwszym które on parodiuje ,i robi zadymy! To forum ,to zemsta na innej forumowiczce ,o której do mnie w @ pisał bardzo niepochlebne opinie, i nie tylko o niej! A teraz jest wielkim Jej przyjacielem! forum.gazeta.pl/forum/w,102600,124463409,124463409,moje_modlitwy_i_podzekowania_dla_gazety_w_.html To tylko jeden z przykładów jego załgania fałszywości! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 12:59 Czy to nie dziwne ,że kiedy napisałam prawdę o co tym myślę owe forum zostało natychmiast zlikwidowane ? Nagle znikło, jakby go nigdy nie było? forum.gazeta.pl/forum/f,169262,Forum_bez_granic_9617_9618_9619_.html A na pocztę dostaje @ ,ze flisy nie ma z tym nic wspólnego ,czyżbyś posądzał nas o ślepotę flisy? Każdy czytać potrafi , i widzi kto założycielem forum był! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 14:08 no i dobrze... A nie mówiłem? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 14:15 hahahahhah....mówiłeś i trochę racji miałeś. Ale namieszać i ty umiesz Ja tam z nim @ nie pisałem (chyba tylko raz mu odpowiedziałem ) co piszę to na BG , po się dwa razy powtarzac . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 14:27 Już nie umiem, teraz jestem tadeusz_ski.51 poważny, a takiemu nie pasuje mieszać.... Nieeeeeee.... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 14:31 No tak , zapomniałem wiesz pamięć już nie ta Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 15:44 Ty czy poważny jesteś czy nie , to i tak potrafisz zdrowo narozrabiać ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 15:13 Ja też nie mam zwyczaju pisać na @ z mężczyznami .ale jak ktoś do mnie napisze to odpowiadam. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 16:11 A czy to coś złego z facetami @ pisać ? bo widzę tu jakieś uprzedzenie z twojej strony(podkreślałaś to już kilka razy ) . Pisanie to nie grzech i nie widzę w tym nic zlego . Pisanie z nieodowiednimi facetami ...ooo to już błąd Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 18:03 Nie Kazik ,ani nie jestem uprzedzona, ani nie uważam tego za coś złego. Ja po prostu nie mam o czym pisać z mężczyznami , swoje prywatne sprawy powierzam w realu bliskim,a nie jestem ciekawa czyiś osobistych spraw, nie interesują mnie. Wiec jeśli cos dotyczy forum to odpowiadam ,i tyle. Odpowiedz Link
ryszq Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 18:30 Nic nie kapuję. Jak to sparodiował? Gdzie? Po co? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 19:26 Widzisz Ryszardzie w necie jest tak ,że jak ktoś chce Ci dowalić , to zakłada czasem takie samo forum jak masz Ty , zakłada nicki łudząco podobne do Twoich, wręcz takie same , i tam się na Tobie wyżywa, ludzie nie zawsze się od razu są w stanie zorientować ,że to nie to forum na którym piszą. Czytają i oczy wybałuszają co się dzieje? Takie właśnie forum ktoś założył żeby parodiować moje forum, założycielem forum był Flisy. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 19:33 Faktycznie już tę parodię zlikwidował. Moze go sumienie ruszyło , w końcu żle mu nie życzyliśmy . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 19:40 To forum zlikwidowano w kilka minut po moim zacytowaniu co mi w @ napisał jak oznajmił ze odchodzi! Udowodniłam że zrobił z gęby dupę! Ja słowa dotrzymuję ,ale jak ktoś ze mną chce pogrywać w tak nie czysty sposób , to ja nie mogę się nie bronić! Uważam ze mam do tego prawo ! Odpowiedz Link
ryszq Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 19:34 Okropność. Myślałem, że tylko mundurowych na to stać... Odpowiedz Link
ryszq Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 19:37 www.youtube.com/watch?v=a_XzjPjaHl4 Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima Twój "przyjaciel" zrobił Ci kuku, 29.01.12, 19:43 Jak widać nie tylko ,niektórzy mają w tym spore doświadczenie! Odpowiedz Link
darima_ka Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 19:35 Sparodiowanie forum tej Forumowiczki która miała forum pod inną nazwą ,ale można zauważyć podobieństwo nicków forum.gazeta.pl/forum/f,129162,DWORZEC_CENTRALNY.html a tu forum sparodiowane: forum.gazeta.pl/forum/w,102600,124463409,124463409,moje_modlitwy_i_podzekowania_dla_gazety_w_.html Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 19:43 Ale numer!!! Nie sądziłam,że nawet o forum ktoś może być zazdrosny, hmmmm, a może to ja jestem 100 lat do tyłu????? Może tak należy się wybijać w górę po czyiś plecach się wdrapywać? Odpowiedz Link
zak-1 Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 19:47 Normalny człowiek nie zdobyłby się na takie cóś. Tobie tego nie polecam , bo do tego potrzebna jest twarda skóra . Zazdrosnym można być o wszystko... niestety . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 19:52 To głównie chęć zemsty na kimś ! Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 19:53 Za mało jestem obyta w świecie internetu, jakby nie ten wątek to nawet bym nie wiedziała,że takie coś jest możliwe. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 20:02 A ja juz sporo widziałam,czytałam w necie,i wiem na co ludzi stać. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 20:08 Rozumiem , że mógł być zły na Tadka , ale na Ciebie ? chyba za to , że nie zawsze popierałaś jego stronę . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 19:51 Bożenko tu wcale nie chodzi o zazdrość , tu chodzi o dowalanie komu za jego plecami. Odpowiedz Link
