czarek_sz 19.07.13, 21:02 www.youtube.com/watch?v=I0nWm0BNqcM To do mnie przemawia. Bez granic. Myślę że sympatyczna Darima zrozumie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Bez granic 19.07.13, 21:09 Piosenka rytmiczna,ale dla mnie piłka kopana nie jest religią Kiedyś lubiłam popatrzeć na naszą reprezentacją ,odkąd się zeszmacili nie oglądam. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Bez granic 19.07.13, 21:16 A kluby ? ja kibicuję Man United Barcy i Legii. Tak mam. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bez granic 19.07.13, 21:39 Barca,Bayern München,ale żadnemu klubowi polskiemu. W naszych klubach tak jak w reprezentacji ,to nie klasa na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Bez granic 20.07.13, 10:06 Przerżnąłem wczoraj trzy paczki. Postawiłem że Wisła strzeli bramkę. Motyla noga - zero zero się zakończyło. I tak ogólnie jestem do przodu niemniej żal dupę ściska Odpowiedz Link
darima_ka Re: Bez granic 20.07.13, 11:13 To Ty Czarek hazardzista jesteś? Oczywiście gram w lotto ,ale nie tak wysoko. Odpowiedz Link