cieplanata Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 20:08 Jakoś nie mogę uwierzyć, że mnie obśmiewał Piotr, za długo Go znam, a poza tym ja obstawiam zupełnie inne osoby, przeczytałam tamto forum już po jego uprzatnięciu, wczesniej nie chciałam brudzić sobie swojego JA takimi brudami Odpowiedz Link
darima_ka Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 20:20 cieplanata napisała: > Jakoś nie mogę uwierzyć, że mnie obśmiewał Piotr, za długo Go znam, a poza tym > ja obstawiam zupełnie inne osoby, przeczytałam tamto forum już po jego uprzatni > ęciu, wczesniej nie chciałam brudzić sobie swojego JA takimi brudami Natko nie czytasz ze zrozumieniem? Ja nie napisałam ze to Twoje forum sparodiował Piotr! Ja podałam ryszq-owi to forum jako klasyczny przykład parodiowania forumów ! Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Takim klasycznym przykladem jest 29.01.12, 20:10 Ale forum jest Twoje z tego co się zorientowałam, to po co Tobie dowala jak jesteś fajną babką i super to prowadzisz. Chyba jednak zazdrości,że Tobie to tak fajnie wychodzi i piszący na tym forum to fajni ludzie W sumie o Piotrku też myślałam,że fajny facet. Czytając wątki te mniej miłe , te kłótliwe sądziłam że to zły dzień, że może komuś coś poszło nie tak i chce odreagować. Nie widziałam tego sparodiowanego forum, może i dobrze. Zapamiętam Piotra takiego jakim był jak pisał tu Odpowiedz Link
tvklapy Tylko jedno 29.01.12, 20:23 i proszę później o skasowanie tego posta. Jako że cały czas jestem tu wywoływany to wyjaśniam,ze forum które założyłem,,,fakt nazwa była celowa by zrobic wam na złośc,,,nikt z was tam nie był,a nicki które zaprosiłem są od dawna opuszczone a znam je z innych forów,,,więc nikt z was tam nie był więc nie wiecie co tam było pisane,a uwierzcie że nic przeciw komuś z was,no może poza Renata i Tadkiem,ale to napisałem otwarci w wizytówce forum,,,przykład forum który przytoczył tu Dorota,,, krótko,nawet tego nie będę komentował. ps.proszę by jutro ten post został skasowany bo i tak nikt go nie potraktuje poważnie a tylko niepotrzebnie bedzi przeciągał całą sprawę. Odpowiedz Link
ksiezniczka-02 Re: Tylko jedno 29.01.12, 20:27 Witaj Piotrek Nic mi to nie mówi co piszesz bo nie byłam na tym forum nie zdążyłam a w sumie i nie chcę go czytać Ale miło że się odezwałeś Odpowiedz Link
zak-1 Re: Tylko jedno 29.01.12, 20:29 Szczęść Boże ci na drogę, jak to się u nas mówi i to by było na tyle .Był chłop ...nie ma chłopa ...może jeszcze wróci jak mu się odmieni . W końcu to forum otwarte i wszystko zależy od adminki . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Tylko jedno 30.01.12, 09:51 tvklapy napisał: > i proszę później o skasowanie tego posta. > > Jako że cały czas jestem tu wywoływany to wyjaśniam,ze forum które założyłem,,, > fakt nazwa była celowa by zrobic wam na złośc,,,nikt z was tam nie był,a nicki > które zaprosiłem są od dawna opuszczone a znam je z innych forów,,,więc nikt z > was tam nie był więc nie wiecie co tam było pisane,a uwierzcie że nic przeciw k > omuś z was,no może poza Renata i Tadkiem,ale to napisałem otwarci w wizytówce f > orum,,,przykład forum który przytoczył tu Dorota,,, krótko,nawet tego nie będę > komentował. > > ps.proszę by jutro ten post został skasowany bo i tak nikt go nie potraktuje po > ważnie a tylko niepotrzebnie bedzi przeciągał całą sprawę. ----------------------- A proszę o coś wręcz przeciwnego, nawet stanowczo domagam się tego! Ten post musi zostać jako przykład i dowód na niewdzięczność i niesprawiedliwość panujące na tym forum! Spoko Piotr, musi Ci cofnąć bana, już im to wyjaśniłem. No trudno, zbyt wiele czasu nie mam a gdy jestem w pracy, to nie mam dostępu do netu, więc nie miałem szans na ukrócenie tego ataku na Ciebie. Stąd całe to zamieszanie... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Bo to widzisz Piotr, 30.01.12, 09:56 za prowadzenie forum biorą się osoby niekompetentne i wówczas my, doświadczeni forumowicze, znający różne sztuczki, musimy przejąć cały ciężar uatrakcyjnienia zasobów... Na domiar złego ci admini, zamiast nas wspierać i pomagać, utrudniają nam działania, czego właśnie to zamieszanie jest przykładem. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Bo to widzisz Piotr, 30.01.12, 14:42 Przestań Tadzio bredzić , bo tym postem flisy się skompromitował całkowicie! forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132828415,132844263,Tylko_jedno.html Odpowiedz Link
zamalanato [...] 08.02.12, 14:49 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
zak-1 [...] 08.02.12, 16:36 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
ryszq [...] 08.02.12, 16:37 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link